در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال علی خطیبی | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 20:52:10
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
پیش از هر چیز به آقای «کمال عبدی» برای ترجمه ی روان نمایشنامه و شناخت درستی که از کمدی دارند، تبریک میگویم. از آنجایی که با یک نمایش حرکت محور مواجهیم، شاید اگر سالن شماره ی یک "مهرگان" انتخاب شده بود، ظرافت های کار گروه ؛ بیشتر به چشم می آمد ولی خوشبختانه با وجود سن پائین و تجربه ی محدود شماری از بازیگران، شاهد هماهنگی قابل قبول و ریتم درستی هستیم. بازی با نور برای القای فلاش بک و فلاش فوروارد، تمهید هوشمندانه ای بوده که با حفظ راکورد حسی و موقعیتی بازیگران، به اجرای تأثیرگذاری نیز منجر شده است. طراحی صحنه نیز بسیار مینیمال و کاملاً در خدمت فضاسازی مناسب برای نمایش است. با چهره پردازی ها البته قدری مشکل داشتم و شاید میشد به طراحی بهتری رسید. از بین بازیگران ؛ بیمار شماره ی 22403 (خانم رزا یزدی) که بدون دیالوگ و کاملاً اکت محور بودند و همچنین بیمار شماره ی 22401 (خانم فاطمه عبدی) و شخصیت مرگ (با بازی استاندارد، به اندازه و کنترل شده ی آقای علی هادوی) را بیشتر از سایرین دوست داشتم. گاهی اوقات صدای جیغ و فریاد بعضی از بازیگران، آزاردهنده میشد و البته کیفیت صدای ضبط شده (یا شاید کیفیت سیستم پخش یا شاید هم هر دو) چندان مطلوب نبود. در مجموع ؛ بسیار لذت بردم و مشتاق تماشای کارهای بعدی این گروه خلاق، جوان و مستقل ؛ خواهم ماند.
سلام
ممنون از تشریف فرماییتون و سپاس از نظراتتون
۰۴ شهریور ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
از تماشای نمایش «بنیامین اند میم» بسیار لذت بردم. تئاتری خوش ریتم، درگیرکننده و جذاب که به واسطه ی بازی با "دیوار چهارم" و همراه کردن مستقیم مخاطب، حس خوشایندی در تماشاگر باقی میگذارد. سرشار از ایده هایی جسورانه و شیطنت های همراه با نکته سنجی که در نخستین تجربه ی حرفه ای کارگردانش، باید شهامت او را ستود. بازی ها (به ویژه خانم مروارید کاشیان) درخشان هستند و شخصیت هایی سمپاتیک میسازند. گرچه شاید اگر شاهد پایان بندی فکر شده تری میبودیم، تأثیرگذاری عاطفی و همدلی مخاطب با "بنیامین"، میتوانست قدری بیشتر شود. آنقدری که باید، دلمان برای بنیامین نمیسوزد و نگرانش نمیشویم و این یعنی یک جای کار متن، میلنگد ولی نقاط قوت اینقدر زیاد هستند که با اطمینان، تماشایش را توصیه و پیشنهاد کرد. از گروه های مستقل و جوان لطفاً حمایت کنیم.
امیر مسعود و رضوان پوریا این را خواندند
محمد لهاک ( آقای سوبژه ) و NetHunter این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
مراسم رونمایی از پوستر نمایش «چه کسی شلیک کرد ؟» با طراحی "رهام شیراز" ؛ شامگاه دوشنبه (بیست و چهارم دیماه) با حضور هنرمندان عزیز و گرانقدری چون : رضا بهبودی، مرتضی اسماعیل کاشی و امین جعفری در مدرسه ی فیلمسازی و بازیگری «هیلاج» برگزار شد.
مهدی علی‌نژاد این را خواند
محمد لهاک ( آقای سوبژه ) این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمایش «متامورفیسم مانی» در نگاه نخست ؛ نمایشی بسیار جذاب، سرگرم کننده و چشم نواز است. طراحی صحنه و لباس، بسیار سنجیده و دقیق انجام شده و نحوه ی استفاده از نور و موسیقی اریجینال ؛ بسیار هنرمندانه صورت گرفته است. ظرافت ها و جزئیات سمعی و بصری نمایش آنقدر زیاد هستند که با یک فیلم سینمایی میتوان قیاسشان کرد.

راستش را بخواهید وقتی که در پروفایل دیدم نمایش رویکردی روانشناسانه دارد، انتظار اجرایی پُر از دیالوگ های پیچیده و روایتی سخت فهم را داشتم اما برعکس، بسیار غافلگیر شدم از اینکه چقدر خوب نگاه جامعه شناسانه و تحلیلی نمایشنامه نویس به موضوع «شک و نحوه ی مواجهه ی با آن»، دراماتیزه شده و به جای شعارهای اغراق شده، با نمایشی درگیرکننده مواجه هستیم.

بازی های کار بسیار یکدست و قوی بودند که قطعاً آینده ای درخشان خواهند داشت. به ویژه خانم "روشنک رضایی مهر" که بسیار خوش درخشیدند.

به نظرم از آن جنس نمایش هایی ست که برای درک و لذت بُردن بیشتر از ظرافت ها و جزئیاتش، میتوان چندین بار به تماشایش نشست و لذت بُرد.

به ... دیدن ادامه ›› کارگردان جوان نمایش و گروه خوش آتیه و هنرمندشان، بسیار تبریک میگویم و دیدنش را به شدت توصیه میکنم که مساوی است با حمایت از یک تئاتر مستقل - متفکر و در عین حال، سرگرم کننده از گروهی جوان و خوش ذوق.
نکته ی جذاب نمایش "پسرهای پُشت نقاب" برای من این بود که نمایشنامه نویسان و کارگردان اثر ؛ خانم بودند در حالیکه سوژه به شدت پسرانه ست. موضوع "سربازی" و دیدگاه های مختلفی که همیشه در موردش صحبت میشود. به عنوان کار نخست، قطعاً نمره ی قبولی میگیرد. به ویژه اپیزود هشتم (دایره) که متنی هوشمندانه و دقیق داشت اما سوژه پتانسیل این را داشت که از سطح فراتر برود و فضاهای تازه ای را تجربه کند. شاید کمی جسارت بیشتر یا تحقیقات میدانی دقیق تر، متن را ارتقاء میداد و با اثر قابل تأمل تری مواجه میشدیم. بازی یکدست و روان بازیگران در کنار طراحی ساده اما هوشمندانه ی صحنه ؛ از نقاط مثبت نمایش بود. صدای دکلمه ها، یا کیفیت ضبط مناسبی نداشت یا کیفیت پخشش مطلوب نبود ضمن اینکه اساساً با فضای نمایش و جنس بازی ها نیز چندان همخوانی نداشت. برای من درگیرکننده نبود اما حتماً ارزش حداقل یکبار تماشا را دارد.
عاطفه گندم آبادی، امیر و علی آیتی این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
علی خطیبی (alikhatibi1990)
درباره نمایش حذفیات i
تماشای این نمایش یکی از لذت بخش ترین تجربیات من در سال جدید بود، بسیار غافلگیر شدم از اجرای درخشان گروه بازیگران (به ویژه خانم ها غفورانی و غفرانی) ... قطعاً نمایشنامه و دیالوگ ها، از نقاط قوت اثر بودند. امیدوارم از گروه های جوان (گویا این گروه مشهدی هم هستند) حمایت بیشتری شود. استعدادهای شگفت انگیزی در میانشان وجود دارد. تماشایش به شدت توصیه میشود.
اجرای نمایشنامه هایی که زبان طنز و کُمدی دارند، کار بسیار پُرمخاطره ای هستند از این نظر که اگر زمانبندی شوخی ها و چینششان به درستی هدایت و مدیریت نشوند ؛ تمامی زحمات گروه و قابلیت های متن از دست میروند. خوشبختانه آقای مهدی ارجمند ؛ هنرمندانه توانسته اند اجرایی درخشان و البته مفرح ارائه دهند. بازی هایی روان و یکدست و طراحی صحنه و لباس کاملاً در خدمت فضای مدنظر نویسنده. بسیار لذت بُردم و تماشایش را به دوستان عزیز، توصیه میکنم.
فرزاد، عاطفه گندم آبادی و امیر این را خواندند
سیما حقی و محمد لهاک ( آقای سوبژه ) این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید