در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال فیلم فیلم های کلاسیک خارجی (هنر و تجربه)
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 09:35:39
۱۶ خرداد تا ۳۰ آبان ۱۳۹۴

آگیره، خشم خداوند

کارگردان: ورنر هِرتزوک
بازیگران: کلاوس کینسکی، روی گویرا، سسیلیا ریورا، هلنا روخو، دل نگرو، آرماندو پولانا و ادوارد رولاند

در سال 1560 «گونسالس پیسارو» (رپولس)، برادر فاتح بی رحم پرو، سرزمین اینکاها، در جنگل های انبوه به دنبال شهر افسانه ای ثروت و طلا، ال دورادو، می گردد. اما «دون پدرو » (گویرا) که رهبر این گروه است خیلی زود به دست «آگیره» (کینسکی) جاه طلبی دیوانه، خلع می شود. شرح فیلم: این فیلم زیبا سرسلسل هی تکان دهنده ای برای فیلم های به اصطلاح «جنگلی» هِرتزوک و معرفی او در سطحی بین المللی بود که امتداد وسوسه های بشری را تا سرحد جنون در محیطی به دور از امنیت کاذب تمدن تصویر می کرد. کینسکی یک دیوانه واقعی است.

جدول اکران فیلم  >>> کلیک کنید


عکس‌های پایه

فیلم فیلم های کلاسیک خارجی (هنر و تجربه) | عکس فیلم فیلم های کلاسیک خارجی (هنر و تجربه) | عکس
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
((ورتوف، آیزنشتاین و... و رویای محقق! )) 
اکران فیلم های پیشرو و غیرجریان غالب ، سینمای ایران و جهان توسط گروه سینمایی "هنر و تجربه" یک رویداد فرخنده و امیدبخش است. به خصوص برای بیشترمخاطبین جدی(غیر متخصص سینما) که شاید دسترسی به این نوع فیلم ها برایشان دشوار باشد. آیزنشتاین ، ورتوف و...اسامی بودند که سالها به عنوان نظریه پردازان و فیلمسازان پیشرو و جریان ساز ،در لابلای خطوط مقالات چاپ شده مجلات و کتاب های حرفه ای سینمایی خوانده و یا ناخوانده ازشان عبور کرده ایم. اینها سرچشمه و منبع تاثیرنسلهای متمادی از غول های سینمایی بوده اند .امکان تماشای فیلم هایی از آنها برای مخاطب (غیر متخصص) در سالنی در تهران یا هر جای ایران قطعا یکی از بهترین اتفاقات ممکن فرهنگی این چند سال اخیر می باشد.دیده شدن این نوع فیلم ها خارج از حیطه های حرفه ای و آکادمی(به امیداینکه واقعا در این حوزه ها دیده شود!)بسیار شگفت انگیز و موثراست و باعث تعمیق نگاه مخاطبین نسبت به مقوله سینما به مثابه مجموعه هایی از فن/هنر/فلسفه می شود . 
** 
"مردی با دوربین فیلمبرداری" اثر ژیگا ورتوف 
تماشای فیلمی که برخی آنرا بهترین مستند تاریخ سینما می دانند هیجان انگیز بود البته در حین تماشایش از این عنوان بی خبر بودم اما در حیرت بودم که نزدیک به صد سال پیش چه نوعی از سینمایی وجود داشته !فیلمساز که می خواست مظاهر زندگی مدرن و شهری و صنعتی شوروی دهه بیست را در یک طلوع تا غروب خورشید ... دیدن ادامه ›› به تصویر بکشد از تکنیکها و جلوه های ویژه سینمایی بیشماری استفاده می کند که یا خود آنرا ابداع کرده بود و یا به شیوه ایی بسیار جدید توسط او به کار گرفته شده بودند از جمله :دابل اکسپوژر، تصویربرداری زمان گریز،اسلوموشن، فریز فریم، جامپ کات،انیمیشن، کلوزاپ های اغراق آمیز..." ورتوف برای مستند کارکرد اجتماعی متصور می شد.او فیلم های داستانی رایج را مخدر سینما می نامید و معتقد بود که این فیلم ها آگاهی سیاسی و اجتماعی مخاطبان خود را زایل می کند."
*** 
فیلم اصلی "دشت بژین" ،ساخته شده توسط آیزنشتاین ،ظاهرا در آتش سوزی سوخته و از بین رفته است و این فیلم بازساخت فیلم در دهه های بعدی پس از سرهم بندی راش های پیداشده بود .به نظرم مضمون قابل توجهی نداشت یک پسر روستایی که توسط پدرش کشته می شود...اما چند قاب بندی بسیار زیبا در خاطرم مانده از جمله صحنه ی شروع فیلم ،درخت پرشکوفه و ابرها و زمین آماده کشت! آیزنشتاین نظریه پرداز و فیلمساز مهم جنبش نظریه مونتاژ است .او از مفهوم دیالکتیک هگل و مارکس برای تشریح نظریه مونتاژ خود استفاده می کرد!
 ** 
حالا چقدر مشتاقم درباره ی مونتاژ و آیزنشتاین و ورتوف و جنبش مونتاژ بیشتر بدانم. 
***
"شعر سینما " را از جمله فیلمهای کوتاه آوانگارد تاثیرگذار می دانند که توسط یک هنرمند آمریکایی فرانسه دوست در 1926 ساخته شده و از فتوگرام و دیگر تکنیکهای فیلم برداری در آن استفاده شده است و در مواردی هنوز با تصاویری که در قرن 21 هم خلق می شود برابری می کند! 
*******
در حرف اول، شماره یکم نشریه گروه سینمایی "هنر و تجربه" ،آقای ایرج تقی پور گرامی از پاریس گفته بودند و این امکان که در آن شهر فیلم های معروف تاریخ سینما و فیلم های کوتاه و مستند به تناوب در سالن هایی به نمایش در می آید.....ایشان نوشته بودند تلاش خواهند کرد تماشاگر ایرانی به لذت بردن از تماشای فیلم های هنرمندانه ی فیلمسازان ایرانی و غیرایرانی مبتلا شود. به ایشان و گروهی که خواهان این ابتلای بزرگ فرهنگی است درود می فرستیم و دست مریزاد می گوییم.
مصطفی بیگ محمدی، شکوه حدادی و غزاله فتوحی این را خواندند
farhad riazi، وحید هوبخت و کیمیا TAV این را دوست دارند
یادمه یک دفعه خبطی کردم و رفتم فیلم ایوان مخوف آیزنشتاین و تو حوزه هنری دیدم جوری شد که کلا از سینما روسیه و اسم آیزنشتاین تا به الان دوری می کنم :|
۲۳ آبان ۱۳۹۳
سینه-ودکا !!! هیجان انگیز به نظر میرسه...البته مصطفی جان باید دید که ورتوف بزرگ ودکا دوست داشته یا به مذاقش سازگار نبوده..به نظر من که نبوده چون با سینمای تجاری هم به نظر مذاقش هماهنگ نبوده!!!
مرسی عزیز به هر حال جالب بود
۲۴ آبان ۱۳۹۳
((46 نفر این را دوست دارند.))
رکورد زدید جناب ابرشیر!
:)
۱۲ دی ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید