در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش پزشک نازنین
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 19:47:28
امکان خرید پایان یافته
۲۰ مرداد تا ۰۴ شهریور ۱۳۹۹
۱۹:۱۵  |  ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
بها: ۳۵,۰۰۰ تومان
گاهی وقتا تو محاوره ای وارد می شم که هیچی نمی شنوم، مثل یه فیلم صامت. آدما حرکت می کنن لب هاشون تکون می خوره ولی صدایی نمیاد.

اخبار

›› کارگردان نمایش «پزشک نازنین»: در شرایط کرونایی در دریا شیرجه زدیم!

›› گزارش تصویری نمایش "پزشک نازنین"

›› از چالش ها استقبال می کنیم

ویدیوها

مکان

میدان فلسطین، خیابان طالقانی، بین خیابان سرپرست و فریمان، پلاک ۵۴۴
تلفن:  ۰۲۱۶۶۹۶۸۴۱۵

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
کارگردان نمایش «پزشک نازنین» کار کردن در شرایط کرونایی را به شیرجه زدن یکی از کاراکترهای نمایشش در دریا تشبیه می‌کند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نمایش «پزشک نازنین» اجرای خود را از 20 مرداد ماه 1399 شروع کرده است و امروز؛ 4 شهریور ماه آخرین اجرای خود را در مجموعه تئاتر دیوار چهارم اجرای پشت سر خواهد گذاشت؛ به همین بهانه، گپ کوتاهی با «علیرضا حافظی» و «آرمین جباره اصل» کارگردانان این نمایش زدیم.

علیرضا حافظی درباره نمایش «پزشک نازنین» گفت: کاری که ما در «پزشک نازنین» انجام دادیم، درست مثل کاراکتر «دونلافان» است؛ آنهایی که نمایش را دیده یا نمایشنامه را خوانده‌اند، به کاراکتر مثبت این بازیگر پی برده و متوجه شدند که نمایش غرق شدن را به اجرا می‌گذارد.

وی افزود: من دریایی را که این کاراکتر درون آن شیرجه می‌زند به کار کردن در شرایط کرونایی تشبیه می‌کنم؛ از آنجاکه این کاراکتر شنا بلد نیست، غرق می‌شود؛ شرایط ما هم دقیقاً به همین صورت بود و در دریا شیرجه زدیم؛ با این تفاوت که قدری شنا بلد بودیم و به زحمت خودمان را روی آب ... دیدن ادامه ›› نگه داشتیم.

حافظی که درباره کار کردن در شرایط کرونایی سخن می‌گفت، اضافه کرد: طبیعتاً کار کردن در شرایط شیوع بیماری سخت است و دغدغه سلامت مخاطب، جذب و آوردنش به سالن تئاتر مسئله‌ مهمی است؛ خوشبختانه ما توانستیم کارمان را به‌شکلی منظم پیش برده و به سرانجام برسانیم.

آرمین جباره اصل دیگر کارگردان این نمایش نیز گفت: به نظرم ذات هنر به وجود مخاطب زنده است و این مسئله همه آثار هنری را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد؛ چراکه بدون وجود مخاطب، بُعد اصلی کنش و واکنش هنری عملاً وجود ندارد و این امر در دنیای تئاتر اهمیت دو چندانی دارد؛ متأسفانه شرایط اجتماعی کنونی بسیاری از نمایش‌های روی صحنه را به کام تعطیلی کشانده است.

وی خاطرنشان کرد: بی‌تردید کار کردن در این شرایط کار سختی است اما بُعد مثبت کار کردن در این شرایط تجربه‌ای گرانبها است و به ما آموخت که حین پرورش اثر، انتظار و توقع هر اتفاقی را داشته باشیم.
آقامیلاد طیبی این را خواند
سهیل نگهدارزاده و ساقی سلیقه دار این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امروز برای بار دوم و برای اجرای آخرشان به دیدن این تئاتر رفتم و باز هم مبهوت شدم و به فکر فرورفتم فکر استفاده از فرصت همین یکبار زندگی و دونه لوفان ، چردیاکوف و سه خواهر
گفتم کاش فیلم نمایشش ساخته بشه که بتونم دوباره ببینم ولی الان میگم نشه و (یا دوباره نبینم )بهتر توذهنم ماندگار میشه مثل لحظات تکرار نشدنی یک زندگی بدون ثبت لحظه ها در دوربین موبایل ازونهایی که فقط خودت میدونی چی بود مثل همین یکبار فرصت زندگی

باتشکر از عوامل این کار
پویا فلاح این را خواند
علیرضا حافظی و سهیل نگهدارزاده این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
آرمین جباره اصل، کارگردان نمایش «پزشک نازنین» عنوان کرد: سالانه چندین اجرا از این نمایشنامه در ایران اجرا می شود اما ما با انتخاب این متن خود و خلاقیتمان را محک زدیم که به نظرم موفق شدیم یک نمایشنامه متفاوت خلق کنیم.
جباره اصل: اجرایی متفاوت از «پزشک نازنین» خلق کردیم/ از چالش ها استقبال می کنیم
به گزارش خبرنگار تئاتر خبرگزاری فارس، نمایش پزشک نازنین به نویسندگی نیل سایمون ، ترجمه شهرام زرگر و طراحی و کارگردانی علیرضا حافظی و آرمین جباره اصل از بیستم مرداد ماه روی صحنه رفته و حال اجراهای پایانی را در مجموعه تئاتر دیوار چهارم می گذراند.

این نمایش یک ساعت و پانزده دقیقه است که هر شب ساعت 19:15 با بازی پویا یگانه دوست، پارسا دانشمند، زهرا حسینی، صابر ریاحی، مینا دادرس، صالح سخاوت، محمد عظیمی، وانیا کاظمی و سهیل نگهدارزاده به صحنه ... دیدن ادامه ›› می رود.

نمایشنامه «پزشک نازنین» اثر «نیل سایمون» بر اساس داستان‌های کوتاه «آنتون چخوف» نگاشته شده است. این اثر معروف بازتابی از رابطه‌ انسان‌ها و داستان نویسنده‌ای است که در ابتدا داستان خود را در اتاق کارش معرفی می‌کند. در این داستان شخصیت‌های مختلفی وجود دارند و آن‌ها جامعه را نقد می‌کنند. این نویسنده، که شخصیت اصلی داستان است با افراد زیادی از جمله کارمند معمولی شهرداری و همسر او روبه‌رو می‌شود، او تمام مدت افراد را توصیف می‌کند و فضای درستی از داستان را در اختیار خواننده‌ اثر قرار می‌دهد.



علیرضا حافظی کارگردان نمایش در گفت وگو با فارس عنوان کرد: داستان روایت یک نویسنده است نه پزشک اما درباره انتخاب این متن باید بگویم که اولا متنی که ما اجرا کردیم توسط نیل سایمون نوشته شده بود و این نویسنده فقید این نام را به دلیل یکی از قسمت هایی که جراحی نام داشت انتخاب کرده بود.

وی در ادامه افزود: من و آقای جباره اصل کارگردان دیگر کار به دلائل خودمان نخواستیم این اپیزود در کار ما اجرا شود از طرفی هم مقدور نبود، اسم کار را تغییر دهیم اگر چه تعبیر ما از عنوان «پزشک نازنین» استعاره ای است که به کاراکتر نویسنده مربوط می شود چرا که نویسنده مانند یک جراح ، متونش را جراحی می کند.

حافظی درباره کلیت میزانسن و اجرای کار بدون دکور و همراه شدن با نور و صدای باران در این شرایط کرونایی گفت: فضای کار فانتزی با ته مایه سوررئالیسم است ما نخواستیم با دکورهای کلیشه ای فضای ذهن مخاطب را محصور کنیم بنابراین بیشتر در صدد بودیم با موسیقی و نورپردازی خلاقانه و پویایی خاص خودمان امضای خودمان را روی کار حک کنیم.

وی اظهار داشت: شوربختانه اپیدمی کرونا باعث شد یک وقفه چند ماهه در تمرینات ما بیافتد هر چند تصور می کنم به زعم خودم کار در این مدت پخته تر شد با اینکه ما ضررهای هم در این کار داشتیم.

*اختلاف سلیقه در کارگردانی حاصل خوبی برای ما داشت

آرمین جباره اصل دیگر کارگردان کار نیز در گفت وگو با فارس عنوان کرد: سالانه چندین و چند اجرا از نمایشنامه پزشک نازنین در ایران اجرا می شود اما ما خواستیم با همین متن خودمان را به چالش بکشیم و خلاقیتمان را محک بزنیم که به نظرم موفق بودیم و یک نمایشنامه متفاوت خلق کردیم.

وی در ادامه افزود: کار با علیرضا حافظی عزیز برایم یک اتفاق جالب و خوب بود چرا که طرز نگاه و تفکر ما به مقوله هنر متفاوت است و به نظرمان رسید این اختلاف نظر می تواند حاصل خوبی دربر داشته باشد.

جباره اصل گفت: از تمام عزیزانی که ما را در ساخت و پرداخت این کار به ما یاری رساندند من جمله مدیریت تماشاخانه دیوار چهارم ، مسئولان مرکز هنرهای نمایش، محمدحسین فروتن و تیم هنرپیشگان این اثر تشکر می کنم، به نظرم بازیگران این کار در آینده درخشان خواهند بود و حرف های زیادی بر صحنه برای گفتن خواهند داشت.

وی در پایان گفت: امیدوارم این بیماری و ویروس هر چه زودتر بار خود را ببندد و کار برای فعالان عرصه هنر راحت تر بشود
آرمین جباره اصل این را خواند
محمد حسین عبداللهی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید