در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش تراس
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 16:12:43
امکان خرید پایان یافته
۲۲ اردیبهشت تا ۲۸ خرداد ۱۳۹۸
۲۱:۳۰ و ۱۷:۳۰  |  ۱ ساعت و ۲۵ دقیقه
بها: ۳۰,۰۰۰، ۴۰,۰۰۰ و ۵۰,۰۰۰ تومان  |  جزییات
از ردیف ۱ تا ۶: ۵۰،۰۰۰ تومان
ازردیف ۷ تا ۱۱: ۴۰،۰۰۰ تومان
بیرون از ظرفیت: ۳۰،۰۰۰ تومان
اتی ین و مادلن در آستانه‌ی جدایی هستند و باید برای خانه‌ای که در آن زندگی می‌کنند مستاجر جدیدی پیدا کنند. ورود افرادی که متقاضی اجاره‌ی خانه هستند، زمینه ساز داستان‌های «تراس» است.

گزارش تصویری تیوال از نمایش تراس / عکاس: سارا ثقفی

... دیدن همه عکس‌ها ››

اخبار

›› تماشاخانه ایرانشهر از سوم تا هفتم خردادماه تعطیل است

آواها

مکان

خیابان طالقانی، خیابان شهید موسوی شمالی، جنب خانه هنرمندان، تماشاخانه ایران‌شهر
تلفن:  ۸۸۸۱۴۱۱۵_۸۸۸۱۴۱۱۶

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
آستروک: ما اینجاییم تا از همدیگه جدا بشیم، با هم دعوا کنیم، یه آپارتمان خالی رو ببینیم،از تراس طبقه ی چهارم سقوط کنیم، ولی آینده مال خونه به دوش ها و آواره ها و بی خانمان هاست...فردا اینجوری میشه،شکی توش نیست!!!
دیشب این نمایش رو دیدم و دقیقا این دیالوگ رو خیلی دوست داشتم. مرسی از شما.
۲۵ خرداد ۱۳۹۸
فردا اینجوری میشه،شکی توش نیست! ( عالی)
۲۵ خرداد ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
هفت شخصیت اثر نمایش دهنده ی درونیات انسان، بخصوص انسان معاصر است. مسائل و مشکلاتی که مطرح می شود گویای این مثال است که تا بوده همین بوده!!! گویی آدمیزاد در برخی از موارد زندگی تغییر ناپذیر است و نسل به نسل یک سری اشتباهات را تکرار می کند. در کل نمایش خوبی بود، احمد ساعتچیان مثل همیشه حضور مثال زدنی در نمایش دارد، لحظه ی انفجار حسی او در برابر همسرش بسیار درست و تاثیر گذار اتفاق می افتد. تراس بازی های بسیار خوبی دارد که نمایش را دیدنی تر کرده. جناب کرامتی خسته نباشید و امیدوارم باز هم شاهد حضور شما در جایگاه کارگردانی تئاتر باشیم.
"تراس" نمایش خوبی است که به رابطه آدمها با هم می‌پردازد. همان آغاز، زن مرد را از رفتنش آگاه می‌کند. مرد می‌پرسد تا کی؟ و زن پاسخ می‌دهد برای همیشه. و مرد با خونسردی واکنشی نشان نمی‌دهد. این گونه ما، تشنه دانستن چرایی ماجرا، به جهان نمایش پرتاب می‌شویم؛ جهانی پر از احساسهای سرکوب شده یا دیده نشده، ترس از برپایی رابطه، کاهش رابطه به تنها باهم‌ بودن و خوش‌گذرانی کردن و ... . درمی‌یابیم که هنوز زن و مرد شاخکهای عاطفی‌شان خوب کار می‌کند اما دیگر از آشکارکردن آن برای همدیگر ناتوانند، حتی چنانچه یکی راهی بگشاید، چنان در پیله تنهایی و بی‌تفاوتی اسیرند که شوری برای پاسخ ندارند. نمایش با طنزی ملایم و گاهی سورئال ما را با خود همراه و با پایانی غیرقراردادی و واقعی به اندیشه درباره خود وادار می‌کند. بزرگترین کاستی نمایش، دکور پنجره مشبک آن است که برای تماشاگران به ویژه در سوی راست سالن، آزارنده است.