در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال محسن جوانی | درباره فیلم عامه پسند
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 06:28:29
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
میگن ضرب المثل هر جامعه‌ای دکترین اون جامعه است.
این فیلم به زیبایی یکی از زشت‌ترین دکترین های این مرز پر گوهر رو پرتاب می‌کنه تو صورت تماشاچی:
«خواهی ... دیدن ادامه ›› نشوی رسوا همرنگ جماعت شو».
کوثری رو دوست داشتم / معمتدآریاش تکراری بود / شکیباش هم یله (به غیر از اون نگاه کاسب کارانه اش از پشت به معتمدآریا در دیدار اول)
پرش زمانی اش بی منطق بود
در کل در نمایش زنی که زندگیش رو داده پای شوهر و فرزندش و الان هیچی نداری نسبتاً موفق بود ولی من همچنان به همین سادگی رو ترجیح میدم.
حقیقتش من دوست داشتم پایان فیلم یه روزنه امید ببینم، اینکه شاید بعد از تلاش های ناموفق شاید در آخر کار این ضرب المثل همیشه صدق نکنه و کمااینکه آدم های موفق همیشه با ناامیدی دیگران شروع کردن، واقعیتش فیلن رو دوست داشتم بخاطر بازی معتمدآریا ولی پیام فیلم رو دوست نداشتم :((
۱۴ بهمن ۱۳۹۸
@یاسمن: به نظرم تمام زورش رو زده بود که به سمت ملودرام غش نکنه و اون بازی های بیخودی اش هم با زمان برای همون بود ؛ این یک.
دو : این تم این کار گردانه: از من تا عرق سرد و حالا عامه پسند: زنانی که تلاش میکنن خلاف جهت آب شنا کنند و موفق نمیشن یا بهتره بگیم که نمیذارن موفق بشن.
۱۴ بهمن ۱۳۹۸
انتهای فیلم رو من هم دوست نداشتم که نشون بده انسانهای آوانتگارد بالاخص زنان که بر خلاف عرف جامعه گام بر میدارند با شکست حتمی مواجه می شن و آدم های محافظه کار و کاسب مابی مثل نقش باران برنده میدان هستند(هر چند که واقعیت غالب جامعه ما اینچنین هست).به گونه ای این پایانها نوعی بی انگیزگی و خمودی رو القا می کنه.
۱۱ آذر ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید