در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال فیلم خفه‌گی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 03:19:21
بها: ۵,۱۰۰ تا ۷,۰۰۰ تومان
صحرا مشرقی پرستار یک بیمارستان روانی است. مسعود سازگار همسرش را که ظاهرا دیوانه شده در این بیمارستان بستری می کند. صحرا مشرقی وقتی با همسر مسعود آشنا می شود، پی به حقایقی عجیب از زندگی آنها می برد و ناخواسته وارد ماجراهایی می شود ...

گزارش تصویری تیوال از اکران مردمی فیلم خفه‌گی / عکاس: پریچهر ژیان

... دیدن همه عکس‌ها ››

گزارش تصویری تیوال از اکران مردمی فیلم خفه‌گی / عکاس:‌ سارا ثقفی

... دیدن همه عکس‌ها ››

گزارش تصویری تیوال از نشست فیلم خفه گی / عکاس: رضا جاویدی

... دیدن همه عکس‌ها ››

اخبار

›› نشست «خفه‌گی» در برج میلاد / ریسک تولید فیلمی متفاوت

«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
چند تا ایراد فیلم نامه ش داشت:
1- من این فیلم رو با دوست روانشناسم دیدم. اختلال دیس تایمی که در فیلم بعنوان یه بیماری خطرناک معرفی شد به هیچ عنوان یه بیماری حاد نیست، که نشون می ده مشاور روانشناس خوبی نداشتن.
2- خونه ی به اون قدیمی، آیفون تصویریش اون هم به اون جدیدی! فقط بحث آیفون نبود، کارگردان می خواست شاکردوست حتمن بفهمه که نوید پشت دره و به نظرم از روی ضعف نمایشنامه مجبور شد آیفون تصویری، در خونه ای که قراره به زودی خراب بشه رو استفاده کنه.
3- دختره اگه می خواست فرار کنه بره خارج، کیفش رو بر می داشت از خونه فرار می کرد، دیگه دیوونه بازی و تیمارستان نمی خواست. بهانه ش این بود که توی خونه زندانی شده، دو تا راه برای فرار دختره وجود داشت،یکی چهارشنبه شب ها که نوید مهمونی داشت، دوم اینکه اگه کلید هم نداشت از همون سرایدار خانمی که خونه ش سبلان بود و به الناز کلید رو داد می تونست بگیره، البته به مورد 3 خیلی نمی شه خورده گرفت چون بالاخره فیلمه و باید ساخته شه.
4- محمدزاده از کجا می دونست شاکردوست گوشیش رو توی خونه جا گذاشت و توی آسانسور نمی تونه به پلیس یا دوستش برای کمک زنگ بزنه؟ درسته که گوشی خاموش بود ولی نوید قبل از این که زنگ بزنه رفت پشت بوم و نمی دونست گوشی شاکردوست خاموشه و از قبل این نقشه رو کشیده بود چون توی ماشین گفت من بالا نمی آم زنگ می زنم تو بیا پایین.
در مورد میزانسن فیلم، کارگردان یه جورایی می خواست نشون بده که فیلم در ناکجا آباد اتفاق می افته و کانترست های موجود مانند ... دیدن ادامه ›› موبایل جدید و اتومبیل و خونه های قدیمی برای همین منظور استفاده شده بود و می خواست سبک آلفرد هیچکاکی به فیلم بده.
برای من که خیلی کم سینما میرم، در مجموع یه فیلم خوب و متفاوت بود. شاکردوست خیلی خوب بازی کرد و اثری از بازیهای درخشان محمدزاده در تئاترهایی که ازش دیدم نبود که البته می تونست به خاطر تعداد دیالوگ های کم و ضعف کارگردان در بکارگیری بازیگر باشه.
دوستان اگر کسی میدونه اهنگی که تو فیلم پخش میشد چیه میشه لطف کنه بگه
فکر میکنم دوستان اغلب نظرات یکسانی داشتند. مختصر عرض کنم:
1- فضاسازی و فیلمبرداری فیلم عالی بود. یخورده میبرتتون تو حال و هوای فیلمای لینچ
2- ریتم داستان بسیار بسیار کند بود و موضوعات حاشیه ای و بی ربط بسیاری مطرح میشد
3- سوتی های وحشتناک !!!! ( موبایل در حال زنگ خوردن و داره باهاش صحبت میکنه)
4- این نکته رو شاید خیلی ها باهاش موافق نباشن ولی به نظر من بازی بازیگری مثل لیلا حاتمی میتونست دو سه مرحله فیلم رو ارزشمند تر کنه. شاکر دوست خیلی تلاش کرد خوب باشه و بود ولی نه در حدی که باید!!
5- متاسفانه نوید محمدزاده شده یک شخصیت تیپ که نمیتونه ازش فرار کنه! منتظر حضور کمرنگش در سالهای آتی باشیم!
6- در مجموع فیلم رو دوست داشتم و به نظرم تجربه کمی متفاوت بود برای سینمای ایران!
امتیاز: 3 از 5
من هم موفقم که نقطه مثبت فیلم نگاه نو به این نوع فیلمسازی بود که تو سینمای ایران کم به اون پرداخته شده . من هم به شخصه از این نوع فیلمها استقبال می کنم به شرطی که در قالب محض فیلمهای لینچ و امسال اون فرو نره و اثر نگاه کارگردان هم در فیلم دیده بشه .
۱۹ بهمن ۱۳۹۵
شاکر دوست واقعا بد بود،کاش حداقل این همه سال بازی تو فیلم های مختلف باعث میشد یه خرده تجربه کسب کنه و اون صحنه ی آخر خفه شدن و یکم نزدیک به خفه شدن واقعی بازی میکرد!
انتخابش به عنوان یه دختر ساده واقعا بد بود
دختری که کک و مکای صورتشو نمیپوشوند و پول پیش خوته نداشت ولی دماغش عمله
۲۲ بهمن ۱۳۹۵
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید