در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال گردش دیدار با بوف ناآرام |بازدید از خانه و پاتوق‌های صادق هدایت|
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 17:37:06
امکان خرید پایان یافته
پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶
بها: ۷۵,۰۰۰ تومان

برگزارکننده: سرزمین سبز

مبدا: بیمارستان امیراعلم
ساعت حرکت: ۱۳:۳۰
ساعت برگشت: ۱۹:۰۰

- بازدید از خانه و پاتوق‌های صادق هدایت
- با همراهی جهانگیر هدایت، برادرزاده صادق خان هدایت
- امضای کتاب توسط ایشان

خدمات: وسیله نقلیه توریستی، راهنما تخصصی (جهانگیر هدایت)، پذیرایی در کافی شاپ و مجوز ورود

برنامه راس ساعت ۱۳:۳۰ از خانه صادق هدایت واقع در بیمارستان امیراعلم آغاز می شود، با همراهی و توضیحات و خاطرات شنیدنی جهانگیر هدایت از عموی خود صادق هدایت و دوران زندگی خود در آن خانه. حدود ساعت ۱۵ به سمت کافی شاپ میرویم که در آنجا از شما پذیرایی می شود و پس از آن با اتوبوس توریستی به همراه جهانگیر هدایت  از کنار مکان هایی که زمانی پاتوق های صادق هدایت بوده اند، مثل  پرنده ابی، رزنوا، هتل ریتس و...گذر می کنیم و جهانگیر خان توضیحات لازم را ارایه می دهند.حدود ساعت ۱۷ به کتابفروشی  "هنوز "واقع در خیابان کریمخان می رویم و با جهانگیر خان گفتگو را ادامه می دهیم و عکس یادگاری میگریم و همچنین میتوانیم از کتاب های مربوط به صادق هدایت خریداری کنیم و از جهانگیر خان امضا بگیریم.
حدود ساعت ۱۹ هم از گروه خداحافظی می کنیم.

نکات قابل توجه:
۱- خانه صادق هدایت در حال حاضر کتابخانه بیمارستان امیراعلم است و ورود به آن به صورت متفرقه، مطلقا ممنوع می‌باشد.
۲- با توجه به ضوابط موجود در خانه صادق هدایت، عکاسی با دوربین شخصی ممنوع می باشد. گرفتن عکس گروهی و یا تکی توسط عکاس موسسه با دوربین حرفه ای امکان پذیر است.

توجه: هزینه اعلام شده بابت کارپردازی موسسه و خدمات، پذیرایی، وسیله نقلیه مجهز، تدارکات و نیز بخشی از آن بابت خیریه می باشد و هیچگونه منافع انتفاعی و غیرانتفاعی برای بیمارستان امیراعلم و تشکیلات آنجا ندارد. همچنین این بازدید از طریق دریافت مجوز قانونی از مراکز ذیصلاح صورت می گیرد.

شماره تماس موسسه
۰۲۱۵۵۴۳۹۲۰۲

«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
خانه مهدی قلی خان هدایت
خانه هدایت که نخست وزیر رضاشاه بود،الان تبدیل به کافی شاپ بناک شد و دو طبقه با زیرزمین هست ،حیاط خیلی قشنگی با طاق و گل های رونده دارد.
طبقه دوم هم گچبری خوبی دارد مثل بوتیک هتل رزار هست مناسب لوکیشن فیلم هم هست.
در خیابان بهار، پشت استادیوم شیرودی در یک بن بست هست.
وی و پدربزرگ صادق هدایت دارای یک پدربزرگ بودند یعنی فامیل هم بودند.

##او فردی ادیب و سخندان، با تسلطی ممتاز به زبان و ادبیات فارسی، عربی، آلمانی بوده و تا حدی فرانسوی و انگلیسی می‌دانست.
وی پس از بازنشستگی در ملک ییلاقی خود دروس شمیران اقامت داشت و موقوفاتی از قبیل بیمارستان هدایت، مسجد و مدرسه در آن محله ایجاد نمود. مقبرهٔ ... دیدن ادامه ›› او نیز در خیابان بهداد دروس واقع است.

اعتبارنامه او در ۲۷ بهمن در مجلس طرح شد اما این بار با اعتراض نمایندگانی همچون سید یعقوب شیرازی نماینده شیراز روبرو شد که مخبرالسلطنه را به دلیل پیشینه اش در فارس و آذربایجان و رفتاری که با ستارخان و باقرخان و شیخ محمدخیابانی داشته، فردی ضدمشروطه دانست که شایستگی نمایندگی ندارد. سید یعقوب گفت: «از لب دریای بوشهر تا پشت دروازه شیراز به واسطه عملیات ایشان غرق خون است … کسی که به محمدعلی میرزا مشروطه مشروعه را نشان داد که هنوز هم اختلاف بین آزادیخواهان و مذهبیون باقی است، مخبرالسلطنه بود». سلیمان میرزا نیز در مخالفت با اعتبارنامه مخبرالسطنه گفت تنها در صورتی حاضر است به اعتبارنامه او رأی بدهد که او محاکمه شود و بیگناهی اش در دادگاه به اثبات برسد. سرانجام به پیشنهاد شاهزاده محمدهاشم میرزا افسر مجلس رأی داد که رسیدگی به اعتبارنامه به زمانی موکول شود که مخبرالسلطنه در مجلس حضور یابد و از خود دفاع کند.مخبرالسلطنه در شانزدهم فرودین ۱۳۰۱ در مجلس حضور یافت و از خود دفاع کرد. هیاهوی زیادی در این جلسه به پا شد. مدرس و ملک‌الشعرای بهار ضمن انتقاداتی از مخبرالسلطنه خواهان رأی اعتماد به او شدند و سرانجام با ۴۹ رأی از ۷۲ نماینده حاضر، اعتبارنامه اش به تصویب رسید.

مهدی‌قلی هدایت، ملقب به مخبرالسلطنه (زادهٔ ۱۲۴۳ خورشیدی، تهران – درگذشتهٔ ۱۳۳۴ خورشیدی، تهران) از رجال عصر قاجار و پهلوی، و در مقاطع مختلف متصدی مناصب مختلفی ازجمله حکومت آذربایجان و فارس، نمایندگی مجلس در صدر مشروطه، وزارت علوم، وزارت فواید عامه، وزارت عدلیه، ریاست دیوان تمیز (دیوان عالی کشور) و بالاخره نخست‌وزیر ایران در دوره رضاشاه پهلوی بود؛ و نوه رضاقلی خان هدایت مازندرانی بود.

مخبرالسلطنه هدایت قریب شش سال نخست‌وزیر رضاشاه پهلوی بود. در دوران نخست‌وزیری او پایه‌های دیکتاتوری محکم شد. مادام که تیمورتاش حیات داشت حل و فصل امور با او بود و تا حدی هم داور و سردار اسعد و نصرت الدوله در کارها مداخله داشتند. پس از زندانی کردن نصرت الدوله و تیمورتاش و سلب مصونیت از عدهٔ زیادی وکیلان مجلس هدایت کارگزار مطیعی بود که دستورهای شاه را بدون چون و چرا اجرا می‌کرد که سرانجام دورهٔ او هم سپری شد و در شهریور ۱۳۱۲ از کار برکنار گردید.

منبع اینترنت###
مهرناز خلیلی این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید