در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | اخبار | لطیفی: آرام آرام از صحنه خارج می شویم
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 07:48:38
فیلم چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت | لطیفی: آرام آرام از صحنه خارج می شویم | عکس
تهیه کننده فیلم «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» گفت: فیلمسازان هم نسل من از صحنه سینما آرام آرام خارج می شوند و باید به حضور جوانان در این عرصه بها دهیم.
به گزارش ارتباطات و اطلاع رسانی سی و سومین جشنواره فیلم فجر، نشست رسانه ای فیلم سینمایی «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» با حضور وحید جلیلوند کارگردان، نویسنده و بازیگر فیلم، محمد حسین لطیفی و علی جلیلوند تهیه کنندگان، علی زرنگار و حسین مهکام نویسندگان فیلمنامه و نیکی کریمی، برزو ارجمند، ، شاهرخ فروتنیان، سحر احمدپور، میلاد یزدانی از بازیگران این اثر سینمایی بر برج میلاد برگزار شد.

در ابتدای نشست که اجرای آنرا حسین سلطان محمدی برعهده داشت، وحید جلیلوند افزود: از اینکه فیلم «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» را پس از نظاره، تشویق کردید، از شما سپاسگزارم.

وی یادآور شد: این فیلم محصول تلاش همه افراد گروه بود و به دنبال معنی واقعای مولف بودیم و حالا فکر می کنم تمام این کار و همه افرادی که در آن حضور داشتند، مولف بودند.

نیکی کریمی از بازیگران «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» با گرامیداشت یاد انوشیروان ارجمند گفت: فیلمنامه خوب، کمیاب است و «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» فیلمنامه خوبی داشت؛ با مطالعه این فیلمنامه دریافتم که اتفاق های خوبی پس از تولید این اثر سینمایی رخ می دهد. وی اظهار کرد: همان طور که سال قبل گفته بودم، دوست دارم با کارگردان هایی که کار اولشان است، همکاری کنم.

بازیگر فیلم «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» ادامه داد: فیلمنامه بخشی از کار است و علاوه بر این، شور و شوق و انرژی کارگردان از اهمیت بسزایی برخوردار است.

علی زرنگار از نویسندگان فیلمنامه به نمایندگی از نویسندگان فیلمنامه این اثر سینمایی اظهار کرد: برای من تجربه فوق العاده ای بود و کم اتفاق می افتد که گروهی دور یکدیگر جمع شوند و با خواستگاه مشترکی به دنبال اهداف و نگاه های مشترکی باشند.

محمد حسین لطیفی، تهیه کننده فیلم هم با اشاره به اینکه بار اصلی فیلم بر دوش کارگردان بوده، گفت: من از کار کردن با این گروه پر انرژی لذت بردم و علاقه مندی گروه برایم مورد توجه بود.

وی با بیان اینکه کسانیکه سال ها در پشت صحنه یا جلوی دوربین فعالیت هایی را داشته اند، باید خودشان کار کنند، یادآور شد: کسانی که بعد از سال ها فعالیت در سینما نشان دادند توانایی برقراری ارتباط خوب با مردم دارد باید فعالیت های تازه ای را شروع کنند. این تهیه کننده سینما تاکید کرد: قبول کنیم آرام آرام از صحنه دور می شویم تا جوانان وارد صحنه شوند و پرچم سینمای ایران را بالا نگه دارند.

مرتضی پورصمدی مدیر فیلمبرداری این فیلم نیز گفت: بسیار خوش اقبال هستم که از دیروز در یک فضای رمانتیک درباره فیلم ارغوان صحبت کردم و امروز درباره یک فیلم مستند اجتماعی، امیدوارم خراشی که در ذهن مسئولان در مورد مسائل اجتماعی مطرح شده را با خود ببرند و به فکر حل مشکل باشند. امروز خیلی بیش از انتظار من این فیلم جذاب و تکان‌دهنده بود.

برزو ارجمند بازیگر نقش «اسماعیل» در این فیلم با یادی از پدر خود گفت: اصولا در سینما آدم بدشانسی هستم و باورم نمی‌شود این همه خوش اقبال باشم و در کنار این اساتید کار کرده باشم. امروز از ته دل می‌خواستم که این فیلم را با پدرم در این سالن می‌دیدم، چرا که بیست سال منتظر چنین نقشی بودم، کوتاه بود اما عیب ندارد نقشی بود که بیست سال انتظار در پی داشت.

نیکی کریمی بازیگر نقش «لیلا» در ادامه این نشست اظهار کرد: من نیز بسیار خوش شانس هستم که درطی این ۲۵ سال گذشته فیلمنامه‌های خوبی پیشنهاد شده و کارهای خوبی در کارنامه‌ام به ثبت رسیده است. اما من نیز به مانند سایر دوستان ممکن است اشتباهی کرده باشم. ترجیح می‌دهم به درونیات و علاقه‌مندیم که سینمای متفکری است که به من انرژی می‌دهد، بپردازم. همه دوست دارند کار خوب انجام دهند و هیچ چیزی ارزش آن را ندارد که از آن گریز کرد و کار متوسط انجام داد. این فیلمی بود که احتیاج به تمرکز زیادی داشت، خیلی کار راحتی نبود چرا که جلیلوند کارگردان بسیار سخت‌گیری است و برداشت‌های بسیاری در این فیلم داشتیم. اما به دیدگاه او احترام می‌گذارم و می‌دانم که چه می‌خواهد.

جلیلوند در ادامه این نشست درباره این‌که این فیلم چقدر نقد اجتماعی است پاسخ داد: فیلم یک نقد اجتماعی و یک رئالیسم اجتماعی است که تلاش کردیم آن را خوب در آوریم. خیلی با شعار دادن موافق نیستم، این فیلم جای کار بسیاری برای شعار دادن داشت، اما ما این کار را نکردیم. موضوع اصلی فیلم و سختی آن این بود که دو چیز را باهم همراه داشت هم نقد اجتماعی و هم ستایش، هم نقد آدمی و هم ستایش آدمی؛ فیلم تلاش کرد بازنمایی از واقعیت داشته باشد و در عین حال سینمایی باشد و صرفا روایتی مستند نباشد.

وی ادامه داد: اثر هر مولفی شبیه خودش می‌شود اما از روح انوشیروان ارجمند کمک می‌گیرم و می‌گویم اینطور نیست. یک بار از او پرسیدم چرا در تمام این سال‌ها بیشتر از هر چیز در نقش منفی ظاهر شدی و گفت هر کسی نقشی را بازی می‌کند که نیست. من نیز باید بگویم من جلال آشتیانی نیستم و جرات، جسارت وتوان جلال را ندارم که حتی اشتباه کنم، در نتیجه من فیلمی را ساختم که نیستم.

آفرین عبیسی دیگر بازیگر این فیلم سینمایی در بخشی از این نشست گفت: زمانی که فیلمنامه را خواندم درباره درد اجتماع با جلیلوند بسیار صحبت کردیم. بسیارمایلم که با جوانان کار کنم و این تجربه را با هم داشته باشیم. ابتدا خیلی راضی نبودم، اما امروز که فیلم را دیدم خوشحالم که در این کار حضور داشتم. در این نشست نیکی کریمی، علی جلیلوند، برزو ارجمند، وحید جلیلوند، محمد حسین لطیفی، مرتضی پورصمدی، شاهرخ فروتنیان،آفرین عبیسی حضور داشتند.
۱۳ بهمن ۱۳۹۳