در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال امین موسوی ت | درباره گردش تمدن ایران از تاریخ باستان تا قاجار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 06:56:27
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
موزه رضاعباسی

کنار پل سیدخندان هست دیدن مجسمه های فلزی طلایی چند هزار سال قبلش را که شاهکار است از دست ندهید.در گوگل مپ میتوانید عکس ها را ببینید.

در پل سید خندان روبرو دانشگاه خواجه نصیر هست.بلیط فقط پنج هزار تومان هست. طبقه سوم تکوک یعنی جام های زرین با سر حیوانات سه هزار ساله دارد قشنگ هست.سفال های ظروف شش هزار ساله جیرفت هم دارد.
لیوان های ساخته شده از سنگ صابون ... دیدن ادامه ›› هم قشنگ هست.

طبقه اول هم تابلو های نقاشی خوبی دارد.چند تابلو از نقاشی های رضا عباسی مربوط به زمان صفویان هم هست.
راهنما یا کسی که توضیح بدهد و چیز مفیدی توضیح بدهددر موزه نیست فقط یک خانم در طبقه سوم هست که کمی توضیح میدهد.

#####
این موزه به‌طور رسمی در مهرماه سال ۱۳۵۶ به وسیله فرح پهلوی به منظور حفظ آثار گرانبها و همچنین هدایای سلطنتی گشایش یافت و درست یک سال بعد در آبان ماه سال ۱۳۵۷ تعطیل شد. در این دوره یعنی از سال ۱۳۵۵ تا ۱۳۵۸، مدیریت موزه بر عهده آیدین آغداشلو بود.

کتابخانه موزه دربرگیرنده بیش از ۱۰ هزار جلد کتاب به زبان‌های پارسی، انگلیسی، فرانسه و آلمانی است.

طبقه اول
این طبقه به نمایش آثار نگارگری و خطاطی اختصاص دارد. اثر برگزیده این بخش کهن‌ترین نمونه برگی از شاهنامه دموت مربوط به میانه سده ۸ هجری است.

نشان‌واره موزه رضا عباسی، طراحی‌شده به دست مرتضی ممیز (پدر گرافیک ایران)، در ۱۳۵۵. وی دربارهٔ طراحی این نشان‌واره می‌گوید: «برای طراحی نشانه موزهٔ رضا عباسی فرصت مغتنمی برایم پیش آمد، زیرا این نقاش جد بزرگ خانوادهٔ من است؛ این بود که مشتاقانه دست به کار شدم و کنار دست محمد احصایی نشستم و از صبوری او استفاده کردم و دائم پیچ و خم‌ها را به قلم و دست او دادم تا ترکیب نوشته به دست آمد و بعد در آتلیه‌ام مفصل روی ترکیب‌بندی‌ها کار کردم. آیدین آغداشلو هم روی گل اسلیمی اصلاحاتی انجام داد.»

تکوک طلایی بز کوهی هگمتانه از آثار باستانی دوره هخامنشی است که در شهر هگمتانه کشف شده‌است. این ریتون به شکل سر یک بز کوهی ساخته شده‌است. تکوک طلایی بز کوهی هگمتانه در موزه ملی ایران، موزه ایران باستان نگهداری می‌شود.

تکوک، مرغان‌صُراحی یا ریتون (به انگلیسی: Rhyton) (به یونانی: ῥυτόν با تلفظ روتون) ظرف‌هایی بودند که در دوران کهن به شکل جانوران ساخته می‌شدند. تکوک معمولاً ظرفی بود زرین یا آهنین به صورت گاو یا ماهی
####
نت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید