در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش گونگ
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 12:02:17
خرید بلیت
٪۲۰ تخفیف
آغاز جنگ آنجاست که پایانش، در صلح
۳۰ فروردین تا ۱۳ اردیبهشت
۱۹:۳۰  |  ۱ ساعت
بها: ۱۲۰,۰۰۰ و ۱۰۰,۰۰۰ تومان
+ ۱۰% مالیات ارزش‌افزوده  |  جزییات
ردیف ۱ تا ۶: ۱۲۰،۰۰۰ تومان
ردیف ۷ تا ۱۱: ۱۰۰،۰۰۰ تومان
پایان جنگ آنجاست که آغازش، در صلح.

- از همراه داشتن فرزندان زیر ۱۰ سال خودداری نمایید.

مکان

رشت، محله لب آب، خیابان امین‌الضرب، سالن سردار جنگل (تئاتر شهر)

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
نمایشی بود پر از خلاقیت در طراحی دکور و میزانسن ها
البته این دست از نمایش ها مخاطبان خاص خود را داشته و برای همه جذاب نیست. از جمله خود من و همراهانی که داشتم. بخش اعظم کار مانند عنوان نمایش گنگ و نامفهوم است و مخاطب خودش باید برای آن مفهوم بسازد. شاید این مورد خودش برای افرادی خاص جذاب باشد. اما سوال اصلی اینجاست اگر یک صحنه از نمایش اشاره به واقعه ای خاص دارد و مخاطب با آن واقعه آشنایی ندارد، مقصر مخاطبی است که اطلاعاتش کم است یا خود متن نمایشی که قائم به ذات نبوده و نیازمند توضیحاتی بعد از نمایش است؟
در هر صورت در دوره زمانه ای زیست می کنیم که بسیاری از پیام ها بطور مستقیم از رسانه منتقل می شود و فقط انتقال مفاهیم بدون فرم و زیبایی در تئاتر ضرورت ندارد.اگر هدف صرفا انتقال یک پیام است می توان اینکار را از راههای دیگری غیر از تئاتر انجام داد. به هر روی زحمات گروه اجرایی قابل مشاهده و ارزشمند بود و برای تک تکشان آرزوی موفقیت می کنم.

گونگ نمایشی در باب موضوعاتی فراگیر از جمله هستی و نیستی، صیرورت تاریخ، جنگ، قدرت ، استبداد و غیره است. شاید برای جا دادن همه ی این مفاهیم کلی در قاب یک اثری هنری فرم فیزیکال فرمی مناسب به نظر بیاید. اما هرچه مفاهیم انتخابیِ درونِ اثر کلان تر و پرتعداد تر باشند، پرداخت و ایجاد وحدتی ساختاری بین آن ها برای خالق اثر چالش برانگیز تر می شوند.

از نظر من نویسنده در ایجادِ این وحدت ساختاری موفق عمل نکرده است و در بهترین حالت شاید بتوان ساختمان اثر را به جای منظومه ای هماهنگ، به کلاژی همانند دانست که حاوی تصاویری اپیزودیک از موضوعات مورد توجهِ خالق اثر است.

اپیزود های تاریخ در این نمایش گاهی صرفابرای درک پیامی اخلاقی مانند تقبیح جنگ، ثروت اندوزی و غیره فروکاسته می شوند و نویسنده ی اثر تلاش دارد حکم اخلاقیِ مورد نظرش رابه وضوح از زبان شخصیت های نمایش بیان کند.

فرم در این اثر دست بالا را دارد اما هر چقدر تصاویر، موسیقی و نور فرصت رفتن به ... دیدن ادامه ›› ژرفارا برای مخاطب فراهم می کنند، دیالوگ های نخ نما و سطحی همانقدر خواننده را از استغراقش در تجربیاتی تکینه باز می دارد و او را به سطحِ زبان می آورد و به تعبیر لکان در نظام بی رحم نمادین پرتاب می کند.

در مجموع، گونگ نمایشی ست شامل مسائل کلی بشری و بدین واسطه ناگزیز به پُرگویی، که میتوان در آثار بعدی نویسنده کنترل شده و منتج به آثاری نظام یافته تر شوند.
دیشب در رشت به دیدن نمایش فرم ‘گونگ’نشستم
یر عکس تجربه های سابق در این شهر برام خیلی خوشایند بود که در این کار به دکور ، نور و حرکت توجه ویژه‌ای داشته‌اند،
اما محتوای کار بسیار شعار زده و سانتیمانتالیسم بود، معمولا موضوع هایی ماننده ‘خلقت جهان’ ، ‘رویکرد زمان در انسان‌ها’ وزنه‌های سنگینی است که کار اولی ها به تله آن میوفتن، اما کارگردان در پایان گفت: از سال ۷۶ نمایش کارگردانی می‌کند…
گروه‌ بازیگری واقعا خسته نباشند،تمام تلاش خود را کرد اما چیزی که از بیرون پیدا بود ناهماهنگی و نداشتن ریتم صحنه بوده به همین دلیل من مخاطب را می‌دیدم که حصله آن سر رفته و شروع به صحبت کردن با بغل دستی خود می‌کند و یا با گوشی همراه خود کار می‌کند ( این مرگ نمایش است ) همان مخاطب در پایان ایستاده تشویق می‌کند ( این هم خیانت مخاطب به گروه نمایشی ‘گونگ’ است)
ارادت
با دیدن گنگ البته تحسین کردم مجموع کار رو اما اینجا بیشتر نقدهای بجایی از آشفتگی اکت بازیگران د صحنه‌ها دیدم که بحق درست بود و میتوان در اجراهای آتی روی اکت هنرمندانه و موزون‌تر کاراکترها بیشتر کار کرد! اما نکته‌ اصلی از نظر من اینکه توالی تاریخی اتفاقات زندگی بشر در زمین خوب پیشرفت و بروز نزاعهای دائم و ادامه‌دار از زمانهای جوامع کوچک تا ظهور خرافه و دین تا امپراطوریها خوب پیشرفت اما یک المان میتوانست در آخر ظاهر شود که این توالی رو بهتر نشان دهد و آن رقص در حفره تاریک بازیگر مرد بود که از نظر من تداعی ورود نوزاد از رحم بدنیا و همزمان تعلیق و ناچیز بودن انسان در فضا بود که اگر به آخر نمایش منتقل شود میتواند نشانه درگیر بودن انسان امروز با همان مشکلات باشد که بنظرم پیام نمایش بود. در مجموع پسندیدم 👍🏽🌹💙
۳ روز پیش، شنبه
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید