در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش شاهنامه آخرش خوشه؟
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 05:57:57
امکان خرید پایان یافته
۱۹ خرداد تا ۰۷ تیر ۱۳۹۸
۲۰:۰۰  |  ۱ ساعت
بها: ۲۵,۰۰۰ تومان
زال پدر رستم صاحب فرزندی می‌شود که او را شغاد نام می‌نهد. ستاره شناسان و اختربینان طالع آن پسر را شوم پیشگویی کرده و به زال می‌گویند.

گزارش تصویری تیوال از نمایش شاهنامه آخرش خوشه؟ / عکاس: پریچهر ژیان

... دیدن همه عکس‌ها ››

ویدیوها

آواها

مکان

خیابان آیت اله طالقانی، خیابان شهید موسوی شمالی (فرصت سابق)، باغ هنر، خانه‌ی هنرمندان ایران، تماشاخانه استاد عزت‌اله انتظامی
تلفن:  ۸۸۳۱۰۴۵۷، ۸۸۳۱۰۴۵۸

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
خرید بلیت سانس پایانی این نمایش به کارگردانی شاهین گل کار و بازی مریم شیرک وند، رها رفیعی، نصیر ابرچی، مهدی امین غفاری، آرمان یار احمدی، محمد جادری، شاهین گل کار در ساعت ۱۹ روز جمعه ۷ تیرماه همینک آغاز شد.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خوشحالم که این نمایش را دیدم. اینکه هنوز به گونه های نمایشی مثل نقالی و شاهنامه خوانی توسط جوانهای خوش فکر اهمیت داده می شود جای خوشحالی دارد. دلهره آور است این حجم از علاقه به نمایشنامه های غربی یا حتی مدل غرب در حالیکه به آثار فاخر خودمان بی توجهیم. و چه خوب این نمایش تئاتر مدرن را با ادبیات غنی خودمان پیوند میزند. دست مریزاد.
خب باید گفت اجرا یه کار خوب و تاثیرگذار بود. کاری با تلفیق تئاتر فرم ، نقالی و در قسمتی از اجرا مدرن.
بزرگترین حسن کار خوب از کار در آمدن لحن ها بود. چه بازیگران زن و چه بازیگران مرد هردو به خوبی از پس لحن حماسی کار براومده بودند. بازی ها ( فرم ها ) خوب و پر انرژی و هوشمندانه بودن ( البته در بعضی قسمت ها نیاز به کار و فکر بیشتر داشت). خط روایی داستان به شیوه سنتی نقالی حرکت میکنه ولی در میانه شکسته میشه و به حالت روایی مدرن تبدیل میشه و دوباره به همان خط روایی قبلی باز میگرده. این دو خط روایی هر کدام به تنهایی بسیار خوب روایت می کنند اما در ترکیب با هم خیلی جفت و جور در نیامدند. در واقعا شیوه انتقال فضا نیاز به تفکر بیشتر داشت چون اون نوع شکست بیشتر حالت شوک رو داشت در اجرا . ( من به شخصه واقعا باورم شد که بازیگر دیالوگ فراموش کرد ) البته شاید کارگردان به عمد چنین شوکی رو به تماشاچی داده تا ازون فضای روایی سنتی بیرون بیاد . هر چه که بود این انتقال برای من تماشاچی خوب جا نیوفتاد ولی خود اجرای مدرن خیلی خوب از کار دراومد که به نظرم می تونه به تنهایی یه اجرای مستقل باشه .
شاید تنها ایرادی خاصی که میشه به کار گرفت اینکه (نسبتا ) شخصیت ها را به خوب و بد تقسیم کرده . نکته اصلی در شخصیت های شاهنامه که هنر اصلی فردوسی هم هست ، طیف داشتن شخصیت هاست یعنی شخصیت ها خاکستری هستند نه خوب هستند و نه بد و در این میان انگیزه ها و دست تقدیر حرف اول رو می زند . از انگیزه های شغاد و رفتار رستم و همه اتفاقاتی که تراژدی رستم رو پیش میکشه حرفی گفته میشه ولی نیاز به پرداخت دقیقتر و بیشتر داشت. نکته دیگه که در داستان های شاهان و پهلوانان شاهنامه به ویژه رستم ( که حالت نیمه اساطیری دارند ) عاملی که نقش پررنگی داره حیوانات (رخش) هستند. تا جای که در هفت خان رستم، این رخش است که خان اول رو پیروز میشه . در داستان مرگ رستم ، رستم وقتی مرگ رخش ( جفت خود ) رو جلوی چشمام میبینه در برابر مرگ تسلیم میشه که در نمایش اصلا به این موضوع پرداخته نمیشه که اگر میشد بر زیباتر و جذاب تر شدن تراژدی افزوده میشد.
چند تا نکته تکنیکی : اول اینکه اگر سالن تئاتر بهتری برای اجرا بود قطعا شاهد ... دیدن ادامه ›› اجرای درخشان تری بودیم. دو اینکه قبل از اجرا اگر تماشاچی درباره مرگ رستم مطالعه کنه و با اگاهی از داستان بره اجرا رو ببینه ، حتما از اجرا لذت بیشتری خواهد برد.
سرکارخانم، حالا که انقد جامع و مفصل نوشتید کاش یه تیک "گزینه لو دادن" رو هم میزدید
۲۵ خرداد ۱۳۹۸
اشتباه کرد آ سید جان :))
۲۶ خرداد ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید