رحمت امینی در بزرگداشت هنرمند جوان فقید میلاد حاجی زاده:
میلاد را همیشه روی صحنه میبینم
مراسم بزرگداشت هنرمند جوان فقید میلاد حاجی زاده با حضور جمعی از هنرمندان سینما، تئاتر و موسیقی در آخرین اجرای نمایش «آیا آقای پوشکین از ما راضی خواهد بود؟» و در سالن هیلاج برگزار شد.
رحمت امینی نویسنده و کارگردان تئاتر که سالهای متمادی و در آثار متعدد، میلاد حاجی زاده را به عنوان دستیار کارگردان کنار خود داشت به عنوان مهمان ویژه این مراسم گفت: شاید آن اندازه که بازیگران شناخته میشوند افرادی که برای یک نمایش زحمت کشیدهاند را نشناسید. دستیار کارگردان یکی از این افراد است که اگر درست کار کند خیلی از مسائل گروه حل میشود. میلاد حاجی زاده دانشجوی جوانی بود که فقط پایان نامهاش مانده بود. او یک دستیار کارگردان سخت کوش و متعهد بود.
این کارگردان تئاتر ادامه داد: متاسفانه میلاد را در یک حادثه که در تفریح چند ساعته پیش آمد از دست دادیم. در مراسمی که چند روز بعد از درگذشتش برگزار شد گفتم که میلاد بزرگ زاده بود با سن کمی که داشت شخصیتی بزرگ داشت.
رحمت امینی مسئولیت پذیری، ادب، اخلاق حرفه ای و سخت کوشی حاجی زاده را از جمله ویژگیهای آن هنرمند جوان برشمرد و ادامه داد: من به هر تئاتری میروم او را روی صحنه میبینم. در همه حال به یادش هستم. همه جا او را حی و حاضر میبینم.
دکتر امینی در پایان با اشاره به دشواریهای اجرای تئاتر و به خصوص سختیهای گروههای پرجمعیت از دستاندرکاران نمایش «آیا آقای پوشکین از ما راضی خواهد بود؟» قدردانی کرده و بازیگران این نمایش را مورد تمجید قرار داد.
میلاد رخش بهار کارگردان این نمایش نیز در پایان اجرا از آشنایی و رفاقتش با میلاد حاجی زاده صحبت کرده و گفت: این اجرا از شب اول به میلاد حاجی زاده تقدیم کرده ام و امشب نیز به احترام رفیقی که بیش از ۱۰ سال قبل پیوند من با این نمایشنامه را کلید زد خاطراتم را مرور میکنم. اجرای این نمایش مدیون میلاد حاجی زاده است. از تمرین برجهای خاموش که با او آشنا شدم تا وقتی به عنوان بازیگر به تیم احسان زیور عالم پیوستم و تا به امروز، یادش گرامی و نامش مانا باد.
در این روز رحمت امینی، بهنود محمدیپور، میلاد بابایی، فهیم معین، آیدا آبپرور، سحر حقشناس، شیده غفاریان، بهناز تاجیک، محمد ابراهیمی و ... مهمان ویژه مراسم و اجرای نمایش بودند.
در ادامه درس گفتارهای زمستان ۱۴۰۳ پلتفرم اجوک/ایت، درس گفتار «ایده هنرمند: از تجرید تا واقع گرایی» با تدریس واحد خاکدان از روز چهارشنبه ۱۹ دی ماه ساعت ۱۸ آغاز خواهد شد. واحد خاکدان در این درس گفتار ضمن بازخوانی روند خلق فرم و پیدایش آثار خود در متن رخدادهای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی معاصر ایران؛ درصدد است تا فرآیند خلاقه خلق آثار خود را از طریق روایتی تاریخی برای مخاطبین شرح و تبیین کند. همزمان خاکدان بعنوان یکی از مهمترین نقاشان معاصر ایران برخی از سویه تکنیکی و سبکی خلق آثار خود را برای مخاطبین این درس گفتار شرح خواهد داد. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این درسگفتار می توانند با شماره های واحد آموزش پلتفرم اجوک/ایت ۲۶۴۷۰۴۹۷-۲۶۴۷۰۴۳۰ تماس گرفته و یا به وب سایت avaplatt.com/۸platt مراجعه کنند. پلتفرم اجوک/ایت در اقدسیه، خ موحد دانش، نبش خ فیروز بخش، مجتمع آوا پلت، ط هشتم واقع شده است.
نمایش «بعد از افتادن» به عنوان جدیدترین کار گروه تئاتر «لیو» از ۱۸ دی در تئاتر لبخند روی صحنه میرود.
نمایش «بعد از افتادن» نوشته روزبه کاظمی و کارگردانی حسین حسینیان از ۱۸ دی اجرای عمومی خود را در تئاتر لبخند آغاز میکند.
پیشفروش بلیت این تجربه از گروه تئاتر «لیو» در سایت تیوال آغاز و همزمان پوستر نمایش نیز منتشر شده است.
در «بعد از افتادن» مهتاب ثروتی، راحیل فلاحفر، پوریا احمدی، احسان قره داغی، حسین حسینیان، به ایفای نقش میپردازند.
مشاور کارگردان: بهنام نوایی، مدیر پروژه: رضا سامانی، طراح صحنه: حسین حسینیان، طراح نور: میلاد ابراهیمی، طراح پوستر و گرافیست: سپهر حاجیآبادی، موسیقی: علی علوی، دستیار کارگردان: دریا مهرابی، منشی صحنه: ساجده رحیمیبقا، مدیر صحنه: سحر میرین بیگلو، عکاس: باران جعفری، مدیر روابط عمومی و تبلیغات: نوید آغاز، مارکتینگ و برنامهریز تبلیغات: لیلی جعفری، دیگر عوامل نمایش «بعد از افتادن» هستند.
نمایش «اشتراکی» به نویسندگی و کارگردانی مرتضی شاهکرم قرار است زمستان ۱۴۰۳ روی صحنه برود.
به گزارش مشاور رسانهای پروژه، مرتضی شاهکرم، نویسنده، بازیگر و کارگردان تئاتر بهزودی نمایش «اشتراکی» را به صحنه میآورد.
این هنرمند که آخرین بار سال ۱۳۹۹ با کارگردانی نمایش «برونسی» در سالن سایه تئاتر شهر روی صحنه بود؛ اکنون پس از ۴ سال نمایش «اشتراکی» را کارگردانی میکند.
مرتضی شاهکرم نویسندگی و کارگردانی نمایشهای «عند از مطالبه»، «تمام من»، «نوبت یعنی بعدی» و «سانتیمتر» را نیز در کارنامه خود دارد.
شاهکرم متن نمایش «اشتراکی» را درباره یکی از جدیدترین و بهروزترین معضلات اجتماعی نوشته است.
تمرینهای این نمایش با حضور جمعی از بازیگران مطرح کشور، بهصورت فشرده آغاز شده است و زمستان ۱۴۰۳ روی صحنه میرود.
بازیگران، عوامل، محل و زمان اجرای این نمایش به زودی اطلاعرسانی میشود.
نمایش «تنبل پا زردآلو» به کارگردانی علی یدالهی در تالار هنر روی صحنه میرود.
به گزارش دفتر رسانه اداره کل هنرهای نمایشی، نمایش «تنبل پا زردآلو» به نویسندگی اردشیر صالحپور با کارگردانی علی یداللهی از روز دوشنبه ۱۷ دی ساعت ۱۷:۳۰ در تالار هنر اجراهای خود را آغاز میکند.
این نمایش که در قالب یک قصه جذاب و سرگرمکننده برای کودکان طراحی شده، با استفاده از عناصری از نمایشهای سنتی، به روایت داستانی مفرح و آموزشی میپردازد.
«تنبل پا زردآلو»؛ جدیدترین اثر گروه هنری دژاوو برای اولین بار در سبک مجلس زنانه و با نگاه به فرهنگ و سنتهای ایرانی تلاش دارد تا به زبان ساده با کمک از تصاویر و موسیقی اصیل ایرانی مفاهیم اخلاقی و اجتماعی را به کودکان و نوجوانان نشان دهد.
پریسا مُشکانی، تارا حیدری، پردیس کریمی، سپیده معصومینسب و ملیکا نخعی بازیگران این نمایش هستند.
از دیگر عوامل این اثر میتوان به بازنویسی و تنظیم برای اجرا: علی یدالهی، شاعران: آزاده فرهنگیان و امیرحسین انصافی، آهنگساز: امیر حسین انصافی، طراح حرکت: حامد نصرآبادیان، طراح صحنه: علی یدالهی، طراح لباس: آناهیتا کاشف، طراح نور: علی اشرف سماعی، دستیار اول کارگردان: پویان پوینده، دستیار دوم کارگردان: شیرین حمزه، مدیر صحنه: هلیا لوء لوء، دستیار صحنه: فاطمه بیات، نوازندگان: بهنوش بختیاری زاده(کمانچه)، مترجم زبان ناشنوایان: المیرا پارسا، ساخت دکور: قاسم انصاری شاد و ابوذر کریمی، روابط عمومی: (تئاتر کودک ببین)ریحانه مطهری، روژین ستاری و روشنک کریمی، مدیر رسانه: نگار امیری، مدیر فضای مجازی: شیرین حمزه.
علاقهمندان میتوانند برای تهیه بلیت این نمایش به سایت تیوال مراجعه کنند.
نمایش مستخدم ماشینی به کارگردانی محمد قویدل در تئاترشهر تبریز به روی صحنه میرود.
به گزارش روابطعمومی، نمایش «مستخدم ماشینی» نوشتۀ هارولد پینتر و با ترجمه غلامرضا صراف از ۱۵ دیماه در تئاترشهر تبریز اجرای عمومی میشود.
بنا بر گزارش روابطعمومی گروه، محمد قویدل،کارگردان نمایش با اعلام این خبر گفت: هارولد پینتر برای بیان دردها در درک انسان و ارتباط روحی با او از هیچ چیزی فروگذار نمیکند. او میداند که باید عصیان خود را علیه این موقعیت و شرایط غیرانسانی هویدا سازد تا بخشی از رنج تجربه بشر را در گوشهگوشه این دنیای بزرگ و بیصاحب عیان کند.
این کارگردان جوان افزود: نمایشنامه «مستخدم ماشینی» نشاندهنده بیهویتی افراد در جامعه و نمادی از ارتباطات نامفهومی است که در جامعه بین انسانها دیده میشود.
او گفت: نمایشنامه «مستخدم ماشینی» داستان دو کانگستر به نامهاى بن و گاس را روایت میکند که در یک زیرزمین زندگى میکنند و از طریق یادداشتها یا نامههایى که به دستشان میرسد، ماموریت دارند افرادى را به قتل برسانند.
محمد قویدل تاکید کرد: در «مستخدم ماشینی» که ژانر آن کمدی ـ درام است، پینتر نوعی جهان دربسته و کافکایی خلق میکند. دو گانگستر که در یک زیرزمین زندگی میکنند و از طریق دریچه سرو غذا که همان مستخدم ماشینی است با جهان ارتباط دارند.
این گزارش میافزاید سجاد جلالی و مهدی تاپدوقی بازیگران این نمایش و حسین اصل عبداللهی استاد راهنمای محمد قویدل در کارگردانی نمایش «مستخدم ماشینی» هستند.
دیگر عوامل این نمایش عبارتند از: منشی صحنه: شقایق رئیسی و الینا هاتفی، دستیار کارگردان: سعید اسلامزاده و علی صمدی، طراح گرافیک: محمد کاظمی، آهنگساز: فرهاد حقسالمی، طراح گریم: ترمه پارسا، مدیر تبلیغات: حسام کاظمی، روابطعمومی: پری اشتری، اجرای دکور: عارف ابراهیمی و امیر حاجیپور، مدیر تولید: امیررضا وکیلی، مدیر صحنه:کیا اصغری، عکاس: میلاد مجتبئی و مهسا کاوسی، اجرای نور: علی منافی.
گفتنیست «مستخدم ماشینی» به کارگردانی محمد قویدل از ۱۵ تا ۲۴ دیماه، ساعت ۱۹ در سالن قبهزرین تئاترشهر تبریز میزبان تماشاگران تئاتر خواهد بود.
در آستانه برگزاری بخش پایانی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت ،هشتمین سمینار پژوهشی تئاتر مقاومت روز شنبه پانزدهم دی ماه به دبیری علمی فارس باقری در دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت، هشتمین سمینارپژوهشی تئاتر مقاومت هم زمان با آغاز بخش پایانی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت، روز شنبه پانزدهم دی ماه با دبیری علمی فارس باقری و سخنرانی تعدادی از پژوهشگران و مدرسان حوزه تئاتر در دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد.
فارس باقری دبیر علمی هشتمین سمینار تئاتر مقاومت درابتدای این سمینار ضمن ارائه توضیحاتی از روند برگزاری این دوره بیان کرد: همان طور که در فراخوان سمینار پژوهشی تئاتر مقاومت آمده ، آگاهی و شناخت ادبیات نمایشی مقاومت در ایران»، «شناخت تئاتر مقاومت و تاریخ نگاری آن»، «تبیین دستاوردهای تاریخی، ادبی و اجرایی تئاتر مقاومت در کشور»، «آگاهی از تئاتر مقاومت و تئاتر ملی در ایران» اهداف برگزاری این دوره از سمینار است. ضمن اینکه «تئاتر مقاومت و امر تاریخی»، «تئاتر مقاومت و امر اجتماعی»، «تئاتر مقاومت و امر دینی»، «تئاتر مقاومت و گفتمان فرهنگی- اجتماعی»، «تئاتر مقاومت و نسبت آن با نمایشهای ایرانی»، «تصویر تئاتر مقاومت و ادبیات کهن ایرانی-اسلامی»، «تئاتر مقاومت و جریانهای هنری و منطقهای»، «تئاتر مقاومت و تئاتر مستند»، «تئاتر مقاومت و امر بینا رشتهای» و «تغییر و تحول مفهوم مقاومت در ادبیات نمایشی جهان» نیز قلمرو های پژوهشی سمینار هستند.
علی حاجی ملاعلی مدرس دانشگاه، پژوهشگر و مترجم یکی از اعضای هیئت داوران هشتمین سمینار تئاتر مقاومت هم در این جلسه گفت: یکی از اتفاقات خوبی که طی سالهای اخیر در دانشگاه تربیت مدرس افتاده توجه و تحلیل علمی جشنواره ها و رویدادهای تئاتری کشور با برگزاری یا مشارکت در سمینارهای مختلف است. مسیری که امروز با برگزاری هشتمین سمینار تئاتر مقاومت توانسته گامی موثردر حوزه کنکاش و تحلیل مقوله تئاتر مقاومت به حساب آید.
وی افزود: این گونه امکانات امرمقدسی است که باید از فارس باقری و دبیرخانه جشنواره تئاتر مقاومت بابت برگزاری آن قدردانی کرد و امیدوارم برگزاری چنین سمینارهای گام موثری برای ارتقا سطح کیفی آثار نمایشی حوزه تئاتر مقاومت باشد.
براساس این گزارش بعد از بخش مقدماتی جلسه ، با تشکیل پنل های تخصصی که در نوبت های مختلف پیش روی حاضران در نشست قرار گرفت، مدرسان و پژوهشگران شرکت کننده به ارائه مباحث خود در قالب های مختلف پرداختند.
«مطالعه جایگاه مادرانگی در دو نمایشنامه علیرضا نادری با تاکید بر مطالعات فرهنگی افسانه نجم آبادی» با پژوهش امیرمحمد شوالی رضای و آرینا محمودی، «بازتاب جنگ در آثار نمایشنامهنویسان دهههای اخیر و موفقیت در جذب مخاطبان جوان» با پژوهش بهارسادات بنیجمالی، «تحلیل اجتماعی کنشگری زنان در ادبیات پایداری با تمرکز بر نمایشنامه نویسان ایران در دهه هفتاد شمسی» با پژوهش فروزان بیگی، «کنشگری و کنشپذیری شخصیتهای زن در نمایشنامههای حمیدرضا آذرنگ با تکیه بر نظریه تحلیل انتقادی گفتمان سیمون دوبووار و مطالعه موردی نمایشنامههای خنکای ختم خاطره و مادر مانده» با پژوهش پریسا کیومرثی، «بررسی تحلیلی و خاستگاهشناختی تبلور مولفههای زیستبوم خوزستان در تئاتر مقاومت» با پژوهش هادی ولیپور قرهقیه و نرجس ابراهیمی غانمی، «یادگار زریران، اولین نمونه از ادبیات نمایشی مقاومت در ایران» با پژوهش میرمحمدرضا حیدری، «مطالعه و تحلیل میان بازخوانی های متنوع از اسطوره آرش و مساله مقاومت در ادبیات نمایشی ایران (با تاکید و تمرکز بر نمایشنامه آرش شیواتیر (ارسلان پوریا)، سفری برای آرش (اسماعیل همتی)، تیرگان (صادق عاشورپور، آرش بهرام بیضایی، سیاوش کسروی)» با پژوهش نیما نطاق، «پژوهش مطالعه رویکردِتجربی- رئالیستی در نمایشنامههای مقاومت با مکث و کنکاش در آثار غلامحسین دریانورد» با پژوهش جهانشیر یار احمدی از جمله موضوعاتی بودند که در این سمینار مورد تمرکز قرار گرفتند.
رونمایی از کتاب منتخب مقاله های سمینار پژوهشی تئاتر مقاومت هم بخش دیگری از این برنامه بود، که در این بخش با حضور یگانه رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس از کتاب «گفتمان هشتم» مشتمل بر مقاله های منتخب نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت رونمایی شد.
در نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت پاییز و زمستان سال ۱۴۰۳ به دبیری محمد کاظم تبار توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح در تهران و شهرهای مختلف کشور در حال برگزاری است
کوروش سلیمانی قصد دارد بهار ۱۴۰۴ نمایش «شک؛ یک تمثیل» را در یکی از تماشاخانههای تهران روی صحنه ببرد.
به گزارش خبرنگار مهر، گروه تئاتر «بیستون» به سرپرستی کوروش سلیمانی در طول ۱۰ سال گذشته فعالیت مستمری داشته و آثار مختلفی را روی صحنه برده است. آخرین کار این گروه تئاتری اجرای نمایش «توافقنامه» نوشته فیلیپ کلودل با ترجمه شهلا حائری، کارگردانی کوروش سلیمانی و بازی بهنام تشکر، رامین ناصرنصیر و خود سلیمانی بود که در سالن ناظرزاده کرمانی تماشاخانه ایرانشهر و تماشاخانه ملک اجرا شد و در طول ۷۵ اجرا میزبان نزدیک به ۱۵ هزار تماشاگر بود و مورد استقبال مخاطبان و منتقدان نیز قرار گرفت.
سلیمانی قصد دارد به زودی نمایش جدیدی را برای اجرا آماده کند. نمایشنامه «شک؛ یک تمثیل» نوشته جان پاتریک شنلی که برنده جایزه پولیتزر و تونی نیز شده انتخاب تازه گروه تئاتر «بیستون» است که اوایل بهار آینده در یکی از تماشاخانههای معتبر روی میرود.
این گروه در اجرای آثاری که به صحنه میبرد علاوه براینکه به معرفی نمایشنامه نویسان روز کشورهای مختلف توجه دارد، نمایشنامه هایی را هم انتخاب کرده که ضرورت اجرایی داشته باشند و تماشاگران امروز تئاتر ایران بتوانند با آنها ارتباط برقرار کنند و مسائل روز جامعه را در آنها ببینند. در همین راستا نمایشنامه «شک؛ یک تمثیل» برای اجرای جدید این گروه انتخاب شده است.
جان پاتریک شنلی نمایشنامه نویس، فیلمنامه نویس و کارگردان ۷۵ ساله آمریکایی ایرلندی است. شنلی در سال ۲۰۰۴ نمایشنامه «شک، یک تمثیل» را نوشت که سال بعد، یعنی ۲۰۰۵ برنده جایزه پولیتزر نمایشنامه نویسی و نیز جایزه تونی برای بهترین نمایشنامه سال شد. نمایشنامه «شک، یک تمثیل»، نخستین بار از ۳۱ مارس ۲۰۰۵ تا ۲ ژوئیه ۲۰۰۶ در برادوی اجرا شد و جالب است بدانید که رومن پولانسکی کارگردان شناخته شده سینما هم آن را اواخر سال ۲۰۰۶ در پاریس و بعد در آوریل ۲۰۰۷ در ورشو به صحنه برده است.
همان زمان بن برنتلی منتقد تئاتر نیویورک تایمز این نمایشنامه را یکی از ۱۰ نمایشنامه برتر سال دانست و از آن به عنوان نمایشنامهای باشکوه یاد کرد.
جان پاتریک شنلی در سال ۲۰۰۹ بر اساس نمایشنامه خود، فیلمنامه ای نوشت و خود آن را با بازی مریل استریپ، فیلیپ سیمور هافمن، اِمی آدامز و ویولا دیویس کارگردانی کرد. فیلمنامه این فیلم در اسکار همان سال نامزد بهترین فیلمنامه اقتباسی و برنده جایزه انجمن نویسندگان آمریکا برای بهترین فیلمنامه اقتباسی نیز شد.
شنلی در طی سال های فعالیت خود در تئاتر، غالبا خود کارگردانی نمایشنامه هایش را بر عهده داشته است و نمایشنامه جدید او «لباسشویی بروکلین» در ۶ فوریه ۲۰۲۴ در باشگاه تئاتر منهتن افتتاح شد و شنلی خود آن را کارگردانی کرد.
او در سال ۱۹۸۸ برنده جایزه اسکار بهترین فیلمنامه اصلی برای فیلم «ماه زده» هم شده است.
شنلی که هم اکنون در نیویورک زندگی می کند، بیش از ۲۳ نمایشنامه نوشته است که به غیر از «شک، یک تمثیل»، برخی دیگر از آنها مانند «بیرون از مولینگار»، «غاز وحشی»، «پسر ناخلف» و «بیا بریم تو دل شب پرستاره» به فارسی برگردانده شده اند.
سلیمانی ترجمه محمد منعم از «شک؛ یک تمثیل» را برای اجرا انتخاب کرده است.
نمایش کمدی فانتزی «آیا آقای پوشکین از ما راضی خواهد بود؟» روز شنبه ۱۵ دی ماه با بزرگداشت یاد و خاطره میلاد حاجی زاده روی صحنه میرود.
به گزارش روابط عمومی گروه، نمایش «آیا آقای پوشکین از ما راضی خواهد بود؟» نوشته احسان زیور عالم و کارگردانی میلاد رخش بهار اجرای روز شنبه خود را با یاد هنرمند جوانی که با بسیاری از کارگردانان تئاتر در مقام دستیار کارگردان، بازیگر و برنامه ریز همکاری داشت آغاز می کند.
میلاد رخش بهار کارگردان این نمایش با اعلام این خبر می گوید: اولین آشنایی من با این نمایشنامه دشوار و احسان زیور عالم توسط میلاد حاجی زاده اتفاق افتاد و اینکه پس از چند سال آن را روی صحنه داریم مدیون دوست عزیز و کاربلد همچون حاجی زاده هستم. این اجرا به روح پاک میلاد حاجی زاده تقدیم شده است. از همه دوستان و همکاران او دعوت می کنم تا در این روز کنارمان باشند.
این نمایشنامه اقتباسی از داستان شنل نوشته نیکولای گوگول نویسنده روس است و ماجرایی فانتزی از روسیه ای خیالی را خلق کرده است که در آن شنل ها همانند انسان حرف می زنند، فکر می کنند و شخصیت های متنوعی دارند.
این نمایش که کاری از گروه تئاتر صلح محسوب می شود با همکاری موسسه هیلاج فیلم آماده شده است. امیر شهاب رضویان تهیه کننده، بهنود محمدی پور مجری طرح و مدیر تولید، زهرا شابان فر سرپرست گروه تئاتر صلح، محمد ابراهیمی مدیر پروژه، رومینا هدش و محمد حسین صحت مند مشاور کارگردان این نمایش کمدی فانتزی هستند.
محمدحسین صحت مند، سینا ایزدی، محمدحسین کیا، شقایق عزیزی، فرزان رنجبر، امیر یزد فاضلی، فرزانه زارع، مرتضی محمدیان، ساناز حاجیان، محمد جواد جنتی، عرفانه گلچین مهر، نیلوفر فولادی، آرمین الله بخشی، تینا محمدی و میلاد رخش بهار در این نمایش بازی می کنند.
علاقه مندان می توانند از طریق لینک در سایت تیوال نسبت به خرید بلیت اقدام کنند.
نمایش «یخ زده» به کارگردانی رضا بهکام که مورد توجه منتقدان و متخصصان تئاتر و روانشناسی قرار گرفته یک هفته دیگر بر صحنه میماند.
به گزارش روابط عمومی گروه، نمایش یخ زده برای دومین هفته پیاپی تمدید و تا جمعه ۲۱ دی ماه بر صحنه تئاتر هامون می ماند و در ساعت ۲۰:۳۰ میزبان تماشاگران خواهد بود.
در این نمایش ریحانه سلامت، مرتضی کوهی، روژینا ابراهیمی، بهادر باستان حق، نسیم عربانی، علی ایزدی سفید دشتی و روشا صدیقیان (بازیگر کودک) به ایفای نقش می پردازند. یخ زده که دو روایت موازی از زمان حال و گذشته یک خانواده که با حادثه ناپدید شدن فرزند خود رو به رو هستند را به نمایش می گذارد اقتباس رضا بهکام از نمایشنامه ای به همین نام نوشته بریانی لاوری است.
مترجم این اثر سحر محمدبیگی است و تهیه کنندگی اجرا را امیرموسی کاظمی بر عهده دارد. ندا شاهرخی به عنوان مشاور کارگردان و مهتاب وجدانی به عنوان مدیر پروژه با این گروه همکاری می کنند.
نمایش یخ زده از ۲۸ آذر ماه اجرای خود را در تئاتر هامون آغاز کرده و با توجه به رویکرد روانشناسانه و پرداختن به موضوع جنایت سریالی مورد توجه بسیاری از کارشناسان و منتقدان تئاتر، روانشناسان و متخصصان علوم اجتماعی قرار گرفته است.
علاقه مندان می توانند بلیت این نمایش را از طریق سایت تیوال تهیه کنند.
در آستانه برگزاری دور پایانی و بخش مسابقه «سردار آسمانی» نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت به میزبانی استان خوزستان از تیزر رسمی این رویداد ملی نیز رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت، تیزر رسمی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت در آستانه برگزاری دور پایانی و بخش مسابقه تئاتر خیابانی (سردار آسمانی) این رویداد ملی در استان خوزستان رونمایی شد.
میلاد دشتی مدل سازی سه بعدی، فیروزه قراگوزلو گرافیست، نورا آرقند استوری برد، استودیو هامسا نورپردازی و اصلاح رنگ، محمد امین نوروزی انیماتور و کامپوزیت، علی خاتمی موسیقی و وحید عالم گوینده، گروه اجرایی تیزر رسمی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت را تشکیل می دهند.
نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت پاییز و زمستان سال ۱۴۰۳ به دبیری محمد کاظم تبار توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح در تهران و شهرهای مختلف کشور درحال برگزاری است.
اجراهای بخش «سردار آسمانی» این دوره از جشنواره نیز با حضور ۲۷ گروه فعال عرصه تئاتر خیابانی به صورت رقابتی و ۹ گروه در بخش مهمان با مشارکت سپاه حضرت ولیعصر (عج) استان خوزستان، سازمان منطقه آزاد «اروند» و مکتب حاج قاسم طی روزهای پانزدهم تا نوزدهم دی ماه در شهرهای اهواز، آبادان، خرمشهر و بندر ماهشهر استان خوزستان پیش روی مخاطبان قرار خواهد گرفت.
مراسم اختتامیه نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت نیز روز نوزدهم دی ماه با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف این رویداد در شهر آبادان برگزار خواهد شد.
علاقه مندان برای دریافت تازه ترین اخبار این رویداد می توانند به سامانه اینترنتی جشنواره مراجعه کنند.
پوستر نخستین جشنواره تئاتر «خوشهٔ پروین» با طراحی صادق حسینی رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی، موسسه فرهنگی هنری «دا» با همکاری مرکز میراث ناملموس (یونسکو) در وزارت میراث فرهنگی و موسسه فرهنگی هنری «اِکو»، نخستین جشنواره تئاتر خوشهٔ پروین را با محوریت کارگردانان زن جوان در تئاتر برگزار میکند.
این جشنواره از تاریخ ۱۵ تا ۲۲ دیماه ۱۴۰۳ با رویکرد استفاده از عناصر پنجگانه میراث ناملموس فرهنگی در تئاتر برگزار خواهد شد.
مریم سعادت، فریدون محرابی، شهره سلطانی، مریم کاظمی و سامان خلیلیان هیات داوران این رویداد هستند.
ستاد برگزاری جشنواره نیز شامل مازیار رضاخانی به عنوان دبیر، کسرا شاهینی به عنوان رییس، بهناز شهسوار و پونه قشقایی به عنوان اعضای تیم اجرایی، صادق حسینی به عنوان گرافیست، ایمان اسماعیلی به عنوان مدیر فنی، فرنوش آباء به عنوان مدیر تبلیغاتی، اردلان آشناگر به عنوان عکاس و بهناز شهسوار به عنوان مدیر دبیرخانه است. کارگردانی اختتامیه بر عهده انسیه رحمانی خواهد بود.
همچنین دکتر آتوسا مومنی، رییس مرکز میراث ناملموس (یونسکو) در وزارت میراث فرهنگی و حامی جشنواره، پوران درخشنده، مشاور عالی جشنواره و سفیر یونسکو، سلمان رستمی، مسئول میز ایران در موسسهٔ فرهنگی اِکو دیگر حامیان این رویداد هستند.
طراحی پوستر این رویداد بر عهده صادق حسینی است.
کلیه جوایز شامل تندیس و دیپلم افتخار به همراه مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی حامیان جشنواره است که در بخشهای زیر اهدا میشود:
۱. بهترین کارگردان زن
۲. بهترین نمایشنامهنویس زن
۳. بهترین بازیگر زن
۴. بهترین بازیگر مکمل زن
۵. بهترین پرفورمنس
۶. بهترین طراح و ایدهپرداز پرفورمنس
۷. بهترین طراحی پوستر
۸. جایزه ویژه هیئت داوران
۹. بهترین تهیهکننده اثر
۱۰. جایزه ویژه دبیر جشنواره
۱۱. جایزه ویژه برگزارکننده به اثر برگزیده اجرای عموم در خانه نمایش دا اهدا خواهد شد.
۱۲. جایزه ویژه میراث ناملموس وزارت میراث فرهنگی
۱۳. جایزه بهترین خبرنگار زن
این جشنواره از ۱۵ تا ۲۲ دیماه ۱۴۰۳ در خانه نمایش دا و بخشی از اجراها در موسسه فرهنگی اکو برگزار خواهد شد.
جهانجونیا یکی جوانترین کارگردانی تئاتر ایران است که با مجوز مستقیم بهرام بیضایی کار میکند و پس از آثاری همچون خاطرات هنرپیشه نقش دوم، در حضور باد، کارنامهی بندار بیدخش و… حالا هر شنبه با بیضایی را با اژدهاک در تماشاخانه طهران روی صحنه میبرد.
وی درباره این رویداد میگوید:
«هرشنبه با بیضایی یک رویداد مستقل است که اجراهای آن با مجوز مستقیم استاد بیضایی برگزار خواهد شد. هدف من این است که به شکل مداوم هرشنبه یک اجرای تئاتر، تاکید میکنم اجرای تئاتر از نوشتههای آقای بیضایی را روی صحنه ببریم و این فقط محدود به یک سالن و شهر تهران و کارگردانی من نخواهد بود. نیازی به توضیح دربارهی اهمیت چنین رویدادی نیست و از نظر من اکنون هم دیر شده. لازم میبینم از حالا اعلام کنم که اجراهای این رویداد به هیچ وجه با ریخت آنچه اکنون به آن آیینی و سنتی میگویند؛ طراحی نخواهد شد. به همین علت اصرار دارم تماما توسط جوانان این سرزمین پرداخته شود زیرا معتقدم مسیر تکراری به نتیجه تکراری ختم خواهد شد و آیا کسی هست که بتواتد از نتیجهی کنونی تئاتر ایران دفاع کند؟» تهیه بلیت این تئاتر از اکنون امکانپذیر است.
نمایش «سورنا در کارخانه اسباب بازی» به نویسندگی و کارگردانی آرش شریف زاده چهارشنبه ۱۲ دی ماه و پنجشنبه ۱۳ دی ماه آخرین اجراهای خود را پیش رو دارد.
این نمایش که ویژه کودک، نوجوان و خانواده می باشد اقتباسی از انیمیشن لوپتو است و برای گروه سنی ۵ سال به بالا مناسب است.
تهیه کننده ی نمایش سورنا در کارخانه ی اسباب بازی مرتضی اسدی مرام است و بازنویسی نهایی متن توسط امین رضا ملک محمودی انجام شده است.
طراح صحنه ی این اثر سینا ییلاق بیگی، طراح لباس ریحانه مطهری، آهنگساز کیکاووس فرجی، طراح گریم: لیلا پریشان و حسین تبریزی، شاعر: آزاده فرهنگیان، طراح نور: رضا خضرایی، سازنده عروسک: نسیم یاقوتی، دستیار کارگردان و برنامه ریز امیر مسعود قاسمی، منشی صحنه: کیمیا حسین زاده، صدا پیشه فرشته: پریناز اسلامی، دستیار گریم بانوان: هانیه محمدی، مدیر صحنه: زهرا جباری، روابط عمومی: گروه تئاتر کودک ببین ریحانه مطهری، روژین ستاری، روشنک کریمی می باشند.
بازیگران عبارتند از: امیر مسعود قاسمی، لیدا معتمد، سعید موسوی، مهدی بیابانی، نگار تقوی راد، محمد میثاق اردستانی، نساجبین پور، پانیذ صادقی، محمد میثاق اردستانی، ساشا شایان، آریسا قنبری فر، بردیا یداللهی، صادق فخاری، الهام رضایی، کیمیا حسین زاده، سارینا کشاورز، نیایش سروش، امیر مهدی پاک نیت، محمد سروش علیشاهی
در خلاصهی نمایش آمده است:
مهندس جوان بخاطر بیماری پدرش رباتی را که پدر باید تکمیل میکرد را برای بازرسان سندیکای جهانی آماده می کند ولی نقشه های تکمیلی دست همکارانی هست که بدلیل خلافکاری در زندان هستند، مهندس جوان آنها را به کارخانه می آورد ولی با مشکلات زیادی مواجه می شود در این راه فرشته های نگهبان به علی کمک میکنن تا اینکه ...
مدت زمان این اجرا ۵۰ دقیقه است و ساعت ۱۹ در تالار هنر به روی صحنه می رود. تالار هنر در میدان هفت تیر، مفتح جنوبی، خیابان ورزنده واقع شده است.
علاقمندان برای تهیه ی بلیت می توانند از طریق سایت تیوال مراجعه کنند.
لازم به ذکر است تالار هنر جمعه ۱۴ دی ماه تعطیل است.
مرتضی میرمنتظمی از اجرای اثر خود در امارات خبر داد.
به گزارش روابط عمومی پروژه، نمایش «مالی سویینی» پس از اجرای موفق خود در تالار وحدت که با استقبال بینظیر مخاطبان رو به رو شد، در تازه ترین اجرای خود با همکاری شرکت گلدن گلا در شهر دوبی امارات متحده عربی روی صحنه میرود. همچنین این اثر توانست پر فروشترین نمایش تاریخ تالار وحدت در تمامی ادوار شود.
بنا براین گزارش این نمایش نوشته برایان فریل به ترجمه حمید احیا و کارگردانی میر منتظمی است که صابر ابر، علی سرابی و الهام کردا در آن به ایفای نقش میپردازند.
ضمنا نمایش «مالی سویینی» روز ۹ بهمن (۲۸ ژانویه ۲۰۲۵) در زعبیل تئاتر شهر دوبی اجرا میشود.
عکس از: حسین حاجی بابایی است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل کانون، اجرای این نمایش که از اول آبان ماه ۱۴۰۳ در مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری واقع در بوستان لاله تهران آغاز شده است، اکنون به دلیل استقبال بینظیر خانوادهها، کودکان و نوجوانان تا ۱۴ دی ماه ۱۴۰۳ تمدید شده است.
نمایش عروسکی لولوی آوازه خوان به نویسندگی رضا فیاضی و کارگردانی ریحانه باغبادی بعداز گذشت دو ماه از اجرا همچنان در لیست پرفروش ترین نمایش های کودک و نوجوان قرار گرفته است.
پیشینه اجرای این نمایشنامه به سال ۱۳۸۹ باز میگردد که رضا فیاضی هنرمند صاحب نام عرصه تئاتر و فیلم و سینما این نمایش عروسکی را در مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با نمایش نامهای به قلم خود بر روی صحنه برد و ۴ سال بعد در سال ۱۳۹۳ این نمایشنامه در قالب کتابی در چهارچوب طرح نمایشنامه کانون از سوی انتشارات کانون پرورش فکری منتشر و در اختیار علاقهمندان قرار گرفت، نمایشنامهای که بارها در شهرها و استانهای کشور از سوی کارگردانهای مختلف بر روی صحنه رفته است.
در چکیده نمایش عروسکی «لولوی آوازهخوان» آمده است: بچه لولو در روز تولدش برای اینکه ثابت کند بزرگ شده باید چند امتحان بدهد. اما در گام پایانی امتحان دچار مشکل میشود، مادر و پدرش برای حل این مشکل تصمیمهای عجیبی میگیرند و در آخر...
همچنین سمیرا یزدانپژو، ریحانه باغبادی و دانیال کمانکش بازی دهندگان عروسک و رضافیاضی صداپیشه نمایش «لولوی آوازهخوان» هستند.
سایر عوامل نمایش نیز عبارتند از: مشاور کارگردان: حسن دادشکر، طراحی و ساخت عروسک: سمیرا یزدان پژو، طراح پوستر و بروشور: ساحل علیپور، طراحی و دوخت لباس: کفایت گندمی، مشاوران طراحی صحنه: مژده ذکریاپور و پریا علی محمدی، ساخت دکور: علیرضا حسین پور و حمید عابدی، ساخت آکسسوار صحنه: ریحانه باغبادی و سمیرا یزدانپژو، دستیار کارگردان: محمد سعادت زاده، شاعر: آزاده فرهنگیان، انتخاب موسیقی: ریحانه باغبادی
نمایش عروسکی «لولوی آوازهخوان» هر روز به جز روزهای شنبه تا تاریخ ۱۴ دی ماه ساعت ۱۶:۳۰ در سالن گلستان مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در پارک لاله تهران اجرا میشود.
علاقهمندان به تماشای این نمایش میتوانند برای تهیه بلیت به سایت تیوال مراجعه کنند.
نمایش زیر خاکستر به نویسندگی علی صفری و کارگردانی رها حاجی زینل در خانه نمایش دا روی صحنه خواهد رفت.
این نمایش به تهیه کنندگی آناهیتا موگویی در نخستین جشنواره تئاتر خوشه پروین میزبان تماشاگران خواهد بود.
آوا گنجی، فائزه یوسفی، فرخنده دریایی، رها حاجی زینل، مریم کشفی و پریسا توکلی در این نمایش به ایفای نقش خواهند پرداخت.
زیر خاکستر جدیدترین تولید گروه تئاتر سه گانه روایتی از زندگی و اسارت چهار زن اسیر دوران دفاع مقدس است، این چهار نفر نخستین زنان آزاده در جنگ ایران و عراق هستند. گفتنی است نخستین جشنواره خوشه پروین با همکاری یونسکو و خانه نمایش دا میزبان زنان کارگردان خواهد بود.
حاجی زینل تاکنون آثاری همچون کباب، هولودومور، آشویتس زنان، برلین ۱۰:۱۰، هجوم، مرگ یزدگرد و مسافران را روی صحنه برده است. او در آخرین تجربه کارگردانی خود جایزه ویژه هیات داوران جشنواره شیر طلایی اکراین را در کارنامه دارد.
فهرست کامل عوامل نمایش زیر خاکستر به این شرح است: پریسا حاجی پور: طراح گرافیک، پگاه سالم پور: طراح صدا و موسیقی، رها حاجی زینل: طراح گریم، هانیه ملکی: طراح تیزر، مهتا سبحانیه و زهرا توانا: دستیاران کارگردان، پریسا توکلی: عکاس، محمد بختیاری: مدیر صحنه.
ستاد برگزاری نوزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت ضمن معرفی هیئت داوران هشتمین سمینار علمی پژوهشی تئاتر مقاومت اسامی مقاله های راه یافته به بخش نهایی این رویداد را منتشر کرد.
به گزارش روابط عمومی نوزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت، ستاد برگزاری نوزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت ضمن معرفی فرهاد مهندس پور مدرس دانشگاه، کارگردان و پژوهشگر تئاتر، علی حاجی ملاعلی مدرس دانشگاه، پژوهشگر و مترجم، مریم دادخواه مدرس، پژوهشگر و مترجم به عنوان اعضای هیئت داوران هشتمین سمینار تئاتر مقاومت، اسامی مقاله های راه یافته به بخش نهایی این رویداد علمی – پژوهشی را منتشر کرد.
براساس این گزارش اسامی مقالات پذیرفته شده هشتمین سمینار تئاتر مقاومت به شرح زیر معرفی شده اند:
- «مطالعه جایگاه مادرانگی در دو نمایشنامه علیرضا نادری با تاکید بر مطالعات فرهنگی افسانه نجم آبادی» با پژوهش امیرمحمد شوالی رضای و آرینا محمودی
- «بازتاب جنگ در آثار نمایشنامه نویسان دهههای اخیر و موفقیت در جذب مخاطبان جوان» با پژوهش بهارسادات بنیجمالی
- «تحلیل اجتماعی کنشگری زنان در ادبیات پایداری با تمرکز بر نمایشنامه نویسان ایران در دهه هفتاد شمسی» با پژوهش فروزان بیگی
- «کنش گری و کنش پذیری شخصیتهای زن در نمایشنامههای حمیدرضا آذرنگ با تکیه بر نظریه تحلیل انتقادی گفتمان سیمون دوبووار و مطالعه موردی نمایشنامههای خنکای ختم خاطره و مادر مانده» با پژوهش پریسا کیومرثی
- «بررسی تحلیلی و خاستگاهشناختی تبلور مولفههای زیستبوم خوزستان در تئاتر مقاومت» با پژوهش هادی ولی پور قرهقیه و نرجس ابراهیمی غانمی
- «یادگار زریران، اولین نمونه از ادبیات نمایشی مقاومت در ایران» با پژوهش میرمحمدرضا حیدری
- «مطالعه و تحلیل میان بازخوانی های متنوع از اسطوره آرش و مساله مقاومت در ادبیات نمایشی ایران (با تاکید و تمرکز بر نمایشنامه آرش شیواتیر (ارسلان پوریا)،سفری برای آرش (اسماعیل همتی)، تیرگان (صادق عاشورپور، آرش بهرام بیضایی،سیاوش کسروی)» با پژوهش نیما نطاق
هشتمین سمینار علمی - پژوهشی تئاتر مقاومت به دبیری علمی فارس باقری در چارچوب برگزاری نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت به همراه مراسم رونمایی از کتاب چاپ شده مقاله ها روز پانزدهم دی ماه سال ۱۴۰۳ در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار می شود.
آگاهی و شناخت ادبیات نمایشی مقاومت در ایران»، «شناخت تئاتر مقاومت و تاریخ نگاری آن»، «تبیین دستاوردهای تاریخی، ادبی و اجرایی تئاتر مقاومت در کشور»، «آگاهی از تئاتر مقاومت و تئاتر ملی در ایران» اهداف برگزاری این دوره از سمینار است.
«تئاتر مقاومت و امر تاریخی»، «تئاتر مقاومت و امر اجتماعی»، «تئاتر مقاومت و امر دینی»، «تئاتر مقاومت و گفتمان فرهنگی- اجتماعی»، «تئاتر مقاومت و نسبت آن با نمایش های ایرانی»، «تصویر تئاتر مقاومت و ادبیات کهن ایرانی – اسلامی»، «تئاتر مقاومت و جریان های هنری و منطقه ای»، «تئاتر مقاومت و تئاتر مستند»، «تئاتر مقاومت و امر بینا رشته ای» و «تغییر و تحول مفهوم مقاومت در ادبیات نمایشی جهان» نیز قلمرو های پژوهشی سمینار هستند.
نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت پاییز و زمستان سال ۱۴۰۳ به دبیری محمد کاظم تبار توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح در تهران و شهرهای مختلف کشور در حال برگزاری است.
علاقه مندان برای دریافت تازه ترین اخبار این رویداد می توانند به سامانه اینترنتی جشنواره مراجعه کنند.
شبهایی که سالن تئاتر نفس میکشد
نمایش «هدویگ» به نویسندگی و کارگردانی نادر برهانی مرند از ۲۹ آذر ۱۴۰۳، ساعت ۲۰:۳۰ در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه رفت.
علی جعفری فوتمی، عضو کانون ملی منتقدان تئاتر ایران برای این نمایش نوشت:
هشت سال دوری از صحنه؟
شاید برای هر کارگردانی به معنای فاصله گرفتن از اوج خلاقیت باشد، اما برای نادر برهانی مرند، حاصل این دوری چیزی جز یک بازگشت شکوهمند نیست.
«هدویگ»، قدرت نادر برهانی مرند را در نوشتن و کارگردانی به رخ میکشد، یک تجربهی ناب از تئاتر که مرزهای کلیشه را در هم میشکند.
یک اقتباس درخشان «هدویگ» با ظرافت و دقت نوشته شده و نشان میدهد که اقتباس، تنها باز آفرینی یک داستان نیست، بلکه خلق جهانی تازه است.
«مرغابی وحشیِ» ایبسن در دستان برهانی مرند به شاهکاری تازه تبدیل شده است. او نه تنها با دقت و وسواس جزئیات درام را چیده، بلکه با ضرباهنگی درست، شخصیتهایی زنده و داستانی پویا خلق کرده است.
دیالوگها به جا، موقعیتها دقیق، و کشمکشها عمیق هستند؛ چیزی که «هدویگ» را به یکی از به یادماندنی ترین اقتباسهای سالهای اخیر تبدیل میکند.
بازیگران حرفهای در کنار چهرههای تازهنفس یکی از نقاط قوت «هدویگ» انتخاب بازیگرانی است که هم تجربه و هم طراوت را به صحنه میآورند. رحیم نوروزی، امین میری، و بهرام ابراهیمی ستونهای مستحکمی برای این نمایش هستند.
اما یکی از نکات جالب توجه، حضور امین میری است. میری نقش اصلی ندارد، اما بازی او نشان میدهد که چطور یک بازیگر میتواند حتی با یک نقش فرعی، حضوری تأثیرگذار و بهیادماندنی داشته باشد. او با جزئیات درخشان و دقتی مثال زدنی، نقش خود را در ذهن مخاطب ماندگار میکند.
طراحی صحنه: کاربردی و عمیق طراحی صحنه در «هدویگ» چیزی فراتر از یک پسزمینه است. این طراحی، فضاسازی ای است که روایت را تقویت میکند و مخاطب را به درون داستان میکشاند. هر المان صحنه، از نورپردازی تا چیدمان فضا، به خدمت داستان درآمده است.
طولانی؟ شاید. اما جذاب!
خیلیها میگویند تماشاگر دیگر حوصله نمایشهای طولانی را ندارد. اما «هدویگ» اثبات کرد که اگر نمایش درست باشد، مخاطب نهتنها خسته نمیشود، بلکه با دقت تمام لحظه به لحظه را دنبال میکند. این اجرا نشان داد که طولانی بودن زمانی به ایراد تبدیل میشود که اجرا حرفی برای گفتن نداشته باشد؛ و این دقیقاً همان چیزی است که «هدویگ» نیست.
چرا باید «هدویگ» را ببینیم؟
«هدویگ» بازگشتی باشکوه برای برهانی مرند است، یک اتفاق خوب در اقتباس، کارگردانی، و بازیگری. اگر میخواهید نمایشی ببینید که در عین سرگرمی، شما را به تفکر وادارد، تماشای «هدویگ» را از دست ندهید.
هیئت داوران بخش کودک و نوجوان مسابقه نمایشنامه نویسی نوزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت، ستاد برگزاری نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت اسامی هیئت داوران بخش کودک و نوجوان مسابقه نمایشنامه نویسی این رویداد را اعلام کرد.
آزاده انصاری کارگردان و مدرس تئاتر، منوچهر اکبرلو پژوهشگر، مدرس و منتقد تئاتر و محسن عظیمی نویسنده، کارگردان وبازیگر تئاتر هنرمندانی هستند که به عنوان اعضای هیئت داوران بخش مسابقه نمایشنامه نویسی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت معرفی شده اند.
بخش «کودک و نوجوان» مسابقه نمایشنامه نویسی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت براساس آفرینش نویسندگان بر مبنای «مفهوم مقاومت»، «شهدای نوجوان دفاع مقدس، محور مقاومت و فلسطین»، «حماسه آفرینی رزمندگان نوجوان دفاع مقدس، محوریت مقاومت و فلسطین» برگزار می شود.
ستاد برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت همچنین با نظر هیئت داوران به بهترین نمایشنامه که براساس موضوع کودکان غزه و کشتار بی رحمانه آنان توسط رژیم غاصب صهیونیستی شکل گرفته شده باشد، «جایزه ویژه شهید القدس اسماعیل هنیه» را به هنرمند منتخب اهدا می کند.
نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت پاییز و زمستان سال ۱۴۰۳ به دبیری محمد کاظم تبار توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح در تهران و شهرهای مختلف کشور در حال برگزاری است.
علاقه مندان برای دریافت تازه ترین اخبار این رویداد می توانند به سامانه اینترنتی جشنواره مراجعه کنند.
پوستر نمایش «بیرون، شب، تحت فرمان است» با طراحی محمد شهیدی و کارگردانی نیما آقاخانی برای اجرا در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی رونمایی شد.
به گزارش مشاور رسانهای پروژه، نمایش «بیرون، شب، تحت فرمان است» به نویسندگی و کارگردانی نیما آقاخانی از امروز یکشنبه ۹ دی ماه ۱۴۰۳، ساعت ۲۰:۳۰ در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی روی صحنه خواهد رفت.
این اجرای تجربی، در ۵ اپیزود و با استفاده و الهام از منابع مختلف هنری مانند نقاشی، داستان کوتاه، شعر، فیلم و... سعی در ساخت روایتهای مختلف دارد.
پویا عربگری، مهلا احمدی، نگین فیروز منش و نیما آقاخانی بازیگران این اثر نمایشی هستند.
دستیاران کارگردان: جواد فراهانی، امیرحسین توکلی، گروه کارگردانی: فربد تکلو، تینا حاجینصرالله، طراح صحنه و طراح لباس: نیما آقاخانی، طراح گرافیک، پوستر و تیزر: محمد شهیدی، طراح نور و پروجکشن: مهرداد رضائی، موسیقی: علی علوی، ساخت دکور: سید محمد عابدی نسب، عکاس: فربد تکلو، مشاور رسانهای و تبلیغات: علی کیهانی و... دیگر عوامل نمایش «بیرون، شب، تحت فرمان است» هستند.
علاقهمندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی میتوانند به سایت تیوال مراجعه کنند.
ستاد برگزاری نوزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت ضمن معرفی اعضای هیئت داوران بخش اقتباس و پرتره مسابقه نمایشنامه نویسی، اسامی نامزدهای دریافت جایزه این بخش را نیز معرفی کرد.
به گزارش روابط عمومی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت، ستاد برگزاری نوزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت ضمن معرفی نادر برهانی مرند، شهرام کرمی و روزبه حسینی به عنوان اعضای هیئت داوران بخش «اقتباس و پرتره» مسابقه نمایشنامه نویسی، اسامی نامزدهای دریافت جایزه این بخش را نیز معرفی کرد.
اسامی نامزدهای دریافت جایزه بخش «اقتباس و پرتره» مسابه نمایشنامه نویسی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت که مدیریت آن بر عهده شهرام احمدزاده است به شرح زیر اعلام شده اند:
- نمایشنامه «از کوپه های مه به مادرم» به نویسندگی رضا گشتاسب از شهر یاسوج، استان کهگیلویه و بویراحمد
- نمایشنامه «آخرین تاریان» به نویسندگی خسرو امیری از شهر کرمانشاه، استان کرمانشاه
- نمایشنامه «بچه های جلال زنده اند» به نویسندگی سیده طاهره حسینی از شهر تهران، استان تهران
- نمایشنامه «خیلی وقت منتظرت بودم» به نویسندگی ندا ثابتی از شهر تهران، استان تهران
- نمایشنامه «شب های روشن» به نویسندگی مهراب اکبری شهپر از شهر قم، استان قم
- نمایشنامه «همسایه ها» به نویسندگی لیلی عاج از شهر تهران، استان تهران
نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت پاییز و زمستان سال ۱۴۰۳ به دبیری محمد کاظم تبار توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح در تهران و شهرهای مختلف کشور در حال برگزاری است.
علاقه مندان برای دریافت تازه ترین اخبار این رویداد می توانند به سامانه اینترنتی جشنواره مراجعه کنند.
به گزارش روابط عمومی گروه، نمایش «امان» نوشته عباس جمالی، کارگردانی مجتبی جدی و تهیهکنندگی آرش دهقانشاد، از ساعت ۲۱:۱۵، روز چهارشنبه، ۱۹ شهریور در سالن شماره ۲ تماشاخانه هما روی صحنه میرود.
این نمایش که پیش از این و در دور نخست اجرا، در تئاتر هامون روی صحنه رفت با استقبال بسیار خوب هنرمندان، منتقدان و مخاطبان مواجه بود که در این بین میتوان به حضور افرادی همچون؛ گلاب آدینه، رضا فیاضی، پریسا مقتدی، شیرین یزدان بخش، سجاد افشاریان، حبیب رضایی، پوریا رحیمی سام، نیما نادری، امین میری، حسین کیانی، سید محمد مساوات، نرگس جرجانی، فرزین محدث، کورش سلیمانی، ارسلان امیری، بهمن ارگ، امید شمس، محمد امیر یار احمدی، حسین غیاثی (شاعر و ترانه سرا)، مجید یوسفی، مهدی افروزمنش (رمان نویس)، نیما اقلیما و ... اشاره کرد.
در این نمایش ۵۰ دقیقهای، بازیگرانی (به ترتیب حروف الفبا) همچون؛ مسیحا احمدزاده، زینب ایزدپناه، مهسا بهروزی، نازنین حشمدار و سمیرا زائری ایفای نقش میکنند.
این نمایش همچنین در نوزدهمین جشنواره تئاتر «تجربه» دانشگاه تهران موفق به کسب تندیس بهترین بازیگر زن و در نخستین جشنواره تاتر هامون، کاندیدای بهترین کارگردانی و کسب تندیس بهترین بازیگر زن شده بود.
همچنین از عوامل این نمایش میتوان به؛ رها جهانشاهی به عنوان مجری طرح، مسعود ملکوتینیا به عنوان مشاور پروژه، فتاح ذی نوری و رضا جاویدی عکاس، نگین محمدعلی طراح گرافیک، علیرضا لطفیزاده و مصطفی فراهانی طراح تیزر و موشن، حسام ناصری (قطعه تنها) موسیقی، سامان صمیمی (تکنواز) کمانچه، مجتبی جدی طراح صحنه و لباس، نازنین یارویسی طراح نور، علیرضا لطفی زاده دستیار کارگردان، سمیرا زائری منشی صحنه، رضا سالاریان مدیر صحنه و امیر پارسائیانمهر روابط عمومی اشاره کرد.
مجتبی جدی کارگردان این اثر، در سالهای گذشته، نمایشهای موفقی همچون «وقتی آنقدری که باید همدیگر را زجر دادهایم»، «تجربههای اخیر»، «چشمهای بسته از خواب»، «سعادت لرزان مردمان تیره روز»، «سو قصد هایی به زندگی آن زن»، «ادیپ افغانی»، و... را روی صحنه برده بود که با استقبال خوب مخاطبان و منتقدان تئاتر مواجه بود.
این خبر در خاتمه یادآور میشود که، فروش اینترنتی بلیت این نمایش در سایت تیوال آغاز شده است.
اجرای نمایش «شش پنگوئن کوچک» نوشته بوریس آپریلوف با ترجمه روزبه امامی و کارگردانی رضا عبدالعلی زاده، دوشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۳، ساعت ۱۹ با حضور مجید قناد در تالار هنر آغاز می شود.
به گزارش روابط عمومی گروه، نمایش «شش پنگوئن کوچک» داستان پنگوئن بزرگی است که به پنگوئن های کوچک هشدار می دهد مراقب خرس قطبی وحشی باشند و از اون دوری کنند، اما شش پنگوئن کوچک سفری آغاز می کنند برای یافتن خرس قطبی وحشی که...
در این نمایش پویا پیروزرام، سعید تاجیک، میثم میثاقی، شادی کارآیین، بیتا بشیری، هادی شبانی، مریم کوچک خانی، نرگس ویسی، زهرا سمواتی، تارا امیر افشار و محمدطاها غیبی ایفای نقش می کنند.
سایر عوامل اجرایی این نمایش عبارتند از:
دستیار کارگردان: سعید تاجیک، منشی صحنه: مریم ذکاوتی، مدیر صحنه: سامان حیدریان، دستیار صحنه: محمد طاها غیبی، فاطمه بیات، عکاس: اختر تاجیک، آهنگساز: شهریار رجبیان، میکس و مستر: سپهر قناد، طراح گریم: حسین تبریزی، لیلا پریشان، دستیار گریم: ریحانه قهرمانی، طراح حرکات: سوسن شریعتی، طراح نور: علی اشرف سماعی، طراح پوستر و بروشور: کیانا دیبازر، طراح لباس: رضا عبدالعلی زاده، پریسا قاسمی، دوخت لباس: پریسا قاسمی، ساخت دکور: مرتضی سلمانی، هادی شبانی، مشاور روابط عمومی: حسین سینجلی، مدیر رسانه و روابط عمومی: پارسا اسماعیلی.
علاقه مندان این نمایش می توانند جهت تهیه بلیت به سایت تیوال مراجعه کنند.
در متن این یادداشت به نقل از کوروش نریمانی آمده است:
شش سال پیش دو دوره کارگاه کمدی خلاق را در تهران برگزار کردم که پروژه ی پایانی اش اجرای دوسال پیاپی نمایش «شپش» بود. تعدادی از بچه های آن کارگاه بعدتر حضور امیدوار کننده و موفقی در عرصه تئاتر و سینما از خود نشان دادند. اما حضور و تداوم و پشتکار «احمد نیک پور» از جنس دیگری بود. او به عنوان مسن ترین فرد کارگاه، اشتیاق و جدیت و نظم و منشی از خود نشان داد که مثال زدنی است. احمد، دو و گاهی سه روز هفته را از چالوس می کوبید و به تهران می آمد و سر وقت در کلاس و کارگاه و تمرین حاضر می شد. در جریان اجرای نمایش پایانی، منظم و دقیق، وظایفش را به نحو احسن انجام می داد. او علاوه بر بازی، به عنوان دستیارم در دور دوم اجرای نمایش، سنگ تمام گذاشت. اما کار احمد با پایان دورهی کارگاه تمام نشد. او در طول این شش سال بی وقفه و مداوم با من در ارتباط بود و روز به روز پیگیرتر و مشتاق تر، تئاتر و مباحث مربوط به کمدی را دنبال می کرد. در این مدت علی رغم مشغله فراوان و داشتن مدرک دانشگاهی فنی، تصمیم گرفت مجددا در رشته تئاتر تحصیل کند. لیسانس گرفت و حالا دانشجوی فوق لیسانس تئاتر است. او نمونه ی کمیابی از کسانی است که برای هدفشان میجنگند و پیش می روند اگر ارزشی در هدفشان تصور کنند. حالا احمد عزیز به عنوان اولین گام در مقام کارگردان، نمایش «هیپوفیز» بازنویسی بنده را در شهر تنکابن به صحنه برده است. آن هم پس از ماه ها تمرین و تلاش بی وقفه و عبور از فراز و نشیب های تئاتر شهرستان و با هزینه و سرمایه ی شخصی و بی هیچ کمک مالی دولتی. به پاس حضور موثرش در جریان کارگاه و ارزشی که برای آموختن و هنر ورزی از خود نشان داد، برای روز افتتاح اجرای نمایش اش با اشتیاق به تنکابن رفتم و با بازیگران نازنین و گروه صمیمی اش همراه شدم. برای احمد نیک پور عزیز و گروهش، اجرایی پرشور و به یادماندنی آرزو میکنم.
بازیگران نمایش «ازمیان نهنگها» به کارگردانی حسین حیدریپور برای اجرا در تماشاخانه هما معرفی شدند.
به گزارش مشاور رسانهای پروژه، نمایش «از میان نهنگها» به نویسندگی امیرحسین جوانی، نیکو بستانی و کارگردانی حسین حیدریپور و تهیهکنندگی حسین رفیعیان از ۲۳ دی ۱۴۰۳، ساعت ۱۸:۳۰ در سالن شماره ۲ تماشاخانه هما روی صحنه خواهد رفت.
مرتضی درویشزاده و کیانا منتجبی دو بازیگر این اثر نمایشی هستند. «از میان نهنگها» روایت دو مونولوگ از دو نویسنده جوان است که دغدغهها و مسائل آنها بسیار برای نسل جدید قابل لمس است.
مجری طرح: موسسه فرهنگی هنری مهرسان، طراح لباس: مهرنوش بیانی، طراح صحنه و نور: ناتاشا خمسوی، طراح گرافیک و موشن: مصطفی فتاحی، عکاس: فاطمه عرب، دستیاران کارگردان: امیرارسلان ایزدی، عرشیا غفاری، منشی صحنه: ملیکا مقیمی، مشاور رسانهای و تبلیغات: علی کیهانی دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.
در خلاصه این اثر نمایشی آمده است: «دو انسان که در تهران ۱۴۰۳ زندگی میکنند، یک زن و یک مرد. دو انسان که در شهر گم شدهاند و به دنبال خود میگردند...»
علاقهمندان برای تماشا و تهیه بلیت این اثر نمایشی میتوانند به سایت تیوال مراجعه کنند.
نمایش "ابطالجوزا" به نویسندگی و کارگردانی رضا کنگازیان این روزها در سالن خانه هنر دیوار در حال اجراست.
این نمایشنامهی تحسین شده پیش از این پذیرش چاپ را در انتشارات بزرگ آمازون در دسامبر سال ۲۰۲۴ دریافت کرده بود.
ابط الجوزا هماکنون در ۱۲ کشور ایالات متحده آمریکا، انگلستان، آلمان، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، هلند، لهستان، سوئد، ژاپن، کانادا، استرالیا به چاپ انبوه رسیده و قابل سفارش از سایت آمازون میباشد.
لازم به ذکر است این نمایشنامه که هماکنون در ایران و در شهر تهران در حال اجراست؛ در تمامی کشورهای فوق به زبان انگلیسی ترجمه شده و دردسترس علاقهمندان به هنر، تئاتر و درام است.
«ابط الجوزا» اثر رضا کنگازیان هر شب ساعت ۱۹ در خانه هنر دیوار روی صحنه می رود.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «ابطالجوزا اسم یه ستارهست. قراره تو جوونی بمیره. اولین مرگی که تو آسمون دیده میشه... اگه فرصت کردید؛ ابطالجوزا رو گوگل کنید و اخباری که در موردش گفتند رو بخونید، بعد به دیدن نمایش بیاید.»
در این اثر نمایشی که محمدمهدی تحویلیان تهیه کننده آن است، نگین دهقانی، مهرنوش جامه طحاف، سعید کریم زاده، فاطمه غنی آبادی، محمد بابایی دوگاهه، یاشار مومن زاده و سالار دریامج ایفای نقش می کنند.
هفت نمایش هم زمان با آغاز هفته پایانی اجرای عمومی آثار شرکت کننده بخش های «مسابقه تئاتر صحنه ای» و «مهمان» نوزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت به میزبانی شهرهای مختلف کشور پیش روی مخاطبان قرار می گیرد.
به گزارش روابط عمومی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت، برنامه هفته پایانی اجراهای بخش «مسابقه تئاتر صحنه ای» و «بخش مهمان» نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت به میزبانی شهرهای شهر کرد، تهران، قم و کرج علام شد.
براساس جدول زمان بندی جشنواره، هفت اثر نمایشی در قالب هفته پایانی اجراهای مسابقه تئاتر صحنه ای و بخش مهمان به ترتیب زیر پیش روی مخاطبان قرار می گیرند.
۱- نمایش «کاست محزون»، نویسنده و کارگردان: مسلم سلیمانیان، ساعت ۱۹، تماشاخانه مهر شهر کرد
۲ - نمایش «چه کسی»، نویسنده و کارگردان: امیر عباس زاده، ساعت ۱۹ و ۲۱، تماشاخانه مهر حوزه هنری تهران
۳ - نمایش «ه هفت دقیقه»، نویسنده و کارگردان: محمدرضا شاهمردی، ساعت های ۱۸:۳۰، تالار فرهنگ و هنر قم
۴ - نمایش «ماه گرفتگی»، نویسنده و کارگردان: امیرعباس زاده، ساعت ۱۹، سالن مهر حوزه هنری تهران
۵- نمایش «دیفن هیدرامین»، نویسنده و کارگردان: علیرضا معروفی، ساعت ۲۰، تالار قشقایی تئاتر شهر تهران
۶- نمایش «دده»، نویسنده: محمدرضا شاهمردی، کارگردان: مسعود مشعوف، ساعت ۲۰، تالار فرهنگ و هنر قم (بخش مهمان)
۷- نمایش «ماه مهر از سال ۶۰»، نویسنده: محمد باقر نباتی مقدم، کارگردان: مهرداد مسنن، ساعت ۱۹، سالن استاد سیروس صابر کرج
«پرداختن به سیره زندگی و مبارزات شهدا و رزمندگان انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، دفاع از حرم و محور مقاومت»، «پرداختن به عملیات ها و رخدادهای مهم دفاع مقدس، دفاع از حرم و محور مقاومت»، «پرداخت به نقش تاریخی و ارزشمند زنان و مادران در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس»، «پرداختن به نقش شهدای مدافع امنیت با نگاه ویژه به شهدای سال ۱۴۰۱، حوادث تروریستی شاه چراغ و مجلس شورای اسلامی»، «مقاومت، ایستادگی و مظلومیت مردم فلسطین به ویژه وقایع اخیر غزه»، «پرداخت نمایشی به حماسه طوفان الاقصی و حماسه وعده صادق» و «پرداختن به شخصیت های مهم مبارز تاریخ معاصر ایران و جهان و ایستادگی آنها در برابر استکبار، استعمار و استبداد» نیز از اولویت های موضوعی فراخوان جشنواره در بخش «تئاتر صحنه ای» این دوره بوده که در قالبی متفاوت تر از دوره های گذشته برگزار می شود.
نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت پاییز و زمستان سال ۱۴۰۳ به دبیری محمد کاظم تبار توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح در تهران و شهرهای مختلف کشور در حال برگزاری است.
علاقه مندان برای دریافت تازه ترین اخبار این رویداد می توانند به سامانه اینترنتی جشنواره به آدرس مراجعه کنند.
مهدی همتی، نویسنده و کارگردان نمایش شازده کشی انجام این کار را در جهت احترام به نمایشنامه نویسان و تکریم ۵ دی، روز نمایشنامه نویس اعلام کرد.
این اجرای ویژه با همراهی آرام محضری، رییس کانون نمایشنامه نویسان و دیگر اعضای کانون به انجام رسید.
شازده کشی تا چهاردهم دی ۱۴۰۳، ساعت ۱۷ در سالن اصلی خانه نمایش دا بروی صحنه خواهد رفت.
علاقه مندان می توانند برای تهیه بلیط این نمایش به سایت تیوال مراجعه نمایند.
فارِس باقری کارگردان و مدرس تئاتر، نمایش «پیوتر اوهه» را بهمن ۱۴۰۳ روی صحنه میآورد.
به گزارش مشاور رسانهای پروژه، فارِس باقری نویسنده، کارگردان، مدرس دانشگاه و سرپرست گروه «کنش معاصر»، نمایش «پیوتر اوهه» را روی صحنه میآورد.
این اثر نمایشی قرار است بهمن ماه ۱۴۰۳ با حضور بازیگران کارکرده و جوان تئاتر در یکی از سالن های تئاتر تهران روی صحنه برود.
نمایش «پیوتر اوهه» داستان مردی را روایت میکند که زندگیاش با آمدن افراد مختلف به خانهاش دستخوش تغییرات بزرگی میشود.
این نمایشنامه، با عنوان «شهادت پیوتر اوهه» توسط محمدرضا خاکی ترجمه شده است و در طول تمرینات دچار تغییراتی شده است.
نمایشهای «دیدار»، «دهانی پر از پرنده»، «ماه در مرداب» و... ازجمله آثاری هستند که باقری روی صحنه برده است.
همچنین مجموعهای از نمایشنامههای او به زودی قرار است توسط نشر مانیا هنر منتشر شود که شامل آثار مختلفی نظیر «با شب»، «دیدار»، «دهانی پر از پرنده»، و «برادران کارامازُف» هستند.
بازیگران، محل اجرا و عوامل این اثر نمایشی بهزودی اعلام میشوند.
عکس: کیارش مسیبی
نمایش «یخ زده» به کارگردانی رضا بهکام که قرار بود ۷ دی ماه به کار خود پایان دهد برای ۶ اجرای دیگر در تئاتر هامون تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی گروه، نمایش یخ زده تا ۱۴ دی ماه بر صحنه تئاتر هامون می ماند و در ساعت ۲۰:۳۰ میزبان تماشاگران خواهد بود.
در این نمایش هنرمندان شناخته شده تئاتر ریحانه سلامت، مرتضی کوهی، روژینا ابراهیمی، بهادر باستان حق، نسیم عربانی، علی ایزدی سفید دشتی و روشا صدیقیان (بازیگر کودک) به ایفای نقش می پردازند.
یخ زده که دو روایت موازی از زمان حال و گذشته یک خانواده که با حادثه ناپدید شدن فرزند خود روبرو هستند را به نمایش می گذارد اقتباسی از نمایشنامه ای به همین نام نوشته بریانی لاوری است که رضا بهکام آن را انجام داده است.
مترجم این اثر سحر محمد بیگی است و تهیه کنندگی اجرا را امیر موسی کاظمی بر عهده دارد. ندا شاهرخی به عنوان مشاور کارگردان و مهتاب وجدانی به عنوان مدیر پروژه با این گروه همکاری می کنند.
نمایش یخ زده از ۲۸ آذر ماه اجرای خود را در تئاتر هامون آغاز کرده و با توجه به رویکرد روانشناسانه و پرداختن به موضوع جنایت سریالی مورد توجه بسیاری از کارشناسان و منتقدان تئاتر، روانشناسان و متخصصان علوم اجتماعی قرار گرفته است.
علاقه مندان می توانند بلیت این نمایش را از طریق سایت تیوال تهیه کنند.
روزبه روحی پور در تازه ترین تجربه کارگردانی خود، «دوستان متیو پری»، نوشته متیو پری را به تهیه کنندگی خود روی صحنه می برد.
به گزارش روابط عمومی گروه، این اثر از فردا ۶ دی در تماشاخانه طهران، سالن مدهآ، ساعت ۱۷ به صحنه می رود.
در خلاصه «دوستان متیو پری» آمده: متیو پری بازیگر سریال محبوب فرندز دیگر در اوج نیست و مجری برنامه ورزشی در یک رادیو اینترنتی می باشد، همسرش او را ترک کرده، دوستش جویی سر زده به دیدن او می آید.
بازیگران این نمایش حسام انیسی، مریم مرندی، فرهاد داوری کیا، سحر رستمیان، سید پویا بیکی، ابوالفضل شامی، رضا خندان، ستایا نیکو، نازنین منکاوی و فاطمه امینی هستند.
از دیگر عوامل «دوستان متیو پری» می توان به مجری طرح: حسام انیسی و روزنامه هنرمند برنامه ریز و دستیار کارگردان: نازنین منکاوی، مشاوران کارگردان: فرهاد داوری کیا، سید پویا بیکی، طراح لباس: رها روحی پور، منشی صحنه: مریم حبیب زاده، مدیر اجرایی: آرش غلام آزاد، دستیار کارگردان: فاطمه امینی، نور و موسیقی: علیرضا کاویار، طراح پوستر: سجاد نجفی، عکاسان: رامتین روحی پور، هانیه جعفری، طراح صحنه: روزبه روحی پور، مدیر صحنه: ستایا نیکو، روابط عمومی و مدیر رسانهای: عباسعلی اسکتی و مشاور رسانه: پارسا اسماعیلی اشاره کرد.
علاقمندان این نمایش می توانند با مراجعه به سایت تیوال اقدام به خرید بلیت کنند.
هیئت داوران بخش کودک و نوجوان مسابقه نمایشنامه نویسی نوزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت، ستاد برگزاری نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت اسامی هیئت داوران بخش کودک و نوجوان مسابقه نمایشنامه نویسی این رویداد را اعلام کرد.
آزاده انصاری کارگردان و مدرس تئاتر، منوچهر اکبرلو پژوهشگر، مدرس و منتقد تئاتر و محسن عظیمی نویسنده، کارگردان و بازیگر تئاتر هنرمندانی هستند که به عنوان اعضای هیئت داوران بخش مسابقه نمایشنامه نویسی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت معرفی شده اند.
بخش «کودک و نوجوان» مسابقه نمایشنامه نویسی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت براساس آفرینش نویسندگان بر مبنای «مفهوم مقاومت»، «شهدای نوجوان دفاع مقدس، محور مقاومت و فلسطین»، «حماسه آفرینی رزمندگان نوجوان دفاع مقدس، محوریت مقاومت و فلسطین» برگزار می شود.
ستاد برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت همچنین با نظر هیئت داوران به بهترین نمایشنامه که براساس موضوع کودکان غزه و کشتار بی رحمانه آنان توسط رژیم غاصب صهیونیستی شکل گرفته شده باشد، «جایزه ویژه شهید القدس اسماعیل هنیه» را به هنرمند منتخب اهدا می کند.
نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت پاییز و زمستان سال ۱۴۰۳ به دبیری محمد کاظم تبار توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح در تهران و شهرهای مختلف کشور در حال برگزاری است.
علاقه مندان برای دریافت تازه ترین اخبار این رویداد می توانند به سامانه اینترنتی جشنواره مراجعه کنند.
نمایش «بیرون، شب، تحت فرمان است» کاری از نیما آقاخانی در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی روی صحنه خواهد رفت.
به گزارش مشاور رسانه ای پروژه، نمایش «بیرون، شب، تحت فرمان است» به نویسندگی و کارگردانی نیما آقاخانی از ۹ دی ماه ۱۴۰۳، ساعت ۲۰:۳۰ در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی روی صحنه خواهد رفت.
این اجرای تجربی، در ۵ اپیزود و با استفاده و الهام از منابع مختلف هنری مانند نقاشی، داستان کوتاه، شعر، فیلم و... سعی در ساخت روایت های مختلف دارد.
پویا عربگری، مهلا احمدی، نگین فیروز منش و نیما آقاخانی بازیگران این اثر نمایشی هستند.
دستیاران کارگردان: جواد فراهانی، امیرحسین توکلی، گروه کارگردانی: فربد تکلو، تینا حاجی نصرالله، طراح صحنه و طراح لباس: نیما آقاخانی، موسیقی: علی علوی، طراح گرافیک، پوستر و تیزر: محمد شهیدی، طراح نور و پروجکشن: مهرداد رضائی، مشاور رسانهای و تبلیغات: علی کیهانی و... دیگر عوامل نمایش «بیرون، شب، تحت فرمان است» هستند.
علاقهمندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی میتوانند به سایت تیوال مراجعه کنند.
بازیگران نمایش «مرگ در ساعت سگ» به کارگردانی حسین فلاح معرفی شدند.
به گزارش ایرانتئاتر، بازیگران نمایش «مرگ در ساعت سگ» نوشته فارس باقری با کارگردانی حسین فلاح برای اجرا در کارگاه نمایش تئاتر شهر روی معرفی شدند.
امیرعلی زمانیان، مرجان شکوفکی، سیاوش معمارزاده، بهار قمیشی، فواد شافعی، بهار فخرایی، حمید فتوحی و آرزو خلیلی بازیگران این نمایش به ترتیب ورود به صحنه هستند.
نمایش «مرگ در ساعت سگ» قرار است تا از ششم دی، ساعت ۱۹ در کارگاه نمایش تئاترشهر میزبان مخاطبان باشد.
رضا بابک بازیگر پیشکسوت کشور چهارشنبه ۵ دیماه ١۴٠٣ ساعت ١٩:۳۰ با حضور در تماشاخانه سنگلج، چراغ نمایش «ارواح سرگرودن، کوچه عیارون» را روشن میکند.
به گزارش دفتر رسانه اداره کل هنرهای نمایشی، رضا بابک، بازیگر تئاتر و تلویزیون روز چهارشنبه ساعت ١٩:۳۰ شب چراغ نمایش «ارواح سرگردون، کوچه عیارون» نوشته امیرحسین انصافی و کارگردانی ناصر آویژه را روشن میکند تا این نمایش بهطور رسمی اجرای خود را در تماشاخانه سنگلج آغاز کند.
در افتتاحیه این نمایش تماشایی که از پنجم دیماه ۱۴۰۳ هرروز به غیر از شنبه ها اجرا میشود، هنرمندان نامآشنای دیگری نیز حضور خواهند داشت.
نمایش «ارواح سرگردون کوچه عیارون» با تهیهکنندگی امیرحسین شفیعی آماده اجراشده و نمایشنامه آن توسط گیتا داودی دراماتورژی شده است.
همچنین هنرمندانی چون: ناصر آویژه، امیرحسین انصافی، شیرین کاشفی، رها آویژه، در قامت بازیگر و همچنین نسیم لقمانی، آریانا سنجابی، محمدعلی افضلیفر، هدیه متولیان در قالب بازیگران ارواح در آن ایفای نقش میکنند.
دیگر عوامل این پروژه نمایشی عبارتاند از: طراح صحنه: سینا ییلاق بیگی، طراح حرکت: اصغر فریدی ماسوله، طراح لباس و گریم: سهیلا جوادی، طراح نور: رضا خضرایی، ویدئو آرت: رامین بهادری، آهنگساز: سیامک سلاطی، طراح پوستر و بروشور: مرتضی برزگر زادگان، امور ارتباطات، اخبار و رسانه: مهدیه سادات شاهمرادی، محمد وفایی، مشاور تبلیغات مجازی: سجاد سالاریه، مجری طرح: مهراد زمانی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: امید علیرضایی، دستیار دوم کارگردان: آرمان داودی، مدیران صحنه: نیکان همت، روژینا میرزا زاده، مجری گریم: مولا داور کیا، دستیار طراح حرکت: بهنوش رئیسی فرشید، طراحی و ساخت تیزر: امید علیرضایی و آراد پوزش، دستیار طراح صحنه: حسین کاظمی، ساخت و نصب دکور: مهدی عابدی، هادی عابدی، پیام شیخ نواز جاهد، دیبا خسروی، روژان شجاعت، دوخت لباس: ربابه پهلوانی، عکاسان: اختر تاجیک، سید احمدرضا اطهری، فرنوش فراشیپور.
در خلاصه نمایش «ارواح سرگردون، کوچه عیارون» آمده است: بهارک نوه مبارک (یکی ازشخصیت معروف سیاه بازی) با اختر نوه حاج صفدر (شخصیت دیگری از نمایشهای سیاه بازی) به شدت درگیری دارد. اختر با سندی جعلی میخواهد خانه آباء و اجدادی بهارک را به زور از چنگش درآورد. بهارک به خاطر این مسئله به شدت دچار غم ونا امیدی شده است. حضور ناگهانی شخصیت مبارک و حاجی در طول قصه، اتفاقات جالبی را پیش آورده و پایان عجیبی را رقم میزند.
علاقهمندان برای حضور در این شب چراغ و یا تماشای اجرای نمایش در روزهای آتی میتوانند از طریق سایت تیوال اقدام به تهیه بلیت کنند.
حضور خبرنگاران و عکاسان تئاتر در این مراسم ویژه و اجرای آغازین نمایش «ارواح سرگردون، کوچه عیارون» با هماهنگی روابط عمومی تماشاخانه سنگلج آزاد است.
زمین دلمرده، سقف آسمان کوتاه، زمستان است.
امید طاهری: «هیوشیما» برخلاف اجراهای فاقد دکور این سالهای تئاتر ایران، با اتکا بر فضاسازی تأثیرگذاری که حاصل طراحی و اجرای دکور نمایش، نورپردازی، میزانسن و اصوات و افکتهاست، بعد از سالها اجرایی را شکل میدهد که خاطره سالنهای تک اجرایی را زنده میکند. اجراهایی مبتنی بر فضاسازی و اتمسفری قدرتمند برای در اختیار گرفتن تمام هوش و حواس مخاطب.
«هیوشیما» به نوعی تجربه ژانر وحشت در تئاتر هم محسوب میشود و در ایجاد این فضا موفق است. جلال مرد میان سالی است که در اتاقک نگهبانی یک گورستان حاشیه شهری زندگی میکند. کار او کندن قبر است. همجواری با مردگان، از او مردی مرموز، جانمرده و فاقد احساس ساخته است. سربازی فراری به اتاقک او آمده و شب هنگام، ترس شدید او از فضای گورستان و سایهها و اصواتی که میشنود، خواب جلال را به هم میریزد. اسی دوست معتاد جلال، مانند او از آدمهای ته خطی، مرموز و خطرناکی است که حیاطشان معطوف به مرگ دیگران است.
تمام عناصر اجرا از بروز یک فاجعه انسانی خبر میدهد. در فضای درون اتاقک نگهبانی، بذر جنایت هرلحظه بیشتر و بیشتر رشد میکند و از فضای بیرون اتاقک، خبرهایی مبنی بر رخداد کولاکی شدید، گیر افتادن آدمها در برف و ازدیاد جنازهها به گوش میرسد.
«هیوشیما» اگرچه این نام را به مادهای مخدر نسبت میدهد اما فاجعه انسانی هیروشیما را نیز پشت ذهن مخاطب معطل میگذارد اما در ادامه این فاجعه تاریخی در نسبت با فاجعه طبیعی کولاک برف و مرگ گروه زیادی از انسانها، در راستای رویکرد تماتیک اثر، معنامند میشود.
متن و اجرای مصطفا فراهانی از رویارویی بدنهای زنده و اجساد بیجان، رابطه انداموار و ارگانیکی در ریشه یابی فاجعه تولید میکند. از این منظر، هیوشیما اجرایی است در نکوهش بیاخلاقی و پاسداشت امر اخلاقی. فاجعه در این نمایش چه رخدادی طبیعی و محصول بر هم ریختن عناصر طبیعت باشد و چه رخدادی انسانی و محصول طمعکاری و جنایتهای بشری، هر دو، حیات زندگان را در آوار مرگ مدفون میسازد و بهیکباره نقطه پایانی بر تمام پندارها و اعمال آدمی میگذارد.
تجربه ژانر وحشت در اجرای هیوشیما، برخلاف اغلب فیلمهای سینمای وحشت، تفننی و فاقد اندیشهای انسانی نیست. این نمایش فضای ترس و وحشت را از ابتدا تا انتها ایجاد میکند تا مسئله تماتیک و اندیشه موجود در متن و اجرا را توسعه دهد.
مصطفا فراهانی و تیم اجرایی نمایش هیوشیما، از تکنیکهای مختلف در ساخت این اثر با دقت و حساسیت و طراحی و اجرایی مناسب بهره میگیرند و زمینه حضور بازیگران را چنان باقدرت میسازند که ترکیب این دو و تناسب میان آنها، اجرایی استاندارد و شاخص را در نوع خود ایجاد میکند.
اگرچه عناصر سازنده متن مانند، تشابه اسمی هیوشیما و هیروشیما، مسئله مادر تنهایی که در مرگش نیز طمع دندانهای طلا، دخترش را تا پای جنازه میکشاند، رخداد طبیعی کولاک برف و گیر افتادن آدمها در جاده و مرگ تعداد زیادی از آنها، سرباز فراری و ترسهایش از گیرافتادن در این موقعیت، ذات پنهان و آشکار جلال و اسی و جنایتی که هر آن میتوانند انجام دهند و درنهایت مسئله بدن زنانه و عقدههای سرخورده جلال و اسی، میتوانست در نمایشنامه پیوند انداموار بیشتری داشته باشد، اما کنار هم قرار گرفتن اینها، نهتنها ناهمگون نیست بلکه معنازا و توسعه دهنده بستر محتوایی متن است.
تمام وقایع متن محصول بر هم خوردن نظم طبیعی چیزهاست. ویرانی نظم طبیعی رابطه مادر و دختر، منجر به شی شدگی مادر میشود. فرار سرباز از خدمت، نظم طبیعی زیست پادگانی او را بر هم میریزد. خارج شدن طبیعت از نظم معمول، کولاک شدید برف ایجاد میکند و نظم راهها را بر هم میریزد. مصرف مخدر توسط اسی، او را از ارتباط منطقی با جهان پیرامون خودش دور میکند. همنشینی جلال با مردگان، نظم زندگی طبیعی او را بر هم میریزد و عقدهها و حقارتهای شخصیتی او را به بحرانی فاجعه ساز تبدیل میکند؛ و درنهایت آنچه اتفاق میافتد محصول خارج شدن چیزها از نظم طبیعی خودش است.
در نمایش «هیوشیما»، بازیگران ارتباطی پویا با سایر عناصر اجرا دارند. جلال شبیه اتاقک نگهبانیاش شده. او بهخوبی، انسانی هرچند زنده اما فاقد جان را بازی میکند. او فرق چندانی با تخت خواب کهنه، اثاثیه رنگ و رو رفته و دیوارهای در حال ویرانی اتاقک کنار گورستان ندارد. اسی موجود خطرناک و غیرقابلاعتمادی را به تصویر میکشد که توانایی انجام هر جنایتی را دارد. بااینحال فرق چندانی با آدمهایی که پیرامون خود میبینیم ندارد. هیچکدام از بازیگران، اغراقآمیز رفتار نمیکنند.
ناتورالیسم موجود در بازیها در همجواری با فضاسازی اجرا و قصه آخرالزمانی نمایشنامه، منجر به باورپذیری موقعیت میشود و ارتباط خوبی با مخاطب برقرار میکند.
منبع: ایران تئاتر
نمایش «دختران افسانه های ایرانی» به کارگردانی سمیه آباده در تماشاخانه صحنه آبی به روی صحنه می رود.
به گزارش مشاور رسانه ای اثر، نمایش «دختران افسانه های ایرانی» به نویسندگی المیرا پارسا و سمیه آباده، به طراحی، دراماتورژی وکارگردانی سمیه آباده و تهیه کنندگی آرزو لطفی از چهارم دیماه ۱۴۰۳ در ساعت ۲۰:۱۵ به مدت ۵۰ دقیقه در تماشاخانه صحنه آبی به روی صحنه رفت.
در خلاصه این نمایش آمده است: دخترانی از جمله خاله سوسکه، ماه پیشونی، بانو گشسب در این نمایش وجود دارند که همه آنها به نحوی خودشان را معرفی میکنند و در نمایش به آرزوهایی که دارند اشاره میکنند (خیاط خونه رستوران و مزرعهداری) اما در طول نمایش برای رسیدن به آرزوهایشان با مشکلاتی مثل باور نداشتن دیگران به آنها، جنگ و خشکسالی در شهر، ورود مادر فولادرزه و لولوی درون به شهر قصه برای گرفتن اعتماد به نفسشان مواجه میشوند و...
در این نمایش هنرمندانی همچون شمیم نوری، یاس قاسمآبادی، دلسا محمدی، هانا ذاکرپور، رها احمدپور، محمدرضا علینژاد، گندم شعبانی، ماهور شعبانی، عرشین مقدم، لینا کلهر، محمد رادین محمدی، محمد یاسین احمدی، هیلا هزاوه، ارسلان حق دان، اهورا خدادادی به ایفای نقش می پردازند.
عوامل دیگری که در این نمایش حضور دارند، عبارتند از دستیار کارگردان: رها اسدی، مجری طرح: آموزشگاه بازیگری سینمایی کودک و نوجوان بارانا، مدیر تولید: آرمین اقراری، مشاور رسانهای: پیام احمدی کاشانی، اتاق فرمان: سیما تیموری، سپیده میرزا حسینی، ساخت دکور: شایان اله وردی، مریم عبدالهی، موسیقی: شهاب امرایی، خواننده: یکتا اعتمادی، عکاس: پریسا لطفی، ساخت تیزر: مجید محبوبی راد، طراح پوستر: عرشین مقدم.
نمایش «دختران افسانه های ایرانی» از ۴ تا ۱۱ دیماه سال جاری در تماشاخانه صحنه آبی به روی صحنه می رود، علاقمندان می توانند جهت تهیه بلیت به سایت تیوال مراجعه فرمایند.
اجرای نمایش «لجن زار» به کارگردانی ویدا موسوی با قدردانی ستاد برگزاری نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت از گروه اجرایی این پروژه نمایشی در تالار استاد فرشچیان اصفهان به پایان رسید.
به گزارش روابط عمومی نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت، اجرای نمایش «لجن زار» به نویسندگی خسرو امیری و کارگردانی ویدا موسوی با قدردانی ستاد برگزاری نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت از گروه اجرایی این پروژه نمایشی در تالار استاد فرشچیان اصفهان به پایان رسید.
محمد کاظم تبار دبیر نوزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت در اجرای پایانی این اثر نمایشی توضیح داد: اجرای این اثر نمایشی دارای مفهوم ارزشمندی است که طبیعتا به دلیل اجرای آن در یک ساختار مونولوگ گونه می تواند دربرگیرنده شرایط سخت و دشواری در حوزه اجرایی باشد. مفهومی با روایت قصه بسیار مهم و متفاوت شهدای غواص عملیات کربلای چهار و مادر شهیدی که به دلیل پیدا نشدن پیکر پاک فرزند شهیدش در رودخانه اروند دیگر لب به خوردن ماهی نمی زند و همواره چشم انتظار فرزند خود است. قصه هایی که به تنهایی دارای ارزش های فراوانی است و خوشبختانه در این دوره از جشنواره به واسطه نگاه ارزشمند و قابل ستایش هنرمندان شرکت کننده پیش روی مخاطبان قرار گرفته اند.
علیرضا استادی بازیگر شناخته شده تئاتر، سینما و تلویزیون هم که در اجرای پایانی نمایش «لجن خوار» به عنوان مهمان ویژه حضور پیدا کرده بود، گفت: سوژه انتخاب شده این اثر نمایشی، سوژه بسیار جذاب و ارزشمندی برای مخاطبان امروزی تئاتر ایران است که گروه اجرایی نمایش «لجن خوار» توانست آن را هنرمندانه روی صحنه اجرا کنند. موضوعی که می بایست از گروه اجرایی نمایش به واسطه انتخاب چنین سوژه و اجرایی قدردانی کرد.
نمایش «لجن خوار» به نویسندگی خسرو امیری ، کارگردانی ویدا موسوی از جمله آثار شرکت کننده در بخش «مسابقه تئاتر صحنه ای» نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت است که طی روزهای گذشته با حمایت ستاد اجرایی این دوره از جشنواره و بازی ویدا موسوی، سعید یزدانی، زهرا موسوی، صدرا خدایی،پارسا شاه چراغی، مهراد علیان، پگاه معین، مهشید امیری در مجتمع فرهنگی هنری استاد فرشچیان شهر اصفهان روی صحنه رفت.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است: ماهی لجن خواری در اروند رود به واسطه یک اتفاق تبدیل به شاه ماهی شده است، نه میمیرد و نه گرسنه می شود، حالا وصف این اتفاق به گوش نیزه ماهی اقیانوس رسیده است و این شکارچی به طمع جاودانه شدن به اروندرود سفر میکند و میخواهد که این عنوان شاهی را از لجن خوار بگیرد.
نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت پاییز و زمستان سال ۱۴۰۳ به دبیری محمد کاظم تبار توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح در تهران و شهرهای مختلف کشور در حال برگزاری است.
علاقه مندان برای دریافت تازه ترین اخبار این رویداد می توانند به سامانه اینترنتی جشنواره مراجعه کنند.
به گزارش روابطعمومی گروه، ساعت ۲۰:۴۵ شب گذشته (۲ دیماه)، اجراهای نمایش "آ" ، به نویسندگی و کارگردانی مصطفی جنتی و بازی آوا نظری، فائزه جعفری، صادق داورزنی، ریحانه قزوینی در میان استقبال خوب مخاطبان آغاز شد.
این نمایش که با نگاهی به مشکلات اجتماعی زنان و دختران افغان و مشکلات پیرامونی آنان در جامعه و با نگاهی جهانشمول به رنجهای زنان در جایجای جهان به نگارش در آمده، در سالن سیمرغ بنیاد بیدل دهلوی به روی صحنه رفت.
عوامل این نمایش ۶۵دقیقهای عبارت از؛ مشاور هنری: محمودرضا رحیمی، تهیهکننده: مصطفی جنتی، دستیار کارگردان: طاها سردوز، عکاسان: کورش برزی، شیما عبدالوند، مدیر صحنه: مرتضی جنتی، طراح صحنه و دکور: علی ساسانینژاد، مجری دکور: آذین گرکانی و صالح دهقانی، لباس: مریم صادقی، گریم: فاطمه ویدافر، نور: صالح دهقانی، موسیقی: عباس عامری، گرافیست: مهدیه صالحانی، مدیر روابطعمومی و رسانه: امیر پارسائیانمهر هستند.
در خلاصه این نمایش از زبان کارگردان آمده است: آوازی برای سوگواری مادرم آماده کرده بودم، اما یادم نمی آید چه بود طنینش، چه بود؟ چه بود آن آواز که جان برایش دادم؟؟؟
شایان ذکر است، اجراهای نمایش "آ" از روز یکشنبه ۲دیماه ساعت ۲۰:۴۵ در بنیاد بیدل دهلوی به آدرس؛ خیابان طالقانی، خیابان موسوی شمالی، ضلع شرقی پارک هنرمندان، خیابان استاد ممیز آغاز شده و علاقهمندان به تهیه بلیت و تماشای این نمایش میتوانند به سایت تیوال مراجعه کنند.
بازیگران نمایش «راه خروجی نیست» به کارگردانی طاها محمدی برای اجرا در عمارت نوفللوشاتو معرفی شدند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی، مریم مومن، شهرزاد کمالزاده، سیدجمشید حسینی، پگاه مرادی و طاها محمدی بازیگرانی هستند که در نمایش «راه خروجی نیست» به ایفای نقش میپردازند.
نمایش «راه خروجی نیست» نوشته ژان پل سارتر نمایشنامه نویس مطرح فرانسوی با ترجمهای از حسین اسماعیلی و فائزه تاجیک و کارگردانی طاها محمدی به زودی در عمارت نوفللوشاتو روی صحنه میرود.
این نمایش، روایتگر زندگی سه نفر با سرگذشتهای متفاوت است که در اتاقی در بسته، بدون هیچ آینه و پنجرهای کنار هم قرار گرفتهاند و به دنبال راهی هستند برای رهایی....
دیگر عوامل نمایش «راه خروجی نیست» به زودی و همزمان با رونمایی از پوستر این اثر معرفی میشوند