در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایشگاه برجاس
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 00:42:47
۰۶ مرداد تا ۰۳ شهریور ۱۳۹۶
۱۳:۰۰ تا ۱۹:۰۰

 روزهای تعطیل گالری: شنبه‌ها

 

برای دومین سال اعضای گروه هنری برجاس که حول گالری ایسو در شهر آمل گرد آمده اند، آثار خود را به نمایش می گذارند. هنرمندان حاضر در این نمایشگاه به علل مختلف در آمل رحل اقامت افکنده اند. به دور از هیاهوی شهرهای بزرگتر و خصوصا" پایتخت. در توضیحی کوتاه از ذهنیت قالب بر این گروه ، میگویند: در آمل طیف های نوری را یافته ایم که هویت واقعی اشیا و رویدادها در آن واقعی تر به نظر می رسند.
حمید اسدزاده " احولی" را دردید انسان جست و جو می کند. در دوشکل دیدن یک مفهوم. در وسعت اجتماعی که نماد را بیشتر از اصل می شناسند و صورت را بیشتر از معنا.
این دوبینی یعنی جنگ بر سر یک مفهوم اما از دو نگاه. در زنان فروزان سلیمانی، لحظه ی خاص از زندگی به تصویر درمی آید. لحظاتی که شاید سرنوشت ساز هستند. درنگی و آنی که بازگشت پس از آن دیگر میسر نخواهد بود. کشمکش درون و بیرون، شبیه جاذبه زمین که جزر و مد را می سازد.
اکبر راد انسان را فرو رفته در تاریکی می یابد. تسلیم شده و فراموش شده و در قعر تنهایی. بازی نور و رنگ اما نشان از حضور امید دارد .
مصطفی معصومی در بازی با هنرمندان بزرگ تاریخ هنر، و با همزاد پنداری، حضور ذهنیت خود را به تصویر می کشد. در بازسازی این تصاویر هنرمند جوان ذهن خود را به تاریخ هنر پیوند می زند.
شقایق شعبانی احساسات و آلام همیشه حاضر را ثبت می کند. رنج هایی که با رنگ سفید روی بوم امحا می شوند. مرهمی بر زخمهای کهنه.
علی فاضلی هویتی را نشان می دهد که  دستخوش تجاوز و تعارض است، هویتی که شخصی ترین  سندش هم  مدام در تغییر است. سندی که جبر جغرافیایی را به رخ می کشد، و انچه که لاجرم باید پذیرفت. بایدها و نبایدهایی که هویت انسان را شکل می دهند.
فرزانه قلی زاده بر زوال همه ی موجودات و مفاهیم تاکید دارد. با قبول چرخه زوال و با تاکید بر نقش انسان در نابودی خود وهمچنین طبیعت، نوید تولدی مجدد داده می شود
*برجاس: هدف متحرک روی هوا

نمایشگاه گروهی تنی چند از هنرمندان مقیم شهر آمل با همکاری گالری ایسو آمل
افتتاحیه: ۶ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۶ الی ۲۰

عکس‌های پایه

نمایشگاه برجاس | عکس نمایشگاه برجاس | عکس

مکان

خیابان نوفل‌لوشاتو، کوچه لولاگر،پلاک ۵، ورودی حیاط
تلفن:  ۶۶۷۰۷۹۷۵

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید