فیلم بلند "یازده جریحه روح" در تابستان سال ۱۳۹۹ با کارگردانی فرزاد امینی فیلمبرداری شده و حالا به اکران در سینما تِک خانه هنرمندان ایران رسیده است.
به گزارش روابطعمومی گروه، «یازده جریحهٔ روح» بر اساس مجموعهٔ سه قطره خون اثر صادق هدایت، توسط فرزاد امینی نوشته شده و در گورستان تاریخی سفید چاه فیلمبرداری شده. امینی دربارهٔ نام این فیلم اینطور میگوید: «یازده جریحهٔ روح روایت زخمهای روح است که در انزوا آدم را میتراشد و میخورد. این زخم ها را صادق هدایت در یازده قصهٔ سه قطره خون تشریح میکند.» ساختار این فیلم اپیزودیک است. این فیلم یازده اپیزود دارد که هر اپیزود روایتگر یک داستان از مجموعهٔ سه قطره خون است. به ترتیب: سه قطره خون، گرداب، داش آکل، آینهٔ شکسته…تا گجسته دژ که آخرین قصه است.
مدت زمان این فیلم، که در ساعت ۱۶:۰۰ روز پنجشنبه، دهم آبانماه اکران میشود، ۲۱۰ دقیقه است.
بازیگرانش(به ترتیب الفبا)؛ مهدی بازدار، نازنینزهرا برومند، محمد پسندیدهکار، سروش حائری، آزیتا رحیمی، فرزانه فرجی، مونا کریمی، کیانا کریمپور، مهربان کشاورزی، رضا میرجلیلی هستند که در این فیلم ایفای نقش میکنند. بازیگران در هر اپیزود نقشهایی متفاوت دارند .
همچنین از عوامل این فیلم می توان به؛ مدیر تولید: امیرعلی علیشاهی، فیلمبردار: فرزاد امینی، صدا بردار: حسن شبانکاره، صدا گذاری: مهدی منصوری، اصلاح رنگ: علیرضا مجیری، طراح لباس: غزاله فراهانیکیا، تدوین و طراحی صدا: فرزاد امینی، دستیار تدوین: امیرعلی علیشاهی،دستیاران کارگردان: محمدعلی کنجدی و یاسمن پیسیار و روابط عمومی: امیر پارسائیانمهر اشاره کرد.
این خبر در پایان اشاره می کند، علاقهمندان به تماشای این فیلم میتوانند، از طریق لینک www.tiwall.com/p/11rooh به سایت تیوال مراجعه کنند و نسبت به رزرو رایگان بلیت اقدام کنند و یا در ساعت ۱۶:۰۰ روز پنجشنبه، ۱۰آبان به خانه هنرمندان ایران، سالن استاد فریدون ناصری مراجعه کنند.
فیلم کوتاه «کوهبر» به نویسندگی مهیار شاهمرادی و تهیهکنندگی و کارگردانی طاها خانجانی به چهارمین جشنواره Thurrock Film Festival انگلستان راه پیدا کرد.
این جشنواره که توسط هنرمندان داخلی و بینالمللی برپا شده همواره در پی منتخب کردن آثاریست که نمایانگر فرهنگ و خلاقیت بوده و بهترین ایدهها را ارائه می دهند.
«کوهبر» سومین ساختهی طاها خانجانی است؛ این فیلم کوتاه براساس یک داستان واقعی ساخته شده و در ارتباط با کولبران کرد است.
بازیگران این فیلم عبارتند از: طاها خانجانی، رائین خاک ره و امیررضا فولادلو.
از دیگر عوامل این فیلم میتوان به طاها خانجانی (تهیهکننده و کارگردان)، مهیار شاهمرادی (نویسنده)، طاها بالایی (دستیار اول کارگردان )، رامین پرکم (دستیار دوم کارگردان)، پرهام سلیمی (تدوین)، بنیامین قچاق (اصلاح رنگ ونور)، علی علیدوستی (صداگذاری) ، آرش آقابیک و امیر آقا بیک (جلو های ویژه میدانی)، شایان مرادطجری (مدیر تولید)، سهیل رهبر زارع، رها راد، ثرکو محمد زاده، سید مراد حسین پناه و هادی موسوی (دستیاران تولید)، نشاط شعبانی (منشی صحنه)، کیمیا بخشی (مدیر صحنه)، امیر شایان ارومی (موسیقی)، دانیال بخشی (تصویر بردار)، پویا حقیقی، شایان بهداد و مهیار افضلی ( دستیاران تصویر بردار)، میثم حسنلو (صدا بردار)، امیر محمد یعقوبی (دستیار صدا بردار)، ساچلین مهدیلو (طراح گریم)، هژیر سام احمدی و کارو مولایی (بازیگردان)، علیرضا عباسی (تدارکات)، پیمان فاضل (عکاس)، طاها خانجانی (طراح صحنه و لباس)، یاسمن محمودی (طراح پوستر) و سارا حدادی (مشاور رسانه ای و تبلیغات) اشاره کرد. پخش جهانی این فیلم بر عهده لیمو فیلم خواهد بود.
فیلم کوتاه «تعقیب» به نویسندگی و کارگردانی کیارش شیراوند با اتمام مراحل فنی برای شرکت در جشنوارههای داخلی و خارجی آماده نمایش شد.
«تعقیب» داستان پسری است که به دنبال برادرش میگردد و همزمان متوجه شخصی میشود که او را تعقیب میکند .
نیما ایمانزاده ، یونس رحمانی ،مبین بهزاد ، طاها تولایی ، آرش ولیزاده و سروش شکری در این فیلم کوتاه ایفای نقش کردند .
عوامل این فیلم کوتاه عبارتند از:
نویسنده و کارگردان: کیارش شیراوند
فیلمبردار: محمد مهدی کرم اللهی
دستیاران فیلمبردار: سجاد نجات، علیرضا حسینی
تدوین و اصلاح رنگ: مصطفی کسرا پناه
دستیار تدوین: شیما مرادیان
صدابردار: محمد سیاحی
دستیاران صدا: امین ارجمند، امین شیراوند
طراح گریم: آرزو محمد حسین
طراح صحنه: الهه خاکپور
صداگذار: مصطفی کسرا پناه
دستیار کارگردان: عماد مهرپویا
منشی صحنه : مهدی رفیعی
مدیر تولید: امین توکلی
طراح پوستر: سارا ازوار
مشاور رسانهای: سید محمد صادق سیادت
تهیه کننده: کیارش شیراوند
مجری طرح: انجمن سینمای جوانان ایران، دفتر تهران
نشست نقد و بررسی کتابهای «بازیگری روانتنی» و «متن در دراماتورژی معاصر» با ترجمهی سید حسین رسولی چهارشنبه ششم تیر۱۴۰۳ در دانشگاه هنر برگزار میشود
نشست نقد و بررسی کتابهای «بازیگری روانتنی» و «متن در دراماتورژی معاصر» با ترجمهی سید حسین رسولی چهارشنبه ششم تیر۱۴۰۳ در پردیس باغ ملی دانشگاه هنر برگزار میشود. این کتابها دربرگیرنده مفاهیم کلیدی بازیگری، دراماتورژی و کارگردانی تئاتر پُستدراماتیک هستند که توسط نشر نیماژ منتشر و روانه بازار نشر شدهاند.
این نشست با حضور دکتر حمیدرضا افشار، دکتر سعیدرضا خوششانس، یوسف باپیری، مهرداد مصطفوی و سید حسین رسولی برگزار میشود.
«تئاتر پُستدراماتیک» که بهطور جدی از دهه ۱۹۷۰ با تولیدات افرادی مثل هینر مولر و رابرت ویلسن پا به میدان تولید گذاشته و با کتاب هانس-تیس لمان وارد گفتمان دانشگاهی شده تلاشی در بهچالشکشیدن فُرم دراماتیک است. اولین یورش به فُرم دراماتیک را سمبلیستهای آوانگارد و بعدها ابزوردها انجام دادند؛ اما اجرای پُستدراماتیک «یک تجربهی رخدادمحور» است؛ بنابراین بازیگری، دراماتورژی و کارگردانی این تئاتر -خاصه در آثار ساموئل بکت- مسائل جدیدی را ایجاد میکند.
جهت دستیافتن به سرشت «تئاتر پُستدراماتیک» و دنبالکردن رَد این دال شناور کتاب «بازیگری روانتنی» نوشتهی فیلیپ ب. زاریلی و مجموعهای از آثار فیگورهای کلیدی این حوزه در کتابی باعنوان «متن در دراماتورژی معاصر» ترجمه شد.
لازم به ذکر است که ورود برای عموم و دانشجویان در این نشست آزاد است و چهارشنبه ششم تیر در پردیس باغ ملی دانشگاه هنر رأس ساعت ۱۵:۴۵ دقیقه برگزار میشود.
آرش فلاحت پیشه کارگردان؛ مدرس و بازیگر تئاتر این شب ها حضوری خاص و بسیار مهم را در نقش مامور انکیزاسیون در نمایش «گالیله» ایفا میکند.
یکی از جذاب ترین صحنه های نمایش «گالیله» در اجرا و در صحنه آرایی؛ تقابل آرش فلاحت پیشه در نقش "مامور انکیزاسیون " با "فربد فرهنگ " در نقش پاپ است که مقدمه ی دادگاه معروف #گالیله است.
بازی متفاوت و خاص آرش فلاحت پیشه در نمایش «گالیله» این شب ها با استقبال خوب تماشاگران روبرو شده است.
نمایش «گالیله» به کارگردانی شهابالدین حسینپور نوشته برتولت برشت و ترجمه حمید سمندریان است و دراماتورژی متن نیز توسط محمد امیر یاراحمدی انجام شده است.
«گالیله» به تهیهکنندگی آزیتا موگویی که در روزهای پایانی اجرا قرار دارد ، از جمله نمایشهای پربازیگر و پر ستاره امسال است که از ۲۹فروردین ماه در سالن اصلی تئاتر شهر روی صحنه رفته است و با استقبال بینظیر مخاطبان روبهرو شده است .
فرهاد آئیش، صدف اسپهبدی، المیرا دهقانی، محمد نادری، رضا یزدانی، محمد معتضدی، علیرضا ساوه درودی، اشکان صادقی، علیرضا مویدی، سامان کرمی، مانی کلاته، یاشار خمسه و ... نقشآفرینان این نمایش هستند.
فروش بلیت هفته پایانی این نمایش در سایت تیوال در دسترس علاقهمندان است.
تصویربردار و ساخت تیزر: سهیلا زمانی
همزمان با شروع دوباره گالیله از روز دوشنبه هفتم خرداد، ویدئویی از برخی هنرمندان شاخص سینما و تئاتر کشور که در روزهای گذشته به تماشای «گالیله» نشستند؛ منتشر شد.
مسعود کیمیایی، علی نصیریان، شمس لنگرودی، سیاوش طهمورث، هادی مرزبان، گلاب آدینه، علیرضا خمسه، هرمز هدایت، علیرضا کوشک جلالی، مائده طهماسبی، سام قریبیان، جلال الدین دری، حسین پاکدل، عاطفه رضوی، شبنم مقدمی، سیاوش چراغی پور، حامد کمیلی، نسیم ادبی، نگین خامسی و... از جمله هنرمندانی هستند که طی روزهای گذشته به تماشای نمایش «گالیله» نشستند.
نمایش «گالیله» به کارگردانی شهابالدین حسینپور، نوشته برتولت برشت و ترجمه حمید سمندریان است و دراماتورژی متن نیز توسط محمد امیریاراحمدی انجام شده است.
تهیه کننده نمایش «گالیله» آزیتا موگویی است که از جمله نمایشهای پربازیگر و پر ستاره امسال است که در سالن اصلی تئاتر شهر از ۲۹ فروردین ماه با نقش آفرینی فرهاد آئیش، صدف اسپهبدی، نورا هاشمی، محمد نادری، شهروز دلافکار، آرش فلاحتپیشه، حمید رحیمی، محمد معتضدی و ... به روی صحنه رفته است.
فروش بلیت این نمایش در سایت تیوال در دسترس علاقه مندان است.
تصویربردار و ساخت تیزر: سهیلا زمانی
فیلم کوتاه «نوع ماژور» به نویسندگی تیم نویسندگان ستاره هشت و کارگردانی سعید خدارضایی و برزین صالحی بعد از پشت سر گذاشتن مراحل تولید، روی میز تدوین سعید خدارضایی قرار گرفت.
فیلم کوتاه نوع ماژور بعد از گذراندن مراحل فنی آماده حضور در جشنواره های داخلی و خارجی خواهد شد.
فیلم کوتاه داستانی «نوع ماژور» روایتگر زندگی جوانی به نام اشکان است که با بیماری افسردگی دست و پنجه نرم می کند.نوع ماژور، شدیدترین حالت افسردگی را نشان می دهد که در آن فرد مبتلا ، تمامی عواطف خود را از دست داده و هیچ واکنشی به محیط اطراف خود ندارد.
یکی از اهداف اصلی استودیوی فیلمسازی ستاره هشت، تلفیق سینما و سلامت روان است و سعی دارد تا جای ممکن به طور تخصصی و بدون اغراق و بزرگنمایی بیماری های مربوط به روان را نشان دهد.
تمامی بازیگران این فیلم کوتاه، از برگزیدگان رویداد بازیگری ستاره هشت انتخاب شدند که در سال ۱۴۰۱ با رویکرد حمایت و استعدادیابی در حوزهی سینما و بازیگری به داوری حسن معجونی، همایون اسعدیان، لیلا بلوکات، سیما تیرانداز و وحید آقاپور برگزار شد.
امیرمحمد آتشی، عقیل بهرامی، مانیا عزیزی، حمید زند، آناهیتا یعقوب آذری،ارشیا پیشگاهی، علیرضا خاکسار، علی ولی الهی و پویا رنجبرکهن بازیگران این فیلم هستند.
دکتر سعید دادگر تهیه کننده و امیرحسین امین بیگی مشاور کارگردان این اثر هستند.
سایر عوامل این فیلم عبارتند از دستیار و برنامه ریز: مژگان مزروعی، مدیر فیلمبرداری: احسان کفاش، دستیاران فیلمبردار: مجتبی نظری، جواد عربی و امیرحسین دیلمی، صدابردار: مجید نجاتی، دستیار صدا: مسعود محمدی، منشی صحنه: دریا پیچک، طراح گریم: نیما عبدی، مجری گریم: هانیه ملکی، طراح لباس و عکاس پشت صحنه: صبا قوچیان، طراح صحنه: شادی شیرمردی، مدیر تدارکات: حسین هاشم آبادی، دستیاران تدارکات: علی علمدار، سینه موبیل: امیر حسین زاده
به گزارش روابط عمومی فیلم «پپرونی»، این اثر به نویسندگی مشترک شهاب مهربان و وهاب مهربان با کارگردانی رضا بهرامی و تهیه کنندگی حسن تدینی کلید خورد. این فیلم کوتاه با بازی بازیگرانی چون؛ محمدرضا هلال زاده، شهاب مهربان، حسن تدینی، فائزه نصراللهپور و محمد جهانگیری مقابل دوربین مهدی ایلبیگی رفت.
در خلاصه این فیلم آمده که خانوادهای بعد از فوت پدر و مادر تصمیم دارند، برادر خود را که دچار اختلال سندروم دان هست را در یک مرکز نگهداری بهزیستی رها کنند.
رضا بهرامی که سالها سابقه در بازیگری، نویسندگی و کارگردانی تئاتر دارد، «پپرونی» را به عنوان پنجمین تجربه فیلمسازی خود در مقام کارگردان تجربه میکند.
تاکنون حضور مهدی ایل بیگی به عنوان تصویربردار، وحید کردلو به عنوان مشاور کارگردان و تدوینگر، شهرام اسدزاده به عنوان مجری طرح و امیر پارسائیانمهر به عنوان مدیر روابطعمومی در فیلم کوتاه «پپرونی» قطعی شده است.
فیلم کوتاه "اسپاسم" به کارگردانی صحرا اسداللهی، تهیه کنندگی زاهد برزگر و نویسندگی نفیسه زارع و عاطفه صالحی در ادامه حضور جهانی خود در ۲ جشنواره آمریکایی و لبنانی حضور خواهد داشت.
به گزارش مشاور رسانهای پروژه، فیلم کوتاه "اسپاسم" به کارگردانی صحرا اسداللهی و تهیه کنندگی زاهد برزگر آماده نمایش و پخش بینالملل شد.
این فیلم کوتاه در ادامه حضور بینالمللی خود در بخش مسابقه سیزدهمین جشنواره فیلمهای کوتاه سوییت آمریکا راه پیدا کرده است و به رقابت میپردازد که در برنامه افتتاحیه فیلم های بین المللی جشنواره نمایش داده میشود. سیزدهمین جشنواره فیلمهای کوتاه سوییت آمریکا ۹ تا ۱۳ اسفندماه مصادف با ۲۸ فوریه تا ۳ مارس ۲۰۲۴ در ایالت اوهایو آمریکا برگزار میشود.
«اسپاسم»، همچنین در هفتمین دوره جشنواره زنان بیروت و در بخش مسابقه فیلمهای کوتاه نیز حضور دارد و رقابت خواهد کرد. هفتمین دوره جشنواره زنان بیروت ۲۵ تا ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۳ مصادف با ۱۴ تا ۱۹ آوریل ۲۰۲۴ در بیروت لبنان برگزار می شود.
این فیلم کوتاه، پیشتر در چهل و دومین جشنواره ونکوور کانادا، بیست و پنجمین جشنواره زنان سئول کره جنوبی، بیست و هشتمین جشنواره رباط مراکش و پانزدهمین جشنواره موزیک و فیلم های مستقل جهان در آمریکا حضور داشته و نامزد بهترین بازیگر زن و فیلمبرداری در پانزدهمین جشنواره موزیک و فیلم های مستقل جهان در آمریکا شده است.
فیلمبرداری «اسپاسم» در یک شب و به صورت پلان سکانس انجام شده که بیست و هفت دقیقه زمان برده است.
در خلاصه داستان این فیلم کوتاه آمده است: «شکوفه که از کودکی رویای بازیگری در سر دارد همانند اسبی که میخواهد نفر اول همه مسابقات باشد، برای تست بازیگری وارد دفتر فیلمسازی میشود اما..»
صحرا اسداللهی، تینو صالحی، نیما مظاهری و کاوه سوری بازیگران «اسپاسم» هستند.
فهرست عوامل فیلم کوتاه «اسپاسم» عبارت است از:
کارگردان: صحرا اسداللهی، تهیه کننده: زاهد برزگر، نویسندگان: نفیسه زارع و عاطفه صالحی، مشاوران پروژه: نفیسه زارع، دستیاران کارگردان: محمد اسماعیلزاده و معصومه پورنورام، فیلمبردار: سیدمحسن حسینی، دستیاران فیلمبردار: امین شاهسواری، سعید گودرزی و مبین حسینی، صدابردار: ایرج نوروزی، دستیاران صدا: سالار سلیمی و محمد کندری، طراح صحنه: ریحانه اسماعیلیان، دستیار صحنه: اصغر امامی، طراح لباس: نسیم زارعی، طراحی و ترکیب صدا: ندا محسنی، اصلاح رنگ: آرش کاظمی زاده، مدیر تولید: سیدمحمد رضوی، طراح پوستر: علی غیبی و مجید ریاحی، زیرنویس: بهار باقری و بونا الخاص، عکاس: نگین نصرتی، عکاس پشت صحنه: معصومه کاظمی، مشاور رسانهای: آزاده فضلی، پخش بینالملل: الهه گودرزی (مینروا فیلم).
در آغاز دومین هفته از اکران آنلاین فیلم سینمایی «قطع فوری» ساخته مریم بحرالعلومی و با توجه به استقبال مخاطبان، پوستر جدید فیلم منتشر شد.
این پوستر به سفارش گروه فیلمسازی بحرفیلم و توسط میدیا واثقی، ویژه اکران آنلاین فیلم طراحی شده است.
«قطع فوری» با فیلمنامهای از مریم بحرالعلومی و لیلا نیکزاد، قصهای عاشقانه را در شبی کرونایی روایت میکند که زمین لرزهای پنج ریشتری تهران را میلرزاند و تعداد زیادی از مردم تا دم صبح، بیرون از خانههایشان سر میکنند. علاقهمندان می توانند با تهیه بلیت فقط از طریق پلتفرم تیوال این فیلم را به صورت آنلاین و قانونی تماشا کنند.
فیلمهای کوتاه «تریپلکس» و «آنجلّو» به کارگردانی و تهیهکنندگی علی کیانارثی از امروز سهشنبه ۵ دیماه به صورت یک بسته آنلاین در تیوال اکران میشود.
علی کیانارثی که به عنوان مدیر صدابرداری در عرصه سینما شناخته میشود، همکاری با کارگردانان نام آشنایی را طی ۲۰ سال فعالیت حرفهای در کارنامه کاری خود دارد.
«تریپلکس» تاکنون منتخب جشنوارههای متعدد ژانر وحشت در کشورهای امریکا، روسیه، بلژیک، هند، کرواسی، فرانسه، بولیوی، چین، برزیل، یونان، ایتالیا و… شده، همچنین جوایزی را به عنوان بهترین فیلم ترسناک از آن خود کرده و در رشتههای کارگردانی، فیلمنامه، بازیگری و فیلمبرداری کاندید دریافت جایزه بوده است.
«آنجلّو» نیز که به تازگی پخش بینالملل خود را آغاز کرده، ژانویه ۲۰۲۴ در بیست و دومین جشنواره فیلم داکا رقابت میکند.
این فیلمها در دو ژانر متفاوت وحشت و کمدی فانتری، از تولیدات مستقل گروه فیلمسازی بحرفیلم به مدیریت مریم بحرالعلومی شمرده میشود. غزال نظر، سیداحمد حسینی، یاسمن ترابی و مینو آذرمگین بازیگران تریپلکس هستند.
یوسف تیموری، سوگل طهماسبی، سیداحمد حسینی، ندا کوهی، امیرمسعود آرزومند، رامینا حسینی و محدثه حیرت نیز در آنجلو ایفای نقش کردهاند.
پنجشنبه و جمعه؛ ۲۳ و ۲۴ آذر ماه، دو روز پایانی باز نمایش «قصهی ترانههای ماندگار» در تالار وحدت خواهد بود. این اجرا تمدید نخواهد شد.
«قصهی ترانههای ماندگار» " از اولین اجرای خود در کاخ سعد آباد تا امروز و در تالار وحدت میزبان بیش از بیست و پنج هزار تماشاگر بوده است.
در این کنسرتنمایش بازیگران به ترتیب ورود به صحنه عبارتند از:
گلاره عباسی، آرش فلاحتپیشه، نورا هاشمی، پانتهآ مهدینیا، امیرکاوه آهنینجان، شهروز دلافکار، محمد معتضدی، حسین میرزائیان ،ایوب آقاخانی، نازنین کریمی، فرانک جواهری، الهام کرمی، گلی رمضانی، پولاد کیمیایی، المیرا دهقانی و سام قریبیان
همچنین سالار عقیلی به همراه ارکستر و نوازندگان حرفه ای ترانه های ماندگار "مرا ببوس"، "طاقتم ده "، " زندگی"، "یار دبستانی" را بازخوانی می کند.
علاقهمندان برای تهیه بلیت روزهای پایانی اجرا میتوانند به سایت تیوال مراجعه کنند.
بازنمایش کنسرت-نمایش «قصهی ترانههای ماندگار» در روزهای پنجشنبه و جمعه مطابق با ۲۳ و ۲۴ آذر ماه، آخرین اجراهای خود را در تالار وحدت به روی صحنه خواهد برد. این اجرا تمدید نخواهد شد.
«قصهی ترانههای ماندگار» با ۴۴ اجرا تاکنون؛ میزبان تماشاگران بسیاری بوده است .
بازیگران این کنسرتنمایش به ترتیب قصهها عبارتند از:
گلاره عباسی، آرش فلاحتپیشه، نورا هاشمی، پانتهآ مهدینیا، امیرکاوه آهنینجان، شهروز دلافکار، محمد معتضدی، حسین میرزائیان ،ایوب آقاخانی، نازنین کریمی، فرانک جواهری، الهام کرمی، سارینا لواسانی، گلی رمضانی، پولاد کیمیایی، المیرا دهقانی و سام قریبیان
همچنین سالار عقیلی به همراه ارکستر و نوازندگان حرفه ای ترانه های ماندگار "مرا ببوس"، "طاقتم ده "، " زندگی "، " یار دبستانی" را بازخوانی می کند.
علاقهمندان برای تهیه بلیت روزهای پایانی اجرا میتوانند به سایت تیوال مراجعه کنند.