«کریستف رضاعی» و «مسعود شعاری» قرار است بعد از ۱۴ سال آلبوم موسیقی «سیر» را در سیویکمین جشنوارهی موسیقی فجر به اجرا درآورند، این دو هنرمند دربارهی برنامههای خود در جشنواره سخن گفتند و به این نکته اشاره کردند که همواره اجرای این اثر را دوست داشتند.
«مسعود شعاری» به این نکته اشاره کرد که: «در حال حاضر که میخواهیم آلبوم «سیر» را اجرا کنیم، باید به ۱۴ سال پیش برگردم و انگار باید دوباره نقش ۱۴ سال پیش خودم را بازی کنم.» همچنین «کریستف رضاعی» در این نشست ضمن اشاره به اجرای پیش رویش در جشنواره موسیقی فجر گفت:«۱۴ سال است که آلبوم سیر منتشر شده است و این تجربه همیشه برای من جالب بوده و همیشه آرزو داشتم که بعضی از قطعات سیر اجرا شود، برنامهای که در جشنواره خواهیم داشت تحت عنوان «سیر» خواهد بود. در واقع ما در این کنسرت سیری در موسیقیهای مختلف خواهیم داشت. اولین قطعه سیر یعنی «حضور» در این کنسرت اجرا خواهد شد قطعه بعد «شور عشق» نام دارد که بازسازی ارکسترال روی آن انجام شده و با همکاری ارکستر سمفونیک تهران به رهبری بردیا کیارس اجرا میشود،البته قطعه «حضور» تغییرات زیادی نخواهد داشت؛ چرا که این قطعه برای آنسامبل زهی و سهتار نوشته شده بود. البته رنگ آمیزی سازی این قطعه تغییراتی خواهد کرد؛ چرا که ارکستر سمفونیک همراه ما است و طبیعتا سازهای بادی را هم داریم. قطعه «شور عشق» هم تغییراتی دارد و طولانیتر خواهد شد. علاوه بر آن قسمت بداههنوازی سهتار مسعود شعاری را در این اجرا خواهیم داشت.»
مسعود شعاری نیز در همین باره گفت: «این اتفاق بعد از ۱۴، ۱۵ سال میافتد فکر میکنم زمانی که ما این پروژه را کار کردیم اولین تجربهای بود که به این شکل روی یک ساز ایرانی انجام میشد و در زمان خودش کار نوعی بود. در حال حاضر که میخواهیم سیر را اجرا کنیم باید به ۱۴ سال پیش برگردم و انگار باید دوباره نقش ۱۴ سال پیش خودم را بازی کنم.همواره تجربیات ارکستری که همراه با کریستف رضاعی داشتهایم برای من خیلی جذاب است و امیدواریم بتوانیم اجرای خوبی را داشته باشیم.»
«کریستف رضاعی» در ادامه با اشاره به موسیقی تلفیقی گفت: «روند آلبوم «سیر» نیز به این شکل بود که ما قبلا یک کار را با سهتار ضبط کرده بودیم و آقای شعاری از این تجربه رضایت بسیاری داشتند، بعد در ادامه صحبت کردیم تا تنظیم این چنینی روی این کار انجام شود و من خیلی استقبال کردم. زمانی که کار ضبط این آلبوم را انجام دادیم محدودیتهای فنی زیادی داشتیم؛ اما الان دستمان بازتر است به هر حالت موسیقی ماندگار اثر زمان را ندارد و خوشبختانه ما 15 سال دوام آوردیم که امیدوارم ادامه هم پیدا کند.»
مسعود شعاری نیز در خصوص موسیقی تلفیقی گفت: «تلفیق در موسیقی بیشتر به یک اتفاق شبیه است برای بسیاری موسیقی یک نوع قداست دارد که اشکالی هم ندارد اما در ادامه این قداست به تعصب تبدیل شده و باعث میشود تا عادات شنیداری ما یکسویه شود. به هر حال من اعتقاد دارم با حفظ ریشهها باید آزادانه و بدون تعصب حرکت کرد