در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | تیوال
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 02:55:46
 

«تیوال» یک شبکه اجتماعی و تجاری عمومی است. شبکه‌های اجتماعی از مهمترین مفاهیم اینترنت بوده و به سامانه‌هایی گفته می‌شود که بستر ارتباط و دادوستد بین انسان‌ها هستند. در تیوال محور ارتباط، علاقه‌مندی‌های مشترک هنری و سرگرمی است. برای نمونه یکی از زمینه های بنیادی تیوال، سینما است. کاربران علاقه‌مند به سینما وارد این بخش شده و با هم محتوای آن را می‌سازند و به گفتگو می پردازند. محتوایی همچون فیلم‌ها، هنرمندان، اخبار، نقد و امتیاز به آثار، طرح پرسش‌ و پاسخ و ...

حلقه مکمل زنجیره خدمات تیوال، سامانه پیشرفته خرید بلیت با انتخاب صندلی، خرید و تماشای آنلاین آثار ویدیویی، ارایه تخفیف‌های ویژه و... است.

گروه نرم افزاری «انسان» به عنوان طراح و پدیدآورنده تیوال، در ادامه طرح کلان خدمات الکترونیکی یکپارچه به کاربران ایرانی، با پیوستگی تیوال همچون دیگر محصولات گروه انسان به شبکه خدمات «زیربنا» سادگی و یکپارچگی روندها و خدمات را دنبال کرده‌است.

تیوال گسترش فرهنگ و سواد هنری مردم را دنبال می‌کند.

قوانین فعالیت در تیوال | نظر هنرمندان درباره تیوال | گفتگوی تصویری با مدیر تیوال | جشنواره‌های زیر پوشش تیوال

 

«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
کمپین نوروزی تیراول، از ۵ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ | عکس بازی کن، تخفیف بگیر!کمپین نوروزی تیراول، از ۵ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴
در کمپین نوروزی تیراول، امتیاز تمامی بازی‌هایی که از ۵ تا ۱۵ فروردین انجام می‌دی جمع می‌شه و به ترتیب زیر برنده تخفیف می‌شی: 🔹 ۲۵۰ امتیاز = ۱۰ درصد🔹 ۵۰۰ امتیاز = ۲۰ درصد🔹 ۱۰۰۰ امتیاز = ۳۰ درصد تخفیف از کجاها؟! 👇🏻 کافه بیدل📍 ولیعصر، خیابان کیارستمی ساعات کاری: از ۱۲ ظهر تا ۲ بامداد کافه ریگولتو📍 پارک هنرمندان، تماشاخانه ایرانشهر ساعات کاری: از ۱۸ تا ۱ بامداد عمارت منشا 📍 نوفل‌لوشاتو، نبش خارک ساعات کاری: از ۱۸ تا ۲۴ کافه لایت 📍 سی‌تیر، جنب موزه آبگینه ساعات کاری: از ۹ تا ۲۲:۳۰ ورودیه موزه اسباب بازی📍 نوفل‌لوشاتو، کوچه ...
دیدن ادامه ››

در کمپین نوروزی تیراول، امتیاز تمامی بازی‌هایی که از ۵ تا ۱۵ فروردین انجام می‌دی جمع می‌شه و به ترتیب زیر برنده تخفیف می‌شی:

🔹 ۲۵۰ امتیاز = ۱۰ درصد
🔹 ۵۰۰ امتیاز = ۲۰ درصد
🔹 ۱۰۰۰ امتیاز = ۳۰ درصد

تخفیف از کجاها؟! 👇🏻

کافه بیدل
📍 ولیعصر، خیابان کیارستمی 
ساعات کاری: از ۱۲ ظهر تا ۲ بامداد

کافه ریگولتو
📍 پارک هنرمندان، تماشاخانه ایرانشهر 
ساعات کاری: از ۱۸ تا ۱ بامداد

عمارت منشا 
📍 نوفل‌لوشاتو، نبش خارک 
ساعات کاری: از ۱۸ تا ۲۴

کافه لایت 
📍 سی‌تیر، جنب موزه آبگینه 
ساعات کاری: از ۹ تا ۲۲:۳۰

ورودیه موزه اسباب بازی
📍 نوفل‌لوشاتو، کوچه لولاگر 
ساعات کاری: از ۱۱ تا ۲۱

 

نکات مهم:

🔸 برای دریافت تخفیف لازمه به نشانی tiravel.com/nowruz1404 مراجعه کنی و میزان امتیازت رو ببینی.
🔸 بعد براساس میزان امتیازی که داری می‌تونی سطح تخفیف و مکانش رو انتخاب کنی و ازش لذت ببری.
🔸 حواست باشه که دکمه استفاده حتما باید توسط کارکنان کسب‌وکار انتخابی تایید و زده بشه، وگرنه تخفیف اون مکان و امتیازش رو از دست می‌دی.
🔸 یادت نره که در هر سطح تخفیف، فقط یک بار از هر کسب‌وکار می‌تونی تخفیف بگیری.
🔸 تمامی تخفیف‌ها برای هر بازیکن به علاوه یک همراه در نظر گرفته می‌شه.

امین مهدوی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تیوال (tiwall)
درباره نمایش غرب غمگین i
🎭 آنهایی که نمی بینیم
او یک فعال هنری پرکار و یک متخصص رسانه است، سال‌هاست در بسیاری از مدیوم‌های هنری مشغول فعالیت است و کمتر زیرشاخه‌ای را در تئاتر و سینما میشناسیم که این هنرمند به آن سری نزده باشد و در آن پوزیشن فعالیت نکرده باشد. او در پرونده کاری‌اش سابقه بازیگری، کارگردانی، تهیه کنندگی، طراحی لباس، مشاور و دستیاری تولید، مدیریت تبلیغات، عکاسی، روابط عمومی و مشاور تبلیغاتی و رسانه‌ای را داراست و می‌توان او را از این زاویه یکی از فعالین این عرصه دانست.
"آوا فیاض" از دوازده سالگی و دوران نوجوانی وارد این اتمسفر شد و تاکنون توانسته است چندین فیلم کوتاه را کارگردانی کند و در جشنواره‌های زیادی نیز شرکت داشته باشد. این فعال هنری از ابتدای دهه نود به‌شکل جدی‌تری وارد فضای تئاتر شد و تاکنون در عناوین مختلفی که برخی از آن‌ها را برشمردیم در پروژه‌های نمایشی زیادی حضور داشته و با کارگردان‌ها و گروه‌های زیادی همکاری داشته است. این آرتیست، نمایش "به طرز غریبی" را در کسوت کارگردان در سال ۹۶ کارگردانی نموده و در نمایش‌هایی چون "دودمان" و سریال "روزی روزگاری مریخ" نیز به بازیگری پرداخته است. او در قامت مدیر تبلیغات و روابط عمومی و رسانه‌ای که محور اصلی فعالیت‌هایش بوده نیز به بهتر دیده شدن نمایش‌هایی چون "برهان، پوتین‌های عمو بابا، مردبالشی، سنگ‌ها در جیب‌هایش، شکلک، سیستم گرون هلم، آرامسایش، کالون و قیام کاستلیون، پائیز، روز ولنتاین، جان گز، صور اسرافیل، اگر، افسون معبد سوخته، نامه‌های عاشقانه از خاورمیانه، تابوت عهد، دیر راهبان، مرگ فروشنده، ترن، بازیافتی‌ها، پناه کاه" یاری رسانده است. این فعال هنری این روزها در کسوت تهیه‌کننده و مدیر تبلیغات با نمایش "غرب غمگین" همکاری دارد، او به عنوان تهیه‌کننده پیشتر نمایش "سیستم گرون هلم" را به روی صحنه داشته و اکنون در تجربه‌ای دیگر در این زمینه این بار با "غرب غمگین" به صحنه باز گشته است. غرب غمگین را فواد خراباتی کارگردانی می‌کند و خسرو نقیبی نیز مترجم و دراماتورژ ... دیدن ادامه ›› این نمایش است که تا اواخر اسفند ماه با بازی روزبه حصاری، محمدصدیقی مهر، سهیل مستجابیان و به‌آفرید غفاریان که یکی از مترجمین نمایشنامه غرب غمگین مارتین مک دوناست به روی صحنه می‌رود.
تیوال (tiwall)
درباره نمایش جزیره لؤلؤ i
🎭 شاگرد آتیلا
"گروه تئاتر بازی" از اواخر دهه شصت توسط زنده یاد آتیلا پسیانی و همسرش فاطمه نقوی تاسیس گردید. این گروه با محوریت تجربه گرایی در تئاتر دست به تولید آثار زیادی در این عرصه زده است، طی این سال‌ها بازیگران زیادی در "گروه تئاتر بازی" عضو شده و درخشیده و دیده شده‌اند همچنین توانسته‌اند با پشتوانه، بر آموزه‌های این گروه نمایشی در بازیگری به نقاط روشنی دست پیدا کنند "روح الله حق گوی‌لسان" از سال ۱۳۸۴ با همکاری و هدایت آتیلا پسیانی به بازی در کاراکترهای گوناگونی در تولیدات این گروه نمایشی پرداخت. "باغ آلبالو، دیابولیک رومئو و ژولیت، ریچارد سوم، ابله، آکواریوم، تونل و سوراخ" بخشی از این آثار و حاصل همکاری‌اش با این گروه می‌باشد بسیاری بازی‌های او را در آثاری چون فیلم سینمایی "از رئیس جمهور پاداش نگیرید" و سریال "جنگل آسفالت" و نمایش‌هایی چون"همه چیز در زمان"،" قصر موروثی خاندان فرانکشتاین" به یاد می‌آورند. زن پوشی و هنرنمایی‌اش در سه نقش متفاوت نمایش "قهوه قجری" آتیلا پسیانی که تلفیقی از تئاتری مدرن چون هملت با تئاتر سنتی ایرانی بود توجه بسیاری را به خود جلب کرد. این آکتور در آخرین اثر زنده یاد آتیلا پسیانی به نام "جزیره لؤلؤ" نیز او را در قامت بازیگر همراهی می‌کند. "جزیره لؤلؤ" را آتیلا پسیانی بر روی صحنه کلید زد و پس از مرگ این هنرمند، ستاره پسیانی عضو دیگری از این گروه، تمرینات نمایش را ادامه داد و بر روی صحنه تماشاخانه ایرانشهر به اجرای عموم رساند. این نمایش اقتباسی آزاد از نمایشنامه جزیره گنج نوشته رابرت لویی استیونسن است و آرش نعیمیان و خسرو پسیانی نیز این اقتباس را به رشته تحریر درآورده‌اند.
"روح الله حق گوی‌لسان" به همراه ملودی آرام نیا، کاظم سیاحی، خسرو پسیانی، الناز حبیبی، مهدی حسینی نیا، فاطمه نقوی، ناز شادمان و مهدی صدر بازیگران این نمایش‌اند که تا بیست و چهارم اسفند ماه در مجموعه نمایشی ایرانشهر پذیرای تماشاگران خواهند بود.
🎭 آنهایی که نمی بینیم
بدون شک نمایشی که طراحی صحنه و دکوری فکرشده و جذاب داشته باشد، اولین حلقه ارتباط با تماشاگر را برقرار می‎کند. حلقه‎ای که در طول اجرا و پیش‎روی داستان، هویت و کاربردش را بیشتر مشخص می‎کند. به همین دلیل اهمیت هنر و خبرگی طراح صحنه یکی از فاکتورهای مهم و اساسی در تکمیل یک اثر نمایشی‎ و زحمات گروه اجرایی‎ست. که نیازمند اشراف به حوزه‎های متعدد و تسلط کافی‎ست. از جمله، ویژگی‌های زمانی و مکانی و پیرنگ نمایش، موقعیت اجتماعی، جغرافیایی، فرهنگی و سیاسی داستان، موقعیت کاراکترها، میزانسن‎هایی که کارگردان در نظر دارد و در کنار تمام موارد، خلاقیتی توأم با جذابیت بصری که بتواند تا جای ممکن با همسویی سبک اجرا، بدون تشابهات تکراری و پیشین، کارکردی باشد. هنر یک طراح صحنه وقتی بیشتر آشکار می‎شود که در فاصله زمانی کوتاه چند اثر از او بر صحنه باشد که باعث می‌شود تماشاگران ملاک عینی‎تری نسبت به تنوع و خلاقیت هنری او پیدا کنند. “سعید یزدانی “ هنرمند طراح صحنه است که در حال حاضر ۴ اثر نمایشی از تخصص و هنر او بهره‌مند هستند. “جشنواره الفبا” به کارگردانی بانو گلاب آدینه در تماشاخانه ملک، “ تئاتر بی‎ حیوان” کاری از لبخند بدیعی در سالن سایه،”باخ” کاری از بهزاد عبدی در تماشاخانه هیلاج و “یوزف کا” به کارگردانی شهروز دل افکار در عمارت نوفل لوشاتو، توسط سعید یزدانی طراحی و مشاوره طراحی صحنه دریافت کرده‎اند. او در سال جاری نیز اجراهای عموم زیادی را نیز در مقام طراح صحنه داشته است؛ “دویل، سی‌نورا، قصه‌ی ترانه‎های ماندگار، حق با مردم بود، شالهنگ، در انتهای گلو، خروج و کنسرت نمایش کوچه‌های عاشقی” از این نمونه هستند.
اما سعید یزدانی در حوزه‎ی طراحی نور، و مشاور صحنه نیز  فعالیت‎هایی داشته است اگر چه عمده کارهای او مرتبط با طراحی دکور و ... دیدن ادامه ›› صحنه است.
نمایش “طپانچه خانم، بیوه‎های غمگین سالار جنگ، تیولا، سه روایت از زندگی، بوف نه چندان کور، عروسی خون، فیزیکدان ها، سرآشپز پیشنهاد می‎کند، سوی کابوی، شهادت پیوتر اوهه، ناآرامسایشگاه، قصه‎های درگوشی، کانال، لحد، همکارها، شام خداحافظی، صددرصد مرده، لندهور، هوس کشتن روی نوک زبان، مستقیم ته منصور جنوبی، سلول‎های حروم، ناگهان اتفاق و اتاق 498”، از جمله آثاری از سعید یزدانی هستند که طی یک دهه گذشته در صحنه تئاتر اجرا و جان گرفته‌‌اند.
تیوال (tiwall)
درباره نمایش باخ i
🎭 آنهایی که نمی بینیم
تاریخچه گریم و چهره‌پردازی را می‌توان در مصر باستان جستجو کرد، رنگ‌آمیزی چهره ابتدا در رسوم آیینی و با استفاده از ریشه‌ی گیاهان، رنگدانه‌های طبیعی و غیره انجام می‌شده است که مشابه آن را در اقوام چین و یا اینکاها نیز می‌توان مشاهده کرد. بعدها با پیدایش تئاتر در یونان باستان، چهره‌پردازی شکل جدی‌تری به خود گرفت و در نمایش‌های مذهبی هندوستان و کابوکی ژاپنی‌ها نیز ادامه یافته و اهمیت آن به گونه‌ای شد که در فهرست جوایز اسکار نیز قرارگرفت.
چهره‌پردازی در سینما با تئاتر تفاوت‌هایی دارد، در هنرهای نمایشی طراحی‌ها تغلیظ شده‌تر، با ضریبی بزرگتر و عمق بیشتری انجام می‌شود. "سولماز نجفی" چهره پردازیست که در حوزه تخصص خود، به عرصه هنرهای نمایشی پای گذاشته است و کارنامه پرباری نیز دارد. این گریمور و چهره‌پرداز، طی سال‌های فعالیت خود برای آثار زیادی از جمله: چند سی سی حادثه، از جهنم تا گولاگ، برادرها می‌میرند، انصراف، مرگ در می زند، دور از دسترس اطفال نگهداری شود، آهو، دو در یک یا اعترافات ذهنی محبوس در فضایی دو در یک، ایاز شیش آبجی، گوشت، خسوف، زنی در دو چهره، آلزایمر، این مرد بالشی یا اون مرد بالشی، فین جین، خبرنگار بی خبر، توو، زادروز زار و ماهرخ طراحی چهره داشته است.
"سولماز نجفی"در تازه‌ترین فعالیت خود در عرصه هنر‌های نمایشی این روزها با نمایش باخ، در پشت صحنه تماشاخانه هیلاج حضور دارد. باخ به کارگردانی بهزاد عبدی به روی صحنه رفته است و خسرو احمدی، بهناز نادری، بهزاد داوری، بهزاد عبدی و حسین میرزاییان از بازیگران این نمایش هستند که سولماز نجفی طراحی چهره و اجرای چهره پردازی این نمایش را بر عهده دارد.
بهاره مکرم و محمدرضا ریاحی پناه این را خواندند
راضیه عبدی و Behzad Abdi این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تیوال (tiwall)
درباره نمایش جزیره لؤلؤ i
🎭 آنهایی که نمی بینیم
یکی از هنرمندان طراح گریم و چهره‎پردازی که از پرکاران این فن و هنر در عرصه فیلم و سینما است، ایمان امیدواری‌ست. در کارنامه این هنرمند تعدادی زیادی از آثار سینمایی و تلویزیونی به چشم می‎خورد. آثار مشهوری که وقتی در جشنواره فیلم فجر و یا پرده سینما، اکران شدند توانستند با موفقیت‌‎های خود به ویژه گریم و چهره‎پردازی، مورد تقدیر داوران و تایید تماشاگران قرار گیرند.
"زیر سقف دودی" و "شبی ماه کامل شد"دو فیلمی هستند که ایمان امیدواری برای چهره‎پردازی آن‌ها، برنده سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر گردید اگرچه بارها نام او در بین نامزدهای این بخش در ادوار جشنواره به چشم خورده است. از جمله این نامزدی‎ها برای فیلم‎های "خوابم میاد/ رضا عطاران"، "زمان می‎ایستد/ علیرضا امینی"، "کوچه بی‎نام / هاتف علیمردانی" ،" زاپاس/ برزو نیک‎نژاد" و " بادیگارد / ابراهیم حاتمی کیا" بوده است.
ایمان امیدواری از دهه ۸۰ فعالیت خود را در سینما آغاز کرد و تا امروز، بسیار اثر در کارنامه هنری او به چشم می‎خورد از جمله فیلم‎های مطرحی چون: "مغزهای کوچک زنگ زده، تفریق، مسخره باز، ابلق، سه کام حبس، هجوم، برادران لیلا، خفگی، آشفته‌گی، یحیی سکوت نکرد، پرتقال خونی، شاه کش، خانه کاغذی، پل خواب، جامه‎دران، دموکراسی در روز روشن، اخراجی‎های ۲و۳، عرق سرد، آتابای، لاک قرمز" و سریال‎های "افعی تهران، سرگیجه، می‎خواهم زنده بمانم، شمعدانی ، شهریار، دودکش ، قلب یخی، تنهایی لیلا" و بسیاری دیگر که نام بردن تمامی آن‌ در این مجال نمی‎گنجد. این هنرمند باتجربه که با کارگردانان بسیاری ... دیدن ادامه ›› در مسیر هنری خود همکاری کرده است، هم اکنون طراحی گریم و چهره‎پردازی یکی از نمایش‎های روی صحنه را بر عهده دارد.
نمایش "جزیره لؤلؤ" به کارگردانی آتیلا پسیانی (آغاز کار) و ستاره پسیانی (پایان کار)، هر شب در سالن استاد سمندریان مجموعه ایرانشهر میزبان علاقمندان به تئاتر است. این نمایش که داستانی محلی و افسانه‎ای دارد، اقتباسی آزاد از رمان «جزیره گنج» نوشته رابرت لویی استیونسن است.
امیر مسعود این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تیوال (tiwall)
درباره نمایش درد i
🎭 در جایگاهی متفاوت
حضور افرادی حرفه ای متخصص و چند بعدی در حر مدیومی باعث پویایی و تعالی آن مجموعه خواهد شد، تخصص‌هایی که وقتی در پوزیشن و موقعیت های تکنیکال خود قرار بگیرند منجر به ارائه ای متفاوت از آن رویداد و چه بسا موفقیت آن خواهند گردید، در عالم هنر نیز همین گونه است و افرادی که در حوزه‌ها و زیر شاخه‌های مختلف هنری دارای تخصص و ویژگیهای منحصر بفرد هستند میتوانند هم از منظر حرفه ای و حتی صرفه اقتصادی نیز به پروژه های خود کمک شایانی برسانند! "مرتضی فرهاد نیا" نویسنده، طراح، کارگردان و بازیگر هنرهای نمایشی است، از ویژگی های او اشراف در زیر شاخه هایی چون طراحی صحنه و لباس، صدا و موسیقی، نویسندگی و بازیگری ست. این کارگردان در کسوت خود یعنی کارگردانی تا کنون نمایش‌هایی چون بیخودی، آخرین نوار کراپ، عشق در پیری، زخم و بچه را به روی صحنه برده است، همچنین سابقه فعالیت و ساخت چندین فیلم کوتاه را نیز در کارنامه کاری خود داشته است.
این نویسنده و دراماتورژیست غالبا آثاری را کارگردانی نموده است که نوشته خود او بوده است بیخودی، زخم و بچه را میتوان از این دست آثار برشمرد.
این فعال هنری در جدیدترین فعالیت خود نمایشنامه "درد" را به رشته تحریر درآورده است، "درد" نمایشنامه ای ست با توجه بر معضلات اجتماعی و روابط پیرامونی انسانی، شکاف و معظلات اجتماعی و اقتصادی و پرداختن به پیرامون آنها که حتی روابط بین خانواده ها و زناشویی را نیز تحت سیطره خود قرار داده است، از این رو درد را میتوان یک نمایشنامه شبه مستند و اجتماعی ... دیدن ادامه ›› دانست.
تازه ترین نمایشنامه فرهادنیا را سامان خلیلیان کارگردانی نموده و در سالن چهارسوی تئاتر شهر به روی صحنه برده است، مرتضی فرهادنیا علاوه بر نویسندگی، طراحی صحنه، طراحی صدا و موسیقی و بازیگری این نمایش را نیز بر عهده داشته است، صحرا اسدالهی و سامان خلیلیان کارگردان نیز به همراه بازیگران دیگری در این اثر به ایفای نقش پرداخته اند که تا هفته پایانی اسفند ماه نیز بر روی صحنه اجراهای عموم خود را ادامه خواهد داد.
حسین چیانی، تینا بخشی و محسن سبزعلی این را خواندند
علی فتحی و امیرمسعود فدائی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تیوال (tiwall)
درباره نمایش تئاتر بی‌حیوان i
🎭 از نسل جوان
در تئاتر، این هنر زنده و والا، هنرمندانی فعالیت دارند که در کنار ارائه یک اثر هنری جذاب، تلاش می‎کنند حال تماشاگرانی که به تماشای اجرا می‎آیند، خوب و پرنشاط شود. لبخند بدیعی یکی از این هنرمندان است که با انتخاب کمدی‎های معروف از نمایشنامه‎نویسان فرانسوی و ارائه سبک ویژه خود، این مهم را به انجام برساند.
لبخند بدیعی در مسیر هنری خود، ابتدا به عنوان بازیگر فعالیتش را آغاز کرده و تاکنون ادامه داده است. او در نمایش‎هایی چون "مضحکه دزدها، پابرهنه در پارک، زندگی یک هنرمند، شهرقصه، حساب پرداخت نمیشه، اخککندو، مردان بیوه، غلامرضا لبخندی، کمیته نان، عشق من حامد بهداد،سگک، یاماها، لندهور، بغل و خالی " به ایفای نقش پرداخت. سپس با کسب تجربه در این مسیر وارد حوزه کارگردانی شد و در اولین کار خود در سال ۹۸ نمایش " آسانسور نداره" با متنی از سباستین تیری یکی از نمایشنامه‎نویسان مطرح امروز فرانسه را انتخاب و در سالن کارگاه نمایش مجموعه تئاترشهر بر صحنه آورد. او در دوران کرونا و با این هدف که بتواند ذره‎ای از آن دوران سخت را برای تماشاگران تئاتر، به اوقاتی خوش بدل کند، بار دیگر این نمایش را در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان بازاجرا نمود. لبخند بدیعی از سال ۸۴ و طی دوره‎های موسسه کارنامه، فعالیت تئاتری خود را آغاز کرد و سپس با گروه پاپتی‎ها که حمید پورآذری و هادی عامل از اعضای آن بودند همراه شد. در ادامه به دانشگاه هنر رفت و تا کارشناسی ارشد کارگردانی پیش رفت.
یکی از موضوعات موردنظر لبخند بدیعی، تمرکز بر شیوه اجرایی بورلسک ابزورد بوده که همراه با تز پایانامه‎اش، نمایش " آسانسور نداره" را ... دیدن ادامه ›› به اجرا رساند.
در حال حاضر لبخند بدیعی نمایش " تئاتر بی ‎حیوان" را کارگردانی و بازی می‎کند که گزیده‎ای از نمایشنامه‎های کوتاه ژان میشل ریب بوده و در سالن چهارسوی تئاترشهر به همراه بازیگرانی چون ارسطو خوش رزم، کهبد تاراج، مازیار مهرگان، شیما ملکی و هستی اقدامی اجرا می‎شود.
تیوال (tiwall)
درباره نمایش هفت خاب i
🎭 صحنه خانه امن اوست
هنوز بسیاری از شیفتگان عرصه هنرهای نمایشی، نقش آفرینی دقیق و چشم نواز او را در کاراکتر "نانسی" رمان جاودانه چارلز دیکنز به کارگردانی اصغر خلیلی در تالار حافظ از یاد نبرده‌اند، در نمایشی متفاوتی که نقش الیور توئیستش را نیز الهام شعبانی ایفا می‌نمود. این دانش آموخته بازیگری از دانشکده هنر و معماری به روی صحنه با کارگردان‌هایی صاحب نامی نظیر منیژه محامدی، علی اصغر دشتی، رضا گوران و حمیدرضا نعیمی نیز همکاری داشته است و در مدیوم تصویر نیز همکاری های مشترکی با داوود میرباقری داشته و از جمله بازیگران مورد اعتناد این کارگردان است، سریال‌های شاهگوش، مختارنامه، سلمان فارسی حاصل این همکاری‌هاست.
این آکتور باتجربه در عرصه گویندگی کتاب‌های صوتی نیز فعالیت داشته و بسیاری خوانش‎‌هایش را در رمان‌هایی چون الای افسون شده و زن سی ساله شنیده‌اند. نمایش‌های "دادگاه نورنبرگ"، "دن کیشوت"، "تلفن مشترک"، "یک شاخه گل با بوی وارتان"، "درخشش در ساعت مقرر"، "به‌ مناسبت ورود اشکان"، "بریدگی ها"، "ریش فیدل غبغب مرکل"، "آنگاه آن نگاه"، "اتاق ورونیکا"، "نیمه تاریک ماه"، "تجربه‌های اخیر" و "اوج طوفان" قسمتی از کارنامه او در عرصه تئاتر است. این فعال هنری همچنین در فیلم‌هایی چون "قدمگاه"، "مجبوریم"، "پدر آن دیگری"، "گلدن تایم"، "یلدا" و مجموعه "دفتر یادداشت" نیز به ایفای نقش پرداخته است. این آکتور این روزها در تازه‌ترین فعالیت خود با نمایش "هفت خاب" به کارگردانی مژده زمانی به صحنه بازگشته که در تماشاخانه نوفل لوشاتو تا هفدهم اسفندماه بر روی صحنه خواهد بود. محمدهادی عطایی ، شهروز دل افکار، شکیلا ‌سماواتی و رضا جهانگیری از دیگر بازیگران این نمایش بوده که به‌عنوان همبازی رامونا شاه را بر روی صحنه همراهی می‌کنند، نمایش هفت خاب برداشتی از شاهنامه و استعاره‌ای از هفت خوان رستم است.
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼❤️❤️❤️❤️
۱۱ اسفند ۱۴۰۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
او در کارنامه هنری خود مقام اول و تندیس سی و هشتمین جشنواره عکس تئاتر فجر، رتبه اول جایزه نوزدهمین جشن انجمن منتقدان و نویسندگان تئاتر ایران در بخش عکس، مقام دوم در سی و چهارمین و سی و هفتمین جشنواره بین المللی عکس تئاتر فجر، عکاس برگزیده دومین جشنواره عکس شهر من و مقام اول و تندیس جشنواره بیست و دوم عکس تئاتر دانشگاهی را داراست و همین چند روز پیش بود که جایزه دیگری را بابت یکی از عکس‌های تئاترش از یکی از معتبرترین جشنواره‌های عکس اوکراین را از آن خود کرد.
"کیارش مسیبی" کارشناسی ارشد پژوهش هنر روده و بیش از یک دهه است که مشغول هنر عکاسی است و طی این سال‌ها، تئاتر و صحنه نمایش یکی از اساسی ترین و مورد علاقه‌ترین زمین‌های بازی اش بوده است.
قلاده‌ای برای یک سگ مرده، پلیس، باغبان مرگ، بوفالوی آمریکایی، بین خودمان باشد، خون به پا خواهد شد، لولیتا، هیپولیت، تایم لپس، آئورا، گرگ‌ها، بداهه، لانچر۵، نیم فاصله، هملت، بودن، ساختن، موتوری، بوکسور، شوخی، کروکودیل، سفید، پدر، سوم ماه می، خوشدلان، مرثیه‌ای برای گودو، سیزده بدر، سه خواهر، چاپلین تنها بخشی از رزومه بلند بالای این عکاس تئاتر است.
"سیمبلین، بک نمایش فنسی" به کارگردانی مازیار سیدی که این روزها با قریب به پنجاه بازیگر در تالار حافظ به روی صحنه رفته است جدیدترین فعالیت این فعال هنری ست و "ریش آبی" جدیدترین اثر نمایشی آروند دشت آرای نیز دیگر اثر نمایشی ست که کیارش مسیبی عکاسی از آن را بر عهده دارد.
تیوال (tiwall)
روی دیوار علی کیهانی i
ضرورت و نیاز در عرصه اطلاع‌رسانی آثار نمایشی، به ویژه این هنر زنده و صحنه‌ای که مخاطبان و گروه هدف منحصری دارد، یکی از مهم‌ترین وظایفی‌ست که به بخش روابط عمومی اثر و مدیر رسانه و تبلیغات آن مرتبط است.
تیم‌ های قوی اجرایی، بدون شک فردی را به عنوان مدیر روابط عمومی و تبلیغات خود انتخاب می‌کنند تا پلی میان مخاطبان و گروه نمایشی بوده و متعهدانه این وظیفه را به انجام برساند. علی کیهانی، جوانی خوش‌فکر و فعال که دانش‌آموخته رشته نمایش است، این روزها با نمایش‌های متعددی در بخش روابط عمومی، مشاوره رسانه و مدیر تبلیغات همکاری می‌کند.
او فعالیت حرفه‌ای خود را ابتدا به عنوان خبرنگار تئاتر در سایت ایران تئاتر آغاز نمود و سپس به امر اطلاع‌رسانی و روابط عمومی نیز پرداخت. او در طی فعالیت خود با کارگردانان بسیاری همکاری داشته که می‌توان به اکبر زنجان‌پور، نادر برهانی‌مرند، حمیدرضا نعیمی، علیرضا کوشک‌جلالی، رحمت امینی، حمید جبلی، سجاد افشاریان، مهران رنج‌بر، صحرا فتحی، آزاده مویدی‌فرد، حمید رحیمی، کوروش شاهونه، محمدرضا آگاه، محمدامین سعدی، شهاب مهربان، مجید رحمتی اشاره کرد.
علی کیهانی، روابط عمومی، مشاور رسانه و بعضا تبلیغات، نمایش‌هایی چون: هیدن، اکتینگ، چاپلین، سوسمار، آنتیگونه، دشمن خدا، خارشتر، دموکراسی با طعم همبرگر، گورپلاس، بی‌پایانی، این دنیا یه کنسرت... به من بدهکاره، منگی، ساپو، بیرون پشت در، آن‌برد، بهمن، ساکورای کاغذی، روبینسون کروزو، با خشم به گذشته نگاه کن، مرغ دریایی، اتللو را بر عهده داشته و در همین ایام نیز چند نمایشی که بر صحنه در حال اجرا هستند از جمله: "هدویگ"،" اینک انسان"، "دویل"، "کارگردان"، "شونزده"، "میان‌نهنگ‌ها"، "بیرون، شب، تحت فرمان است"و "نامه‌های ... دیدن ادامه ›› بی‌نام و نشان" را نیز در سمت روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای همکاری دارد.
از ویژگی‌های علی کیهانی در حوزه فعالیتش این است که ارتباط مستقیم و خوبی با تماشاگران و مخاطبان آثار هنری و تئاتر برقرار می‌کند که منجر به معرفی کامل‌تر نمایش و اطلاع‌رسانی بهتر به علاقمندان این هنر می‌شود.
محمد فروزنده این را خواند
نوید آغاز، امیرمسعود فدائی و کیارش مسیبی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تیوال (tiwall)
روی دیوار نوید آغاز i
🎭 آنها که نمی بینیم
امروزه هر قدر از اهمیت تبلیغات، خصوصا در فضای مدیا و رسانه بگوییم شاید نتوانیم به درستی به تمام زوایای گویا و پنهان آن اشاره کنیم.
قطعا هنر امروزی نیازمند مولفه‌های تبلیغات مدرن در اینترنت و فضاهایی‌ست که بتوان آن را همرسانی کرد، امروزه قدرت یک پست در فضای مجازی در معرفی یک فضای کسب و کار را کاملا در جامعه می‌توان دید و به لزوم و اهمیت آن پی‌برد. هنر و خصوصا تئاتر نیز می‌تواند و باید که از این بازوی رسانه‌ای در جهت پیشبرد اهداف متعالی خود استفاده کند.
“نوید آغاز” فعال رسانه ای، مدیر روابط عمومی و تبلیغات تئاتر است و از آن دسته فعالین این عرصه است که طی این سال‌ها پویایی زیادی از خود نشان داده و رزومه پرباری را نیز برای خود انباشته نموده است.
این فعال عرصه تبلیغات هنری طی سال‌های فعالیت خود در تئاتر سمت‌های زیادی داشته است، اما عمده فعالیت تخصصی او در عرصه روابط عمومی و تبلیغات تئاتر است، نوید آغاز در آثاری چون داغ، درها و دیوارها، حرفه‌ای، رستاخیز عشق، اسفرود بی دم، گناه مشترک، فرش ایرانی، مامان، رومئو ژولیت و چند کاراکتر دیگر، طلوع خونین، لاتاری، سیمبلین یک نمایش فنسی، اتاقی در هتل، انگار، آخرین سه‌شنبه سال، خانه عروسک، نامه‌هایی بر دوش تندباد، چیزهای سرد، مادر نزاییده، برداشت دوم از قضیه اول، بی‌پایانی، خانوم، پینوکیو، رابطه، خروج، مده آ و سه شب با مادوکس به عنوان روابط عمومی و مدیر تبلیغات حضور داشته و به بهتر دیده ... دیدن ادامه ›› شدن و گیشه این نمایش‌ها یاری رسانده است، البته که این همه کارنامه او نیست و این فعال هنری سابقه دستیاری کارگردان در آثار مهمی چون روایت ناتمام یک فصل معلق، بیدینجیلی، آدم‌هایی که نمی‌بینم و یرما را نیز داشته است.
نوید آغاز، این روزها با گروه نمایش “وقتی الاغ‌ها عاشق می‌شوند” همکاری دارد، این نمایش به نویسندگی و کارگردانی جعفر مهیاری ست و تا اواسط آبان ماه در تالار حافظ بر روی صحنه خواهد بود. او همچنین در دو نمایش “جیمی جامپ” و “با خشم به گذشته نگاه کن” نیز به عنوان مدیر روابط عمومی و تبلیغات حضور دارد.
“جیمی جامپ” را صالح علوی زاده نوشته و سینما تیزاندار کارگردانی آن را به عهده دارد. این اثر از بیستم آبان ماه در تماشاخانه ایرانشهر به روی صحنه خواهد بود.
نمایش “با خشم به گذشته نگاه کن” نیز با دراماتورژی مازیار سیدی و کاگردانی فضل‌اله عمرانی در اواخر آبان به روی صحنه خواهد رفت. این اثر براساس متن «با خشم به گذشته بنگر» نوشته جان آزبرن نوشته شده است.
محمد فروزنده و نیلوفر ش. این را خواندند
نوید آغاز، امیرمسعود فدائی و کیارش مسیبی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تیوال (tiwall)
درباره نمایش پیوتر اوهه i
🎭 از نسل جوان
سال ۹۶ در نمایش “سه خواهر” به کارگردانی حسن معجونی، بازیگر جوانی بر صحنه آمد که یکی از نقش‎های اصلی را برعهده داشت. تسلط و اجرای حرفه‎ای او باعث شد در کنار سایر بازیگران پرسابقه تئاتر که سال‌ها بر صحنه بازی داشته‎اند، موفق عمل نموده و به چشم بیاید. اگرچه او پیش از این هم بر صحنه درخشیده بود. سخن از “فرزانه میدانی” هنرمند و بازیگری است که از دانشگاه هنر دانشکده سینما و تئاتر فارغ‎التحصیل شده و مسیر هنری خود را با حضور در فیلم کوتاه “اینجا فرشته‎ها همه گریانند” به طور رسمی آغاز نمود. فرزانه میدانی سال ۹۵ در نمایش پژوهشی “هملت” با هدایت مجتبی کریمی، حضور خود را در صحنه تئاتر با گروهی تجربی و دانشگاهی تجربه نمود که در آن، نقش پرچالشی بر عهده داشت. نقشی که نیازمند تمرین و تسلط بسیاری بود. به‌دنبال این حضور، کریمی در نمایش بعدی خود “سربسته از تهران” با دو بازیگر اصلی، فرزانه میدانی و پژمان یاوری در سالن سایه تئاتر شهر نمایشی اجرا نمود که در جشنواره هجدهم تئاتر دانشگاهی توانسته بود تندیس بهترین کارگردانی؛ بهترین نمایشنامه و برای بازی فرزانه میدانی، تندیس بهترین بازیگر زن را درو کرده و پرفروغ ظاهر شود. او در نمایش “ فتوحات گلشیری” به کارگردانی یوسف باپیری، “باغ” کاری از حسن معجونی و دو نمایش “موتزارت، سالیه ری مکبث” و “تیخا” به کارگردانی اسماعیل شفیعی در جشنواره بین‌المللی روسکایا کلاسیکا روسیه، به عنوان بازیگر حضور داشت. این هنرمند جوان و بازیگر بااستعداد با بازی در فیلم بلند “هفت روایت درباره عشق” و فیلم‌های کوتاه “شیرینی جشن، مامور خرید، جشن هنر” این مدیوم را دنبال کرده و در دنیای دوربین و تصویر نیز فعال است.
فرزانه میدانی، پاییز امسال در نمایش “آدمبچه” به کارگردانی جابر رمضانی ایفای نقش داشت و این شب‌ها در نمایش دیگری نیز بر صحنه هنرنمایی می‎کند. “پیوتر اوهه” کاری از فارس باقری‎ است که در سالن چهارسوی تئاترشهر با بازی فرازنه میدانی، مرتضی حسین زاده، و دیگر بازیگران، میزبان علاقمندان به هنر نمایش و تئاتر است.
تیوال (tiwall)
درباره نمایش بیستوهیچ i
🎭 از نسل جوان
یک دانش آموخته رشته بازیگری باید رنجها و مرارتهای زیادی را پشت سر بگذارد تا بتواند از این نمد برای خود کلاهی بافته و اصطلاحا سری در بین سرها دربیاورد!
بخصوص که در کشور ما بنگاهها و کمپانیهای فعال تئاتری چون کشورهای آوانگارد در این زمینه وجود نداشته و یک بازیگر یا دانش آموخته بازیگری باید همچون سولیستی تنها آنگونه بنوازد که گوش و هوش بسیاری را سحر کند ،یا چون شناگری تنها بتواند خود را به ساحل آرامش برساند گاها با چنگ زدن به تخته چوبی فرسوده!
در این میان هستند بازیگران جوان،کوشا و متعهدی که توانسته اند در این وادی موفق باشند.
“میثم نوروزی” یکی از این دست بازیگران جوان است،او از دهه هشتاد وارد مارکت بازیگری شد و از همان ابتدا تئاتر برایش آغوش گشود و توانست با ممارست بسیار خود را به صحنه برساند،این فعال هنری در همان سال ها با کارگردانان جوان زیادی همکاری داشته و تجربه اندوزی نموده، او در بیش از این یک دهه با بازی در آثاری چون آخرین نامه، بیدینجیلی، ولپن، تفنگ میرزا رضا، درنیومده، جایی در میان خوکها، درنیومده بود، لرز، معجون السلاطین و بوکسور خود را در این مارکت تثبیت نمود، او همچنین با بازی در فیلم های گلدن تایم، لانتوری و آغوش باز، سینما را نیز ... دیدن ادامه ›› تجربه نمود!
بازی متفاوتش در قهوه پدری آخرین ساخته مهران مدیری تسلط او در بازیگری بخصوص ژانر کمدی را به تصویر کشید در جایی که پارتنر مقابلش نیز حامد آهنگی ست و تقابلش با بداهه پردازی های او نیز شیرینی نقشش را دوچندان نموده است.
او در اسفند ماه ۹۷ نیز “مصائب یک نویسنده آماتور” را در خانه هنر پیچازی به روی صحنه برد و اندوخته ای را نیز در کارگردانی عرصه هنرهای نمایشی کنار گذاشته است.
این بازیگر جوان این روزها با دو نمایش “چهارراه کوکاکولا” به کارگردانی سوگل ایزدی فر در سالن هما و “بیستوهیچ” به کارگردانی فرید قادرپناه در مجموعه ایرانشهر به روی صحنه میرود. این دومین همکاری مشترک میثم نوروزی با فرید قادرپناه پس از نمایش موفق پناه کاه است.
پیشنهاد میدم به جای مبلغ 100 هزار تومن که دیگه برای هیچ تئاتری کافی نیست یه مبلغ 1 میلیون تومن به مبالغ شارژ کیف پول اضافه کنید. برای ما که برای دو - سه نفر بلیط میگیریم خیلی پر کاربرده. سپاس. و اینکه خیلی وقته خبری از تخفیف های کیف پول و تخفیف رفت و آمد نیست ...
سپهر و محمد فروزنده این را خواندند
امیرمسعود فدائی، فریبا، بهار مشفق و نسترن ربانی این را دوست دارند
حالا که بحث پیشنهاده، پیشنهاد منم اینه که مبلغ دلخواه هم به کیف پول اضافه بشه کلاً.
۰۴ اسفند ۱۴۰۳
محسن انصاری
اره این که دیگه خیلی عالیه، رئیس جان کار چی پیشنهاد میدید ببینیم :)
والا الآن فقط لعنت‌آباد و خارش توی جشنوارهٔ تجربه قابل پیشنهاد دادن هستن به نظر من.
۰۴ اسفند ۱۴۰۳
امیرمسعود فدائی
والا الآن فقط لعنت‌آباد و خارش توی جشنوارهٔ تجربه قابل پیشنهاد دادن هستن به نظر من.
مرسی از پیشنهادت، حتما توی برنامه ام میذارمشون، آقا ما هم قسمت نشد هنوز با شما یه تیاتر بریم، حتما خوشحال میشم که یه تجربه دیدن تئاتر با هم داشته باشیم :) البته اگه قابل بدونید
ویرایش متن: متاسفانه یکیش تموم شده بود، یکی دیگه هم پر شده بود :(
۰۴ اسفند ۱۴۰۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تیوال (tiwall)
درباره نمایش بام i
🎭بر روی بام
امیررضا دلاوری بازیگر تئاتر، سینما و تلوزیون، یکی از هنرمندانیست که با وجود فعالیت‎های پرشمار تصویری و سینمایی، از اجراهای تئاتر نیز غافل نبوده و بازی‌های متعددی را، طی دهه‌های گذشته در کارنامه هنری خود دارد.

شاید کمتر بازیگری را می‎توان نام برد که وقتی وارد دنیای سینما و سریال می‎شود، باز هم فرصت و رغبت حضور در تئاتر را که نیازمند ماه‎ها تمرین و حضور مداوم بر صحنه است، داشته باشد. امیررضا دلاوری که در دوران تحصیل به دنبال بازی و اجرای تئاتر بود، ابتدای مسیر هنری‎اشٰ به سمت و سوی سریال و تلویزیون کشیده شد و با حضور در سریال "فروع بی‌‎پایان" ، "ترور" ،"مهر خوبان" و "متولد مهر ماه" کم کم به چهره‎ای شناخته شده بدل شد.

از دیگر فیلم‎های مشهور او "ستاره‎ است"، "دنده معکوس"، "خودزنی"، "چ"، "فردا"، "جاده ... دیدن ادامه ›› فرعی"، "خائن کشی"، "روز روشن"، "لختگی" و "میرو" را می‎توان نام برد. او در سال ۷۷ بازی در تئاتر "الو ببخشید..." به کارگردانی سیروس همتی را تجربه نمود و تقریبا با اکثر کارگردان‌های به‌نام تئاتر چون حسین کیانی، رضا گوران، حمیدرضا آذرنگ، آرش آبسالان، پروانه مژده، محمد یعقوبی، کوروش نریمانی، نادربرهانی مرند، بهمن فرمان‎آرا و چند تن دیگر، همکاری داشته و نقش‎های متفاوتی را ایفا کرده است.

از جمله آثاری که او در آن‌ها حضور داشته می‎توان به "حسن سنتوری"، "هفت کردار"، "قصیده بلند باران"، "آبگوشت زهرماری"، "هملت"، "آنتیگونه"، "برگریزان"، "فرات"، "این کدوم پنجشنبه است؟"، "زنی که تابستان گذشته رسید"، "تئاتر اجباری"، "سراب"، "تکیه ملت"، "دن کامیلو"، "آب مرا قصه کرد"، "شوایک"، "سکوت میراث تبار من است"، "همسایه آقا"، "دخترک و مرد مرده"، "دایره"، "آواژیک"، "ماچیسمو"، "بیداری خانه نسوان"، "کابوس‌های پیرمرد خائن ترسو"، "اهل قبور"، "داستان پلکان"، "شام با دوستان"، "مردی برای تمام فصول، "سعدی، تابستان سی و دو"، "تراس"، "وقتی کبوترها ناپدید شدند" اشاره کرد.

او پس از اجرای رستم و سهراب در تابستان امسال، با نمایش دیگری بر صحنه آمده که با مضمونی اجتماعی و سبک کمدی اجرا می شود. نمایش " بام" به نویسندگی محمود احدی‎نیا و کارگردانی شیوا دیناروند، در کنار بازیگرانی چون نادر فلاح، الهام اخوان و داریوش رشادت، اثر دیگری‎ از حضور و بازی امیررضا دلاوری است که در مجموعه تئاتر لبخند اجرا می‎شود.
تیوال (tiwall)
درباره نمایش تارتف i
🎭 از نسل جوان
تئاتر رئالیستی، گونه‌ای از نمایش است که همه عناصر در آن معانی خود را داشته و از پیچیگی‎های متفاوت معنایی دوری می‌کند. در این سبک نمایشی همه چیز پس از تشکیل و پالایش در پالایشگاه ذهنی کارگردان و دریافت ساختاری دراماتیک، دراماتورژی شده و بر روی صحنه جاری می‌شود، هر چند این امر بدین معنا نیست که اثر در خروجی نهایی بر روی صحنه ساختاری خطی داشته باشد و کارگردان می‌تواند ساختاری حتی فرمال را نیز برای آن در نظر گیرد. در ساختار رئالیستی بازیگر یکی از بزرگترین ابزار این گونه نمایش‌هاست که باید ویژگی‌های این ژانر را شناخته تا به بهترین شکل بر روی صحنه ارائه دهد.
"سحر آقاسی" بازیگر آثار نمایشی است که در رئالیسمی از "مهرداد کورش نیا" این روزها بر روی صحنه است. وی دانش آموخته بازیگری است که سالیان زیادی در اتمسفر تئاتر حضور داشته و توانسته آموخته‌های خود را مطابق بر آنچه کارگردان‌ها خواسته‌اند بر روی صحنه منعکس نماید.
این آکتور نسل جوان در کارنامه هنری‌اش، بازی در نمایش‌هایی چون: "اهالی ماه"، "غولاقو"، "دربارانداز"، "موسیقی مجلسی"، "عدالت قجری"، "زمان از حرکت می ایستد"، "یوسف، یوزف، جوزپه"، "چیزی شبیه به زندگی"، "حکایت ناتمام یک زن"، "اوستاد نوروز پینه‌دوز"، "پاره‎هایی از چند زندگی"، "اعتراف‌ها و دروغ ها" را دارد و در جدیدترین فعالیت صحنه‌ای خود تارتف این روزها به همراه منصور صوفی، دیگر بازیگر این اثر نمایشی به کارگردانی مهرداد کورش نیا در تئاتر هامون حضور دارد.
تیوال (tiwall)
درباره نمایش کِرِشِن‌دو i
🎭 از نسل جوان
آکتور تئاتر امروزه باید توانایی‌های متفاوتی داشته باشد، از بیانی گویا و بدنی ورزیده گرفته تا تسلط و بر تکنیک‌های مختلف بازیگری، چون به‌راستی بازیگر، خمیره اصلی و جوهره یک اثر نمایشی بر روی صحنه است و عدم تمرکز و توانایی‌های فردی او می‌تواند ریتم یک اثر نمایشی را کُند یا حتی به کلیت آن اثر نیز آسیب وارد نماید. در نتیجه لوکوموتیو یک اثر نمایشی بر روی صحنه بازیگر است که بر روی ریلی چون نمایشنامه، با لوکوموتیورانی کارگردان حرکت می‌کند. "فرشید روشنی"دنیای هنرهای نمایشی را با بازیگری آغاز نموده، او طی سال‌های فعالیتش بر روی صحنه در آثاری چون: "بانوی زیبای من"، "من من من"، "ماندولین و اشک‌های جادویی"، "کسوف" و "نمایش لانچر ۵ " با چهار دوره اجرایی، هنرنمایی کرده است. این آکتور جوان و خوش آتیه چندیست که به دنیای کارگردانی نیز وارد شده و سال گذشته در آبان و دی ماه "اسفرود بی دم" را در پردیس تئاتر شهرزاد به روی صحنه برد که نمایش موفقی از نظر مخاطبینش بود، روشنی ساخت فیلم کوتاه "۴۲۸" و مستند "درهم" و حضور در سریال "می‌خوام زنده بمانم" را در کارنامه خود دارد. این رژیستور جوان این روزها با دومین اثر صحنه‌ای خود در کسوت کارگردان "کِرِشِن دو" را به روی صحنه برده است. نویسنده این نمایش پویا سعیدی‌ است که همکاری‌اش با فرشید روشنی بسیاری را به یاد نمایش لانچر ۵ می‌اندازد. کرشن دو به کارگردانی فرشید روشنی تا میانه‌های اسفندماه سال جاری در عمارت هما بر روی صحنه خواهد بود.
محمد فروزنده این را خواند
علی کیهانی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
🎭 یادمان نرفته است.
خنده داره استبداد جلوی حرف زدنت را گرفت و دموکراسی تو را کشت. این جمله‌ی تکاندهنده‌ی افلاطون شاگرد ارشد یکی از نام آورن فلسفه جهان یعنی سقراط است که خطاب به وی می‌گوید. تالار وحدت، با شکوه و جلالش حقا مکان مناسبیست که در آن به برش‌های زندگی این فیلسوف نامدار پرداخته شود. به فروردین سال 94 باز می‌گردیم. وقتی حمیدرضا نعیمی این استاد دانشگاه و بازیگر، کارگردان و نویسنده تصمیم می‌گیرد، شاید انباشته‌ای از حسرت‌ها و تجربیات خودش را در قالبی نو به نمایش بگذارد. این اثر که با نام سقراط به روی صحنه رفته نه تاریخ نگاره بلکه برش‌هایی از زندگی ملتهب سقراط است. مرد بذله‌گو با زبانی برنده که تفاوتی برایش نمی‌کند که آنکه در برابرش می‌باشد از چه مقام و منصبیست، حرفش را با عدله می‌زند و بر حرفش آنچه درست است، می‌ایستد. صحنه‌ای از زندگی سقراط که آنچنان مدرن به تصویر کشیده شده که می‌توان رگه‌های آن را در افلاطون شاگرد وی با لباس‌های امروزی که نمایانگر دانشجویان اکنون است، دید. حمیدرضا نعیمی با هوشمندی فراوان تو طیف منفک تفکر جهانی دموکراسی و دیکتوری را در مقابل هم قرار می‌دهد. نتیجه‌گیری او از این تقابل بر اساس زندگی سقراط چیزی نیست جز کشنده بودن دموکراسی در برابر ممنوعیت‌های دیکتاتوری نیست. این حرف شگفت‌انگیز است و همه را به عمق فاجعه می‌کشاند. این اثر انتقادی از نعیمی با صحنه پردازی‌های نو و رنگ‌های گاها تند و گاها کدر، و طراحی صحنه‌ی با شکوه رضا مهدی زاده همه‌ی آنچه از یک اثر فاخر انتظار می‌رود به تصویر می‌کشد. سقراط، که نقش او را فرهاد آئیش ایفا می‌کند، جریان تفکری تازه‌ای در سطح جامعه به وجود می‌آورد و به دست همان جامعه جان می‌دهد. سرنوشت محتومی که هر انقلابی فرزندانش را می‌بلعد و به تاراج می‌برد. خواه این انقلابی در تفکر باشد خواه در سطح سیاسی و اجتماعی. در این اثر بازیگران نام آشنای دیگری چون لادن مستوفی، ایوب آقاخانی، بهناز نازی، یعقوب صباحی، سیاوش چراغی پور، مجید نوروزی و بهنام شرفی، کتانه افشاری نژاد و زنده یاد نقی سیف جمالی ایفای نقش می‌کردند. به جمله‌ی ابدایی باز می‌گردیم، سقراط، خنده داره استبداد جلوی حرف زدنت را گرفت و دموکراسی تو را کشت.
فائزه و هانیه خدابخش این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تیوال (tiwall)
درباره نمایش تارتف i
🎭 از نسل جوان
تئاتر رئالیستی، گونه‌ای از نمایش است که همه عناصر در آن معانی خود را داشته و از پیچیگی‎های متفاوت معنایی دوری می‌کند. در این سبک نمایشی همه چیز پس از تشکیل و پالایش در پالایشگاه ذهنی کارگردان و دریافت ساختاری دراماتیک، دراماتورژی شده و بر روی صحنه جاری می‌شود، هر چند این امر بدین معنا نیست که اثر در خروجی نهایی بر روی صحنه ساختاری خطی داشته باشد و کارگردان می‌تواند ساختاری حتی فرمال را نیز برای آن در نظر گیرد. در ساختار رئالیستی بازیگر یکی از بزرگترین ابزار این گونه نمایش‌هاست که باید ویژگی‌های این ژانر را شناخته تا به بهترین شکل بر روی صحنه ارائه دهد.
"سحر آقاسی" بازیگر آثار نمایشی است که در رئالیسمی از "مهرداد کورش نیا" این روزها بر روی صحنه است. وی دانش آموخته بازیگری است که سالیان زیادی در اتمسفر تئاتر حضور داشته و توانسته آموخته‌های خود را مطابق بر آنچه کارگردان‌ها خواسته‌اند بر روی صحنه منعکس نماید. این آکتور نسل جوان در کارنامه هنری‌اش، بازی در نمایش‌هایی چون: "اهالی ماه"، "غولاقو"، "دربارانداز"، "موسیقی مجلسی"، "عدالت قجری"، "زمان از حرکت می ایستد"، "یوسف، یوزف، جوزپه"، "چیزی شبیه به زندگی"، "حکایت ناتمام یک زن"، "اوستاد نوروز پینه‌دوز"، "پاره‎هایی از چند زندگی"، "اعتراف‌ها و دروغ ها" را دارد و در جدیدترین فعالیت صحنه‌ای خود تارتف این روزها به همراه منصور صوفی، دیگر بازیگر این اثر نمایشی به کارگردانی مهرداد کورش نیا در تئاتر هامون حضور دارد.
محمدرضا ریاحی پناه این را خواند
آیدا سرمست این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تیوال (tiwall)
درباره نمایش در انتظار گودو i
🎭 از نسل جوان
نسل جوان و کوشای تئاتر تلاش می‌کند با کسب تجربه و شاگردی نزد استادان این فن و هنر و با تکیه بر خلاقیت‌ها و توانایی‌هایش، قدم‌های رشد و ترقی را بپیماید تا بتواند با بهره از این سرمایه ارزنده، به‌طور مستقل و صاحب سبک، وارد این عرصه شود. امیرحسین جوانی، یکی از هنرمندان فعال در تئاتر است که ابتدا با شرکت در کارگاه‌ها و آموزش‌های سیامک صفری، این هنرمند پیشکسوت و صاحب‌نام و با حضور بر صحنه و بازیگری، دستیار کارگردانی و کارگردانی را نیز تجربه کند. امیرحسین جوانی از سال ۹۶ شروع به فعالیت رسمی نمود و در نمایش "سومین تیر" به کارگردانی سید مصطفی هاشمی تبار، در پردیس تئاتر تهران اولین بازی بر صحنه را تجربه کرد و سپس با تمایل به کارگردانی و علاقه خاص به متن مشهور ساموئل بکت، "در انتظار گودو" را در عمارت نوفل لوشاتوی در اسفند سال ۹۷ بر صحنه آورد که خود نیز در آن بازی می‌کرد. در همان مدت کوتاه اجرا، استقبالی از اجرای "در انتظار گودو" از سوی مخاطبان صورت گرفت که در سال بعد نیز جوانی، دو نوبت اجرای خود را تمدید نمود. او همزمان با کوروش نریمانی در نمایش "شپش"به عنوان دستیار کارگردان و بازیگر، همکاری داشت. در قدم بعدی دستیاری و بازی با جواد مولانیا را نیز تجربه کرد و در نمایش "دن کیشوت" با این هنرمند فعال تئاتر نیز، به همکاری پرداخت. او همچنان و تا به امروز، سیامک صفری را استاد و مرشد خود می‌داند و در نمایش‌های" توپ شناور" و "سودولوس" دستیار سیامک صفری بود و این اجراها را بر صحنه آوردند. امیرحسین جوانی در سال جاری و با حمایت سجاد افشاریان، بار دیگر تصمیم گرفت که نمایش "در انتظار گودو" را با آن خاطره خوش سال ۹۸، برای دور چهارم بار دیگر اجرایی کند و در دو نوبت، ابتدا در سالن هما و این شب‌ها در بلک باکس پردیس تئاتر و موسیقی باغ کتاب، پس از پشت سرگذاشتن۱۷۰ اجرا و استقبال بی‌سابقه تماشاگران، به روی صحنه بیاورد. جوانی، هنرمندی از نسل جوان تئاتر است که تلاش دارد همسو با کار اجرایی و حرفه‌ای و پژوهش درباره هر اثر، تا جای ممکن کاری خلاقانه ارائه دهد. او به‌زودی نوید نمایش دیگری را داده که در سال آینده کارگردانی می‌کند.
محمد فروزنده این را خواند
سلام
برای هفته دیگه اجرا دارن؟
چه زمانی فروش بلیط روزهای هفته بعد باز میشه؟؟
۳۰ بهمن ۱۴۰۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
دعوت به همکاری | عکس دعوت به همکاری
تیوال برای گسترش خدمات خود از علاقه‌مندان به همکاری در بخش پشتیبانی دعوت می‌کند که رزومه کاری خود را ایمیل نمایند.job@tiwall.com
دیدن ادامه ››

تیوال برای گسترش خدمات خود از علاقه‌مندان به همکاری در بخش پشتیبانی دعوت می‌کند که رزومه کاری خود را ایمیل نمایند.
job@tiwall.com

کو ستاره بخت ما ای روزگار سخت ماموزیک پیشنهادی: روزگار سخت
خواننده: فرزانه فقیهی. موزیک: نوید اربابیان. موشن گرافی: زهرا حسینی
دیدن اطلاعات ››

خواننده: فرزانه فقیهی.
 موزیک: نوید اربابیان.
 موشن گرافی: زهرا حسینی

امیرمسعود فدائی و زهرا حسینی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
زندگی، جریان دگرگونی هاست... | عکس  سال نو مبارکزندگی، جریان دگرگونی هاست...
 و هر دگرگونی، دستمایه فهمیدن... فهمیدن این‌که هیچ چیزی در جهان یکسان نمی‌ماند. دو بهار را در سایه سنگین شیوع بیماری گذراندیم... در روزگاری سخت، دور از هم و دور از هنرهای گردهم. اما حالا متحد و امیدوار، دست در دست، آماده‌ایم تا بهار، پیروزی دوباره خویش را جشن بگیرد و شکوه شکوفایی، جهان را در بر گیرد...    
دیدن ادامه ››

 و هر دگرگونی، دستمایه فهمیدن... فهمیدن این‌که هیچ چیزی در جهان یکسان نمی‌ماند.

دو بهار را در سایه سنگین شیوع بیماری گذراندیم... در روزگاری سخت، دور از هم و دور از هنرهای گردهم. اما حالا متحد و امیدوار، دست در دست، آماده‌ایم تا بهار، پیروزی دوباره خویش را جشن بگیرد و شکوه شکوفایی، جهان را در بر گیرد...

 

 

تولد نه سالگی تیوال! | عکس باز هم دستانمان را به هنر می‌سپاریم به سوی آگاهی...تولد نه سالگی تیوال!
زندگی داستان آموختن و آموختن است... قصه ابدی شناخت... و هنر، رسانای توانای این شناخت از منشا یکتای آگاهی تا ذهن و دست هنرمند تا ذهن و روح دیگر انسان‌هاست...  در ٩ سالگی تیوال، در همسفری در این مسیر سبز، باز هم دست‌هایمان را به هنر می‌سپاریم به سوی آگاهی... به مناسبت تولد تیوال، ٣٠% تخفیف بیشتر برای خرید بسته ده‌تایی و بیست‌تایی فیلم‌تیاترهای تیوال با کد تخفیف bd1400 تا سه روز هدیه ما به شماست ?  
دیدن ادامه ››

زندگی داستان آموختن و آموختن است... قصه ابدی شناخت... و هنر، رسانای توانای این شناخت از منشا یکتای آگاهی تا ذهن و دست هنرمند تا ذهن و روح دیگر انسان‌هاست... 

در ٩ سالگی تیوال، در همسفری در این مسیر سبز، باز هم دست‌هایمان را به هنر می‌سپاریم به سوی آگاهی...

به مناسبت تولد تیوال، ٣٠% تخفیف بیشتر برای خرید بسته ده‌تایی و بیست‌تایی فیلم‌تیاترهای تیوال با کد تخفیف bd1400 تا سه روز هدیه ما به شماست ?

 

حمید رضایی این را خواند
۱۶ نفر این را دوست دارند
ما دل‌هامونم به تیوال سپردیم که رها نکردیم ..
برقرار باشی تیوال ....تولدت مبارک ...
۰۴ شهریور ۱۴۰۰
برای نوشتن نطرم درباره ی آشغال مرد باید بگویم بی نظیر بودید و بسیار زحمت کشیدید
۲۹ بهمن ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
گزارش اقدامات تیوال در حمایت از هنر در دوران کرونا | عکس گزارش اقدامات تیوال در حمایت از هنر در دوران کرونا
در بیش از یک سال گذشته که شیوع کرونا آسیب و خطر جدی برای فضای هنر و به ویژه تئاتر، کنسرت و سینما ایجاد کرد، تیوال به عنوان مرجع معرفی، فروش بلیت و شبکه اجتماعی هنر با نزدیک به ۹ سال فعالیت و فروش ۲۰.۰۰۰ اثر هنری، به سهم خود اقدامات زیر را برای حمایت از هنر کشور انجام داده‌است: ۱. رونمایی نسخه سوم تیوال با امکانات گسترده و پیشرفته‌ای همچون: کانال‌های اختصاصی هنرمندان، سالن‌ها و برندها. خدمات آنلاین و دیجیتال همچون فیلم‌تئاتر، فیلم‌های سینمایی و سریال‌های شبکه خانگی، اجراهای زنده آنلاین و کارگاه‌های آموزشی آنلاین. ۲. تدوین بسته تبلیغاتی ویژه ...
دیدن ادامه ››

در بیش از یک سال گذشته که شیوع کرونا آسیب و خطر جدی برای فضای هنر و به ویژه تئاتر، کنسرت و سینما ایجاد کرد، تیوال به عنوان مرجع معرفی، فروش بلیت و شبکه اجتماعی هنر با نزدیک به ۹ سال فعالیت و فروش ۲۰.۰۰۰ اثر هنری، به سهم خود اقدامات زیر را برای حمایت از هنر کشور انجام داده‌است:

۱. رونمایی نسخه سوم تیوال با امکانات گسترده و پیشرفته‌ای همچون:

  • کانال‌های اختصاصی هنرمندان، سالن‌ها و برندها.
  • خدمات آنلاین و دیجیتال همچون فیلم‌تئاتر، فیلم‌های سینمایی و سریال‌های شبکه خانگی، اجراهای زنده آنلاین و کارگاه‌های آموزشی آنلاین.

۲. تدوین بسته تبلیغاتی ویژه و رایگان برای آثار اجرایی در این دوران برای حمایت از آثار پیشگام در اجرا.

۳. رایزنی گسترده با مرکز هنرهای نمایشی و سازمان سینمایی جهت طراحی یک فرآیند تسهیل‌شده و سریع برای اخذ مجوز پخش و اجرای آنلاین آثار.

۴. پشتیبانی آنلاین مخاطبان و هنرمندان با توجه به تعطیلی‌های برنامه‌ریزی‌نشده.

۵. رایزنی و قرارداد با مجموعه‌های مطرح و معتبر با هدف هم‌افزایی در جذب مخاطب و افزایش فروش برنامه‌های هنری.

امیدواریم با سرعت بخشیدن به روند واکسیناسیون همچون همه دنیا، هر روز شاهد افزایش تعداد و ظرفیت اجراهای هنری با حفظ تندرستی مردم و هنرمندان باشیم.

سپهر، Captain، هادی محمدزاده، فرهاد مؤیدنیا و امیر مسعود این را خواندند
نیلوفر ثانی، محمد مجللی، سید حامد حسینیان، محمد عمروابادی و امید رستگار این را دوست دارند
موفق باشید و پر توان ... چقدر خوب که در این دوران تیوال همراه و همدم ما علاقمندان به هنر بود و هست :)
امکان یک اتاق گفتگوی صوتی هم جاش در تیوال خالیه
چه برای تعامل کاربران و چه گفتگو با گروه های اجرایی درباره ی نمایش ها..

۰۶ تیر ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ویدیو
درباره سامانه نسخه ۳ تیوال i
محمد عمروابادی این را دوست دارد
چطور نام یکی از عوامل را به کانالش لینک کنم در بخش عوامل؟
۱۳ تیر ۱۴۰۱
گروه همیاری (support)
هامون هاشمی
چطور نام یکی از عوامل را به کانالش لینک کنم در بخش عوامل؟
درود بر شما
نخست از وجود کانال هنرمند مربوطه اطمینان یابید(و اگر وجود ندارید آن‌را بسازید و منتظر تایید ان بمانید)

سپس صرفا در برگه اثر نام ایشان را بنویسید. سیستم خودکار تیوال با کمک گروه همیاری در زمان تایید این ویرایش اتصال را ایجاد می‌نماید.
۱۴ تیر ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ویدیو
درباره سامانه نسخه ۳ تیوال i
خبر
درباره اشتراک تیوال+ i
۲۰٪ تخفیف کافه «راک‌عبدالله» ویژه مشترکان تیوال‌پلاس | عکس ۲۰٪ تخفیف کافه «راک‌عبدالله» ویژه مشترکان تیوال‌پلاس
کافه «راک‌عبدالله»، یکی دیگه از کافه‌هایی هست که مشترکان تیوال‌پلاس می‌توانند بصورت حضوری و با ارائه‌ی کد اشتراک خود از ۲۰٪ تخفیف بهره مند بشن.   آدرس: ضلع شرقی میدان هفت‌تیر، خیابان موسوی(بختیار)، پلاک۵۷ساعت سرویس دهی: همه روزه از ساعت ۹:۰۰ تا ۲۴:۰۰   کافه «راک‌عبدالله» رو می‌تونید از طریق صفحه اینستاگرامی آن دنبال کنید.  
دیدن ادامه ››

کافه «راک‌عبدالله»، یکی دیگه از کافه‌هایی هست که مشترکان تیوال‌پلاس می‌توانند بصورت حضوری و با ارائه‌ی کد اشتراک خود از ۲۰٪ تخفیف بهره مند بشن.

 

آدرس: ضلع شرقی میدان هفت‌تیر، خیابان موسوی(بختیار)، پلاک۵۷
ساعت سرویس دهی: همه روزه از ساعت ۹:۰۰ تا ۲۴:۰۰

 

کافه «راک‌عبدالله» رو می‌تونید از طریق صفحه اینستاگرامی آن دنبال کنید.

 

پویا فلاح و امیر مسعود این را خواندند
آذین حجازی، پوریا صادقی و مریم خیابانی این را دوست دارند
چه اسم خوبی
۰۷ مهر ۱۳۹۹
پوریا صادقی
اسم یکی از گوشه های دستگاه ماهور تو موسیقی سنتیمونه
بله می‌دونم
برای همین خوشم اومد :-)
۰۷ مهر ۱۳۹۹
"از دوست به یادگار دردی دارم کان درد به صد هزار درمان ندهم." (یادگار دوست) دقیقا در اینچاست که در تکرار دوم استاد ناظری وارد گوشه راگ عبدالله میشوند. راگ هندی، راگ کشمیر، راگ عبدالله، نام «راک»، از راگا در موسیقی هندی ریشه می‌گیرد. این گوشه ها با نامهای "راگ" و "راج" متداول تر هستند. در مراسم تعزیه وصف حال رشادت ، اخلاص و در نهایت شهادت عبدالله بن حسن(ع) در روز عاشورا ، با گوشه راج عبدالله اجرا می‌شود.نام این گوشه در واقع به نام ایشان اشارت دارد.
۲۱ مهر ۱۳۹۹
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره اشتراک تیوال+ i
اینستاگرام تیوال‌پلاس فعال شد | عکس اینستاگرام تیوال‌پلاس فعال شد
همانطور که می‌دانید، اشتراک تیوال‌پلاس به معنی بهره‌مندی از همه خدمات آشنا و رایگان تیوال هست، به اضافه مزایا و خدماتی که می‌تواند برای یک مخاطب فعال‌تر برنامه‌های هنری و گردشگری خیلی مفید باشد.خبر خوب آن‌که همه برنامه‌های آنلاین (شامل فیلم‌تئاترها و وبینارها) هم دارای تخفیف‌های ویژه و همیشگی هستند.از این پس می‌توانید به طور مستقیم و سریع در اینستاگرام از تخفیف‌های ویژه این باشگاه، مانند بلیت برنامه‌ها، فیلم‌تئاترها، برنامه‌های آنلاین، کتاب و ... با خبر شوید و آن‌ها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.تیوال‌پلاس ...
دیدن ادامه ››

همانطور که می‌دانید، اشتراک تیوال‌پلاس به معنی بهره‌مندی از همه خدمات آشنا و رایگان تیوال هست، به اضافه مزایا و خدماتی که می‌تواند برای یک مخاطب فعال‌تر برنامه‌های هنری و گردشگری خیلی مفید باشد.
خبر خوب آن‌که همه برنامه‌های آنلاین (شامل فیلم‌تئاترها و وبینارها) هم دارای تخفیف‌های ویژه و همیشگی هستند.

از این پس می‌توانید به طور مستقیم و سریع در اینستاگرام از تخفیف‌های ویژه این باشگاه، مانند بلیت برنامه‌ها، فیلم‌تئاترها، برنامه‌های آنلاین، کتاب و ... با خبر شوید و آن‌ها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

تیوال‌پلاس را می‌توانید از طریق لینک زیر دنبال کنید: اینستاگرام

و یادآوری می‌کنیم تا ۲۰ شهریور اشتراک یا تمدید تیوال+ ۵۰٪ تخفیف دارد!

خبر
درباره اشتراک تیوال+ i
تخفیف ۲۰٪ اپلیکیشن کتاب صوتی نوار برای مشترکان تیوال+ | عکس تخفیف ۲۰٪ اپلیکیشن کتاب صوتی نوار برای مشترکان تیوال+
پیرو همکاری سایت کتاب صوتی نوار با باشگاه تیوال+، پس از خرید اشتراک تیوال+ کد مخصوصی در اختیار شما قرار می‌گیرد که راهنمای استفاده از آن هم در زیر توضیح داده شده‌است: نحوه فعالسازی تخفیف ۲۰٪ اپلیکیشن کتاب صوتی نوار برای مشترکان تیوال+ مستقیما از طریق اپلیکیشن نوار: در منوی پروفایل اپلیکیشن، در قسمت ثبت کد تخفیف، کد را وارد نمایید و مراحل پرداخت را کامل کنید. نحوه فعالسازی تخفیف از طریق سایت: کد را در آدرس www.navaar.ir/redeem وارد نمایید. مراحل پرداخت را با ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود کامل کنید. اپلیکیشن نوار را نصب و وارد حساب کاربری خود شوید.   مزایای ...
دیدن ادامه ››

پیرو همکاری سایت کتاب صوتی نوار با باشگاه تیوال+، پس از خرید اشتراک تیوال+ کد مخصوصی در اختیار شما قرار می‌گیرد که راهنمای استفاده از آن هم در زیر توضیح داده شده‌است:

نحوه فعالسازی تخفیف ۲۰٪ اپلیکیشن کتاب صوتی نوار برای مشترکان تیوال+ مستقیما از طریق اپلیکیشن نوار:

  • در منوی پروفایل اپلیکیشن، در قسمت ثبت کد تخفیف، کد را وارد نمایید و مراحل پرداخت را کامل کنید.

نحوه فعالسازی تخفیف از طریق سایت:

  1. کد را در آدرس www.navaar.ir/redeem وارد نمایید.
  2. مراحل پرداخت را با ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود کامل کنید.
  3. اپلیکیشن نوار را نصب و وارد حساب کاربری خود شوید.

 

مزایای استفاده از اشتراک سه ماهه نوار:

  • دریافت ۳ کتاب صوتی رایگان
  • دریافت رایگان همه سریال‌ها
  • دریافت رایگان ماهانه ۱۰۰ کپسول (خلاصه کتاب)
  • بهره‌مندی از 8% تخفیف برای خرید کتاب‌های صوتی بیشتر

پشتیبانی کاربران نوار: ۹۱۰۰۴۷۴۱-۰۲۱

 

آذین حجازی و ایمان وزیری نسب این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تمدید ۵۰٪ تخفیف خرید اشتراک تیوال‌پلاس تا ۲۰ شهریور | عکس به مناسبت هشت سالگی تیوال تمدید ۵۰٪ تخفیف خرید اشتراک تیوال‌پلاس تا ۲۰ شهریور
 تخفیف ۵۰٪ اشتراک تیوال+ که به مناسبت هشت‌سالگی تیوال عرضه‌شده‌است تا بیستم شهریورماه تمدید شد. این اشتراک از این پس در کنار خدمات پیشین، برای همه محصولات آنلاین -همچون فیلم‌تیاترها-  تخفیف‌های دایمی خواهد داشت! >> خرید یا افزایش اشتراک تیوال+ با ۵۰% تخفیف
دیدن ادامه ››

 تخفیف ۵۰٪ اشتراک تیوال+ که به مناسبت هشت‌سالگی تیوال عرضه‌شده‌است تا بیستم شهریورماه تمدید شد.

این اشتراک از این پس در کنار خدمات پیشین، برای همه محصولات آنلاین -همچون فیلم‌تیاترها-  تخفیف‌های دایمی خواهد داشت!

>> خرید یا افزایش اشتراک تیوال+ با ۵۰% تخفیف

پویا فلاح، گروه همیاری و محمدمهران تاجیک این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
رونمایی از لوگوی تازه تیوال! | عکس هم‌زمان با هشتمین سالگرد راه‌اندازی تیوالرونمایی از لوگوی تازه تیوال!
هم‌زمان با هشتمین سالگرد راه‌اندازی تیوال در چهارم شهریورماه ۹۹ و پس از عرضه نسخه جدید، لوگوی تازه تیوال هم منتشر شد. این طراحی بازتاب‌دهنده رویکرد اصلی ما در ترکیب سرگرمی با اندیشه است. ترکیب‌هایی همچون: هنر نوین + اصیل روند جهانی + ایرانی جوانی + پختگی امیدواریم فرآیند نوسازی تیوال را دوست داشته‌باشید ? همچنین از همه هنرمندان و همکاران تیوال دعوت می‌کنیم از این پس در اطلاع‌رسانی و تبلیغات خود از لوگوی جدید، قابل دریافت در tiwall.com/get بهره ببرند.
دیدن ادامه ››

هم‌زمان با هشتمین سالگرد راه‌اندازی تیوال در چهارم شهریورماه ۹۹ و پس از عرضه نسخه جدید، لوگوی تازه تیوال هم منتشر شد.

این طراحی بازتاب‌دهنده رویکرد اصلی ما در ترکیب سرگرمی با اندیشه است. ترکیب‌هایی همچون:

  • هنر نوین + اصیل
  • روند جهانی + ایرانی
  • جوانی + پختگی

امیدواریم فرآیند نوسازی تیوال را دوست داشته‌باشید ?

همچنین از همه هنرمندان و همکاران تیوال دعوت می‌کنیم از این پس در اطلاع‌رسانی و تبلیغات خود از لوگوی جدید، قابل دریافت در tiwall.com/get بهره ببرند.

نفیسه نوری و حسین ارشد این را خواندند
امیرمسعود فدائی، محسن جوانی، نیلوفر ثانی، شکوه حدادی، محمد مجللی، مرتضی سوری و محمد عمروابادی این را دوست دارند
من الان میخوام برای امروزم کنسل کنم میشه راهنماییم کنید
۰۱ مهر ۱۳۹۹
گروه همیاری
درود بر شما لطفا از چت آنلاین پایین سایت برای گفتگو و بررسی موضوع از سوی تیم پشتیبانی بهره ببرید.
اصلا باز نمیشه فقط می زنه برقراری ارتباط
۰۱ مهر ۱۳۹۹
چه مدرن تر، پویا تر و چابک تر شده! ?
۱۷ اسفند ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
مجله آوای تیوال، شماره دوم: عشق | عکس این تجربه: عاشقیمجله آوای تیوال، شماره دوم: عشق

دومین شماره مجله آوای تیوال هم‌زمان با هشتمین سالگرد آغاز تیوال از عشق می‌گوید...

نویسندگان: نازنین مهر و مهشاد حجتی

طراحی صدا: پدرام راجی

تدوین: پدرام راجی و عسل امین

امیر مسعود و بهاره مکرم این را خواندند
۱۷ نفر این را دوست دارند
خسته نباشید . لذتبخش بود
۰۴ شهریور ۱۳۹۹
بسیار زیبا، گوش نواز، جان و دل نواز و البته حرفه ای.
۱۰ شهریور ۱۳۹۹
گاهی دلم میخواهد،با عقلی که در سینه دارم تفکر کنم!گاهی دلم میخواهد با چشمانی که می گریند،بخندم!شاید عشق همین است!فقط همین!
عشق و غرور ،دوبازیگر فریبنده یک بازی اند،عشق،مانند من است در آینه،هر چه از آن میگریزم ،به من نزدیک تر می شود!چشمان متهم اولند،اما آنجا که ثابت میشوند،نه جایی که می چرخند،چشمان، می خندند وعقل تفکر می کنند و دل می گرید،اینگونه است که وقتی همچیز کار دگری می کنند،آنجاست !که بزرگترین قاتل همان راهبه ،یا کشیش است یا کودکی گل به دست است!حیف که عشق را نخواهیم یافت !
۲۹ بهمن ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
هشت‌سالگی تیوال با برنامه‌های آنلاین | عکس با عشق به روشن نگاه داشتن چراغ هنرهشت‌سالگی تیوال با برنامه‌های آنلاین
افتخار هشت‌سالگی تیوال در کنار خانواده وزین هنر در زمانه‌ای روی می‌دهد که قدر نعمت خدادادی هنر با شیوع یک بیماری، بیش از هر زمانی نمایان شده‌است. چراغی که گام‌به‌گام تمدن بشر، روشنگر اندیشه و پرچم نزدیکی انسان‌ها از هر زبان، رنگ و نگاه بوده‌است.  امروز که تاریکیِ دوری انسان‌ها بیداد می‌کند، هنر، همان قهرمان نزدیک ماندن انسان‌ها در عبور از این تاریکی‌است اما در این راه نیازمند یارانی‌است از جنس اندیشه و نوآوری...  در هشت‌سالگیمان با مجموعه خدمات آنلاین تیوال، همچون بستر تماشای دیجیتال فیلم و تیاتر، اجراهای ...
دیدن ادامه ››

افتخار هشت‌سالگی تیوال در کنار خانواده وزین هنر در زمانه‌ای روی می‌دهد که قدر نعمت خدادادی هنر با شیوع یک بیماری، بیش از هر زمانی نمایان شده‌است.

چراغی که گام‌به‌گام تمدن بشر، روشنگر اندیشه و پرچم نزدیکی انسان‌ها از هر زبان، رنگ و نگاه بوده‌است. 

امروز که تاریکیِ دوری انسان‌ها بیداد می‌کند، هنر، همان قهرمان نزدیک ماندن انسان‌ها در عبور از این تاریکی‌است اما در این راه نیازمند یارانی‌است از جنس اندیشه و نوآوری... 

در هشت‌سالگیمان با مجموعه خدمات آنلاین تیوال، همچون بستر تماشای دیجیتال فیلم و تیاتر، اجراهای زنده و وبینارها تلاش کردیم با شما و کنار هم سهمی باشیم از روشن نگاه‌داشتن این چراغ هزاران ساله.

به همین مناسبت از چهار شهریورماه تا یک هفته، خرید یا افزایش اشتراک تیوال‌پلاس نیم‌بها خواهد بود. این اشتراک از این پس در کنار خدمات پیشین، برای همه محصولات آنلاین -همچون فیلم‌تیاترها-  تخفیف‌های دایمی خواهد داشت!

›› خرید یا افزایش اشتراک تیوال+ با ۵۰% تخفیف

نیلوفر ثانی و نیکان جاور این را خواندند
۱۸ نفر این را دوست دارند
مبارکا ..:)
۰۴ شهریور ۱۳۹۹
یادمه برای اجرای ترانه های محلی آقای رحمانیان حدود یه ساعت، یه ساعت و نیم تو صف بودم تا بلیط بگیرم.
البته بعدش فهمیدم که یه سایتی هست که آنلاین بلیط می فروشه?. چون خیلی از اجرا خوشم اومد (مخصوصا دو پارتی که علی سرابی بازی می کرد) تصمیم گرفتم یه بار دیگه برم و اینبار دیگه آنلاین خریدم.
ممنونم بری همه خوبی هاتون ??
۰۴ شهریور ۱۳۹۹
هرچند قدیما بهتر بودی، ولی بازم بودنت نعمته! تولدت مبارک!!
۰۷ شهریور ۱۳۹۹
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تست | عکس تست
عشق پرمصرف ترین، شنیده شده ترین و دستمالی شده ترین واژه ی دنیاست. شاید حتی لوس ترین،خسته کننده ترین و تکراری ترین.و شاید هم اشک آورترین، دردناک ترین و سخت ترین.و با این حال هنوز اینجاست، درست رو به روی ما.می توانیم دست دراز کنیم و بگیریمش یا می توانیم یه عمر خیره به رو به رو بمانیم بی آنکه ببینیمش. اینجاست.درست رو به روبه رویمان.سمج، پررو، پیگیر. به دروغ هایمان عادت دارد. به رفتار متناقضمان. به عوام فریبی و تظاهرمان. به فراموشی و توجیهاتمان. و با این حال اینجاست. درست رو به رویمان.انگار که بگوید شما مرا نمیشناسید!هنوز مرا نمی شناسید!و ما چقدر از اومی دانیم؟از عشق.پرمصرفِ پر تکرار! که ...
دیدن ادامه ››

عشق پرمصرف ترین، شنیده شده ترین و دستمالی شده ترین واژه ی دنیاست. شاید حتی لوس ترین،خسته کننده ترین و تکراری ترین.و شاید هم اشک آورترین، دردناک ترین و سخت ترین.و با این حال هنوز اینجاست، درست رو به روی ما.
می توانیم دست دراز کنیم و بگیریمش یا می توانیم یه عمر خیره به رو به رو بمانیم بی آنکه ببینیمش. اینجاست.درست رو به روبه رویمان.
سمج، پررو، پیگیر. به دروغ هایمان عادت دارد. به رفتار متناقضمان. به عوام فریبی و تظاهرمان. به فراموشی و توجیهاتمان. و با این حال اینجاست. درست رو به رویمان.
انگار که بگوید شما مرا نمیشناسید!هنوز مرا نمی شناسید!
و ما چقدر از اومی دانیم؟از عشق.پرمصرفِ پر تکرار! که تمام زندگیمان به دنبالش می دویم، کتمانش می کنیم، ندیدیش می گیریم، تجربه اش می کنیم، پیدایش می کنیم، از دستش می دهیم و در نهایت همیشه از او طلبکاریم. بی اینکه در حقش بخشندگی کرده باشیم.بیایید حرف بزنیم. از عشق.از عشقهایی که می شناسیم یا عشقایی که دوست داریم بشناسیم.از لحظه هایی که فکر می کردیم عاشقیم و نبودیم.از چیزهایی که عاشقانه دوست داشتیم اما به کسی نگفتیم. از اشتباهات خودمان که به گردن عشق انداختیم و از هر چیز که به نام عشق در زندگیمان بود و نبود.برایمان بنویسید از عشق و این بار راستش را بگوییم!


برای دومین مجله صوتی آوای تیوال تا ۲۵ خرداد تجربه های خودتون رو برای ما به ایمیل podcast@tiwall.com ارسال کنید تا ما بهترین تجربه شما در آوای تیوال به اشتراک بذاریم

 

narjeslib.com.laserkar.ir.1000fonoon.ir.hexshop.ir.ir_anfrotel.com.ptadbir.ir.afshinrayaneh.ir.sasha-kids.ir.smartkade.com.amingear.ir.ghanaati.com.germaninvestcompany.com.satacompany.com.ahvazsms.ir.irsafamielts.ir.hitachiiran.com.stablizeramin.website.

eeda411655b684fe87abf58ec2235e28167765622e62616c652e696f

 

 

I2LY2.7B4IJA2AD.8E5J.10X1.1.1.1.AM8LM7QBZ.V9PF1L0.HWA.45U.C9O-MRA7XYT.2I36.LMN.MYW8X8Z8T-IWJMSU4FB.M3-O2M1.I2I92NC2O.VSZ7.3F2GVYK_D87XVI80-JK.3468H60_D0OAERVAFZ.JND.EW.RHDZIQD6-GMAT.69UV9E.2JKXS3GLBTM.FBOWPU.R5.4X-QY5HA0.QAWXPM.MIdD.Dw22D.inhersight.cfd.

 

 

sby.ir.star724.net.misaghtalayieh.ir.surfdmc.com.egnn.ir.shada.ir.bahmangroup.com.tnazho.com.javanbakht.ir.novi.ir.talarvahdat.com.zimmer_-iran.com.pakhshemihan.ir.tarhsanat.com.maharatkart.ir.garageburger.ir.didebanpars.com.sofresin.com.tehranchasb.sbs.

 

برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
مجله آوای تیوال، شماره یکم: آپارتمان | عکس این تجربه: قرنطینهمجله آوای تیوال، شماره یکم: آپارتمان

این پادکست مجموعه‌ای از تجربه‌های ما از قرنطینه است. قرنطینه‌ای که برای ما دنیای جدید ساخت، دنیای که هنوز در آن زیست می‌کنیم.
این اولین قسمت از مجموعه پادکست‌های آوای تیوال است که قرار است با تمرکز بر تجربه تولید شود.
تجربه اول را مهر، لی.لا، نسترن، آران، راشل، همایون نوشتند و تیم آوای تیوال تهیه کرد حالا نوبت شماست که از تجربه های خود برای ما بنویسید. 
راه‌های ارتباطی به زودی منتشر می‌شود.

بهاره مکرم این را خواند
۲۸ نفر این را دوست دارند
چه خوب. به شدت منتظرم ببینم چطور میتونم مشارکت و همکاری داشته باشم.
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹

در زمانه ای که تکاپوی به دست آوردن حیات و رهایی از ممات به اوج خود رسید، دقیقن بعد از انقلاب صنعتی در کشورهای توسعه یافته و باتلاق عظیم کشورهایی که به اسم توسعه یافتگی هیاهویی برای هیچ را مدیریت می کنند و توده مردم ذیل این چرخ بزرگ هر روز فشار را بر روی خود بیش از پیش تحمل می کنند، دیگر به یکدیگر نگاه نمی کنیم. یک مسخ شدگی عظیم وجود تک تک مان را گرفته، هم دیگر را چونان وسیله هایی میبینیم که برای به دست آوردن اندک بهره ای از معاش باید سر قلاب زد تا بلکه بهره ای ازین اقیانوس پر تلاطم روزگار به چنگ آوریم. در این دریای طوفانی بی مهری، حتی رویاهامان را نیز از دست داده ایم و هر زمان چشم ها را روی هم میگذاریم تا اندکی به پرواز آرزوها دست یازیم چیزی جز زمین بایر بی محصولی پیش رویمان نیست و آنچه نمایان است فقط نقشه ای برای زنده ماندن است. زنده ماندنی بدون رویا، بدون سیاحت و بدون اندک تاملی در همزیستانمان. به همین خاطر به سادگی از کنار هم میگذریم حتی بدون توجه به بوی عطر کسی که از کنارمان عبور می کند، یعنی حتی شامه ای برای احساس عطر پیرامون از بوی غذا گرفته تا بوی آدم، ... دیدن ادامه ›› مغازه ها، لباس ها و.... نمانده. حال در ایست زمان دقیقن جایی که یک ویروس مسافر برای ما به اجبار چیزی به نام قرنطینه را به ارمغان آورده، انگار می شود تمام حواس پنجگانمان بیدار شدند و بودنشان را به ما متذکر شدند. چشم هایی که حالا دو دو می زند برای دیدن، گوشهایی که قدرت پیدا کردند برای شنیدن و لب هایی که حالا مجالی به گوش ها دادند به جای خود رای بودن. درست است که هیچ کس نقاب از چهره خودش بر نخواهد داشت، چونان بیماری که مبتلا به جزام شده باشیم هراس داریم که زخم هامان را عیان کنیم تا بوی عفن و جلوه بی قواره اش خودما را از خودمان بی خود کند چه رسد به اطرافیانمان. خود من یک نقاب بزرگ هستم که اکنون اینگونه خودم را به شما معرفی میکنم. راشل، نامی که هیچ اندوخته ای در فرهنگ ما ندارد و فقط شاید وزنی در زبان بیگانه پیدا کند. بگذریم.
در این قرنطینه انگار بیشتر به یکدیگر نگاه می کنیم چرا که لزوم بودن ها چیزیست که بر لزوم نبودن های پیش ازین چیره شده و صحت خود را به رخمان می کشد. درست است که هیچ کس را نمی شود از پشت نقاب بیرون کشید اما حداقل کاری که می شود کرد از پشت دریچه های کوچک آلونک هامان برای همنوعانمان رویا ببافیم و آنها را آنطور که دوست داریم تصویر کنیم. حرکاتشان را ببنیم و قصه ای درخور برایشان خلق کنیم. من اینگونه دنیای خودم را به خودم تقدیم میکنم، جهانی که دوست میداشتم داشته باشم که در طول روزمرگی ها به چیزی تبدیل شد که مال من نبود. پیرمرد همسایه حاصل همین رویا بافی های حصر خانگی است که بسیار خرسند هستم که در اولین نمره از مجله صوتی تیوال خوانش شد. رویاهاتان را باور کنید، نقاشی کنید و به حرکت در بیاورید.
#راشل
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹
خیلی عالیه ممنونم ازتون
۱۸ آبان ۱۳۹۹
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خونه بمونیم! | عکس به احترام تندرستیخونه بمونیم!
به احترام تندرستی، زیباترین دارایی‌مون، خونه بمونیم و با خانواده از فیلم، کتاب، موسیقی و... لذت ببریم! تیوال هم در این مدت کنار شماست... با معرفی فیلم، سریال و معرفی سایت‌ها، اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های مناسب این دوره. » دانلود قانونی فیلم و سریال از تیوال که می‌تونید گفتگوها و نظرها درباره‌شون رو هم اینجا بخونید و شما هم توی این گفتگوها شرکت کنید
دیدن ادامه ››

به احترام تندرستی، زیباترین دارایی‌مون، خونه بمونیم و با خانواده از فیلم، کتاب، موسیقی و... لذت ببریم!

تیوال هم در این مدت کنار شماست... با معرفی فیلم، سریال و معرفی سایت‌ها، اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های مناسب این دوره.

» دانلود قانونی فیلم و سریال از تیوال

که می‌تونید گفتگوها و نظرها درباره‌شون رو هم اینجا بخونید و شما هم توی این گفتگوها شرکت کنید

سامانه چت آنلاین برای پشتیبانی بهتر کاربران تیوال راه‌اندازی شد | عکس با اولویت به دلیل نیاز روزسامانه چت آنلاین برای پشتیبانی بهتر کاربران تیوال راه‌اندازی شد
تیوال، از نخستین روز‌های راه‌اندازی، دو بال برای پرواز خود ترسیم کرد: خلاقیت خدمات و پشتیبانی عالی. همچنان و استوارتر از پیش پایبند به همان راه در کنار کاربران عزیزمان هستیم. سامانه چت آنلاین از به روزترین شیوه‌های پشتیبانی در دنیاست که در این سال‌ها به عنوان شیوه‌ای کارآمد برای ارتباط با مشتریان مورد استقبال و رضایت کاربران قرار گرفته و در معتبرترین سایت‌های دنیا بهره‌برداری شده‌است. راه‌اندازی این بخش از برنامه‌های مهم نسخه پیش روی تیوال بود که با توجه به شرایط روز و نیاز جدی‌تر به ارتباط دوسویه و چابک با کاربران برای ...
دیدن ادامه ››

تیوال، از نخستین روز‌های راه‌اندازی، دو بال برای پرواز خود ترسیم کرد: خلاقیت خدمات و پشتیبانی عالی. همچنان و استوارتر از پیش پایبند به همان راه در کنار کاربران عزیزمان هستیم.

سامانه چت آنلاین از به روزترین شیوه‌های پشتیبانی در دنیاست که در این سال‌ها به عنوان شیوه‌ای کارآمد برای ارتباط با مشتریان مورد استقبال و رضایت کاربران قرار گرفته و در معتبرترین سایت‌های دنیا بهره‌برداری شده‌است. راه‌اندازی این بخش از برنامه‌های مهم نسخه پیش روی تیوال بود که با توجه به شرایط روز و نیاز جدی‌تر به ارتباط دوسویه و چابک با کاربران برای آرامش و رسیدگی بهتر به نیازها و پرسش‌های ایشان، اولویت داده‌شد و زودتر از نسخه آینده تیوال راه‌اندازی شد.

امیدواریم راه‌اندازی این بخش به رضایت‌مندی و دل‌گرمی بیش از پیش کاربران تیوال بینجامد.

نسیم زندش، صادق قاسمی و مهشید بیگی این را خواندند
امیرمسعود فدائی این را دوست دارد
سلام برای ۱۶ اردیبهشت ۲ بلیط از نمایش "آن سوی اینه " میخواستم.
اگر کسی داره با این شماره تماس بگیره لطفا.
۰۹۱۶۸۹۱۱۰۶۳
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱
سلام
من می ام برای تئاتر درد نوشان امشب 13 اسفند بلیط بگیرم چکار باید بکنم؟
۱۳ اسفند ۱۴۰۳
maryam nejadsattary
سلام من می ام برای تئاتر درد نوشان امشب 13 اسفند بلیط بگیرم چکار باید بکنم؟
اینجا رو کلیک کنید:
https://www.tiwall.com/s/dordnooshan3
۱۳ اسفند ۱۴۰۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره اشتراک تیوال+ i
همکاری هیجان انگیز تیوال و مکتب خونه | عکس تیوال پلاسهمکاری هیجان انگیز تیوال و مکتب خونه
همونطور که می‌دونید، اشتراک تیوال‌پلاس به معنی بهره‌مندی از همه خدمات آشنا و رایگان تیوال هست به اضافه مزایا و خدماتی که می‌‌تونه برای یک مخاطب فعال‌تر برنامه‌های هنری و گردشی خیلی مفید باشه.پیش از این بخشی از خدمات تیوال‌پلاس رو بهتون معرفی کردیم. همراهی‌ها و هدیه‌های فیلیمو، تپ‌سی ، شهر کتاب آنلاین، اسنپ فود،  نوار رو که یادتون هست؟ امکان ویژه دیگه‌ای که در تیوال‌پلاس داریم ۴۰٪ تخفیف دوره‌های آموزش آنلاین از سایت مکتب‌خونه هست.مکتب‌خونه چیست؟مکتب‌خونه بزرگ‌ترین رسانه دیجیتال آموزش مجازی ...
دیدن ادامه ››

همونطور که می‌دونید، اشتراک تیوال‌پلاس به معنی بهره‌مندی از همه خدمات آشنا و رایگان تیوال هست به اضافه مزایا و خدماتی که می‌‌تونه برای یک مخاطب فعال‌تر برنامه‌های هنری و گردشی خیلی مفید باشه.

پیش از این بخشی از خدمات تیوال‌پلاس رو بهتون معرفی کردیم. همراهی‌ها و هدیه‌های فیلیمو، تپ‌سی ، شهر کتاب آنلاین، اسنپ فود،  نوار رو که یادتون هست؟ امکان ویژه دیگه‌ای که در تیوال‌پلاس داریم ۴۰٪ تخفیف دوره‌های آموزش آنلاین از سایت مکتب‌خونه هست.

مکتب‌خونه چیست؟
مکتب‌خونه بزرگ‌ترین رسانه دیجیتال آموزش مجازی در ایران است که از سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را آغاز کرده است. هدف مکتب‌خونه در دسترس قرار دادن آموزش با کیفیت بالا برای همه‌ی فارسی‌زبانان است. ما اعتقاد داریم که هیچ کس نباید به خاطر هیچ چیز از لذت یاد گرفتن محروم شود. نباید سن و سال یا مکان و موقعیت و امکانات مالی افرادی را از یادگیری و موفقیت باز دارد.

مکتب‌خونه رو رو می‌تونید از طریق لینک‌های زیر دنبال کنید:

کانال تلگراماینستاگرام | اپلیکیشن اندروید

 

امیرمسعود فدائی و امیر مسعود این را خواندند
زینب کردونی و نیکا نصیری این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 

زمینه‌های فعالیت

تماس‌ها

www.tiwall.com
پشتیبانی
روابط عمومی
02166176637
تهران، خیابان طالقانی، بین ولیعصر و حافظ، شماره ۴۴۸، طبقه ۶
tiwallgram
tiwall
twitiwall