در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش مکالمات
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 23:12:35
امکان خرید پایان یافته
شنبه ۱۸ تا ۱۹ اسفند ۱۳۹۷
۱۸:۰۰  |  ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
بها: ۱۰,۰۰۰ تومان
کلاژی از اندیشه‌های اکبر رادی به روایت ما.

با همراهی: کورش سلیمانی، آرزو جلالی، حنان سعادت، نگار قرهی، محمدجواد حشمتی، نیلوفر هنرکار، ایمان حمیدی، امیرحسین یزدان دوست، ندا حمیدی زاده، مهسا پرورده، درسا جلالی، احمد راهداری،  حمزه مالمیر، سعید لطفی، مسعود قدسی، سایت تیوال و مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مکان

میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان پردیس، تالار اجتماعات دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
با تشکر از همراهی تک تک شما عزیزان در اولین اجرای نمایش "مکالمات"، امروز از ساعت 18:30 در دومین و آخرین اجرای این نمایش افتخار میزبانی تان در آمفی تئاتر پردیس ونک دانشگاه خواجه نصیر خواهیم داشت.
امروز هنرمندان ارجمند آقایان بهروز بقایی و کورش سلیمانی مهمان ما خواهند بود.(به دلیل تقارن با اذان، به جای ساعت 18, از ساعت 18:30 در خدمت شما عزیزان خواهیم بود).
امکان تهیه بلیط تا پیش از شروع برنامه از طریق سایت "تیوال" برقرار خواهد بود.
ممنون که خانواده تئاتر دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی را تنها نمی گذارید...

با احترام
امیر مسعود این را خواند
آقای سوبژه (محمد لهاک)، پرستو حق گوی و omid.drn این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
آرمین: سؤال که تو سینه باشه، مثل موریانه ایمان رو می‌خوره. (از نمایشنامه شب روی سنگفرش خیس)
«اکبر رادی» مصداق بارز صحبت‌های شایگان است. کسی که از درد اجتماع و مردمش نوشته و شخصیت‌های نمایشنامه‌هایش آدم‌هایی از پیرامونمان هستند. او معتقد بود که همین دور و بر خودمان آنقدر مسئله وجود دارد که از هر کدام این‌ها می‌توان یک درام پدید آورد و لزومی ندارد برای نوشتن به جوامع دیگر یا به مرمت متون کهن روی آوریم. رادی باور داشت اگر هنرمند با مضامین ساده زندگی مردمان جامعه معاصر خود درامی خلق کند، دِین خود را ادا کرده است.

رادی، ‌زاده شمال بود و تحولات پرشتاب اجتماعی سال‌های دهه ۲۰ و ۳۰ تاثیری عظیم در آثارش گذاشت. قلم رادی به عنوان یکی از پیشگامان نمایشنامه‌نویسی ایران در آن سال‌ها سرشار از جوهر درد مردمی است که نفس می‌کشند و حقیقت دارند. سبک رئال او برگرفته از مشاهدات عینی اوست. رادی درباره اولین نمایشنامه جدی‌اش به نام «روزنه آبی» که در سال ۱۳۴۱ به چاپ رسید، می‌گوید: «این اثر عصیان نسل علیه حاکمیت فرسوده اما مستقر پدر سالارانه است.» روزنه آبی، شکاف عقیدتی بین دو نسل قدیم و جدید را بیان می‌کند و از تاریخ چاپ این اثر، رادی به عنوان نمایشنامه نویس مطرح می‌شود. با اینکه اولین نمایشنامه رادی «از دست رفته» است ولی خودش این نمایشنامه را اثری خام می‌داند. درواقع، همه «روزنه آبی» را اولین کار جدی و حرفه‌ای وی در دوران پربار کاری‌اش می‌دانند.

حضور او به قدری پررنگ است که پس از نمایشنامه «افول» جلال‌آل‌احمد درباره‌اش می‌گوید: «رادی در افول حسابی طلوع کرد.» از اینجاست که یکی از بزرگ‌ترین ... دیدن ادامه ›› نمایشنامه‌نویسان تئا‌تر ایران ظهور می‌کند، مردی خوش‌فکر با قلمی شسته و روفته.

بسیاری رادی را چخوف ایران می‌دانند. شخصیت‌ها در نمایشنامه‌های رادی، با داشتن مسلک روشنفکری، خصلت‌هایی شبیه طبقه مرفه آثار چخوف دارند که اکثراً افرادی منفعل محسوب می‌شوند و مأیوسانه نشسته و دست به عمل نمی‌زنند.
درباره اکبر رادی چخوف معترض
بیشترشان در یک فضای نوستالژیک به سر می‌برند و با فلسفه بافی و حرف‌های بیهوده، خود را مقید و مجبور کرده‌اند که تنها انزوا و دوری گزیدن از دیگران را برگزینند. در نتیجه، ضربه‌های روحی ناشی از تقابل و مواجهه با دیگر طبقات را در کنج عزلت تحمل می‌کنند. او مانند چخوف‌ تنها نویسنده‌ ماست‌ که‌ نوشته‌هایش‌ قهرمان‌ ندارد. همه‌ آدم های‌ او بحران‌ زده‌اند و او همه‌ را مورد بررسی‌ قرار می‌دهد.
رادی، با تجربه و ادراک قوی و تعهدش نسبت به زبان و فرهنگ مردمانش، جلوه‌ای را از ایران معاصر برای صحنه تئا‌تر به ارمغان می‌آورد که هم متناسب تئاتری است که وظیفه‌اش، بازتاب آینه وار اجتماع روز است و هم برازنده صحنه‌ای است که سخت به دنبال هویت ایرانی خود می‌گردد. هرچند این جلوه، بیشتر در محدوده جامعه شهری و ترجیحاً تهران و استان‌های شمالی قابل تعمیم باشد.
زنده‌یاد اکبر رادی در حالی در ۵ دی ماه سال ۱۳۸۵ چشم از جهان فروبست که در طول حیات خود بیش از ۳۵ نمایشنامه به رشته تحریر درآورد
---------------
ما در مکالمات قرائت و برداشت شخصی خود را از "رادی" ارائه کرده ایم.
این رادیِ ماست...
امیر و مهرداد کیا این را خواندند
آقای سوبژه (محمد لهاک)، بهزاد هندی و پرستو حق گوی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید