در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
مخاطبان گرامی، پیرو اعلام عزای عمومی، به آگاهی می‌رسد اجرای همه نمایشها و برنامه‌های هنری به مدت یک هفته از دوشنبه ۳۱ اردیبهشت تا پایان یکشنبه ۶ خرداد لغو شد. خریداران محترم این سانسها لطفا منتظر اطلاع‌رسانی بخش پشتیبانی تیوال از طریق پیامک باشند.
تیوال نمایش بازی اجباری
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 15:08:58
امکان خرید پایان یافته
۰۹ تا ۲۲ شهریور ۱۴۰۲
۱۹:۰۰  |  ۱ ساعت
بها: ۱۰۰,۰۰۰ تومان
+ ۹% مالیات ارزش‌افزوده
این نمایش درباره زندانیانی است که در اردوگاه کار اجباری آلمان نازی از سلول انفرادی بیرون آمده‌اند تا به صورت گروهی کار تئاتر انجام دهند، شاید شامل بخشش هیتلر شوند.

- از همراه داشتن فرزندان زیر ۱۰ سال خودداری نمایید.

مکان

خیابان انقلاب، ضلع شمال غرب چهارراه ولیعصر، جنب داروخانه، پلاک ۱۴۷۸
تلفن:  ۶۶۹۷۹۴۶۸، ۶۶۹۷۹۴۷۵

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
نمایش بازی اجباری در تماشاخانه مشایخی روی صحنه است. اثری با متن و کارگردانی بهزاد خاکی‌نژاد که داستان زندانیانی رو روایت می‌کند که در اردوگاهی باید تئاتر کار کنند و جانشان با این کار حفظ می‌شود. اثر سعی دارد پیام خود را در لایه‌های زیرین متن بیان کند پیامی که متعلق به یک زمان خاص نیست و می‌تواند در هر زمان کارکرد داشته باشد.

عکاس میهمان: یاسمین یوسفی راد
سپهر و شکوه حدادی این را خواندند
محمد عسگری، لعیا احمدی، علیرضا آذری راد و امیر ناصری این را دوست دارند
سپاس از گزارش تصویری زیبا
۲۱ شهریور ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
درود خدمت هنرمندان و دوست داران هنر ،
ضمن خسته نباشید به گروه کارگردانی و بازیگران
بنده نظر شخصی خویش را به عنوان یک دوست دار هنر و نویسنده‌ایی کوچک به اشتراک میگزارم ، پیشاپیش جسارت بنده را ببخشید ،
به نظر بنده این داستان زیبا با یک سوژه بزرگ نیاز به یک اتفاق بزرگتر داشت و در کنار اجرای خوب هنرمندان نیازمند یک روایت با خط مشی واضح تر بود و متاسفانه در پایان سعی در رسیدن به نتیجه گیری و پایان کمی کوتاهی دیده میشد ،
۱- آیا در این کار نیاز به استفاده از دیالوگها و شعرهای فارسی بود ؟
مثال (عمو زنجیر باف)
۲- علاقه به توپ و نهایتا جهان روایت از یک اتفاق کوچک به یک اتفاق بزرگ بود ، آیا در دیالوگ ها از یک اتفاق کوچک به یک اتفاق بزرگ در ابعاد جهانی اشاره ایی شد ؟
(اگر هم بوده بسیار کمرنگ بوده که من با تمام حواس جمعی در طول برنامه متوجه ان نشدم .
۳- جذابترین و زیباترین قسمت این اجرا که نقطه عطف این اجرا گروه موسیقی قوی و منظم هماهنگ با تمام کار بود .
خسته نباشید به تمام هنرمندان
امیرمسعود فدائی، امیر مسعود، سپهر و پدرام جلالی این را خواندند
لعیا احمدی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
"بازی اجباری" نمایشی در  یک زندان!
گروهی از زندانیان در زندان آلمان نازی که نجات جانشان در گرو نمایش‌هایی است که به اجرا در خواهند آورد. 

هیتلر به عنوان دیکتاتور نمادین، در هر نمایشی از این دست،  می‌تواند به عنوان یک کاتالیزور عمل کند. در نمایشِ "بازی اجباری"  نیز شاهد چنین استفاده ای از هیتلر برای بیان شرایط خاص دوران خود هستیم. بازی اجباری بیشتر از تمام قصه هایی که بیان می‌کند حرف دارد. در حقیقت شرایط خاص سیاسی و اجتماعی می‌تواند راوی هایی مرتبط با ظلم بسازد. از نمایش بازی اجباری انتظار روایت هایی سیاسی بیشتری می رفت اما بازی اجباری پیامی ضمنی با خود دارد و آن اینکه نظم هیتلری مراقب ماست. زندانیانی با دست و پایی بسته، و تحت مراقبت که فرصت سخن گفتنی محدود شامل حالشان شده است. از این جهت بازی اجباری بشدت سیاسی است. در حقیقت مسائل سیاسی امروز از جنس دهه های پیش نیستند بلکه همه چیز امروز پولیتیکال است.  بنابراین امر پیش پا افتاده  وجود ندارد چرا که کلیتِ اجتماع، سیاسی است. نویسنده مسائل اجتماعیِ ساده ای را جایگزین آن آرمان آزادی و ایده های انتزاعی و انقلابیِ  دوران های قبل کرده است. 
نقطه ی قوت نمایش در سادگی آن و نقطه ی ضعف آن در پرداخت کم آن است. بازی اجباری نمایشی در یک نمایش است. از این جهت می‌توانست بیشتر به این موضوع بپردازد. و ساختار نمایش در نمایش را حتی با گنجاندن تمرین ها و سانسور ها در داخل نمایشِ زندانیان به تماشا بگذارد. در مجموع نمایش بازی اجباری با بازیگرانی ... دیدن ادامه ›› که برخی تجربه نخستین خود را  در اجرای عمومی داشتند سعی خود را برای آنچه که می‌تواند بگوید می کند. بازی اجباری هم در نمایش و هم در دایره ای بیرون تر از اجرا بیانگر خفقانی است که گاه موفق تر از هنرمند و مسئولیت او عمل می‌کند.

برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید