در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش شام آخر
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 22:14:22
امکان خرید پایان یافته
۲۶ اردیبهشت تا ۳۰ خرداد ۱۴۰۱
۱۹:۳۰  |  ۲ ساعت
بها: ۱۰۰,۰۰۰ تومان
داستان زندگی حضرت عیسی مسیح (ع) به روایت مریم مقدس و حواریون او و همچنین محاکمه آن حضرت توسط پیلاطوس، حاکم یهودی.

درباره نمایش:
نمایش "شام آخر" با رویکردی مدرن و با شیوه‌ی اجرایی نیمه موزیکال، توسط بیش از سی بازیگر و خواننده و نوازنده به روی صحنه می رود.

منابع مورد استفاده:
مرشد و مارگاریتا (میخائیل بولگاکف، ترجمه: عباس میلانی و حمیدرضا آتش‌برآب)، انجیل‌های من (امانوئل اشمیت، ترجمه: قاسم صنعوی)، جلجتا (ویلیام ییتس، ترجمه: فرید قدمی)، انجیل‌های چهارگانه (یوحنا، متی، مرقس و لوقا)

توجه: پیرو اعلام روابط عمومی نمایش، به آگاهی علاقه مندان می رسد، آقای رحیم نوروزی، تا روز پایانی اجرا، در نمایش ایفای نقش خواهند کرد.

دسته‌بندی
صحنه‌ای

اخبار

›› یادداشت رضا آشفته برای نمایش «شام آخر»

ویدیوها

مکان

خیابان طالقانی، خیابان شهید موسوی شمالی، جنب خانه هنرمندان، تماشاخانه ایران‌شهر
تلفن:  ۸۸۸۱۴۱۱۵_۸۸۸۱۴۱۱۶

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
" هر که به جای هر که باشه ...
همان کاری را خواهد کرد
که آن دیگری کرده ...‌‌."


از استاد مسعود دلخواه چیزی جز این توقع نمی شود داشت
در اولین روز اجرای نمایش ، و در کنار استاد مسعود دلخواه عزیز افتخار دیدن این نمایش رو داشتم و بسیار لذت بردم از این به نوعی کنسرت نمایش زیبا
سپهر، Reza1991s و امیر مسعود این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سلام به همه

خرداد ماه، بعد از دیدن نمایش و گفتگوی طولانی با دوستی، نظرم رو مفصل نوشتم که متاسفانه پرید.
حالا با تاخیر و به خلاصه نظرم رو مینویسم:
یک ایده جالب و قابل اعتنایی در طرح کلی وجود داشته که میشد رد پاش رو در مواردی مثل طراحی لباس، انتخاب بازیگر و تنظیم سطح حس بازی‌ها دید؛
اما در انتقال اون ایده به مرحله متن، و بعد، از متن به اجرا، توفیق قابل اعتنایی به دست نیامده بود؛
از نظر محتوایی هم، اونطور که تو ذهنمه و اگر درست یادم مونده باشه، مقداری سرگردان بود بین روایت تحریف‌شده و نشده (یا به طور عام‌تر بگم، بین دو روایت متفاوت درباره عیسی مسیح (ع))؛ البته نقطه محوری حرفم در درجه اول، روی سرگردانیش هست نه اینکه چرا حالا با اعتقادات من اینجاش جور در ... دیدن ادامه ›› اومده یا نه.
صحنه پایانی کار هم، از نظر نورپردازی و تنظیم صحنه و گفتار، کارت‌پستالی بود؛ هم از نظر سطح ارزشمندی (که بالا نبود) و هم از نظر چشم‌نوازی (که بود).

پ.ن.: اگر نمایش نکته‌های مثبت دیگری داشته و از یادم رفته، عذر میخوام؛ .. مثلا یادم اومد یه فرآیندی برای بازی و طراحی لباس آقای بلوچی (یا شاید هم فقط لباس آقای بلوچی) طراحی شده بود که خوب بود.
سپهر این را خواند
امیرمسعود فدائی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
من باورم نمیشه شام آخر رو مسعود دلخواه ساخته باشه و مفیستو رو هم مسعود دلخواه ساخته باشه...چجوری میشه یه نمایش اونقدر خوب و این انقدر بد،چجوری میشه منی که چهار یا پنج بار مفیستو رو توی سالن دانشگاه تهران رفتم و دیدم،انقدر نا امید بشم که به خودم بگم نرو دیگه،نبین دیگه،حتی یه چیز خیلی ساده مثل تعداد سکه ای که به یهودا دادن رو هم نشمردن ۳۰ تا سکه بذارن توی کیسه،چیزی به این سادگیو توجه نمیکنن دیگه بازیگری ها بمونه به جای خودش
جفتشون برای من فوق‌العاده طولانی، کسل‌کننده و آزاردهنده بودن😊😊
۳۱ خرداد ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید