در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال محمد شکاری یزدی | درباره نمایش پرده خانه
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 19:24:11
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
بنام خداوند رنگین کمان
تئاتری فاخر مانند همیشه از خانم گلاب آدینه
این از مواد نادری بود که در تئاتر چندین بار بغضم ترکید.
مظلومیت زن در تاریخ ایران.
زنها که از مردان چیزی جز محیط امن و حداکثر یک ستونی برای تکیه دادن نمیخواهند و در عوض ظرافت، وفاداری و‌حس خوب زنانگی و زندگی را هدیه میکنند.
چگونه است که بر اساس سنتی غلط برخی مردان به زنان بجای عشق و دلدادگی، تنها از زنان مالکیت، اسارت و‌ اطاعت بی چون ‌و چرا میخواهند.
آزادی زنان و درنتیجه آزادی خود مردان از قیود مردسالارانه و عشق و دلداگی واقعی که در آخر نمایش بدان اشارت رفت خجسته باد!
جسارتا و با تمام احترام، یکی از کسانی که باید از این قیود مردسالارانه رها شود خود شما هستید قربان. نوع نگاهی که به زنان دارید با چیزهایی که در ادامه فرمودید هم‌خوانی ندارد. چگونه تشخیص دادید که خواسته‌های همه‌ی زنان چیست و چه چیزهایی می‌توانند ارائه دهند؟ اصلا چرا کسی باید برای زنان نقش، انتظارات و وظیفه تعیین کند؟ مگر انسان‌ها با هم متفاوت نیستند؟ مگر خواسته‌ها و توانایی‌های‌شان متفاوت نیست؟
آیا این تقسیم‌بندی‌ خواسته‌ها و وظایفی که به آن اشاره نمودید به فضای حاکم بر قرون وسطا شباهت ندارد؟ ناسلامتی در قرن ۲۱ به سر می‌بریم.
۲۵ آذر ۱۴۰۱
فربد اهورابنده
خب حالا مطمئن شدم که نگاه‌تان به زنان، خطرناک هم هست. این که نگاه زن‌ستیزانه‌ی خود را کادوپیچ کنید و آن را به وسیله‌ی آمار قلابی، تحصیلات و سواد بخواهید طبیعی و عادی جلوه دهید، قضیه را خطرناک ...
سلام
۲۵ آذر ۱۴۰۱
جناب شکاری یزدی، فرمایشتون اینکه زنانی که با قدرت و آگاهی روایتگر افکار و توقعات خودشان هستند و با سیطره روایت های مردساخته و نابرابر در عرصه های مختلف مبارزه می کنند،افراطی اند؟
مردسالاری مثل هوایی است که تنفس می کنیم گاه نامرئی است البته در جاهایی بوی بدش بیشتر است. زندگی و تحصیل در کشورهای آزادتر وقتی قرار نیست در نگاه و طرز فکر محافظه کارانه و مردمحورانه و نابرابر تغییری ایجاد کند،چه اعتباری دارد؟
زنان در همه جای جهان آگاه تر و به تبع آن قدرتمندتر شدند و به واسطه تلاش های بسیار خودشان جایگاه تاریخی مردمدارانه دانای کل را متزلزل کرده اند.. حالا روایت های نرینه محور از علم و تاریخ و ادبیات و هنر و ... را به زیرسوال برده اند و خودشان روایت های شان را بر اساس واقعیات زیستی و فکری شان می سازند و مرعوب نیستند.
حتما مطلعید که امروز در جاییکه شما روانکاوی خوانده اید( شاید دهه های قبل) بحثهای مترقی در باب ... دیدن ادامه ›› جنسیت سیال و تردید در هویت های صلب مردانه و زنانه و تکینگی شان عمومی و تکوین می شود .کلماتی که درباب فقدان هویت مردانه و زنانه و بحث پرنتینگ نوشتید نارسا باقی مانده
اگر شما علی رغم آگاهی کامل به مباحث نوین مربوط به هویت و جنسیت امروز همچنان خوانش مردسالارانه سنتی از مردانگی و زنانگی در روانکاوی و روانشناسی را تایید می کنید پس نباید از اینکه یک مشاور روانشناسی فعال با تحصیلات عالیه اش در ایران از واژه اسکیزوفرژنیک احتمالا خبری ندارد تعجب کنید!
افکار عمومی از یک پزشک تحصیل و زندگی کرده در جوامع دموکراتیک بیشتر انتظار نگاه مترقی تر و دموکراتیک تر دارد تا افراد کم سوادتر و دنیاندیده. فکر نمی کنید دیدگاه نابرابر مردمدارانه برای چنین انسانی خطرناک است چون چنین فردی به واسطه دانش اش مسئولیت بیشتری دارد؟
فکر نمی کنم این پرسش اساسا ربطی به تمرین دموکراسی و آزادی عقیده در هر فرد داشته باشد چون بحث مسئولیت و نقش اجتماعی فردی مطرح است.
۲۵ آذر ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید