در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال کنسرت کوارتت زهی لایپزیگ موسیقی کلاسیک (آلمان) | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 09:37:48
سه‌شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۴
۱۸:۱۵


›› فروش اینترنتی بلیت در دیگر سایت‌های محترم انجام می‌شود

مکان

خیابان حافظ، خیابان استاد شهریار، تالار وحدت
تلفن:  ۶۶۷۳۱۴۱۹، ۶۶۷۰۵۱۰۱

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
سیم هایی که از عصبانیت پاره شدند ؟!!
(( هنرمندان بدعنق آلمانی و تماشاگران همیشه در صحنه ))
کنسرت کوارتت زهی لایپزیک ، اجرایی بسیار لذت بخش و شنیدنی بود . نوازندگان قطعات کوارتت زهی از موتزارت،بتهوون و برامس و سرآخر قطعه ای از لوریس چکناواریان را با چیره دستی نواختند.
در عین حال تجربه ی ناخوشایندی هم بود چرا که برخی از تماشاگران آیین و آداب تماشا و لذت بردن از موسیقی کلاسیک را رعایت نمی کنند.. اگر استقبال بسیار پرشمار از برنامه کوارتت لایپزیک را نشان از توجه تماشاگران ایرانی به موسیقی کلاسیک دانست پس چرا خبری از درست شنیدن و درست تشویق کردن که از ابتدایی ترین اصول مربوط در این حوزه است، در برخی از ما مخاطبان وجود ندارد ؟
برخی از تماشاگران <همیشه درصحنه>! تالار وحدت، در انتهای تک به تک موومان های یک قطعه چند بخشی، شروع به تشویق می کردند، واکنش نوازندگان بسیار جدی ژرمن در برابر این کف زدن ها ابتدا لبخند زدن به یکدیگر بود، گاهی چشم بستن بود و سپس معذب شدن و در اواخر اجرا چلیست گروه رسما سر تکان می داد و رو ترش می کرد و به نظرم همین انرژی منفی باعث شد یکی از سیم های ویلونسل اش در برود! تماشاچیان دوباره کف زدند نوازنده اتفاق را به گردن خشکی هوا انداخت و اخم کرد تماشاچیان دوباره کف زدند!
سیم ساز ویلون اول گروه هم که بسیار انرژیک و با احساس می نواخت ،حین اجرا پاره شد. در طول تعویض سازها و سیم ... دیدن ادامه ›› ها، آلمانهای سردمزاج نشسته بر پیشانی صحنه کوچکترین ارتباطی با مخاطبان برقرار نکردند نه لبخندی... نه جمله ای... مردم باز کف زدند!
**
کوارتت زهی یکی از متداول ترین گروه های مجلسی در موسیقی کلاسیک می باشد و بسیاری از آهنگسازان از اواخر قرن هجدهم از جمله موتزارت، بتهوون و... علاقه ی زیادی به نوشتن قطعاتی برای این آنسامبل موسیقی داشته اند. قطعات کوارتت معمولا دارای چهار موومان (موومان اول و چهارم با تمپوی بالا و موومان های دوم و سوم اغلب آرام )است.
اولین قطعه کوارتت زهی این کنسرت مربوط به موتسارت بود که به قطعه شکار معروف است .
من بسیار مسحور قطعه دوم اجرا به نام serioso از بتهوون شدم...گفته شده: " این اثر یکی از عمیق ترین و گویاترین آثار وی می باشد. موسیقی کوارتت بیانی از بیماری و بهبود بتهوون است." خود او گفته: " این کوارتتها آواز شکر گذاری من از خداوند به خاطر رهایی از بیماری است."
ناله های سازهای زهی هماهنگی بالایی در انعکاس رنج و زیبایی و گاه روان بیمارگون و عصبی و خلسه های آرام روان دارد.
***
دخترکی گیتار به آغوش کشیده
اتفاق خوب جشنواره موسیقی امسال،معرفی استعدادهای جوان در ابتدای برنامه های پرمخاطب جشنواره است.. پریناز حیدری نژاد دخترک 13ساله قطعه ی زیبایی با عنوانRondo in a Minor اثر آهنگساز و گیتاریست کلاسیک اسپانیایی قرن هجدهم Dionisio Aguado اجرا کرد .
***
بد نبود یکی دو نفر از نوازندگان هنرمند لایپزیکی که اتفاقا کسوت دانشگاهی هم در دانشگاه های معتبر دنیا دارند به جای اخم و سرتکان داد و آه کشیدن! روی صحنه ،گشاده رو و لبخند زنان با مخاطبان خود ارتباط بهتری برقرار می کردند تا هم فضای تلخ شکسته میشد و هم آیین درست تشویق کردن را در این گونه برنامه ها یادآوری می کردند!
و هم سازهایشان به اعتراص پاره نمی شدند!!

ابر شیر جان نکته خیلی جالبی بود .. حالا بعید می رسه که از سیم های نامرغوب استفاده کرده باشن اما ممکنه عصبانیتی که اشاره کردی روی کوک کردن ساز هاشون هم تاثیر گذاشته باشه ! :))
۲۸ بهمن ۱۳۹۴
سلامت  باشی..موسیقی شناس که البته شما هستی .....به نظرمم از نظر سازها ترکیب بندی با خست انجام شده بود...گیتار باس و .درامز که آخرش اومد.... از سطح تصور من متفاوت بود و انتظاراتم رو برآورده نکرد چندان :(
۲۹ بهمن ۱۳۹۴
اختیار داری و استاد هستی .. ولی آخرین آهنگ نمونه عالی و کامل و همه چیز تمام در این سبک بود و در پایان باعث یک شوک هنری شد که هنوز هم این شوک در من وجود داره .:)
۳۰ بهمن ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید