در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایشگاه پس از تاریکی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 02:30:17
۰۶ تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۱
۱۳:۰۰ تا ۱۹:۰۰

روزهای تعطیل گالری: شنبه‌ها 

 

دسته‌بندی
نقاشیطراحی

مکان

ﺧﯾﺎﺑﺎن کریمخان‌زند، خیابان میرزای‌شیرازی، شماره ۹۵
تلفن:  ۸۸۸۱۵۱۴۴

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید

«به قدمت تاریخ»

شیما اسفندیاری در گالری_اینجا، آثاری عرضه کرده است که مفاهیم درونی عمیقی دارند.
هر چند به‌نظر پرتره‌و فیگورهایی از چند دختر در جمعی کنار یکدیگرند اما چهره‌های آنان و نوع ایستادن یا حضورشان، معناسازی چند وجهی دارد. چنانکه هر کدام چه به تنهایی و چه در جمع، وضعیتی را منتقل می‌کند.
از نوع فیگورها، می‌توان احساس اندوه، یأس و تنهایی را دریافت. همان ویژگی که با اکنونیت زیستی آنان نیز همخوانی دارد. از اجماع گروهی آنان، بنوعی التیام و یا پناهی که برای یکدیگرند، برداشت می‌شود.
دردی که بجز این گروه از افراد جامعه، دیگران قادر به درک آن نیستند. حمایت، همدردی و همدلی از نوع ایستادن‌ها و حایٔل‌شدن‌ها،قابل دریافت ... دیدن ادامه ›› است و این نگاه هنرمند را به زنانگی‌ای معطوف می‌کند که تاریخی از گذشته تا به امروز را به تصویر کشیده است. تابلوها با وجود پرسوناژهایی اغلب پشت به ببینده و با پوشش یک شکل که به نظر فرمی از یک مرکز یا مکانی دور از اجتماع را تداعی می‌کند، با این حال بی‌زمانی و بی‌مکانی به قدمت تاریخ را نشان می‌دهد. زمانی که به انحصار و طرد آنان اصرار ورزیده است.
در یکی از تابلوها که بطور مشترک دختران، پشت به بیننده و یا در زوایه غیر مستقیم ایستاده‌اند، دختری در حالیکه دستش بر شانه دختر دیگری‌ست، که همچون دعوتی برای دیدن وضع موجود است، رو به مخاطب‌و بیننده با زوایه دید مستقیم نگاه می‌کند و در مرکز توجه قرار داد.
دختران تابلوهای شیما اسفندیاری، اگرچه با رنگ سرد و سیاه و خاکستری، به نظر در جغرافیای بسته‌ی جوامع سرکوبگرند، نه دیده می‌شوند و نه اجازه هر نوع آزادی را دارند.. نه از شور و هیجان جوانی در آنان خبری هست و نه حرکت و جوشش و امید. تابلوها واگویه وضعیت سختی است که تاریخ بر دوش آنان گذاشته است.
در تابلوهای بخش دیگر نمایشگاه رنگ حضور معناداری پیدا کرده است. نور وارد اثر شده و فضا را به تاریخ اکنون نزدیک‌تر می‌کند . حتی به جامعه‌ای فعلی اشاره دارد که حجاب اجبارا وجود دارد اما انتخاب نیست.
به تعبیر آرتیست، وجود رنگهای تند و گرم و تخت با طراحی نور مجازی در تابلوها، از امید و آرزوهایی می‌گوید که هر چند اگر وجود دارد اما فانتزی و غیر واقعی‌ست. حتی در رویاهای دختران و زنان، رنگ نمی تواند تلخی واقعیت را بپوشاند.
پس از تاریکی، که در گالری اینجا در خردادماه در معرض دید عموم قرار گرفت، با محوریت بازتابی از وضعیت زنان و دختران بنا بر جهان‌بینی هنرمند، از نمونه‌های قابل تعمق و زیباشناسی جذاب آثار هنری اخیر بوده است.

نیلوفرثانی
دوست خردمند و هنرمندم چقدر خوب که این نوشته وزین ات و تصاویر نقاشی های هنرمند را در اینجا به اشتراک گذاشتی. نیلوفر عزیز در این فضای فکری و هنری به شدت مردمحور چقدر به نگاه ها، خوانش ها، تفسیرها و دوباره خوانی های زنانه نیاز هست. این نوع نگاه رهاییبخش فارغ از جنسیت بیولوژیکی افراد از مسیرهای اصلی نجات جهان کنونی از وضع و نظم موجود است. درود به قلم ،نگاه واندیشه ات
۰۴ تیر ۱۴۰۱
امیرمسعود فدائی
حالا انقدر هم تیره و تار نیست که شما میگی ولی حق با توئه😘😘🌹🌹♥️♥️
امیرمسعود جان باورکن مثل هوایی که داریم تنفس می کنیم و متوجه اش نمی شیم نابرابری و جنسیت زدگی تو طول تاریخ در انحاء و شکل های مختلفش وجود داشته نه فقط در زیست انسانی بلکه در متن اندیشه ها و دستورالعمل های شیوه زیستن و ادبیات، حتی علوم..و وجود داشته ...از سوتراهای بودیستی تا نگاه افلاطون و نیچه و از محمد غزالی و سعدی و... تا ادبیات مدرن و .. فقط کافی است با نگاه برابری خواهانه بازخوانی بشه تا این حجم از زنستیزی باورنکردنی عیان بشه. ... خیلی ارادت
۰۴ تیر ۱۴۰۱
نیلوفر ثانی (niloofarsani)
ابرشیر
دوست خردمند و هنرمندم چقدر خوب که این نوشته وزین ات و تصاویر نقاشی های هنرمند را در اینجا به اشتراک گذاشتی. نیلوفر عزیز در این فضای فکری و هنری به شدت مردمحور چقدر به نگاه ها، خوانش ها، تفسیرها ...
ممنون اردشیرجان... سپاس از لطفت و امیدوارم به رشد فکری و آگاهی جامعه مون در برابر این مسائل مهم.
۰۴ تیر ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید