در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال وحید عمرانی | درباره فیلم بادیگارد
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 22:37:08
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
اینکه بادیگارد جزو نامزدهای بهترین کارگردانی و بهترین فیلم قرار نگرفت بر می گردد شاید نه به ناداوری اما به ضعف داوران، زیرا اگر کسی تمامی فیلم های جشنوارۀ سی و چهارم را دیده باشد مطمئنا بادیگارد را در زمرۀ پنج فیلم اول این جشنواره طبقه بندی خواهد کرد. یک اکشن خوش ساخت به دور از ادا، شعار و ادعا که تماشاگر را از ابتدا تا انتها میخوب به پرده نگاه می دارد. خوشبختانه بازی پرویز پرستویی در سطحی قرار داشت که انتخاب دیگری برای داوران به جز اهدای جایزۀ بازیگری اول مرد به او باقی نگذاشت.
یکی از دلایل موفقیت و تأثیرگذاری فیلم بادیگارد بی شک اعتقاد خالص ابراهیم حاتمی کیا به کاری بوده که انجام می داده است. این فیلم حرفی است از دل برآمده که لاجرم بر دل می نشیند و دیدگاه خاص و سینمای ویژۀ حاتمی کیا را به نمایش می گذارد. صحنه ای نیست که بتوان آن را از فیلم درآورد و تمامی سکانس ها در حد لزوم و به طور مفید در کنار هم چیده شده اند. سکانس پایانی داخل تونل درخشان است و یک حسن ختام فنی و هنری برای چنین فیلمی به شمار می رود.
این نکته که حاتمی کیا با اینکه سال به سال از جنگ فاصله می گیریم هنوز می تواند از دل آن چنین موضوعاتی را دربیاورد و بر محور آن فیلم هایی در این سطح بسازد هنرمندانه است و اعتقاد شخصی و خط مشی او هم قابل احترام.
احسان توکلی و ذوق زده این را خواندند
فائقه معتمدی، مجتبی مهدی زاده، ماندگار و کیمیا TAV این را دوست دارند
من همه فیلمهای بخش مسابقه و نگاه نو رو دیدم و بادیگارد جز نه فیلم اولم قرار نمیگیره و این رو صرفا از نظر سینمایی میدم و کیفیت اثر فارغ از موضع گیریهای تند سیاسی فیلم بنفع یک گروه خاص و جدا ازینکه حاتمی کیای جدید حتی از برادران عزیز خودسر هم بطور ضمنی دفاع میکنه...!!!
۲۴ بهمن ۱۳۹۴
اقای عمرانی ،اولا درنهایت خوب و بد در سینما سلیقه ای هست و هیچ متر و معیار مورد وثوقی وجود نداره حتی در سطح جهان هم و در مورد شاهکارهای تاریخی که مثلا نود و پنج درصد منتقدین ازشون تقدیر میکننن ، پنج درصدی هستن که نمیپسندن اون فیلم ها رو.... اما در مورد بادیگارد شخصا بخاطر شعارهای گل درشتی که در فیلم بود (بحث خوب یا بد بودن اون شعارها نیست، در سینما نباید پیغام رو مستقیم تو چش تماشاچی فرو کرد) و تعدادی گاف و .... بنظرم فیلم متوسطی بود و در حد نامزدی نبود... بعد از اکران عمومی براحتی میشه راجع به جزییات بحث کرد
۰۴ اسفند ۱۳۹۴
آقای دانش سینما هم بر اساس علم و اصولی بنا شده است مگر ممکن است که خوب و بد در سینما سلیقه ای باشد؟ سلیقه هم می تواند بخشی از آن باشد اما نه همۀ آن. اگر جز این بود که صدها جلد کتاب دربارۀ اصول فیلم نامه نویسی، فیلم سازی، نقد فیلم و سایر تخصص های سینما نوشته نمیشد، سلیقه بود دیگر.
۰۶ اسفند ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید