در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
مخاطبان گرامی، پیرو اعلام عزای عمومی، به آگاهی می‌رسد اجرای همه نمایشها و برنامه‌های هنری به مدت یک هفته از دوشنبه ۳۱ اردیبهشت تا پایان یکشنبه ۶ خرداد لغو شد.
با توجه به حجم بالای کاری، رسیدگی به ایمیل‌ها ممکن است تا چند روز به طول بیانجامد، لطفا از ارسال مجدد درخواست خودداری نمایید.
تیوال نمایش خرمهره
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 11:50:33
امکان خرید پایان یافته
۲۷ اردیبهشت تا ۰۲ تیر ۱۳۹۴
۱۹:۰۰  |  ۵۰ دقیقه
بها: ۱۸,۰۰۰ تومان

خلاصه ی نمایش: الکی مثلن اتصال خطوط ارتباطی به مرحله ی اجراییه گذارده شده ، هی وای که خرمهره دزدی باب شده ! چه می کنیم ؟ چه می کنند ؟ چی شده ؟ چی می گه ؟ چی گفتم ؟






گزارش تصویری تیوال از نمایش خرمهره / عکاس: ساناز جهان آرایی

... دیدن همه عکس‌ها ››

اخبار

›› پایان اجرای نمایش خرمهره با علی باباچاهی

›› اجرای نمایش خرمهره تمدید شد

›› تخفیف 20 درصدی «خرمهره»به دانشجویان

آواها

مکان

خیابان انقلاب، ضلع شمال غرب چهارراه ولیعصر، جنب داروخانه، پلاک ۱۴۷۸
تلفن:  ۶۶۹۷۹۴۶۸، ۶۶۹۷۹۴۷۵

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
بعد از سالها نمایشی از محسن قصابیان . با تاکید بر انرژی و وضعیت بدن بازیگر . تلفیقی از نمایش ایرانی
و نظریه برشت . دوران ویژه یی در اواخر دهه هفتاد و اوایل دهه هشتاد تئاتر ایران را به یاد می آورد که در آن وقتی پا در تالارهای نمایشی تئاتر شهر می گذاشتی گونه های متفاوتی از کارگردانی تئاتر را مشاهده
میکردی . هر کسی ویژگی های تئاتر خود را به همراه داشت و دو نمایش با یک دیدگاه را به ندرت همزمان مشاهده میکردی . خسته نباشید به گروه اجرایی .
اجرای نمایش خرمهره تمدید شد

اجرای نمایش« خرمهره » به نویسندگی فرهاد نقد علی و کارگردانی محسن قصابیان در تالار استاد مشایخی تا دو هفته دیگر تمدید شد.

این نمایش یک طنز اجتماعی ،انتقادی است که فرهاد نقد علی آن را بر اساس داستان«خطا کار» چخوف نوشته است ومحسن قصابیان با بهره گرفتن غیر مستقیم از شیوه های نمایش های سنتی ایرانی آن را در یک فضای ابزورد اجرا می کند. داستان این نمایش روایت مردمانی است که بارنجها وشادی هایشان خطوط راه آهن خود را می سازند و بعد در اثرفقراقتصادی و فرهنگی ،خرمهره هایش را باز می کنند و می بلعند. حکایت انسانهایی که به دلیل عقب ماندگی فرهنگی و اقتصادی مورد سو استفاده قدرتمندان زروگو قرار ... دیدن ادامه ›› می گیرند.

محسن قصابیان،پژمان عبدی وپویا نوروزی بازیگران این نمایش طنزهستند. نمایش «خرمهره» پس از تعطیلات از امروز یکشنبه، دوباره اجرای خود را تا دوهفته دیگردر تالار مشایخی دنبال می کند .ساعت اجرای این نمایش 50 دقیقه ای 19 است و علاقمندان برای خرید بلیت علاوه بر مراجعه به گیشه سالن می توانند باخرید اینترنتی از سایت تیوال ازتخفیف 30 درصدی بهره مند شوند.

تاکنون هنرمندان و نویسندگان صاحب نامی چون محمود دولت آبادی ، شیوا ارسطویی ،رویا نونهالی و...از این نمایش دیدن کرده اند .
پژواک این را خواند
افسون فروزند این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امشب ظرفیت سالن ما کامل بود. پنجاه و یک نفر. همه بجز شش مهمان بلیط خریده بودند. آنهم در روز یکشنبه که بنا به سنت روز مناسبی برای تیاتر نیست.به گمانم برای سالنی خصوصی که تعریف مشخصی برای سطح کارهای ارائه شده در این سالن ها ندارد؛ من و گروه اجرایی باید ده دوازده شب صبر می کردیم تا با حضور مخاطب روبرو شویم. سالن تابلوی ورودی ندارد. که ای کاش می داشت. با پنج هزار تراکت و بیشمار پوستر و چه و چه باز دوستی می گفت خبر نداشتم تیاتر بر صحنه برده ایی. می دانید چرا؟ چون در سالن های مرسوم و مشخص اجرا نکرده ام. قصد کرده ام حامی بخش خصوصی باشم و لااقل نام من از دعواهای بیشمار متقاضی اجرا در محدوده ی سالن های دولتی و نیمه خصوصی خط بخورد. هزینه اش را هم چه مادی و اعتباری می پردازم.
اما مهمتر از همه ی این ها و بحث امکانات که لازمه ی سالن تئاتر است و نمی توان از تیاتر خصوصی با بضاعت کم اش انتظار بالایی داشت، آنچه تماشاگر را به سالن می کشاند، سابقه ی اجراهای موافق یا بهتر است بگوییم اجراهایی با مولفه های خاص و مشترک است. این نکته باعث می شود مخاطب نوع میثاق و قرارداد خود را با یک سالن خاص بداند. مشابهه تعریفی که با شنیدن تالار وحدت در ذهن ایجاد می شود.
راه طولانی تا شکل گیری تیاتر خصوصی داریم. که امیدوارم با حمایت بخش خصوصی و تسهیل مفاد و لایه و طرح های لازم برای تشویق بخش خصوصی در سرمایه گذاری برای فرهنگ و هنر و بخصوص تیاتر، تن نحیف تیاتر جان بگیرد. علاوه بر این حمایت دولت از تیاتر که به جان خودم قسم در تمام ممالک تیاتر همچون دیگر گونه های اجرا از ورزش و مراسم آیینی و موسیقی و گیم و غیره ، کمک دولتی و سوبسید دریافت می کند.
اجرای تیاتر فروش یخچال و کامپیوتر و مواد خوراکی و پوشاک نیست که صبح کرکره ی مغازه را بالا بکشی و منتظر باشی و شب نشده دخل ات به قدر تلاش روزانه ... دیدن ادامه ›› پر باشد. کار فرهنگی محتاج زمان است. اخت تماشاگر با سالنی که امکانات ندارد، اما شاید بسیار بیشتر از سالن های شیک و رسمی نیاز مخاطب را برطرف کند ، محتاج صبر و زمان است.
می گویید ریزش مخاطب! کدام مخاطب؟ چقدر بوده و چقدر شده؟ چه قشر و طبقه و طیفی یه تماشای تیاتر می آمده اند و حالا چه قشری می آیند یا نمی آیند؟
ارائه ی نظریه راحت است سرکار خانم. اصل در دیدگاه آکادمیک، مراحل اثبات نظریه است. آمار می خواهد و دلیل و منطق.
به گمانم تماشاگر ما فرقی نکرده همان است که بود. گاهی یک جریان منفرد توسط یک کارگردان یا گروه اجرا حضور مخاطب بیشتری را حادث می کند. این قاعده نیست. استثناست.
آنچه بیشتر به چشم می آید استفاده از چهره های تلویزیونی و سینمایی برای رونق تیاتر است که می تواند باشد. اما همه ی توان تیاتر نیست. تیاتر اگر خوب باشد و جریان تیاتری مستمر، فارغ از حضور یا عدم حضور چهره ، میل و رغبت حضور در سالن را برای مخاطب فرهیخته ایجاد می کند. اما افسوس که تیاتر دولتی و نیمه خصوصی و حتی خصوصی ما برای فروش بلیط که گویی اصل خوبی یا بدی اجرای تیاتری است تنها به همین حضور چهره های تلویزیونی بسنده می کند. اگر تیاتر قرار است مشابه برنامه های تلویزیونی باشد. اگر تیاتر قرار است متاثر از رسانه ی جمعی مشابه تلویزیون باشد؛ اصلا چرا باید باشد؟ تلویزیون که هست. تیاتر قرار است در نوعی از حضورش تلنگر بزند ، روح زمانه را منعکس کند؛ سوال ایجاد کند و شیوه های نوین و بکر تازه ارائه دهد که تلویزیون و سینما را هم و یا حتی شاید ادبیات را هم متاثر کند. این امر نیازمند صبر است و این که تنها متر مان برای خوبی و بدی تیاتر حضور مخاطب نباشد.
محمد ظلی، ر. پ، افسون فروزند و عقیل بهرامی این را خواندند
رضا قاسم پور و لیدا شیرمرد این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید