در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش موسیقی دردنوشان
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 03:15:09
امکان خرید پایان یافته
۲۹ مرداد تا ۱۳ شهریور ۱۴۰۲
۲۱:۱۵  |  ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
بها: ۱۸۰,۰۰۰، ۱۵۰,۰۰۰ و ۱۰۰,۰۰۰ تومان
+ ۹% مالیات ارزش‌افزوده  |  جزییات
از ردیف ۱ تا ۴: ۱۸۰،۰۰۰
از ردیف ۵ تا ۱۱: ۱۵۰،۰۰۰
بیرون از ظرفیت: ۱۰۰،۰۰۰
به باور گروه نمایش، اشعار عرفای ایران خاصیت درمان گرایانه دارد و دارای یک سطح فرکانسی است که در روان آدمی درمانگری می کند. در این اجرا که با شیوه سایکودرام به روی صحنه می رود، بطور اختصاصی به غزلیات سعدی پرداخته شده است.

- از همراه داشتن فرزندان زیر ۱۵ سال خودداری نمایید.

اخبار

›› عمار تفتی: بیایید با ما دُرد بنوشید

›› محمدجواد ظریف به تماشای نمایش «دردنوشان‌» نشست

›› عمار تفتی برای اولین بار، سایکودرامی با نام «دُردنوشان» را به صحنه اجرا می‌برد.

ویدیوها

مکان

خیابان طالقانی، خیابان شهید موسوی شمالی، جنب خانه هنرمندان، تماشاخانه ایران‌شهر
تلفن:  ۸۸۸۱۴۱۱۵_۸۸۸۱۴۱۱۶

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
نمایشی به غایت شاعرانه و لطیف که به جان و دل نشست . بعضی دیدارها کهنه نمیشوند و دیدار من از این پرفورمنس رازالود نهیبی بود و تلنگری برای تفکر بیشتر و تفکر بهتر. آنچنان که فرهنگ و ایین و منش خود و خود خودم رو از همه مهمتر بشناسم و بهتر بگم باز شناسی کنم . از گروه بخصوص اقای عمار تفتی عزیز و خانم مبینا منصوری برای اجرای فوق العاده شون تشکر میکنم و ارزوی تعالی و سربلندی دارم .
سپهر، امیرمسعود فدائی و امیر مسعود این را خواندند
امیر پارسائیان مهر این را دوست دارد
دوست گرامی سلام

سپاس گروه اجرایی از شما تماشاگر بزرگوار که وقت با ارزش خودتون را به تماشای نمایش موسیقی دردنوشان اختصاص دادید.

آرزوی گروه دردنوشان، آرامش و حس شادی درونی برای همه تماشاگران این نمایش است.
با مهر فراوان
نماینده گروه نمایش دردنوشان
۲۷ شهریور ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
یادداشتی درباره نمایش دردنوشان / عمار تفتی
منتشر در ستون هفتگی تئاتر روزنامه سازندگی سه شنبه 14 شهریور 1402
"دردنوشان مجلس عشق"
«دردنوشان» نمایشی همراه با موسیقی سنتی ایرانی و تصنیف‌‌هایی از اشعار سعدی‌‌ست که با مونوموگ راوی در ۵ اپیزود به تماشاگر ارائه می‌شود. نمایشی که می‌تواند با وجود تلاقی با هنرو ادبیات، ساحت تجربه‌ی نویی را در اختیار مخاطبان قرار دهد.
امروزه اجراهای زیادی را بر مبنای تک‌گویی اجراگر که گاه به صورت مونولوگ و گاه به صورت اجراهای تک نفره است، بر صحنه تئاتر شاهد هستیم ، اما اینکه کدام اجرا می‌تواند برای علاقمندان پیگیر تئاتر تجربه‌ای نو و مواجهه‌ای متفاوت رقم بزند شاید به‌درت پیش بیایید.
اغلب مونولوگ‌های این چند سال اخیر، به داستان‌هایی محدود بوده که ظرفیت‌های جدیدی ارائه نکرده‌اند و تنها به یک روایت قصه محور عاطفی، تنهایی، شکست عشقی و یا خاطراتی از زندگی روزمره پرداخته شده که حرف تازه‌ای نداشته و اغلب تکرار مکررات ... دیدن ادامه ›› بوده‌اند.
«دردنوشان» هر چند در انتخاب موضوع، به شکل داستانی و در محدوده تجربیات شخصی پرسه می‌زند اما آنچه او را متمایز از سایر مونولوگ‌های مشابه می‌کند، پرداختی علمی‌تر با تکیه بر مسئله مهم روان فرد و گره‌ها و آسیب‌های روانی است که می‌تواند ریشه بسیاری از انتخاب‌ها و تصمیمات فرد و احساس رضایت او در زندگی باشد.
عمار تفتی در آغاز با طرحی وارد پروسه اجرا می‌شود که درباره "عشق" است. او برای بررسی این طرح و درک ماهوی آن، به سراغ تجربه‌های زیستی و عاطفی خود از کودکی تا اکنون می‌رود و با اجرایی صمیمی و گفتگویی صادقانه، تلاش می‌کند به نحوی بنیادی و روانشناختی به واکاوی آنچه از سر گذرانده بپردازد. او در این مسیر به جزئیاتی از کودکی و نحوه توجهات و برخورد والدینش و آدم‌هایی که در زندگی‌اش تاثیرگذار بودند و هر کدام طعمی و بخشی از عشق را برایش به ارمغان آورده‌اند، اشاره می‌کند. همین واکاوی می‌تواند درد مشترک بسیاری از افراد را با وضعیت و تجربه‌های مشابه مطرح کند و تلنگری باشد که آنان نیز با تعمق و تفکر به ریشه‌ی عشق‌های نافرجام، روابط شکننده و عدم احساس رضایت در رابطه‌های که تجربه کرده‌اند، بپردازند. عواملی غیر مستقیم اما مهم و اثرگذار.
هر اپیزود از سه بخش مونولوگ، دکلمه‌خوانی از اشعار سعدی و در آخر تصنیف و آواز همان قطعه شعر، با نوازدگی کمانچه که به عنوان ساز عشق شهره است به همراهی دف هنرمندانه تشکیل شده است.
چرایی ترکیب و تلفیق این سه بخش یعنی تئاتر،موسیقی و ادبیات، در اپیزود آخر بیشتر روشن می‌شود چرا که راوی از تاثیری که ادبیات و اشعار سعدی بر روان او گذاشته به نوعی گشایش روزنه‌های درونی و گره‌های درهم تنیده روانی دست یافته. همان مسدودیتی که در طی زندگی حتی با وجود رابطه‌ی عاطفی و عاشقانه دلخواه، لذت کافی را نبرده است، همچون دُردی که برای نوشیدن آن باید به اعماق رسید. عمار تفتی توجه مخاطبان را به این امر روانشناختی جلب می‌کند که احساس عدم رضایت از رابطه عاطفی و حتی عشق، می‌تواند به دلیل روان‌های نژندی باشد که از کودکی در ناخودآگاه فرد شکل گرفته و موجب عقده‌های متعددی شده است. عقده‌هایی که برای عبور و گذر از آنها می‌بایست واکاوی و شناخته شوند تا با آگاهی به تاثیرات آسیب‌زننده‌ای که دارند، کنترل و هدایت شوند. بهره از ادبیات غنی پارسی، شعر و اشعار بزرگان ادب و فرهنگ و هنرهای روحبخش، می‌تواند بخشی از روان‌درمانی و تراپی باشد که هر فرد به آن نیازمند است. در کنار این‌ها مراجعه و مشاوره با روان‌درمانگران حرفه‌ای و متخصص نیز پیشنهاد می‌شود.
عمار تفتی که سابقه زیادی در حضور صحنه و تصویر دارد، به عنوان اجراگر و کارگردان این کنسرت-نمایش، هماهنگی و انسجام اثر را حفظ کرده و کلیت قابل قبولی را ارائه می‌دهد چنانکه چه در بخش گروه موسیقی، تنظیم اثر، نوازندگان و خواننده و چه در بخش اجرایی و روایتی، کیفیت مناسبی داشته و علاقمندان به موسیقی، ادبیات و نمایش را راضی بدرقه می‌کند.

نیلوفرثانی
درود وسپاس بانوجان
این اجرا ی زیبا که بر جان من نشست و یادداشت بغایت وزین ، دقیق و مثل همیشه بسیار عالی و موشکافانه تان ، تاثیرش را دو صد چندان کرد .
ممنون از نوشته های همیشه ظریف و نکته بین تان
بهروز و پایدار باشید
۱۵ شهریور ۱۴۰۲
نیلوفر ثانی (niloofarsani)
شکوه حدادی
خواهش می کنم نیلوفر جانم اختیار دارید عزیز بزرگوارید خیلی هم دوست داشتم و به نظرم واقعا این چنین تلفیقی از موسیقی ، ادبیات و روانشناسی ، بسیار جالب وجذاب بود . و ممنونم از شما عزیزدل ...
محبت دارید. شما عزیزید و بزرگوار. ممنونم.
۱۶ شهریور ۱۴۰۲
نیلوفر ثانی
محبت دارید. شما عزیزید و بزرگوار. ممنونم.
زنده باشید🙏❤️🌹
۱۶ شهریور ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
بسیار عالی بود و خسته نباشید میگم به تمام دست اندرکاران .
جامعه برای اگاه سازی به همچین اجراهایی بیشتر نیاز داره.
دوست گرامی سلام

سپاس گروه اجرایی از شما تماشاگر بزرگوار که وقت با ارزش خودتون را به تماشای نمایش موسیقی دردنوشان اختصاص دادید.

آرزوی گروه دردنوشان، آرامش و حس شادی درونی برای همه تماشاگران این نمایش است.
با مهر فراوان
نماینده گروه نمایش دردنوشان
۲۷ شهریور ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید