در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال گردش موسیقایی ترکیه |موسیقی عرفانی و سازهای کوبه‎ای|
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 22:18:10
امکان خرید پایان یافته
چهارشنبه ۱۸ تا ۲۳ آذر ۱۳۹۴

ژیوار برگزار می‌کند: 



سفر موسیقایی ترکیه 

|موسیقی عرفانی و سازهای کوبه‎ای|

سفر + ورکشاپ 



تاریخ سفر: از چهارشنبه ۱۸ تا دوشنبه ۲۳ آذرماه ۱۳۹۴ 



برنامه سفر:


روز اول

حرکت از تهران  رسیدن به  استانبول و تحویل هتل - ورکشاپ موسیقی



روز دوم

استانبول - صبح گشت استانبول - بعد ازظهر ورکشاپ موسیقی 



روز سوم

صبح گشت استانبول - بعد از ظهر ورکشاپ موسیقی



روز چهارم

حرکت زمینی به سمت قونیه و تحویل هتل



روز پنجم

شرکت در مراسم بزرگداشت مولانا و موسیقی عرفانی - حرکت به سمت استانبول



روز ششم

گشت استانبول - حرکت به سمت تهران




اطلاعات تماس: 

www.zhiwaar.com

۰۲۱-۸۸۰۶۷۱۲۶

۰۹۱۰-۹۲۳۴۸۵۵ 

محدوده
خارجی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
 سنان اوغان آذربایجانی نمایندهٔ این شهر در مجلس ملی ترکیه می‌باشد و سومین کاندیدای انتخابات ترکیه بود وی از اهالی شهر ایغدیر در مرز ایران و ترکیه هست،این شهر متعلق به ایران بود،تا زمانی که ایران در جنگ‌های ایران و روس در دوره قاجار در میانه سال‌های ۱۸۲۶ تا ۱۸۲۸ از روسیه شکست خورد و این شهر به تصرف روسیه درآمد.


در سال ۱۸۸۶ بر پایه فهرست سرشماری روسیه از مجموع ۷۱٬۰۶۶ نفر جمعیت این شهر ۳۴٬۳۵۱ آذربایجانی (۴۸٫۳٪ که در منابع تاتار عنوان شده‌اند) ۲۲٬۰۹۶ ارمنی (۳۱٫۱٪) و ۱۴٬۶۱۹ کرد (۲۰٫۶٪) بوده‌اند.تحت حکومت روسیه دو مدرسه یکی برای دختران یکی برای پسران و سه کلیسا ایجاد شد و ۱۰۰ خانواده ارمنی اجازه یافتند که به این شهر مهاجرت کنندو جمعیت شهر در این هنگام به ۱۰ هزار نفر افزایش یافته بود
بر پایه سرشماری امپراتوری روسیه در سال ۱۸۹۷ شهر ایغدیر ۴۶۸۰ نفر جمعیت داشته‌است که ۳۹۳۴ نفر ارمنی و ۵۵۹ نفر روس بودند.

بر پایه مرزهای کشیده شده توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده در نوامبر ۱۹۲۰، ایغدیر برای تبدیل شدن به بخشی جدایی ناپذیر از جمهوری ارمنستان ... دیدن ادامه ›› پیش‌بینی شده بود؛ ولی در سپتامبر ۱۹۲۰ ترکیه آغازگر جنگی به رهبری کمال مصطفی پاشا برای از میان بردن جمهوری و تصرف ایغدیر شد.فرمانده ترک ژنرال کاظم کارابکیر فرمانده ارتش ترکیه بود ولی در آغاز ارتش ترکیه موفق به تصرف ایغدیر به خاطر مقاومت شدید نیروهای ارمنی نشد. ولی پس از چند روز سرانجام موفق به بیرون راندن نیروهای ارمنی از ایغدیر در ۲۰ اکتبر ۱۹۲۰ شدند.بر پایه اسناد رسمی ترکیه ارامنه پس از آنکه در منطقه شاه تختی شکست خوردند ایغدیر را رها کردند و پس از سوزاندن پلی که روی رود ارس بود به مناطق شمالی عقب‌نشینی کردند. پس از چند گفتگوی صلح ایغدیر ایران ضمیمه خاک ترکیه شد.

اینگونه ایغدیر ایران تبدیل به ایغدیر ترکیه شد.


ایغدیر نزدیک شهر ساری قمیش ترکیه است.


امروزه جمعیت ایغدیر ترکیبی از آذربایجانی (به شکل عمده) ترک و کرد است.جشن بهاری نوروز که در ایران رسمی است به صورت گسترده‌ای در این شهر جشن گرفته می‌شود.
اهمیت ایغدیر بخاطر کوه آرارات که برای ارامنه مقدس است و رود ارس که برای آذربایجان ایران مانند هیرمند برای هامون سیستان است.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید