در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال گردش ناف تهرون
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 21:35:03
امکان خرید پایان یافته
جمعه ۰۴ بهمن ۱۳۹۸
بها: ۹۰,۰۰۰ تومان

تهران هزار سال پیش روستای گمنامی بود در شمال شهر باستانی ری؛ هفتصد سال پیش و با ویرانی ری در یورش مغولان، رفته رفته گسترش یافت؛ حدود پانصد سال پیش، شاه تهماسب صفوی حصاری را به دور آن کشید و تبدیل به شهر شد؛ بیش از دویست سال پیش، قاجارها آن را به پایتختی برگزیدند و اکنون بزرگ‌ترین شهر ایران و یکی از شهرهای بزرگ جهان است.
برآورد شده که روستای تهران حدود ۲۰ هکتار مساحت داشت و حالا در هیبت یک کلانشهر بیش از ۶۰۰ کیلومتر مربع وسعت دارد! آن روستا، کجای این شهر بزرگ بود؟ چه شکل و شمایلی داشت؟ مردمانش چگونه روزگار می‌گذراندند؟ چرا خانه‌های خود را زیر زمین بنا کرده بودند؟ چه یادگارهایی از روستای تهران برجای مانده است؟

این‌ها پرسش‌هایی است که در جست‌وجوی پاسخ‌شان به اعماق محله‌های قدیمی تهران می‌رویم تا ضمن بازدید از کهن‌ترین آثار این شهر، داستان روستای تهران و محدوده حصار صفوی را روایت کنیم؛ داستان جایی را که تهرانی‌ها به آن می‌گویند: ناف تهرون!

زمان: جمعه ۴ بهمن‌ماه ۹۸
یک روزه، ساعت ۹ تا ۱۵

نوع برگزاری: پیاده‌روی در مسافت قابل توجه

خدمات تور:

  • کارشناس: حمیدرضا حسینی پژوهشگر تاریخ تهران
  • راهنما: شیوا شبه
  • پذیرایی نیم‌روزی
  • ارایه بروشور اختصاصی
  • پرداخت ورودیه‌ها
  • ناهار: با هزینه مسافران

مکان: محدوده روستای تهران (واقع در منطقه ۱۲ فعلی)

برنامه بازدید:
گذر امام‌زاده یحیی و بقعه امام‌زاده یحیی، بازارچه نایب‌السلطنه، حمام قبله، گذر حمام فیروزه، بقعه و بازار سید اسماعیل، بازار حضرتی، کوچه ارامنه، گذر لوطی صالح، گذر باغ ایلچی، دروازه محمدیه، بازار دروازه نو، بقایای برج و باروی شاه تهماسبی، مدرسه منیرالسلطنه، پایان تور در مقابل بقعه امام‌زاده سید ناصرالدین

توجه مهم: این تور با پیاده‌روی قابل توجه همراه است و برای کودکان، سالمندان و بیماران مناسب نیست. هنگام شرکت در این تور حتما کفش و لباس مناسب پیاده‌روی بپوشید.

 

برای هرگونه سوال یا هماهنگی از طریق تلگرام، واتس اپ یا پیامک با شماره ۰۹۳۵۷۳۸۰۳۱۷ تماس بگیرید.
کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام مشق تاریخ: @mashghetarikh 

«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
گذر ایلچی
زمان عباس میرزا اینگونه جرات داشتند.
در کوچه‌پس‌کوچه‌های بازار قدیم تهران، جایی نزدیک باقی‌مانده‌های حصار طهماسبی، وسط کوچه باغ ایلچی، سفارت سابق روسیه قرار دارد. این بنا یادآور مبارزه‌ی مردم با خواسته‌های نابجای بیگانگان است؛ اما حالا به‌شدت آسیب دیده است.

سفارت سابق روسیه امروزه خانه باغی پر از نخاله‌های ساختمانی و کفش‌های سفیدی است که ادعای انبار کفش بودن این سفارتخانه را در طول سال‌های گذشته ثابت می‌کند. این خانه شامل ستون‌ها، دیوارها، شومینه‌ها و گچ‌بری‌های از بین رفته است که در مجموع، ارزشمند بودن بنا را ثابت می‌کنند.
برای رفتن به این خانه باغ که حالا بیشتر یک نام از آن باقی مانده، نخست باید ‌ از در بزرگ قرمزرنگ کارگاهی که بیشتر شبیه انبار پارچه است، عبور کرد، سپس با پشت سر گذاشتن راهرویی کوچک که پر از پارچه‌های انبارشده است، از دری کوچک که جواز باز شدن آن دست مالک خصوصی خانه است، گذشت تا به سفارت سابق روسیه رسید.
منبع اینترنت
محمد فروزنده این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید