در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال شهابی از جنس نور | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 11:56:45
۱۲ تا ۲۲ بهمن ۱۳۹۲

خلاصه داستان: داستان این فیلم از جنگ 33 روزه‌ی لبنان آغاز می‌شود و این جنگ در فیلم به نوعی تداعی تقابل سپاه نور و ظلمت است و بیشتر حالت سمبولیک دارد. براساس گفته‌های کارگردان فیلم، «شهابی از جنس نور» اولین فیلم درباره‌ی تکفیری‌هاست.

گزارش تصویری تیوال از فرش قرمز فیلم شهابی از جنس نور / عکاس: آزاده مشعشعی‎


گزارش تصویری تیوال از نشست خبری فیلم شهابی از جنس نور‎ / عکاس: محمدرضا بهشتیان

... دیدن همه عکس‌ها ››

عکس‌های پایه

 شهابی از جنس نور | دیوار | عکس  شهابی از جنس نور | دیوار | عکس
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
بعضی فیلمها هم هستند که به حدی ادم رو عصبانی میکنن که پا میشی وسط این فیلم میای بیرون.

آقای کارگردان... زحمت کشیدی رفتی تا لبنان.... این همه پول خرج کردی ... هنوز معلوم نیست در مورد جنگ 33 روزه میخوای فیلم بسازی یا گروههای تکفیری!!! چه ربطی دارن به هم آخه!

هنوز تصمیمتو نگرفتی میخوای مستند بسازی یا سینمایی!!

آخه عزیز من.... فیلم در مورد لبنان... جنگ ... اسرائیل.... بعد این وسط آهنگ بدون کلام "یه روز خوب میاد" از هیچ کس!!؟؟؟ چرا؟؟؟

کیمیا توکل نیا و manimoon این را خواندند
mohsen miladi این را دوست دارد
وقتی بودجه دولتی هست
و لبنان هم کشور قشنگیه
چرا نرن؟

manimoon..
۱۷ بهمن ۱۳۹۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
داستان فیلم: یک مستندساز ایرانی به لبنان رفته و در آنجا با ح.ادثی روبرو می شود. او برای آوردن خاله همکارش از سوریه عازم این کشور می شود اما در مسیر بازگشت به دست سلفی ها و تروریست ها اسیر می شود و در اوج ناامیدی، شهابی پر نور از آسمان آمده و او و سایر مردم را از زندان تروریست ها نجات می دهد.

درباره فیلم: بازی امین زندگانی نسبتا خوب از آب درآمده اما نحوه نچسب آمدن نور و باورپذیر نبودنش، تلاش دست اندرکاران را ضایع کرده است. اسلاملو در ساخت فیلم با کمبود بودجه روبرو بوده و بیشتر وسائل مورد نیازش را از ایران به لبنان برده اما بیشترا ز هر چیز، کمبودهای فیلمنامه به چشم می خورد اگر چه بازیگران لبنانی هم بازی های روانی ارائه داده اند.
ای کاش این فیلم، مستند ساخته می شد و تبدیل به سینمایی نمی شد چون با ورود به عرصه سینما، حرف اول و آخر رو یک چیز می زنه: فیلمنامه.

آقای اسلام لو مستند ساز خوبی هستن، از این فیلم هم میشه نتیجه گرفت که توانایی ساخت سینمایی رو دارن، اما و به این شرط که دیگه فیلمنامه اش رو خودشون ننویسن و تا یک فیلمنامه قوی دستشون نرسیده، سینمایی کار نکنن؛ اون هم در مورد چنین موضوعات مهمی که جای آزمون و خطا نیست.
روح اله و کیمیا توکل نیا این را خواندند
setayesh این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید