در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال امین موسوی ت | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 13:00:41
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
مسجد شاه (امام) سمنان
این مسجد به دستور فتحعلی شاه قاجار ساخته و در زمان سفر ناصرالدین شاه از تهران به مشهد که در مسیر از سمنان نیز می‌گذشتند، رونمایی شد.

مثل مساجد قزوین ساخته شده است و دارای حیاط برای برگزاری نماز با فرش است.در قسمت های از آن سقف مسقف دارد. حوض سمت توالت زنانه و سقف آن جالب است. موزه سکه کومش هم در آنجاست.شهر کوچک سمنان که در مسیر جاده ابریشم از خراسان به ری بود، کارکرد اصلی سمنان بازار آن به خاطر جاده ابریشم برای مازندرانی ها بود و هم اکنون نصف مردم شهر به زبان مازندرانی صحبت میکنند.
شهر سمنان در هفتاد کیلومتری شهر فیروزکوه است که نیم ساعته به آنجا میروند ولی جاده آن دوازده متری است و روشنایی معابر کمی دارد.

ازطریق سمنان یا دامغان به کیاسر ساری هم راه دارد. مردم بومی استان سمنان ، زبان مازندرانی هستند.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خانه تاریخی تدین
خانه تدین قسمت کافه آن حیاطش با حوض درخت قشنگ است که حیاط محل ملاقات با همکاران بود یک حیاط هم برای خانواده بود که بزرگتر است.بازدید رایگان است.

##آقای محمدیه داماد میرزا عبدالله تدین یکی از تجار سرشناس سمنانی بود. این خانه‌ تاریخی در خیابان طالقانی سمنان قرار دارد و قدمت آن به اواخر دوره قاجار برمی‌گردد.
تصویر خانه تدین در عکس‌های میرزا عبدالله قاجار، عکاس مخصوص ناصر الدین شاه، که درسال ۱۲۸۴ هجری قمری گرفته شده دیده می‌شود؛ او این تصاویر را طی سفر ناصر الدین شاه از تهران به مشهد مقدس و توقف در سمنان به ثبت رسانده است.
خانه تدین با سه ورودی، به سه بخش اندرونی، بیرونی و خدمات راه پیدا می‌کند. این خانه از ۲ بخش اصلی تشکیل شده است؛ حیاط اندرونی برای زندگی افراد خانواده و حیاط بیرونی برای پذیرایی از میهمانان و ملاقات‌های تجاری
نت##
سوزان این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
عمارت امیر سمنان
کاخی دو طبقه است که هم اکنون به رستوران دافی ها تبدیل شده است و حیاط باغش هم پارک است.طبقه دومش بالکن قشنگی دارد.

##عمارت باغ موزه امیر، در سال ۱۳۹۴ توسط شهرداری مرمت و قابل بهره برداری شد. این بنا در دوران قاجار، بین سال‌های ۱۲۷۵ تا ۱۲۸۵، توسط استاد معمارباشی و به دستور میرزا آقا فامیلی احداث شده است. سپس بنای فوق به تملک شهرداری در آمده و آقای محمد عزیزالدین به عنوان سرمایه‌گذار در این پروژه با شهرداری سمنان مشارکت نموده است و کاربری این بنای فراموش شده را به موزه تغییر دادند.

نت##
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
موزه تاریخ شهر سمنان
حیاطش رایگان است،که پر از گل های محمدی در اردیبهشت است و خیلی قشنگ میشود ولی خود موزه چهل هزار تومان بلیت دارد می‌گفت لوازم خانگی صد سال اخیر است.کافه هم دارد،جنب عمارت امیر است. غروب ها باز است.

##موزه تاریخ شهر سمنان در خانه تاریخی امیر (فامیلی) با مجموعه شخصی امیر عزیزالدین پژوهشگر سمنانی فعال است. اختراعات و رویدادهای صد سال اخیر به ویژه با محوریت شهر سمنان با گذری از سده چهاردهم در این موزه قابل مشاهده است و می تواند بهترین بازدید در آغاز قرن پانزدهم برای شناخت این شهر باشد.

این بنا به دو فاز موزه و سفره خانه تقسیم شده است، که موزه آن شامل: اتاق چاپ، رادیو، تلفن، آب، اتاق نشیمن، اسناد، سینما، موسیقی، مطبخ و اتاق ... دیدن ادامه ›› عکس می باشد.
همچنین مجموعه‌هایی چون مجموعه ابزار سلمانی، خطاطی و دستگاه بستنی‌ساز با قدمت یک قرن و ساعت ورود و خروج با قدمت ۸۰ سال و ساعت کوکو، اولین دستگاه چاپ، اولین کامپیوتری که وارد سمنان شد، اولین رادیوهایی که با سکه و با نفت کار می کردند و ۳۵ دستگاه تلفن با برندهای مختلف و همچنین بزرگترین سند و وقفنامه آب سمنان به طول شش متر، شیرهای آب قدیمی و ساعت آبی، ۱۰۰ سند قدیمی از اواخر قاجار تا دوران معاصر و اشیا و ابزارهایی که از تجاوز ارتش سرخ در سمنان به جای مانده، از جمله کوپن آذوقه مربوط به جنگ جهانی اول و دوم و اولین قرارداد تجاری سمنان با دولت روسیه، برگه تعرفه انتخابات مجلس سنا وشورای ملی مربوط به سال ۱۳۳۱ و… قرار دارد.
این موزه در باغ فردوس، خیابان میرزا بزرگ شیرازی، کوچه باغ امیر واقع شده است. ورودیه موزه در اردیبهشت ماه 140۳ چهل هزار تومان بود و کارشناس مطلع این مجموعه، اطلاعات کاملی را در مورد موزه در اختیار ما قرار دادند و در انتها یک آتلیه زیبا در اختیار خانواده پر جمعیت ما قرار دادند تا با عکاسی در آن محیط نوستالژیک، خاطرات خوشی را در کنار هم بجا بگذاریم.
نت##
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
حمام گرمابه پهنه سمنان
حمام در کنار امامزاده یحیی است که راهنمایش خیلی خوب توضیح میدهد.جنس دیوار ها از ساروج بود تا رطوبت روی آن تاثیر نگذارد.اثار تاریخی از جمله اسکلت خانم باردار سه هزار ساله آنجا بود.ورودی سردبینه یا سربینه برای پاشویه یا تعویض لباس نام داشت.پانزده هزار تومان ورودی دارد.

##حمام حضرت یا حمام پهنه بین مسجد جامع و امامزاده یحیی در سمنان واقع شده‌است. در سال ۸۵۶ هجری قمری در زمان سلطنت ابوالقاسم بابر خان پادشاه تیموری و به دستور وزیر وی خواجه غیاث الدین بهرام سمنانی ساخته شده‌است. این حمام در سال ۱۳۱۲ هجری قمری در اوایل سلطنت مظفرالدین شاه و به دستور حاج ملاعلی حکیم الهی، نسبت به تعمیر و تجدید بنای آن اقدام شد. یکی از قسمتهای جالب توجه این حمام، سر در زیبا و کاشیکاری شده آن است و در بالای در ورودی اشعاری به خط نستعلیق خوانا و استادانه نوشته شده‌است. این حمام از موقوفات مسجد جامع است.
نت##
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
عمارت کاخ (ساختمان شورای شهر فعلی سمنان)
حیاطش پر از گل محمدی و درخت است و اکنون توت های آن رسیده است. شبیه کاخ عفیف آباد شیراز یا چهل‌ستون اصفهان است. یعنی رو به حوض چهارده ستون دارد که درون حوض آب ، تبدیل به ۲۸ ستون میشود. این ساختمان اداری صد ساله، قشنگ ترین جای شهر سمنان است که در میدان مشاهیر( که یک مجسمه مثل میدان فردوسی تهران دارد)، جنب آب انبار تدین یا رستوران معروف دارچین است.

سمنان نان شیر مال ارزان و خوشمزه با دانه ای ده هزار تومان دارد. ته چین آن معروف و خوشمزه است و از سبزی پلو سمنانی با گوشت بره آن تعریف می‌کردند.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خانه طاهری سمنان
ده هزار تومان ورودی دارد و به همراه عمارت کاخ شورای شهر کنار دارچین قشنگ ترین جای سمنان هستند.
بادگیر دارد،حوض ،حیاط و دید پشت بامش که مسجد امام و بازار را میتوانید ببینید.هم اکنون اتاق جهت هتل سنتی هم دارد.
ضمنا درب ورودیش روبروی امامزاده یحیی است که در گوگل مپ اشتباها از کوچه پشتی آن که قفل است زده است.

##خانه تاریخی طاهری در سمنان که در گذشته به خان محله اسفنجان تعلق داشت را در میان باغی بزرگ و در نزدیکی خانه رجبی ساختند و در حال حاضر در خیابان ابوذر شهر سمنان آرام جای گرفته است. این خانه حدود 1630 متر مربع مساحت و 1240 متر زیر بنا دارد و به عنوان یکی از خانه‌های اعیانی شهر شناخته می‌شود و امروزه گردشگران مشتاق دیدن آن هستند. در ساخت خانه تاریخی طاهری سمنان که به اواخر دوران قاجار تعلق دارد، از مصالحی چون خشت، چوب و ساروج استفاده کرده‌اند و همچنان پس از گذشت سال‌ها محکم و استوار مانده است. خانه تاریخی طاهری در سمنان دارای قسمت‌های مختلفی است که می‌توان به آب انبار، بخش اندرونی و بیرونی، آشپزخانه، ایوان، هشتی، اتاق خادم و زیرزمین اشاره کرد که همگی توسط ساکنین این منزل مورد استفاده قرار می‌گرفت و اکنون بخش‌هایی از آن‌ها به یادگار ... دیدن ادامه ›› مانده است. به دلیل گرمای شهر سمنان معماران در اتاق تابستانه، بادگیری ساختند تا سبب خنکی خانه در روزهای گرم سال شود و طراوت را به اهل منزل هدیه دهد. پنجره‌های اتاق تابستانه به گونه‌ای طراحی شده‌اند که با وارد شدن نور کم، از گرمای بیش از حد اتاق جلوگیری شود و دمای اتاق را معتدل جلوه دهد. خانه تاریخی طاهری سمنان در سال‌های اخیر مورد مرمت قرار گرفت تا از تخریب آن جلوگیری شود و به عمر این بنای باشکوه افزوده شد. در حیاط خانه حوض کوچکی به چشم می‌خورد که وجود آن تازگی را به ارمغان می‌آورد و نشان از اهمیت و ارزش بالای آب برای ایرانیان داشته است

نت##
حسین چیانی این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
عمارت قجر در عالی قاپو قزوین
عمارت قجر کنار موزه در عالی قاپو قزوین هست و از حیاط میتوانید بیرونش را ببینید.

قزوین خوبیش این هست نزدیک تهرانه و تا هشتگرد با مترو میشه رفت،از هشتگرد تا قزوین هم نیم ساعته.
یا با قطار ارزان چهل هزار تومانی قزوین.


##عمارت پهلوی و عمارت قاجاری

این دو بنا که در کنار یکدیگر قرار دارند، در دوره متفاوت ساخته شده‌اند:

عمارت قاجاری که دارای تزیینات ... دیدن ادامه ›› و سرستون‌های زیبایی است و در حال حاضر در حال مرمت و بازسازی است. در جلوی این عمارت حوضی قرار دارد که فضای زیبایی را ایجاد کرده‌است.

عمارت پهلوی، در زمان پهلوی ساخته شد و دارای تزیینات خاصی نمی‌باشد. این بنا در دو طبقه ساخته شده‌است.

بعدها هر دو بنا به عنوان شهربانی استفاده می‌شده‌است. طبقه پایین نقش بازداشتگاه را داشته‌است و طبقات فوقانی کاربرد اداری داشته‌اند. حیاط پشت این دو بنا نیز به عنوان حیاط زندان استفاده می‌شده‌است.

نت##
سوزان این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
مسجد راه چمان
شکل مساجد در قزوین شبیه هرات افغانستان تو فیلم هاست. گنبد مناره جالبی دارند. مثلاً این مسجد نزدیک دروازه تهران قدیم در خیابان منتظری(تهران قدیم) است.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امامزاده سلطان سید محمد قزوین
نزدیک خانه تاریخی امام جمعه شهیدی ، امامزاده محمد قزوین هست که چلچراغ داخلش جالب است.
سوزان این را دوست دارد
از آمنه خاتون هم اگر تونستید بذارید 💜
۵ روز پیش، سه‌شنبه
امین موسوی ت
امامزاده شاهزاده حسین از آنجا قشنگ تر هست. آمنه خاتون را نرفتم ولی سمت کلیسا کانتور هست و در گوگل مپ عکس هایش است.
رفتم شاهزاده حسین رو
آمنه خاتون هم رفتم عاشقشم.
۵ روز پیش، سه‌شنبه
امین موسوی ت
امامزاده شاهزاده حسین از آنجا قشنگ تر هست. آمنه خاتون را نرفتم ولی سمت کلیسا کانتور هست و در گوگل مپ عکس هایش است.
آمنه خاتون یه چشمه آب داره که دعا یا آرزوتون رو مینویسید میندازید توی آب ... خیلی قدیمیه فضاش و اصلا بهش نرسیدن ولی انرژی مثبت زیادی داره. طبق عقیده ی اهالی قزوین، محاله آمنه خاتون آرزوتون رو براورده نکنه.
۵ روز پیش، سه‌شنبه
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
آب انبار مسجد عتیق قزوین و بازارچه صنایع دستی
در عید باز هست.
آب‌انبار مسجد جامع یکی از آب‌انبارهای قدیمی و بزرگ قزوین است که در اواخر سدهٔ یازدهم هجری توسط علی خان نامی از امرای لشکری دوران شاه سلیمان صفوی ساخته شده‌است.این آب‌انبار در خیابان سپه، قدیمی‌ترین خیابان ایران، در جلوخان مسجد جامع کبیر سر کوچه واقع شده‌است و دارای کتیبه‌ای است از سنگ مرمر و به خط نستعلیق که تاریخ ۱۰۹۳ ه‍.ق روی آن ذکر شده‌است. در تعمیرات بعدی بنا، سنگ‌های کتیبه آن پس و پیش کار گذاشته شده و برخی از سنگ‌های آن شکسته و از میان رفته است. یکی از دو گوشوار طرفین سردر آب‌انبار از بین رفته و از تزیینات متعارف نیز نشانی نیست. راه شیرآب‌انبار سی و هفت پله سنگی داشته و دیواره‌های آب‌انبار به قطر ۴۰/۲ متر از جنس شفته آهک می‌باشد. مخزن آن گنجایش ۱۸۰۰ متر مکعب آب را دارد.
نت
سوزان این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
حمام قجر قزوین
یکی از کهن‌ترین و بزرگ‌ترین گرمابه‌های قزوین است که در سال ۱۰۵۷ هجری قمری به وسیله امیر گونه خان قاجار قزوینی از سرداران شاه عباس صفوی به دستور شاه ساخته شده و نخست «حمام شاهی» نام داشته‌است.

ورودی آن سربینه است که پاها را هنگام خروج در حوض پاشویه میکردند تا بدنشان همدما با محیط بیرون شود و مریض نشوند.جاکفشی طاقچه ای و حجره مانند برای تعویض لباس ها داشت.
سپس از یک ورودی با ارتفاع کم و عرض یک متری جهت کاهش تبادل هوای گرم وارد میشوید.خزانه ای استخر مانند دارد جهت گرم کردن آب که از لوله سفالی تنبوشه وارد منبعش میشدبا اتش ذغال زیر صفحه فلزی که مانند سماور عمل می‌کرد استفاده میکردند. در شهرها چون جمعیت مراجعه کننده نسبت به روستا زیاد بود یک نفر دلاک به مردم کاسه کاسه آب گرم میداد تا استخر مشترک بدنشان را خیلی آلوده نکند حکم کارکرد دوش امروزی را داشت. سقف ورودی سربینه هم دایره ای کوچک جهت روشنایی ... دیدن ادامه ›› داشت.

هم‌اکنون به عنوان موزه مردم‌شناسی در ۳ بخش اقوام، آداب و رسوم و مشاغل(مثل کوره آهنگری با بادبزن) مورد بازدید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

عمارت نخبگان که محل صنایع دستی هست در چهار راه قبل از موزه کشاورزی هست، موزه کشاورزی یا عمارت باغ سپهدار در اداره کشاورزی است و فقط از بیرون میتوانید ببینید.
تانیا این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نیمکت
نیمکت در حدود چند دقیقه پیاده روی بالاتر از تله سیژ توچال (با بلیت پنجاه و پنج هزار تومانی تله سیژ )هست که اگر قبل غروب بروید میتوانید کل شهر را بعد غروب، نورانی ببینید. در واقع بام تهران است.البته بلوز یا لباس گرم بپوشید. پیاده هم تا ایستگاه دوم تله کابین هم حدود نیم ساعت است.پیاده میتوانید برگردید تله کابین تا دو ظهر باز هست ولی تله سیژ تا یازده شب باز هست. برگشت تله سیژ در شب بهتر است.

اگر از جاده خاکی بام توچال( بام در کنار ورودی تله کابین است) پایین بیایید به مسجد و کوچه حسینی می‌رسید که مستقیم به خیابان ولیعصر و یا میدان تجریش میتوانید پیاده بروید.

تله کابین هفت ایستگاه توچال تا نیمه اردیبهشت باز هست یعنی همان سوییت نوامبر یا نوامبر شیرین در جنوب است که از نیمه آبان تا اول اردیبهشت که در جنوب هوا خوب است در توچال برف هست و میتوان اسکی رفت اگر زمان اسکی به ایستگاه هفت تله کابین بروید،خوبیش این هست که از پایینش تا قله تله سیژ رایگان ... دیدن ادامه ›› دارد و دوباره پایین میرود و دوباره با یک تله سیژ رایگان دیگر به ایستگاه هفت میروید اسکی دو چوب آلپاین یا تک چوب اسنوبورد را میتوانید بروید.
تهران اسکی در دیزین،دربندسر،شمشک و توچال دارد قبلاً آبعلی هم بود.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
باغ ایرانی ونک
جشنواره گل لاله
عکس انداختن این روزها در باغ ایرانی ده ونک را از دست ندهید.
البته عکاسی در روز بهتر است. شب نور باغ کم است.ضمنا رایگان است.
حسین چیانی این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
باغ ایرانی ونک
باغ ایرانی ونک قشنگ است مثل پارک نوباغشاه یا همان لایت ساری هست.
اردیبهشت امسال پر از انواع گل لاله در رنگ های مختلف از قرنز،صورتی،بنفش،زرد و... است.

هوای مطبوع در محیط باغ درخت گل

از طریق بی آرتی ولیعصر قبل از پارک ملت در انتهای کوچه یاسمی یا مترو دادمان میتوانید بروید لذت ببرید.


باغ ایرانی تهران دارای ۳ ورودی مختلف است که در هر یک از این ورودی‌ها می‌توان سردرهای خاصی دید. این باغ که معماری سنتی حرف اول و آخر ... دیدن ادامه ›› را در آن می‌زند، دارای حوضچه‌هایی با اشکال هندسی چشم نواز بوده و زیبایی خارق العاده‌ای دارد. البته آنچه که زیبایی باغ ایرانی را چندصد برابر می‌کند، عمارت یا کوشکی است که درست وسط باغ ایرانی به چشم می‌خورد. اگر چند قدمی در باغ راه بروید می‌توانید از تماشای فواره‌های کوچک در داخل حوضچه‌های بوستان باغ ایرانی تهران لذت ببرید. لازم به ذکر است که در داخل باغ ایرانی، آلاچیق‌های مختلفی نیز طراحی شده تا بازدیدکنندگان دقایقی را در آنها بنشینند و حال و هوایی عوض کنند. ضمنا، کودکان نیز می‌توانند برای سرگرمی به زمین بازی مخصوص خود در این باغ مراجعه کنند.

باغ ایرانی سه ساختار و طراحی منحصر به فرد دارد: اول در مسیر عبور جوی آب قرار دارد. دوم: محصور است با دیوارهای بلند سوم در داخل باغ عمارت تابستانی و استخر آب قرار دارد. این سه مشخصه باغ‌های ایرانی را متمایز می‌کند. در واقع این باغ سراهای ایرانی را جهانگردان اروپائی که مشاهده کردند آن را با مشخصه و نام «پرشن گاردن» وصف کردند. باغ ایرانی یا «باغ سرای» به ساختار و طراحی منحصر به فرد آن اشاره دارد. باغ ایرانی با تاریخ پیدایش قنات پیوند دارد اولین باغ‌های ایرانی در مسیر خروجی قنات‌ها شکل گرفته‌است.
حسین چیانی این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
استقلال
استقلال به شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد.
ارزش مالی هلدینگ خلیج فارس و زیر مجموعه‌های آن حدود ۱۲۰ میلیارد دلار است. با وجود اینکه سهام عدالت مالک ۴۰٪ این مجموعه اقتصادی است و بیش از ۴۹ میلیون شهروند ایرانی سهامدار سهام عدالت این هلدینگ هستند، اما سهم مردم عادی از این گردش مالی بسیار پایین است. همچنین هلدینگ خلیج فارس سهامدار ۴۵ درصدی شرکت بازرگانی پتروشیمی است.


از شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ خلیج‌فارس می‌توان به: پتروشیمی بندرامام، پتروشیمی اروند، پتروشیمی تندگویان، فجر انرژی، پتروشیمی بوعلی، مبین انرژی، پتروشیمی ایلام، پتروشیمی کارون، پتروشیمی پارس، عملیات غیرصنعتی پازارگاد، پتروشیمی نوری عسلویه، پالایشگاه گاز هویزه و پالایشگاه گاز بیدبلند اشاره کرد.

منبع نت
بهاره مکرم و بهنام دیناری این را خواندند
سالار ناجی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
بهرام بیضایی هم یک کتاب به نام اشغال دارد. که دیالوگ ماندگارش «نه»
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید

مسجد النبی قزوین
کنار بازار کاروانسرای سعدالسلطنه است.
فضای بسته ندارد و جمعه ها در حیاطش فرش برای نماز جمعه می اندازند.

##مسجد النبی یا مسجد شاه معروف به مسجد سلطانی مسجدی در شهر قزوین است. این مسجد که مساحتی قریب به ۱۴۰۰۰ متر مربع دارد، کتیبه‌هایی دارد که بر طبق آن فتحعلی‌شاه قاجار بانی مسجد ثبت گردیده. اما شواهدی دال بر وجود مسجد در دوران صفوی نیز وجود دارد، و معمار بنا را شخصی بنام استاد میرزای شیرازی دانسته‌اند. مسجد النبی یکی از اماکن دیدنی و باشکوه شهر قزوین که به «مسجد شاه» یا «مسجد سلطانی» نیز معروف است. این مسجد در سال ۱۱۶۶ هجری شمسی ساخته شده، مساحتی حدود ۱۴ هزار متر مربع دارد. بر اساس وجود کتیبه های باستانی موجود در مسجد النبی، این مسجد به همراه مسجد سلطانی تهران و مسجد سلطانی بروجرد ازبناهای تاریخی ساخته شده در دوران فتحعلی شاه قاجار به شمار می روند. این مسجد علاوه بر ارزش تاریخی، مکانی معنوی است که جهت جمع شدن نمازگزاران که برای خواندن نماز جمعه هر هفته گرد یکدیگر جمع می شوند
نت##
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
عمارت داعی یا عمارت نخبگان قزوین
نزدیک میدان میرعماد در بلوار نادری هست،هم اکنون سازمان نخبگان است. کنارش هم مغازه های صنایع دستی است.
این عمارت مربوط به دوره قاجار است.
سالار ناجی این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کلیسا کانتور قزوین
کلیسای کانتور معروف به «برج ناقوس» همچنین با نام کلیسای روس در اواخر دوره ناصرالدین شاه قاجار توسط شرکتی روسی در قزوین احداث شد. این کلیسا ارتدوکس است.
پس از سفرهای ناصرالدین شاه به فرنگ؛ راهسازی در ایران مورد توجه قرار گرفت و برای ارتباط پایتخت به اروپا، اقدام به احداث راه‌های شوسه بین شهرهای ایران گردید. راه شوسه تهران به قزوین توسط آقا باقر اصفهانی (محمدباقر سعدالسلطنه، حاکم بعدی قزوین) ساخته شده بود؛ اما راه انزلی به قزوین، با تحمیل قراردادی از سوی روسیه تزاری به حکومت قاجاری، به یک شرکت راه سازی روسی به نام شرکت بیمه و حمل و نقل که مدیریت آن با شخصی به نام «آناتولی نکالایویچ بستلما» بود؛ واگذار شد.

شرکت بیمه و حمل و نقل روسیه در آغاز فعالیت رسمی خود در ایران، اقدام به احداث مجموعه تأسیساتی در شمال محله پنبه ریسه شهر قزوین (محدوده کنونی خیابان‌های طالقانی، بوعلی، بلوار مدرس و خیام) کرد که به «کانتور» که در زبان روسی به معنای دفتر کار و اداره است؛ مشهور شد. از جمله این بناها، کلیسای کوچکی است که با توجه به اعتقادات مذهبی کارکنان روس، برای انجام عبادات مذهبی در جنوب مجموعه احداث گردید که در حال حاضر به بنایی برای بازدید گردشگران تبدیل شده‌است.
عکس و منبع : نت
سوزان این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید