در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال فیلم چهار اصفهانی در بغداد
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 17:06:48
این فیلم زندگی خانواده اصفهانی را روایت می‌کند که با وجود مشکلات پیش رویشان درگیر جنگ می شوند همین مسیله برای آن‌ها حواشی مختلفی در پی دارد.
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
ضعیف بود کمدی خاصی نداشت خواستند ادای فیلم اخراجی ها را دربیاورند
امیر مسعود این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
احساس میکنم این فیلم نقص فنی زیادی داره
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
با وجود فیلم هایی مانند لیلی با من است، ضد گلوله، اخراجی ها و فیلم هایی از این دست ساختن فیلمی با چنین موضوع تکراری و بارها استفاده شده ای کاملاً بی معناست. صرف استفاده از بازیگر سرشناسی همچون اکبر عبدی موجب به وجود آمدن یک فیلم قابل قبول نمی شود. از طرفی جای آن داشت که اکبر عبدی اندکی بر روی لهجۀ اصفهانی و چم و خم آن کار می کرد زیرا لهجه ای که ایشان در فیلم به آن صحبت می کند با لهجۀ اصفهانی فاصلۀ زیادی دارد و دستکم چند میلیون نفری که در استان اصفهان و سایر نقاط کشور زندگی می کنند هرگز نمی توانند ایشان را به عنوان یک اصفهانی در این فیلم باور کنند. برخی جزئیات نیز در ساختار فیلم رعایت نشده و به راحتی از کنار آنها صرف نظر شده است که می توانستند اندک جذابیتی برای فیلم ایجاد کنند. مثلاً صحنۀ درگیری نسرین مقانلو با افسر عراقی به راحتی می توانست با استفاده از یک بدلکار رزمی کار به جای ایشان و طراحی مبارزه به صحنۀ بسیار دیدنی تری تبدیل شود نه به این چیز بی معنی و مبهمی که شاهد آنیم.
از طرفی نحوۀ اسارت زن در اردوگاه عراقی ها بسیار پا در هوا و غیر منطقی است. می توان از جنگ دیده ها سوال کرد که در زمان جنگ افسران و سربازان عراقی اگر زنی را به اسارت می گرفتند چه بر سر او می آوردند چنانکه جریان دزدیدن دخترهای جنوبی در یکی از دبیرستان های خوزستان توسط بعثی ها و فجایع پس از آن معروف است. بنابراین حضور یک زن در اردوگاه نه تنها به فیلم کمک نمی کند به دلیل فراهم نکردن قصۀ مناسب برای آن به کالبد فیلم آسیب زننده نیز هست و پس زمینه ای که در ذهن مخاطب به وجود می آورد نه درخور کمدی است و نه تراژدی.
از ضعف های بزرگ دیگر فیلم پایان بندی به شدت تکراری، بد و رها شدۀ آن است. پایانی که با وجود تکراری بودن این بار مبهم، دم دستی و بسیار پیش پا افتاده است و تیر خلاص را به قالب نیمه جان فیلم شلیک می کند. تماشاگر با احساس اینکه یک فیلم رفع تکلیفی را شاهد بوده از سالن خارج می شود و فیلم متأسفانه کاملاً محکوم به شکست است. ساخت چنین فیلمی نه تنها نمی تواند نام و شهرتی برای کارگردان آن فراهم کند بلکه او را بدنام نیز می کند و در دستۀ کارگردانان ... دیدن ادامه ›› درجه چندم قرار می دهد. ای کاش جناب ممتاز دست به ساخت چنین فیلمی نمی زد یا دستکم قبل از آن زمینۀ مناسب و مشاورۀ لازم را برای چنین تولیدی انجام می داد چه بسا از ساخت آن منصرف می شد یا موضوع و فیلمنامۀ جدیدی را برای ساخت کار جدیدش، مورد انتخاب قرار می داد.
الهه الف و رز این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید