در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش پنجره‌ای رو به حقیقت
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 11:29:21
امکان خرید پایان یافته
۱۳ تا ۲۶ خرداد ۱۴۰۱
۲۰:۰۰  |  ۱ ساعت
بها: ۴۰,۰۰۰ تومان
حقیقت مثل نور خورشیده ،حتی اگه ابرای تیره جلوی خورشیدو بگیرن اون بالاخره راه خودشو به قلب آدما پیدا می کنه

کسب مقام اول کارگردانی در جشنواره روح‌الله
کسب مقام اول طراحی لباس در جشنواره روح‌الله
کسب مقام سوم بازیگر زن در جشنواره روح‌الله

مکان

خیابان استانداری، خیابان سعدی، عمارت سعدی حوزه هنری

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
»نگاهی به نمایش «پنجره‌ای به سوی حقیقت» از منظر یک درام خانوادگی و روان‌شناختی»

لویی: می‌رم یه‌جایی که بشه نفس کشید...

دکتر دیوید استوپ (David Stoop) روان‌شناس شهیر آمریکایی خانواده‌ی ناکارآمد یا نابسامان (Dysfunctional Family) را خانواده‌ای توصیف می‌کند که در آن تعارض، بدرفتاری و اغلب بی‌توجهی و آزار نسبت به فرزندان به طور مداوم اتفاق می‌افتد و به تدریج اعضای خانواده با روش‌های گوناگون با آن کنار می‌آیند. هر عامل استرس‌زا (مانند جابجایی، بیکاری، بیماری جسمی یا روانی، بلایای طبیعی و...) می‌تواند سبب بدتر شدن مشکلات موجود گردد.
نمایش «پنجره‌ای به سوی حقیقت» روایت خانواده‌ی ناکارآمد رافائل اسکات کارخانه‌دار متمول فرانسوی در بحبوحه‌ی انقلاب ایران است. رافائل پدری است سلطه‌گر با عقاید فاشیستی و لوییزا همسر او، مادری است منفعل و مسئولیت‌گریز که اغلب در توهم و رؤیا به سر می‌برد. برآیند چنین تعارضی فرزندانی هستند که ترجیح ‌می‌دهند بیشتر اوقات را در خارج از محیط خانواده بگذارند. کاترین، برای فرار و کنارآمدن (تحمل) با وضع موجود به عیاشی و خوش‌گذرانی روی آورده و لویی ... دیدن ادامه ›› نیز با پیوستن به گروه‌های آزادی‌خواهی و آنارشیستی تلویحاً به مبارزه با پدر خود برخاسته است. انقلاب ایران و ورود بنیان‌گذار آن به محل اقامت خانواده‌ی اسکات به مثابه‌ی جرقه‌ای بر این انبار باروت عمل می‌کند و اختلافات پنهان اعضای خانواده با یکدیگر را به سطح می‌آورد.
به صحنه بردن روابط اعضای یک خانواده (درام خانوادگی) دقت و توجه مضاعف و اجرای بی‌نقص‌تری را از بازیگران جهت حصول هم‌ذات‌پنداری مخاطب، طلب می‌کند. خوش‌بختانه گروه بازیگران این نمایش از این آزمون سربلند بیرون می‌آید. گزاره‌ی معروفی در مدیریت و بهره‌وری منابع انسانی وجود دارد که تعادل و توازن بین همه‌ی اعضای یک گروه (تیم) را از کیفیت و غنای هر یک از اعضا مهم‌تر می‌داند. گروه شش‌ نفره‌ی بازیگران این نمایش نمودی از شش سیم یک ساز هستند که با هارمونی و هم‌آهنگی خوبی نواخته می‌شود. سخت‌ترین کار شاید انتخاب بهترین و بدترین بازیگر این نمایش باشد!
سپهر، حسین مجتهدی، امیر مسعود و امیرمسعود فدائی این را خواندند
رضاک این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
در طول نمایش بازی بازیگران رو بیشتر دنبال میکردم و مجموع بازی بازیگران به نسبت خوب بود و مخاطب جریان نمایش رو تعقیب میکرد...
سپهر، امیرمسعود فدائی، تانیا و امیر مسعود این را خواندند
Mina و رضاک این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خیلی جذاب و تاثیر گذار بود??
تانیا، سپهر و امیر مسعود این را خواندند
رضاک، تارا حسن پور، Sobhan Akbari و بهار امینی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید