در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایشگاه ارمغان
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 17:56:54
۱۴ بهمن تا ۲۹ فروردین ۱۴۰۰
۱۰:۰۰ تا ۱۸:۰۰

روزهای تعطیل گالری: شنبه

 

مکان

تهران، خیابان کارگر شمالی، ضلع غربی پارک لاله
تلفن:  ۸۸۹۶۳۲۰۰-۸۸۹۵۱۹۶۵

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید

گزارشی درباره بازگشایی موزه هنرهای معاصر
منتشر در روزنامه اعتماد / سه شنبه 28 بهمن 99

«بازگشت با ارمغان »

پس از گذشت 30 ماه از تعطیلی موزه هنرهای معاصر به منظور مرمت و تعمیرات، در بهمن سال جاری بطور رسمی افتتاح و درهای آن مجددا بروی علاقمندان فرهنگ و هنر این سرزمین ... دیدن ادامه ›› گشوده شد.
موزه هنرهای معاصر به عنوان قطبِ هنری و گنجینه‌ای از سرمایه‌ی هنر ملی، همواره به‌عنوان مرجعی برای مواجهه و دیدار علاقمندان هنر با آثار مهم و تاثیرگذار هنرمندان معاصر، مورد نظر بوده و جایگاه ویژه‌ای داشته است.
هر بار و در بازه‌های زمانی، معرفی و دوره‌های برگزاری آثار یک هنرمند ، فرصتی مغتنم برای بررسی و پژوهش‌های محتوایی و فرمی هنرهای تجسمی را فراهم می‌کند که می تواند الگو و مبنایی برای هنرمندان تازه‌کار این راه و جمع جوانترِ بازدیدکنندگان باشد .
دراین گشایش با نام نمایشگاه ارمغان، آثاری از منیژه میرعمادی و با مجموعه اهدایی او از هنرمندان معاصر، شروعی دلپذیر رقم خورده است که می‌تواند علاقمندان هنرهای تجسمی را پس از ماه‌ها دوری از موزه، سرشار از حس نابِ هنر کند.
منیژه میرعمادی بانوی هنرمندی است که سالها در جهت اعتلای هنرهای تجسمی با مجموعه‌داری آثار مهم هنرمندان به‌نام معاصر و انتشار سایت و فصلنامه طاووس و نشر کتاب‌های هنری بسیار نفیس و دو زبانه از زندگی، بررسی کار و تحلیل انتقادی آثار هنرمندان ایرانی درعرصه‌ی هنرهای تجسمی قدم برداشته و مجموعه‌ی نفیسِ خود را با تعدادی از آثار فاخرش به گنجینه موزه بخشیده است. ماحاصل زحمات و تلاش‌های این بانوی نقاش، پژوهشگر و مجموعه‌دار، گردآوری 700 اثر هنری ، چاپ 13 کتاب از هنرمندان معاصر و6 فصلنامه و مجله الکترونیکی طاووس‌ست که بعد از گذشت نزدیک دو دهه از فعالیت آن، همچنان بعنوان یکی از سایت‌های معتبر در نشر و بازتاب فعالیت‌های هنر تجسمی در ایران، با مقالات، تحلیل‎‌ها و پژوهش‌هایی دراین حوزه، مطرح و ادامه کار می‌دهد.
در این نمایشگاه ۱۳۵ اثر از ۴۲ هنرمند از آثار اهدایی مجموعه منیژه میرعمادی و ۲۶ اثر از ۱۵ هنرمند از آثار گنجینه ملی که متناسب با آثار اهدایی مجموعه میرعمادی است، درموزه هنرهای معاصر به نمایش گذاشته شده است و بار دیگر درخشش هنرِ ایرانی را در طول چند دهه گذشته می‌توان دید و شاهد روند آن بود
مجموعه ارمغان، شامل چند تابلوی منیژه میرعمادی در ورودی نمایشگاه، با ذکری از بیوگرافی این بانوی هنرمند و همسر ایشان دکتر ناصری است که همواره پشتیبان و همراه این بانوی برجسته بوده‌اند. .. در گالری‌های بعدی که به نظر می‌رسد با وجود تغییراتی اما در شمایل کلی ، همانگونه که پیشتر بوده است، با تابلوهایی از منوچهر یکتایی با همان سبکِ منحصربه فرد او، حسین کاظمی و ابوالقاسم سعیدی، بهجت صدر، مارکوگریگوریان با ترکیب رنگ و کاهگل بر بوم ، ناصر اویسی، سهراب سپهری، فرامرز پیلارام و ژازه تباتبایی آغاز و با چشم‌ نوازی در ترکیب و جلای تاثیرگذاری به گالری‌های بعدی با آثاری از علیرضا اسپهبد با چند تابلوی درخشان، کلاژ و نقاشی‌های پروانه اعتمادی، مسعود عربشاهی، غلامحسین نامی و نقاشی‌خط محمد احصایی و حسین زنده‌رودی روبرو می‌شویم .. تابلوی خط نقاشی رضا مافی نیز جلوه‌گری جذابی دارد و بر دیوار می‌درخشد.
در چند اثر از پرویز کلانتری، مجموعه جذابی از ترکیب مواد و نقاشی‌های او از خانه‌ها و مناظر کاهگلی و سنتی روستایی حضور دارد.
دو اثر دیدنی از فریده لاشایی و تابلویی از او که با مدیای دیجیتال نیز ترکیب شده، زینت‌بخش ادامه آثار اهدایی‌ست. اثری درخشان از کامران کاتوزیان و تابلویی از کوروش شیشه‌گران نیز حسن ختام این مسیر است‌
در گالری‌های انتهایی، موزه با رخدادها و تحولات عکاسی چند عکاس خارجی مسیر این بازدید را به اتمام می‌رساند . درحالیکه شور و شعف این مواجهه جذاب همچنان تا مدتها با بیننده باقی خواهند ماند و لذت بارها دیدار دوباره را باز خواهد آفرید.

نیلوفرثانی
16 بهمن 99


پ.ن: عکس دوم : تابلویی از ابوالقاسم سعیدی
عکس سوم : پروانه اعتمادی
که صاحب اثر مشخص نشده بودند
بهجت صدر، منوچهر یکتایی، فریده لاشایی... اگر هنوز مبل‌های معرکه موزه سر جایشان باشند بازدید چهار پنج ساعتی طول می‌کشه. خوش‌خبر باشی نیلوفر خانم.
۰۶ اسفند ۱۳۹۹
نیلوفر ثانی (niloofarsani)
م. ر.
بهجت صدر، منوچهر یکتایی، فریده لاشایی... اگر هنوز مبل‌های معرکه موزه سر جایشان باشند بازدید چهار پنج ساعتی طول می‌کشه. خوش‌خبر باشی نیلوفر خانم.
به نظرم فضای داخلی گالری ها نسبت به قبل بهم ریخته تربود
اما خوشیختانه صندلی ومبلهای استراحت همچنان این لذت عمیق زل ردن به آثار رو فراهم میکرد
برای من حدود دوساعتی شد اما هنوز جا داشت بیشتر بمونم ☺️
ارادت دوست من
۰۶ اسفند ۱۳۹۹
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید