در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
مخاطبان گرامی، پیرو اعلام عزای عمومی، به آگاهی می‌رسد اجرای همه نمایشها و برنامه‌های هنری به مدت یک هفته از دوشنبه ۳۱ اردیبهشت تا پایان یکشنبه ۶ خرداد لغو شد.
با توجه به حجم بالای کاری، رسیدگی به ایمیل‌ها ممکن است تا چند روز به طول بیانجامد، لطفا از ارسال مجدد درخواست خودداری نمایید.
تیوال نمایشگاه میراث فلز
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 06:08:27
۳۰ آذر تا ۱۲ دی ۱۳۹۷
۱۱:۰۰ تا ۱۹:۰۰

روزهای تعطیل گالری: دوشنبه ها

افتتاحیه: ۳۰ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۶ الی ۲۰

محمد‌‌‌‌‌مدیرزاده متولد سال ۱۳۴۶ خورشیدی، هنرمندی است که از دوره‌ی کودکی شیفته‌ی مداد و قلم مو و رنگ شد و استعداد هنریش در دوره‌ی دبستان مورد توجه مربیانش قرار گرفت. بعدها در دوره‌ی نوجوانی به شکل کمی جدی تر به نقاشی آبرنگ پرداخت و در نهایت از حوالی سال ۱۳۷۰ نقاشی حرفه ای را آغاز کرد.
او دانش آموخته‌ی رشته‌ی پژوهش هنر در مقطع کارشناسی ارشد است و چندین نمایشگاه نقاشی در ایران و چند کشور اروپایی و آمریکای شمالی را در کارنامه‌ی هنری خود دارد. او سال ها است که در موازات تحصیل و نقاشی با مدیوم اکریلیک و آبرنگ، فعالیت گسترده‌ای در عرصه‌ی آموزش هنر نیز داشته است.
نقاشی های محمد مدیرزاده، فارغ از کلیشه و شعار، گزارشی است از دغدغه‌ها و رنج های او که برآمده از شرایط اجتماعی جهان امروز است. به طور عمده، تصاویر ذهنی او زوال اخلاق، تخریب طبیعت و تاثیرات اقلیمی آن، جنگ های تحمیلی مکرر در جهان و قربانی شدن کودکان در کشاکش هرج و مرج ها و بی رحمی نسبت به جانوران را یادآوری می کند. او اسارت خود خواسته ی انسان معاصر را بخشی از تبعات استیلای فزاینده‌ی فن آوری بر زندگی او و زیاده خواهی قدرت ها می داند...
به لحاظ فرم و ساختار، جهان تصویری او را بستری انتزاعی با فرم هایی بیانگر از خطوط سلولی شکل، بافت ها، رنگ های استعاری و انواع نشانه های بسیار شخصی، اغلب از نوع نمایه ها، شکل می دهد.
به بیان آیدین آغداشلو: «نقاشی های محمد مدیرزاده نمونه‌ی موفق مهارت و تسلطی هستند که در کنار اجرای فنی قابل توجه و استادانه، مرز باریک میان نقاشی انتزاعی و واقع گرا را نشانه می زنند و در نهایت، به مجموعه ای لطیف و همگون از این تعامل و هم نشینی دست پیدا می کنند». 
مهرماه ۱۳۸۷

مکان

کریمخان زند، خیابان سنایی، کوچه ۱۳، شماره ۵
تلفن:  ۸۸۸۲۳۷۴۲-۸۸۳۴۳۹۶۹

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید