در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش فاجعه معدن کوشیرو
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 20:31:18
۰۶ آبان تا ۰۶ آذر ۱۳۹۴
۲۰:۰۰  |  ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
بها: ۱۵,۰۰۰ تومان

خلاصه: «فاجعه‌ی معدن کوشیرو» روایت ماجراهای ذهنی وعینی سه معدنچی ایرانی است که در اوایل دهه‌ی نود در یک معدن زغال سنگ در شرق ژاپن حبس شده اند.


تولید آف استودیو

مکان

خیابان شریعتى، خیابان میرداماد، خیابان رودبار شرقى(شمالى)، بعد از خیابان فلسفى، پلاک ٥٧
تلفن:  ۲۲۲۲۴۵۱۸

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
در جستجوی رسیدن به پرسش...چرایی یک شرایط...
3نفر که در ظاهر در زیر اوارهای یک معدن گیرکرده اند در واقع شرایط و وابستگی ان هاست که در حالی نابودیشان است و نه سنگ های یک معدن در ژاپن
ان ها در زیر این اوار به پرسشی می رسند که ابتدا باید از خود و وابستگی هایشان جدا شوند.باید دست از چادرهای مادرشان جدا کنند .از نامزد خود خداحافظی کنند و ... این اتفاق می افتد ان ها حالا می پرسند.می پرسند که چرا؟؟؟ این شروع یک فاجعه است.ان ها حالا دیگر تبدیل به نطفه ی شوم یک اژدها شده اند که جهان را ویران خواهد کرد.ان ها می پرسند .
ابرشیر، نیلوفر ثانی، مجتبی مهدی زاده و پرند محمدی این را خواندند
وحید هوبخت و Marillion این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
عزیزان از آتجایی که فقط سه روز دیگر این اثر فوق العاده دیدنی ، زیبا و ارزشمند به روی صحنه است ،
توصیه می کنم بهیچ عنوان از تماشایش غافل نشوید .
آنقدر متن زیباست
آنقدر بازی ها عالی و روان و تاثیرگذار است
آنقدر طراحی صحنه هوشمندانه و کاراست ، درعین سادگی
آنقدر ..............
آنقدر ..............

آنقدر دوست داشتنی است
آنقدر سرشار از لذتتان می کند که دوری مکان و دیر بودن ساعت اجرا را فراموش می کنید .

از آن دست کارهایی ست که در ذهنتان تمام نمی شود حتی اگر ساعتها از سالن نمایش بیرون آمده باشید .


درود خانم حدادی ارجمند .. در این روز های باقی مانده , دیدن این نمایش به واسطه لطفتون برای من حتمی شد .. سپاس از محبت شما :))
۰۳ آذر ۱۳۹۴
توصیه مؤکد شما به دیدن این اثر ارزشمند ،سبب شد از لذت تماشای آن بی بهره نمانم.

سپاس از این تکرار شیرین.

مانا باشید بزرگوار.
۰۶ آذر ۱۳۹۴
خواهش می کنم مریم عزیزم
وممنونم
خوشحالم که از دیدنش لذت بردید .

برقرار باشید
۰۶ آذر ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
((تاتری با عیار بالا))
نمایش "فاجعه معدن کوشیرو"، تنها روایت تراژیک گرفتار شدن چند معدنچی ایرانی در معدن زغال سنگی دورافتاده در ژاپن نیست بلکه نمایشی لایه لایه است،که از پوسته خط روایی اصلی اش خارج میشود و با زیبایی هنرمندانه ای با نگاه جامعه شناسانه -روانشناسانه درباره تباهی امیدهای نسلی از جامعه ایرانی حرف می زند که از چرخ دنده های تحول بخش مهمی از دوران تاریخ معاصر ایران قلمداد می شوند.. در "فاجعه معدن ..." به شکلی ارگانیک و کارکردی از شیوه های نمایشی مشرق زمین برای بروز و انتقال مفاهیم و مضامین متن و روایت استفاده می شود. در لایه ای دیگر به مفاهیم اسطوره ای و هستی شناسی می پردازد و از فلسفه ی بزرگ مرگ ،زندگی و مادر زمین و زهدان دربرگیرنده اش می گوید.. نمایشنامه زبان کارکردی ، چندصدایی ،حساب شده و زیبایی دارد و اجرا و طراحی ها به درستی تحولاتش را به مخاطب انتقال می دهد.
به دلیل چیدمان جایگاه نشستن تماشاگران،طراحی صحنه و نور ،اکسسوار، متن و زبان و مضامین و بازی ها و... از لحظه ی ورود به سالن تا انتهای نمایش به شدت درگیر نمایش شدم . لحظه های هدر شده و بی مصرف در طول اجرا بسیار کم است...این تاتر ظرفیت دیداری و شنیداری و تخیل مان را گسترده تر می سازد و به واسطه ی این گسترش، میزان لذت وافری را به بیشتر مخاطبانش پیشکش می کند.
به دوستان خوبم تماشای این تاتر خوب را پیشنهاد می دهم.
*از همیاری عزیز بابت ایجاد برگه این نمایش در تیوال کبیر سپاسگذارم.
۲۶ آبان ۱۳۹۴
مریم گرانقدر راستش بروشور اجرای موج نو، خیلی مینیمال و بدون توضیح بود اما خلاصه نمایش در تیوال و بولتن فروش نمایش های تیک8 این بود:
 «فاجعه‌ی معدن کوشیرو» روایت ماجراهای ذهنی وعینی سه معدنچی ایرانی است که در اوایل دهه‌ی نود در یک معدن زغال سنگ در شرق ژاپن حبس شده اند. ؛
شما نمایش را دیدید؟ کنجکاو شدم ببینم در بروشور جشنواره چه آمده؟ و البته چنانچه نمایش را تماشا کردید دوست دارم نظر ارجمندتان را در موردش بخوانم
۰۲ بهمن ۱۳۹۴
سپاسگزارم دوست اندیشمندم حتما، پس به جز این مورد به نظر تفاوت هایی در دو اجرا بوده ، مانند دکور و صحنه که همان بزرگی تالار حافظ نسبت به موج نو، از خلق حس قرارگیری در تونلی تنگ و باریک می کاهد. بخش هایی از بروشور را نیز در متنم ذکر میکنم و کامل آن را نیز حتما برایتان ارسال میکنم.
۰۲ بهمن ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید