در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش خدای کشتار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 11:29:00
امکان خرید پایان یافته
۲۹ آذر تا ۱۶ دی ۱۳۹۸
۱۸:۰۰  |  ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
بها: ۲۵,۰۰۰ تومان
پسر یازده ساله خانواده رایل با چماق زده است دو دندان همکلاسی خود را شکسته است. خانواده رایل برای دلجویی و تفاهم به خانه خانواده هویل می آیند. در آغاز روابط بسیار متمدنانه است اما کم‌کم خشونت موجود در روابط و وحشی‌گری نامتمدنانه‌شان بروز می کند و وضعیتی بسیار کمیک و در عین حال تاسف بار به وجود می آورد.

مکان

کاشان، میدان امام حسین، انتهای خیابان شهید مدرس، بلوار شهیدان خاندایی، فرهنگسرای مهر، تالار سپهر

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
خرید بلیت این نمایش، به نویسندگی یاسمینا رضا، کارگردانی علیرضا کوشک جلالی و با بازی سعیدخسروی، محسن آقا قدیری، زهره استادی، رویا فخاری فردا (جمعه) ساعت ۱۰:۰۰ آغاز خواهد شد.
بهار گراوندی این را دوست دارد
(زادگاه قانون حیات وحش است)

انسانهایی که می خواهند قانونمند رفتار کنند اما تبدیل میشوند به یه حیات وحش.
خدای کشتار به نویسندگی یاسمینا رضا که در ایران با سه ترجمه موجود است نگاهی گروتسکی به اجتماع و همچنین خانواده در فضای ابزورد که نحوه ی نگرش افراد به تربیت و فرهنگ را در خانواده و حتی اجتماع به چالش می کشد.یاسمینا رضا با انتخاب موضوعی ساده مفاهیمی عمیق را در لا به لای این اتفاقات به ظاهر ساده عیان می کند.نمایشنامه دارای طنزی جذاب البته تلخ است که نقدی بر جوامع به ظاهر روشنفکر و قدرتمند دارد و استعاره ای به ... دیدن ادامه ›› انسانهایی است که برای رسیدن به خواسته هایشان از هیچ چیز نمی گذرند و در ظاهر روشنفکر هستند.
نمایش خدای کشتار به کارگردانی علیرضا کوشک جلالی با تیم بازیگری بسیار خوب در کاشان در حال اجراست. متن آنقدر حساب شده و با آگاهی است که اگر درست و مو به مو اجرا شود موقعیت طنز را ایجاد می کند که این کار با بازی فوق العاده میشل(محسن آقاقدیری) کاملا عیان است و همچنین آنت(رویا فخاری) که از ابتدا خشم درونی او را در غالب طنز می توان شاهد بود اما در پایان بندی رد پای کارگردان با تغییر لهجه نوعی باج دادن به تماشاگر را شاهد هستیم آنچنان که تماشاگر را به فضایی دیگر پرت میکند و تلاش برای احساس رضایت گرفتن از تماشاگر را طلب میکند که آنهم با حرفه ای بودن بازیگران جذاب است اما نه برای این متن
در کل یک نمایش که از لحاظ محتوا بی نظیر و از نظر بازی جذاب و حرفه ایست و گمان میکنم دیدگاه تماشاگران کاشانی را به تئاتر عوض کند و تماشاگران ریزبینی را تربیت کند تا صرفا به دیدن کارهای بی چیز و تهی نروند و از این کار بسیار ارزشمند دیدن کنند.
۰۳ دی ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید