در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایشگاه لحظه ناقطعی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 01:05:14
۳۰ مهر تا ۱۹ آبان ۱۳۹۵
۱۶:۰۰ تا ۲۰:۰۰

عکاس- رزمندگان:
جاوید الاثر کاظم اخوان، شهید سعید جانبزرگی، شهید محسن چوبدار، احسان رجبی و مهزراد ارشدی
نمایشگاه  لحظه ناقطعی : نگاهی مطالعاتی و زیبا شناسانه درباره عکس های دهه 60 کشور ( مهمترین رویداد این دهه : هشت سال جنگِ عراق علیه ایران).
این نمایشگاه برآیند بیش از چهار ماه بررسی و کنکاش درباره عکس های جنگِ ایران و عراق است.  این نگاه صرفا زیبا شناسانه بوده و از ابتدا پیشینه تاریخی عکاسان کنار گذاشته شد و فقط آثار عکاسی ایشان مرور و بررسی شده اند.
قابلیت  "عکاس - رزمنده" برای ثبت رویداد های جنگ، سبب شده بود تا در زمان جنگ، خروجی عکاسانه آنها بیشتر منبع مستند خبری و آگاهی بخش برای افراد درگیر آن دوره باشد، تااینکه از دیدگاه هنری دیده شوند.
در بخشی از بیانیه نمایشگاهِ لحظه نا قطعی آمده است : اگر عکاس خیابانی را شخصیتی بدانیم که به واسطه‌ی مواجهه‌اش با فضاهای شخصی دیگران در یک "عمومی‌" مانند خیابان به قاب‌های ذهنی‌اش دست پیدا می‌کند، عملکرد عکاس-رزمنده‌های این مجموعه بسیار نزدیک به عکاسی خیابانی است؛ با این تفاوت که مواجهه‌ی عمیق آنها در این عمومیِ خاص (خط مقدم)، بسیار تابع شهامتشان برای نفوذ و احاطه به روح اتفاق‌های پرتنشِ جنگ است." 
این مطالعه بخشی از پروژه  آکادمی عکاسی هنر های معاصر و گالری تِم برای بررسی زیباشناسانه عکاسی دهه های  60، 70 ، 80 و 90 عکاسی کشور است که دهه 60 آن با همکاری بی دریغ و ارزشمند بخش مدیریت و کارکنان محترم انجمن عکاسان دفاع مقدس سامان یافته و سازمان گرفته است.  تحقیق و  نمایشگاه گزاری (کیوریتوری )  "لحظه نا قطعی" توسط رهام شیراز مدرس عکاسی در دانشگاه و همیاری روزبه ملکی کارشناس ارشد رشته عکاسی صورت گرفته است.
آثار عکاس-رزمندگان : جاوید الاثر کاظم اخوان، شهید سعید جانبزرگی، شهید محسن چوبدار، احسان رجبی و مهزراد ارشدی به این مجموعه راه یافته است. 
اطلاعات بیشتر را در سایت های www.Academyca.com و  www.Theme-gallery.com جستجو کنید.
منبع: سایت گالری‌اینفو

مکان

تهران، خیابان کریم خان زند، نجات الهی شمالی، کوچه زبرجد، پلاک ۱۰
تلفن:  ۸۸۸۵۳۷۷۱-۸۸۸۵۳۷۸۲

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید