در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | اخبار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 14:19:31
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
خبر
درباره نمایش «من هم ...» i
اجرایی مدرن و تقدیرگرا | عکس یادداشت امید طاهری، نمایشنامه نویس و منتقد تئاتر و عضو کانون ملی منتقدان تئاتر ایران، «من هم» به کارگردانی حسین پوریانی فراجرایی مدرن و تقدیرگرا
«من هم» نوشته آرش عباسی و به کارگردانی نیما دهقان، با حساسیت و وسواس روی کلمات و اصوات آغاز می شود. کلماتی که گاه نامه‌های یک رابطه را شکل می‌دهد، گاه جمله‌های یک گفتگوی مجازی را می‌سازد. و اصواتی که گاه در یک قرار عاشقانه به کار می‌رود و گاه سندی می‌شود برای افشای یک شرارت پنهان.موقعیت گفتگو میان نویسنده منزوی و ملاقات‌کننده سمج را پیش از این در چند نمایشنامه خوانده‌ایم. مهمان ناخوانده نوشته اریک امانوئل اشمیت، غروب روزهای پاییزی نوشته فردریش دورنمات و آخرین جلسه فروید نوشته مارک سنت ژرمن.اغلب این نمایشنامه‌ها بر پایه گفتگو و جدال ...
دیدن ادامه ››

«من هم» نوشته آرش عباسی و به کارگردانی نیما دهقان، با حساسیت و وسواس روی کلمات و اصوات آغاز می شود. کلماتی که گاه نامه‌های یک رابطه را شکل می‌دهد، گاه جمله‌های یک گفتگوی مجازی را می‌سازد. و اصواتی که گاه در یک قرار عاشقانه به کار می‌رود و گاه سندی می‌شود برای افشای یک شرارت پنهان.

موقعیت گفتگو میان نویسنده منزوی و ملاقات‌کننده سمج را پیش از این در چند نمایشنامه خوانده‌ایم. مهمان ناخوانده نوشته اریک امانوئل اشمیت، غروب روزهای پاییزی نوشته فردریش دورنمات و آخرین جلسه فروید نوشته مارک سنت ژرمن.

اغلب این نمایشنامه‌ها بر پایه گفتگو و جدال میان یک کاراکتر درون‌گرا و یک کاراکتر برون‌گرا شکل گرفته‌اند. چیزی که در نمایشنامه « من هم » نوشته آرش عباسی در ابتدا دیده می‌شود.

یک خبرنگار وارد خانه نویسنده‌ای شده و تمایل دارد با او گفتگو کند. اما اینبار موضوع طور دیگری پیش می‌رود. مساله مانند نمایشنامه آخرین جلسه فروید، جدال بر سر اندیشه ها و اعتقادات و نوشته‌های او نیست. اینجا نمایشنامه آرش عباسی، کمی مشابه نمایشنامه دورنمات می‌شود ( غروب روزهای آخر پاییز). ملاقات‌کننده با نیتی دیگر به غیر از گفتگو با نویسنده به خانه او آمده.

نمایشنامه « من هم » در ابتدا ذهن مخاطب را به سمت جنبش جهانی « می تو » می‌برد. اما خوشبختانه در این سطح باقی نمی‌ماند. چیزی عمیق‌تر، شخصی‌تر و انسانی‌تر از حاشیه‌های اجتماعی این جنبش را جستجو می‌کند. حقیقتی والاتر که در جدال امر شخصی و اشتراک‌گذاری جمعی گاهی گم می‌شود و قضاوت‌های نادرست را پیرامون این دست موضوعات به وجود می‌آورد.

مساله درون و برون، و مساله دو روی داشتن موضوعات خودش را به شکل کلمات، گفتگو، میزانسن و طراحی صحنه در نمایش «من هم» نشان می‌دهد. کف صحنه به وسیله قطعات تاتامی پوشیده شده. تاتامی یک نوع کف پوش سنتی ژاپنی است که در طراحی منازل ژاپنی ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در عین حال برخی از ورزشهای رزمی روی تاتامی اجرا می شود.

در طول اجرا پازل‌های تاتامی توسط بازیگران پشت و رو می‌شوند و وجه دیگری از صحنه که پیوستگی معنایی با رخداد پایانی نمایش دارد، خودش را نشان می‌دهد. (روی دیگری از موضوع)

دختری که خودش را خبرنگار معرفی کرده و برای گفتگو آمده، با ورود به خانه نویسنده (و پا گذاشتن روی تاتامی) به جای گفتگو وارد یک مبارزه می‌شود. یک جنگ تمام عیار برای انتقام یا رسیدن به پاسخی روشن.

آرش عباسی به عنوان نمایشنامه‌نویس و نیما دهقان به عنوان کارگردان، به خوبی توانسته‌اند در متن و اجرا، یک مساله و دغدغه  اجتماعی و انسانی را با زبان درام و صحنه بازآفرینی کنند به طوری که در تمام اجزای اثر از امکان‌های درام و صحنه استفاده می‌شود و اثر صرفا گرفتار روزآمدی موضوع و گیر افتادن در صدور پیام های فمنیستی و اخلاقی و ... نمی شود. در نمایش نیما دهقان، آنچه بیش از همه کار می‌کند و روی صحنه به چشم می‌آید، خود اجرا و متن است. البته که این هوشمندی نویسنده و کارگردان را می رساند که در مورد موضوع وارد موضع‌گیری نمی‌شوند. آگاهی نسبت به اینکه درباره مساله می تو، بخش عمده‌ای از جامعه، به شدت بر سر موضع شخصی خود ایستاده اند، تا جایی که گاه حتی از این موضوع سلب گفتگو می‌شود، ایجاب می‌کند در خوانش صحنه‌ای، نگاه مولف و کارگردان، به آن‌سوتر از جدال‌های مجازی و جنگ‌های فمنیستی معطوف باشد که خوشبختانه در این نمایش تحقق یافته است.

استفاده نیما دهقان در اجرای نمایشنامه «من هم» از پروژکتور و تجهیزات صوتی، از الگوی نمادین سایر مولفه‌های اجرا در چند بُعدی کردن اثر پیروی می‌کند. پروژکتور بُعد دیگری از تصویر را در این اجرا ایجاد می کند. بعدی مجازی، چیزی که از ابتدا جنبش جهانی می تو روی آن تمرکز داشته و اغلب افشاگری‌هایش را در این فضا به اشتراک گذاشته. استفاده بازیگران از میکروفون و تقویت بُعد شنیداری اجرا نیز تابع همین الگوست. دریافت حقیقت با دراختیار داشتن تمام ظرفیت‌ها، (استناد به تصویر یا به صدای ضبط شده، یا به متن نوشته شده) باز هم به سادگی ممکن نیست. حقیقت جایی درون لباس‌های آدمهاست. جایی در قلبشان. جایی که فقط خودشان می‌توانند شمایل آن را ببینند. و درست آنجایی که دو کاراکتر، از لباس‌هایشان بیرون می‌آیند، لحن‌شان نسبت به یگدیگر تغییر می‌کند و جور دیگری با هم حرف می‌زنند.

اینجاست که آرش عباسی نمایشنامه‌اش را به سنت تئاتر یونانی نزدیک می‌کند و شرارت انجام شده را چون تقدیری محتوم به کاراکتر باز می‌گرداند حتی اگر سال‌ها از آن روز گذشته باشد. انسان در نهایت مغلوب اعمال خویش خواهد شد. این تقدیر کلاسیک در نمایشنامه آرش عباسی و اجرای نیما دهقان، پایان‌بندی تکان دهنده «من هم» را ایجاد می کند. پایان‌بندی درستی که نه خبری از ریختن آبروی نویسنده‌ای مشهور در آن دیده می‌شود، نه گرفتاری در زنجیر قانون. بلکه این‌بار هم همچون عاقبت مکبث و لیدیِ شرورش، بازتاب خود عمل است که اگر چه به شکل دختری زیبارو و جذاب با تاج گلی بر سر آمده، اما فرشته مرگی است که هجده سال پیش، نویسنده آن را کاشته و رها کرده و طبیعت آن را نگه داشته و برای چنین روزی بزرگ کرده است.

تاتامی کف صحنه، فضای خالی اطراف، تصویر پروژکتور که در صحنه های پایانی تودرتویی و عمقی دست‌نیافتنی در دریافت عینی مخاطب ایجاد می‌کند، موسیقی تلفیقی فرشاد فزونی که سال‌هاست به نوعی موسیقی دراماتیک را در صحنه‌‌های تئاتر تجربه کرده و در این اجرا نیز وجهی دراماتیک و اثرگذار در نمایش «من هم» تولید می‌کند، سطحی از بیانگری متناسب با موضوع متن ایجاد کرده که حلقه واسط عناصر و مولفه‌های اجراست. بر همین اساس، نمایش «من هم» در ساحت موضوع و معنا و همچنین در فرم و اجرا، اثری متناسب با اجزایی پیوسته و ارگانیک است که بازی روان، به اندازه، باورپذیر و درست بازیگرانش آن را کامل می کند.

«من هم» در سالن استاد سمندریان مجموعه ایرانشهر روس صحنه رفته و یکی از نمایش های خوب این روزهای تئاتر تهران است.

منبع: ایران تئاتر

برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره نمایش آتش درون i
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
پوستر نمایش «با خشم به گذشته نگاه کن» رونمایی شد | عکس در آستانه آغاز اجرا؛پوستر نمایش «با خشم به گذشته نگاه کن» رونمایی شد
در آستانه آغاز نمایش «با خشم به گذشته نگاه کن» به کارگردانی فضل‌اله عمرانی از پوستر این اثر نمایشی با طراحی مریم برادران رونمایی شد.به گزارش مشاور رسانه‌ای پروژه، نمایش «با خشم به گذشته نگاه کن» نوشته محمد زارعی، دراماتورژ و مشاور کارگردان مازیار سیدی و کارگردانی فضل‌اله عمرانی از امروز ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۳، ساعت ۲۰:۳۰ در سالن کر باکس پردیس تئاتر و موسیقی باغ کتاب روی صحنه خواهد رفت.این نمایش در آستانه آغاز اجراهای خود از پوستر اثر با طرحی از مریم برادران رونمایی کرد.تهیه‌کنندگی نمایش «با خشم به گذشته نگاه کن» برعهده سعید روستایی و مجری ...
دیدن ادامه ››

در آستانه آغاز نمایش «با خشم به گذشته نگاه کن» به کارگردانی فضل‌اله عمرانی از پوستر این اثر نمایشی با طراحی مریم برادران رونمایی شد.
به گزارش مشاور رسانه‌ای پروژه، نمایش «با خشم به گذشته نگاه کن» نوشته محمد زارعی، دراماتورژ و مشاور کارگردان مازیار سیدی و کارگردانی فضل‌اله عمرانی از امروز ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۳، ساعت ۲۰:۳۰ در سالن کر باکس پردیس تئاتر و موسیقی باغ کتاب روی صحنه خواهد رفت.
این نمایش در آستانه آغاز اجراهای خود از پوستر اثر با طرحی از مریم برادران رونمایی کرد.
تهیه‌کنندگی نمایش «با خشم به گذشته نگاه کن» برعهده سعید روستایی و مجری طرح آن امیرسپهر تقی‌لو است.
بازیگران این اثر نمایشی (به‌ترتیب حروف الفبا) مرجان اتفاقیان، شیرین اسماعیلی، خسرو پسیانی و مازیار سیدی هستند.
همچنین رضا ‌بابک بازیگر تئاتر، سینما و‌ تلویزیون ایران با تماس تصویری (در نقش توبیاس فون‌سنِ فضانورد) و ستاره ‌پسیانی به‌صورت صوتی (در نقش جمیلا جمیری، مهمان پادکست «گذشته») نیز در این اثر نمایشی حضور دارند.
این نمایشنامه براساس متن «با خشم به گذشته بنگر» نوشته‌ جان آزبرن با ترجمه سارا صابری و سام دولتی آماده اجراشده است.
طراح صدا و آهنگساز: کاوه عابدین، طراح صحنه: امیرحسین قدسی، طراح لباس: شیدا زواری، طراح نور: علی کوزه‌گر، طراح گرافیک: مریم برادران، مدیر پروژه: حمید شعرانی، دستیار اول کارگردان، برنامه‌ریز: یزدان گرم‌آبی، دستیار کارگردان: محمد ‌سجاد ‌بنی‌کریم، منشی صحنه: آناهیتا آذری، مدیر صحنه: احسان صفرزاده، دستیار لباس: مهسا بالانی، مدیر روابط عمومی و تبلیغات: نوید آغاز، عکاس: کیارش مسیبی، ساخت تیزر: امیرحسین منصوری و مشاور رسانه‌ای: علی کیهانی عوامل این اثر نمایشی هستند.
علاقه‌مندان برای اطلاعات بیشتر و تهیه بلیت می‌توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.

 

خبر
درباره نمایش اتاق روشن i
نمایش «اتاق روشن» در تالار مولوی روی صحنه می‌رود | عکس نمایش «اتاق روشن» در تالار مولوی روی صحنه می‌رود
نمایش «اتاق روشن» نوشته و کارگردانی احسان زارع، از جمعه ۲ آذر در تالار مولوی روی صحنه می‌رودنمایش «اتاق روشن»، نوشته و کارگردانی و بازیگری احسان زارع که پیش از این آبان ۱۴۰۲ در پلاتو همایون صنعتی کرمان اجرا شده است؛  از ۲ تا ۲۳ آذر ۱۴۰۳در سالن کوچک مرکز تئاتر مولوی، ساعت:۱۹:۳۰ روی صحنه می‌رود.در خلاصه داستان این نمایش آمده‌است: یک عکاس بی‌طرف جنگ، سال‌ها پس از اتمام جنگ به دلیل فشارهای روحی و روانی مدتی است در یک آسایشگاه بستری شده است و...تهیه‌کننده نمایش «اتاق روشن»، حسین ایرانمنش است و دیگر عوامل این نمایش عبارتند ...
دیدن ادامه ››

نمایش «اتاق روشن» نوشته و کارگردانی احسان زارع، از جمعه ۲ آذر در تالار مولوی روی صحنه می‌رود
نمایش «اتاق روشن»، نوشته و کارگردانی و بازیگری احسان زارع که پیش از این آبان ۱۴۰۲ در پلاتو همایون صنعتی کرمان اجرا شده است؛  از ۲ تا ۲۳ آذر ۱۴۰۳در سالن کوچک مرکز تئاتر مولوی، ساعت:۱۹:۳۰ روی صحنه می‌رود.
در خلاصه داستان این نمایش آمده‌است: یک عکاس بی‌طرف جنگ، سال‌ها پس از اتمام جنگ به دلیل فشارهای روحی و روانی مدتی است در یک آسایشگاه بستری شده است و...
تهیه‌کننده نمایش «اتاق روشن»، حسین ایرانمنش است و دیگر عوامل این نمایش عبارتند از: دستیار کارگردان: الهه بشارت، طراح پوستر و تیزر: سجاد اشجعی، آرش رضا‌پور، طراح نور: محمدرضا بهره‌مند، طراح لباس و طراح گریم: زهرا جعفری، طراح و نقاش اشیا دو بعدی: نگین‌ علی‌نقی، اتاق فرمان: علی‌ بهادری، تبلیغات: ملیکا میرزایی.
علاقمندان می‌توانند برای تهیه بلیت به سایت تیوال مراجعه کنند

 

تالار هنر میزبان آخرین نمایش اجراهای آموزشی تئاتر پنجمک شد؛ | عکس تالار هنر میزبان آخرین نمایش اجراهای آموزشی تئاتر پنجمک شد؛
مریم کاظمی "اولین نامه چطور نوشته شد؟" را روی صحنه میبردسومین دوره اجراهای آموزشی تئاتر پنجمک با اجرای نمایش "اولین نامه چطور نوشته شد؟" به کارگردانی و طراحی مریم کاظمی در تالار هنر یه پایان میرسد.این نمایش که محصول پایان دوره آموزش استاد مریم کاظمی، آموزشگاه گروه تئاتر مستقل و واحدآموزش فرهنگسرای ارسباران است روزهای ۸ و ۹ آذر ماه در ساعت ۱۵ روی صحنه خواهد رفت."اولین نامه چطور نوشته شد؟" نوشته اوراند هریس و ترجمه حسین ‌فدایی ‌حسین است که با طراحی و کارگردانی مریم کاظمی برای اجرا آماده شده است.در خلاصه داستان این نمایش آمده است که در روزهایی که جهان تازه در حال خلق شدن بود، خانواده ...
دیدن ادامه ››

مریم کاظمی "اولین نامه چطور نوشته شد؟" را روی صحنه میبرد
سومین دوره اجراهای آموزشی تئاتر پنجمک با اجرای نمایش "اولین نامه چطور نوشته شد؟" به کارگردانی و طراحی مریم کاظمی در تالار هنر یه پایان میرسد.
این نمایش که محصول پایان دوره آموزش استاد مریم کاظمی، آموزشگاه گروه تئاتر مستقل و واحدآموزش فرهنگسرای ارسباران است روزهای ۸ و ۹ آذر ماه در ساعت ۱۵ روی صحنه خواهد رفت.
"اولین نامه چطور نوشته شد؟" نوشته اوراند هریس و ترجمه حسین ‌فدایی ‌حسین است که با طراحی و کارگردانی مریم کاظمی برای اجرا آماده شده است.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است که در روزهایی که جهان تازه در حال خلق شدن بود، خانواده ای غارنشین کنار هم با خوبی و خوشی زندگی می کردند، تا...
هنرجویان بازیگران این نمایش به ترتیب حروف الفبا یاسمین جامه بزرگی، امیرعباس حسینی، زهرا ‌خواجوند، دیانا روحی پور، عرشیا سبزعلی، هلنا فرهادی، هلیا فرهادی، روشان لاهوتی، حدیثه محمدی، مهرداد مظهری، دیبا یوسفی هستند.
موسیقی این نمایش را فرید ‌نوایی، طراحی لباس را مژگان ‌عیوضی، طراحی پوستر و بروشور را پریسا ‌فلاح ‌زاده، طراحی گریم و طراح ماسک و کلاه گیس را افسانه ‌قلی ‌زاده، ساخت ماسک و ساخت کلاه گیس را افسانه ‌قلی ‌زاده، رویا ‌آخوندان، عسل قادری طراحی و ساخت تیزر را بهرام شادانفر، دوخت لباس را فرحناز معیری و مجری گریم را شهره کاظمی بر عهده دارند.
مدیر روابط عمومی گروه تئاتر مستقل زهرا ‌شایان‌فر، دستیار کارگردان عرفان ‌میدانلو،  مدیران صحنه مریم ذکاوتی، میلاد رضایی، فربد ‌تجویدی، علی ‌خواجوندو  مدیر اجرا مهراد ‌زمانی، هماهنگی رزرو مریم مدیری، تصویربرداران بهرام ‌شادانفر، حسام ‌کلانتری، علی زروان و تدوین بهرام ‌شادانفر در این اجرا همکاری دارند.
فروش اینترنتی بلیت های این نمایش از طریق سایت تیوال صورت می گیرد و علاقه مندان از امروز می توانند نسبت به پیش خرید بلیت اقدام کنند.

 

امیر مسعود و عرفان ضرغامی این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
مارکی دو ساد با فصل سوزاندن مورچه های قرمز به صحنه تئاتر می آید | عکس مارکی دو ساد با فصل سوزاندن مورچه های قرمز به صحنه تئاتر می آید
مارکی دو ساد با فصل سوزاندن مورچه های قرمز به صحنه تئاتر می آید. ساعت از نیمه های شب گذشته است. مارکی دو ساد غرق در روان نژندی و بحران روحی در گوشه ای از تیمارستان وینسنس نشسته است. مردی که روزگاری توسط جامعه به عنوان یک متفکر و یک لیبرتن سرشناس مورد توجه اجتماع قرار میگرفت اکنون در گرگ و میش بحران های روحی و شرایط نا بسامان اجتماعی بخشی گسترده از انسانیت خود را از دست داده است و در رویاها و اوهامش سرگردان است. این آغازیست بر نمایش فصل سوزاندن مورچه های قرمز به نویسندگی و کارگردانی دکتر بهنام ترابی که با رویکردی اجتماعی در قالب نمایشی مدرن بر پایه بازی در بازی و تغییر مداوم و گسترده جهان ...
دیدن ادامه ››

مارکی دو ساد با فصل سوزاندن مورچه های قرمز به صحنه تئاتر می آید. ساعت از نیمه های شب گذشته است. مارکی دو ساد غرق در روان نژندی و بحران روحی در گوشه ای از تیمارستان وینسنس نشسته است. مردی که روزگاری توسط جامعه به عنوان یک متفکر و یک لیبرتن سرشناس مورد توجه اجتماع قرار میگرفت اکنون در گرگ و میش بحران های روحی و شرایط نا بسامان اجتماعی بخشی گسترده از انسانیت خود را از دست داده است و در رویاها و اوهامش سرگردان است. این آغازیست بر نمایش فصل سوزاندن مورچه های قرمز به نویسندگی و کارگردانی دکتر بهنام ترابی که با رویکردی اجتماعی در قالب نمایشی مدرن بر پایه بازی در بازی و تغییر مداوم و گسترده جهان کاراکتر ها از زاویه جدید به زندگی مارکی دو ساد نگاه می اندازد. نمایشی درباره هجو خشونت و تاثیر اجتماع خشمگین بر انسانی که به تنهایی قادر به دفاع از خود در برابر جامعه نیست و سرانجام تبدیل به نمونه ای دلخواه از جامعه اطرافش میشود و در تاریکی رنج بار جهان پیرامونش رستگاری را تنها در پذیرش رنج هایش می یابد.
نمایش فصل سوزاندن مورچه های قرمز به کارگردانی دکتر بهنام ترابی متنی با نگاهی شخصی و پیچیده است که بر زوایای پنهان یک روح نور می افکند.
ترابی که در ساحت دانشگاه به عنوان استاد گروه نمایش دانشگاه تهران مرکز مشغول به فعالیت است کوشیده است تا با گروه تماما دانشجویی خود اثری ارزشمند و قابل دفاع را آماده کند. بازیگران وعوامل این نمایش عبارتند از: رضا منصوری، نگار حاجیانی، مبینا ریش پور، محمد حاجی زاده، ماهان زارعی، نازنین مقصودی، روژانو محمدی، محمد پارسا حیدری، مهتاب بیگتن، پریا رباطی، بیتا اقاجری، یاسمین حسینی، عسل درتاج، نگین محیایی، فاطمه بهروز، کیمیا فتاحی، پریناز جهانی، زهرا امیری، هلیا فرهمندی، مریم نیری، بهنام محسن پور، سارا امیرخانی، فائزه سلطانی، رضا مقصودی، شیلان رشید زاده، کامیاب رحیمی، الین ظریف‌، مهدی خمسه، پیمان کریمی، نازنین اوحدی، سارا جعفری، فاطمه غلامی، مهرسا مومنی، شکیلا صدری، ارغوان یزدی پور،کوثر ذولقدر، مهدیس خانی، ساره سیاحی، مرضیه زارع، فرشید امانی، هومن اخش جان، سامان ولی سلطانی، کیمیا مسروری، سحر قرایی

نمایش فصل سوزاندن مورچه های قرمز از ۲۷ آبان به مدت سی شب در پردیس تئاتر شهرزاد به روی صحنه میرود.
علاقه مندان میتوانند بلیت این نمایش را از سایت تیوال تهیه نمایند.

افتتاح نمایش چند گرگ از عروسی مادرم ماه جان | عکس افتتاح نمایش چند گرگ از عروسی مادرم ماه جان
به گزارش گروه رسانه‌ای‌ نمایش چند گرگ از عروسی مادرم ماه جان، این نمایش از ۲۸ آبان ماه، ساعت ۱۹ در سالن نقش جهان تالار هنر، واقع در میدان لاله روی صحنه رفته است. نمایش "چند گرگ از عروسی مادرم ماه جان" نوشته درام نویس معاصر کشور رضا گشتاسب است که به کارگردانی احسان جانمی، به عنوان یکصد و چهاردهمین اثر نمایشی گروه کاوش روی صحنه رفته است، این نمایش تولید جدید دفتر تخصصی تئاتر (تالار هنر) وابسته به سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان و خانه تئاتر حوزه هنری اصفهان می باشد. این نمایشنامه سرگذشت زندگی ماه جان است که در شب عروسی او ماجراهایی رقم می‌‎‌‌خورد ...
دیدن ادامه ››

به گزارش گروه رسانه‌ای‌ نمایش چند گرگ از عروسی مادرم ماه جان، این نمایش از ۲۸ آبان ماه، ساعت ۱۹ در سالن نقش جهان تالار هنر، واقع در میدان لاله روی صحنه رفته است.

نمایش "چند گرگ از عروسی مادرم ماه جان" نوشته درام نویس معاصر کشور رضا گشتاسب است که به کارگردانی احسان جانمی، به عنوان یکصد و چهاردهمین اثر نمایشی گروه کاوش روی صحنه رفته است، این نمایش تولید جدید دفتر تخصصی تئاتر (تالار هنر) وابسته به سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان و خانه تئاتر حوزه هنری اصفهان می باشد.

این نمایشنامه سرگذشت زندگی ماه جان است که در شب عروسی او ماجراهایی رقم می‌‎‌‌خورد و حوادث عجیب و غریبش را برای ما روایت می‌کند.

ژانر این نمایش تراژدی بوده و در فضای سورئال اجرا می‌گردد.

این نمایش منتخب شرکت در نوزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت ۱۴۰۳ نیز می‌باشد و قرار است در بخش صحنه‌ای این جشنواره به رقابت با رقبای خود بپردازد.

یکی از نکات حائز اهمیت این اثر نمایشی  نورپردازی و طراحی صحنه متفاوت و چشم نواز آن  است که با حرکات دینامیست و فیگوراتیو تلفیق گردیده است.

گفتنی است حدود هفتاد نفر از هنرمندان و هنرجویان تئاتر در این پروژه با احسان جانمی همکاری داشته اند که از جمله می‌توان به مائده وحید، امیر مرادی، کوروش عنایتی، محمدجواد پاک نژاد، مانیا مردانی، رضا توکلی، شیما زاغیان، علیرضا جانثاری و ... اشاره کرد.

از عوامل دیگر این اثر نمایشی می توان به سعید موذنی به عنوان طراح گریم، موسیقی  توسط محمد عباد و دستیاری محمدحسین سلطانی و صفیه اشجع و نوش‌زاد کیانی پور به عنوان برنامه ریز اشاره کرد.

گفتنی است علاقمندان می‌توانند از تاریخ ۲۸ آبان به صورت اینترنتی از سایت تیوال  اقدام به رزرو‌ و خرید بلیت نمایند.

انتظار هفت‌ساله حمیدرضا نعیمی به اجرا می‌رسد | عکس «اینک انسان» درحال آماده‌سازی؛انتظار هفت‌ساله حمیدرضا نعیمی به اجرا می‌رسد
حمیدرضا نعیمی پس از هفت سال انتظار، نمایش «اینک انسان» را روی صحنه خواهد برد. به گزارش مشاوررسانه‌ای پروژه، حمیدرضا نعیمی، نمایشنامه‌نویس، کارگردان و بازیگر مطرح تئاتر ایران، پس از هفت سال انتظار، نمایش «اینک انسان» را روی صحنه خواهد برد.این نمایش به نویسندگی و کارگردانی حمیدرضا نعیمی به اجرا در خواهد آمد.نعیمی اعلام کرده است که نمایشنامه «اینک انسان»، پس از گذشت هفت سال از نگارش آن، با حضور بازیگران حرفه‌ای و جوان تئاتر بالاخره به صحنه خواهد آمد.حمیدرضا نعیمی در کارنامه خود آثار موفقی چون «فاوست»، «خیال»، «درخشش ...
دیدن ادامه ››

حمیدرضا نعیمی پس از هفت سال انتظار، نمایش «اینک انسان» را روی صحنه خواهد برد.

به گزارش مشاوررسانه‌ای پروژه، حمیدرضا نعیمی، نمایشنامه‌نویس، کارگردان و بازیگر مطرح تئاتر ایران، پس از هفت سال انتظار، نمایش «اینک انسان» را روی صحنه خواهد برد.
این نمایش به نویسندگی و کارگردانی حمیدرضا نعیمی به اجرا در خواهد آمد.
نعیمی اعلام کرده است که نمایشنامه «اینک انسان»، پس از گذشت هفت سال از نگارش آن، با حضور بازیگران حرفه‌ای و جوان تئاتر بالاخره به صحنه خواهد آمد.
حمیدرضا نعیمی در کارنامه خود آثار موفقی چون «فاوست»، «خیال»، «درخشش در ساعت مقرر»، «سقراط»، «شرق دور، شرق نزدیک»، «ترور»، «شوایک»، «ریچارد سوم» و «فردریک» را ثبت کرده است.

نمایش «اینک انسان» به شرحِ ساعات پایانی زندگی حضرت مسیح (ع) و محاکمه او در کاخ پیلاتوس می‌پردازد. در این اثر، عیسای ناصری به یکی از محاکمه‌کنندگان می‌گوید: «صداها… صداها برای مهم‌اند، حتی وقتی به سکوت منتهی می‌شن. من صدای مردگان را به وضوحِ صدای زندگان می‌شنوم. می‌دونم باورش براتون سخته، اما من جریان خون در رگ برگ‌ها رو حس می‌کنم؛ هیچ چیز سخت‌تر و دردناک‌تر از غمی که در سنگ‌ها لانه کرده نیست!»
جزئیات مربوط به بازیگران، عوامل، محل اجرا و زمان پیش‌فروش این اثر نمایشی به‌زودی اعلام خواهد شد.

مواجهه هنر و سیاست! | عکس «ژوزف» روی صحنه می‌رودمواجهه هنر و سیاست!
سارا داروفروش نمایش «ژوزف» اثر جان هاچ به ترجمه نازنین دیهیمی و مهدی نوری و همچنین مجری طرحی امیرحسین سرخیان را به زودی روی صحنه می‌برد.سارا داروفروش که پیش از این کارگردانی نمایش‌های «گذر پرنده‌ای از کنار آفتاب»، «آسید کاظم»، «گمشده در یانکرز»، «تجربه‌های اخیر»، «ملک عشاق» و «موسیقی مجلسی» را در کارنامه هنری خود دارد؛ در تازه ترین فعالیت خود نمایشنامه «ژوزف» را روی صحنه خواهد برد. در خلاصه این نمایشنامه که اثر جان هاچ به ترجمه نازنین دیهیمی و مهدی نوری است، آمده است: در ...
دیدن ادامه ››

سارا داروفروش نمایش «ژوزف» اثر جان هاچ به ترجمه نازنین دیهیمی و مهدی نوری و همچنین مجری طرحی امیرحسین سرخیان را به زودی روی صحنه می‌برد.
سارا داروفروش که پیش از این کارگردانی نمایش‌های «گذر پرنده‌ای از کنار آفتاب»، «آسید کاظم»، «گمشده در یانکرز»، «تجربه‌های اخیر»، «ملک عشاق» و «موسیقی مجلسی» را در کارنامه هنری خود دارد؛ در تازه ترین فعالیت خود نمایشنامه «ژوزف» را روی صحنه خواهد برد.

در خلاصه این نمایشنامه که اثر جان هاچ به ترجمه نازنین دیهیمی و مهدی نوری است، آمده است: در سال‌های وحشت استالینی بین سال‌های ۱۹۳۸ تا ۱۹۴۰، روزی تلفن خانه میخائیل بولگاکف، نویسنده شهیر اتحاد جماهیر شوروی به صدا در می‌آید و مهم ترین ماموریت زندگی‌اش را دریافت می‌کند. او مامور می‌شود به مناسبت شصتمین سالگرد تولد دیکاتور قرن، نمایشنامه سال‌های جوانی استالین را بنویسد؛ آقای نویسنده و همکارش داستان همکاری میخائیل بولگاکف و ژوزف استالین است. به نوعی می‌توان گفت این اثر مواجهه هنر و سیاست و همچنین مواجهه انسان و اهریمن است.

اطلاعات تکمیلی این اثر بزودی منتشر خواهد شد.

امیر مسعود و محمد فروزنده این را خواندند
مهدی حسین مردی و حسین بهمنش این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره نمایش هوش پشه ای i
«هوش پشه‌ای» و چالش‌های عصر تکنولوژی  | عکس سامان کرمی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛«هوش پشه‌ای» و چالش‌های عصر تکنولوژی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، نمایش «هوش پشه‌ای»‌ به نویسندگی وکارگردانی سامان کرمی و بازی الهه اصغری، فائزه صدر، بهروز لسانی، خورشید یاری، کاری از گروه تئاتر مروارید و با صدای هوتن شکیبا تصویری، ژاله صامتی و سعید چنگیزیان به صحنه پردیس تئاتر تهران می‌رود. سامان کرمی دراین باره به آنا گفت: دراین نمایش تمام تلاشم را کردم که از لحاظ قصه، محتوا، شکل و شیوه اجرا کاری متفاوت روی صحنه ببرم. امروزه مخاطب  کودک و نوجوان با فناوری فضای وب و اینترنت درگیر است. این مخاطب به خوراک فرهنگی و قصه و روایت مدرن نیاز دارد و ما دراین نمایش تلاش کردیم با بهره گیری از عناصر ...
دیدن ادامه ››

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، نمایش «هوش پشه‌ای»‌ به نویسندگی وکارگردانی سامان کرمی و بازی الهه اصغری، فائزه صدر، بهروز لسانی، خورشید یاری، کاری از گروه تئاتر مروارید و با صدای هوتن شکیبا تصویری، ژاله صامتی و سعید چنگیزیان به صحنه پردیس تئاتر تهران می‌رود.

سامان کرمی دراین باره به آنا گفت: دراین نمایش تمام تلاشم را کردم که از لحاظ قصه، محتوا، شکل و شیوه اجرا کاری متفاوت روی صحنه ببرم. امروزه مخاطب  کودک و نوجوان با فناوری فضای وب و اینترنت درگیر است. این مخاطب به خوراک فرهنگی و قصه و روایت مدرن نیاز دارد و ما دراین نمایش تلاش کردیم با بهره گیری از عناصر بصری و تصویری در قالب «ویدئو پروجکشن» و دوربین پخش زنده و تلفیق آنها با تئاتر، نمایشی تولید کنیم که چشم تماشاگر کودک و نوجوان و حتی بزرگسال امروز هم بگیرد و با آن همزادپنداری کند.

وی افزود: با بیان اینکه داستان هوش پشه‌ای، داستان زندگی بخش عمده ای از جامعه ما است. مایی که بدون هیچ پیشینه و فرهنگ‌سازی ناگزیر به ورد در عرصه فناوری بودیم. جهان مدرن امروز انسان‌ها را به لحاظ عواطف و روابط انسانی از هم دور کرده و امور روزمره زندگی را وابسته به تلفن همراه و فضای اینترنت کرده است.

کرمی اظهار داشت: من دراین نمایش تلاش کردم بگویم که درست است چاره‌ای جز استفاده از این فناوری نداریم و حتی در آینده نزدیک هوش مصنوعی هم وارد ابعاد مختلف زندگی ما می‌شود، اما باید سواد و آگاهی کافی دراین زمینه را داشته باشیم. نباید تبدیل به ربات‌هایی برای تکنولوژی شویم، الان می‌توانیم مشخص کنیم که ما در آینده نزدیک فقط انسان‌های مصرفی این تکنولوژی هستیم یا اینکه مسیر آن را مشخص می‌کنیم. آیا می‌توان تعادلی بین زندگی انسانی و عاطفی‌ و دنیای تکنولوژی برقرار کرد؟ اینها سوال‌ها و چالش‌هایی است که تلاش دارم در این نمایش در قالب فانتزی بدان بپردازم.

این کارگردان تئاتر درباره چالش‌های کارگردانی گفت: ما از ابتدا برای اجرای این کار با سنگ اندازی‌هایی در حوزه کودک و نوجوان روبه رو شدیم، این به هرحال مسیر جدیدی در عرصه کودک و نوجوان است و من معتقدم که با قصه و شیوه‌های اجرایی گذشته نمی‌توان مخاطب آگاه و باهوش نسل امروز را راضی نگه داشت، نسل امروز به روایت جدیدتری نیاز دارد که خوراک فرهنگی‌اش باشد، دراین مسیر موفق هم شدم و در دور اجراهای قبل در تالار هنر و الان هم در پردیس تئاتر تهران رضایت مخاطب را دارم.

 

وی همچنین با اشاره به مشکلات اقتصادی امروز برای کار تئاتر گفت: دلیل این که این ریسک را پذیرفتم و نمایش را تولید کردم، فقط عشق و علاقه ودغدغه دراین مورد خاص بود. همین پشتوانه هم باعث شد تا با توجه به هزینه‌های سنگین و گزاف تولید نمایش، تمام گروه بدون دستمزد و حتی با ضرر اجرا‌ها را روی صحنه ببرند. همینجا ازهمه اعضای گروه و به ویژه بازیگرانم تشکر می‌کنم که حدود ۶ ماه هر روز تمرینات سخت و فشرده داشتند بدون ریالی دستمزد. امیدوارم اجراهای این دوره برایمان با جبران مالی همراه باشد و من شرمنده گروه نشوم.  

کرمی اظهار داشت: از تمام مسئولان و کسانی که امکان همکاری دارند خواهش می‌کنم به اقتصاد تئاتر کودک و نوجوان توجه ویژه‌ای داشته باشند و از گروه‌هایی که برای نسل آتی تلاش می‌کنند، حمایت کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت این نمایش به سایت تیوال مراجعه کنند

 

عرفان ضرغامی و امیر مسعود این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره نمایش هوش پشه ای i
نمایش «هوش پشه‌ای» به نویسندگی و کارگردانی سامان کرمی بار دیگر در پردیس تئاتر تهران روی صحنه می‌رود. | عکس «هوش پشه‌ای» دوباره به صحنه تئاتر می‌آیدنمایش «هوش پشه‌ای» به نویسندگی و کارگردانی سامان کرمی بار دیگر در پردیس تئاتر تهران روی صحنه می‌رود.
به گزارش خبرگزاری مهر، دور دوم اجرای نمایش «هوش پشه‌ای» به نویسندگی و کارگردانی سامان کرمی به زودی در پردیس تئاتر تهران آغاز می‌شود. در دور اول اجرای این نمایش که در تالار هنر روی صحنه رفت، بیش از ۲ هزار نفر به تماشای این نمایش نشستند. هوتن شکیبا، ژاله صامتی و سعید چنگیزیان هنرمندانی هستند که از صدا و تصویر آن‌ها در بخش‌هایی از این پروژه استفاده شده است. سامان کرمی پیش از این در آثاری چون «جن گیر»، «کیارش»، «طبل بزرگ»، «حکومت نظامی»، «این همه غول»، «گنجشک مجیک»، «من چه جوری ...
دیدن ادامه ››

به گزارش خبرگزاری مهر، دور دوم اجرای نمایش «هوش پشه‌ای» به نویسندگی و کارگردانی سامان کرمی به زودی در پردیس تئاتر تهران آغاز می‌شود.

در دور اول اجرای این نمایش که در تالار هنر روی صحنه رفت، بیش از ۲ هزار نفر به تماشای این نمایش نشستند.

هوتن شکیبا، ژاله صامتی و سعید چنگیزیان هنرمندانی هستند که از صدا و تصویر آن‌ها در بخش‌هایی از این پروژه استفاده شده است.

سامان کرمی پیش از این در آثاری چون «جن گیر»، «کیارش»، «طبل بزرگ»، «حکومت نظامی»، «این همه غول»، «گنجشک مجیک»، «من چه جوری ممکنه یه پرنده باشم»، «از نظر سیاسی بی‌ضرر»، «پرده خانه»، «گالیله» و ... به عنوان بازیگر حضور داشته است.

«هوش پشه‌‍‌ای» اولین تجربه این هنرمند در عرصه کارگردانی تئاتر به شمار می‌آید.

این نمایش داستان پسری است تنها در خانه که وابستگی شدیدی به اینترنت و فضای مجازی دارد و از ارتباطات اجتماعی و عواطف انسانی دوری می‌کند. وی سعی می‌کند مشکلات واقعی و حتی ساده در زندگی را با استفاده از اطلاعات موتور جستجوگر و هوش مصنوعی حل کند اما ... .

علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت این نمایش به سایت تیوال مراجعه کنند

امیر مسعود، ترانه رضایی، حسین بهمنش و عرفان ضرغامی این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره نمایش آینه جادویی i
نمایش «آینه جادویی» به کارگردانی شهاب امرائی در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی به روی صحنه می رود. | عکس «آینه جادویی» در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبینمایش «آینه جادویی» به کارگردانی شهاب امرائی در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی به روی صحنه می رود.
به گزارش مشاور رسانه ای اثر، نمایش «آینه جادویی» به نویسندگی و کارگردانی: شهاب امرائی و تهیه کنندگی: آرزو لطفی از چهارم آذرماه ۱۴۰۳ در ساعت ۱۸:۳۰ به مدت ۱ ساعت در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی به روی صحنه رفت.در خلاصه این نمایش آمده است: ستایش دختری ۱۲ ساله است که به خاطر ماه گرفتگی روی صورتش از زندگی و خودش بیزار شده. او در شب تولدش یک آینه جادویی هدیه میگیرد و همراه دوستانش سفر پر ماجرایی را به دنیای آینه آغاز میکند که...در این نمایش راستین وزیری، بنیامین محمدی، ملیکا کریمی راد، عسل ‌شریفی ‌راد، ستایش آهونبر، ستایش استیری، هستی غریب، یسنا ‌معدلت، فاطمه حسین ...
دیدن ادامه ››

به گزارش مشاور رسانه ای اثر، نمایش «آینه جادویی» به نویسندگی و کارگردانی: شهاب امرائی و تهیه کنندگی: آرزو لطفی از چهارم آذرماه ۱۴۰۳ در ساعت ۱۸:۳۰ به مدت ۱ ساعت در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی به روی صحنه رفت.
در خلاصه این نمایش آمده است: ستایش دختری ۱۲ ساله است که به خاطر ماه گرفتگی روی صورتش از زندگی و خودش بیزار شده. او در شب تولدش یک آینه جادویی هدیه میگیرد و همراه دوستانش سفر پر ماجرایی را به دنیای آینه آغاز میکند که...
در این نمایش راستین وزیری، بنیامین محمدی، ملیکا کریمی راد، عسل ‌شریفی ‌راد، ستایش آهونبر، ستایش استیری، هستی غریب، یسنا ‌معدلت، فاطمه حسین و آرشام ‌شریفی ‌راد به ایفای نقش می پردازند.
عوامل دیگری که در این نمایش نقش دارند، عبارتند از: بازیگر تیزر: نیلا شبانی، مجری طرح: آموزشگاه بازیگری سینمایی کودک و نوجوان بارانا، مدیر تولید: آرمین اقراری، موسیقی: شهاب امرایی، دستیار تولید: آرشام شریفی راد، طراح پوستر: فرشته علیجانی، طراح گریم: مهسا سطوتی، طراح لباس: سپیده نائیج، مدیر صحنه: فاطمه جابری نژاد، دستیار صحنه: مهرداد حجیه فروش، عکاس و ساخت تیزر: پریسا لطفی، عکاس دوم: وحید دهرویه، مشاور رسانه‌ای: پیام احمدی کاشانی، ساخت دکور: مالک خادمی، دستیاران صحنه: آرشام شریفی راد، مهرداد حجیه فروش، اتاق فرمان: هدیه ایرانیان.
نمایش «آینه جادویی» ۰۴ تا ۲۸ آذر ماه در تماشاخانه ‌صحنه ‌آبی به روی صحنه می رود، علاقمندان می توانند جهت تهیه بلیط به سایت تیوال یا به نشانی خیابان ولیعصر بالاتر از چهارراه طالقانی، بعد از کوچه ریاض، پلاک ۱۵۹۵ مراجعه فرمایند.

امیر مسعود، حسین بهمنش و عرفان ضرغامی این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره نمایش لانه موش ها i
تمدید اجرای «لانه موش‌ها» در نوفل لوشاتو | عکس تمدید اجرای «لانه موش‌ها» در نوفل لوشاتو
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اثر، نمایش «لانه‌ موش‌ها» به نویسندگی و کارگردانی فرزام بابائی تا بیست‌ و نهم آبان به اجرای خود ادامه داد. این نمایش قرار بود به مدت محدود تا ۲۰ آبان روی صحنه باشد که تا بیست‌ و نهم آبان در عمارت نوفل‌ لوشاتو میزبان تماشاگران است. احمد صفرزاده، کیان ایرانی، پردیس زارع و مرتضی فروزانفر بازیگران این نمایش هستند.در خلاصه داستان این اثر نمایشی که یک درام اکسپرسیونیستی است، نوشته‌اند: «اینجا هیچ پنجره‌ای نداره!».از دیگر عوامل این اثر می‌توان به پرفورمر محیطی: علیرضا رضوی، طراح حرکت: ...
دیدن ادامه ››

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اثر، نمایش «لانه‌ موش‌ها» به نویسندگی و کارگردانی فرزام بابائی تا بیست‌ و نهم آبان به اجرای خود ادامه داد. این نمایش قرار بود به مدت محدود تا ۲۰ آبان روی صحنه باشد که تا بیست‌ و نهم آبان در عمارت نوفل‌ لوشاتو میزبان تماشاگران است. احمد صفرزاده، کیان ایرانی، پردیس زارع و مرتضی فروزانفر بازیگران این نمایش هستند.

در خلاصه داستان این اثر نمایشی که یک درام اکسپرسیونیستی است، نوشته‌اند: «اینجا هیچ پنجره‌ای نداره!».

از دیگر عوامل این اثر می‌توان به پرفورمر محیطی: علیرضا رضوی، طراح حرکت: پردیس زارع، مشاوران کارگردان: سعید زارعی و عباس جمالی، دستیار کارگردان و برنامه‌ریز: مریم قلعه‌نویی، طراح صحنه: علی ساسانی‌نژاد، طراح نور، فرشاد نصیری، تنظیم موسیقی: علی سینا رضانیا، طراح لباس: نگین غفاری، طراح گریم: شانا زیودار، مجری گریم: شیدا بیگی، گرافیست: محمدرضا غلامی، طراح لوگو: پردیس زارع، عکاس: بابک حقی، تولید محتوا: پوریا حیدری‌‎نیا، مدیر روابط عمومی، تبلیغات و رسانه: نگار امیری، مدیر صحنه: علیرضا رضوی، دستیار صحنه: علی پری‌نژاد، فرهاد رحمانی، حسام کریمی و ایلیا پازانی، گروه صحنه و ساخت دکور: احسان علیدادی، ساجده غیاثی، مائده گل‌علی‌پور، نگین ابراهیمی و صبا آذین، برنامه‌ریز: دانیال شهریاری، ساخت تیزر: گروه هنری مراکی اشاره کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت این نمایش نوفل‌لوشاتو به سایت تیوال مراجعه کنند

آمار تماشاگران نمایش‌های تماشاخانه سنگلج اعلام شد | عکس آمار تماشاگران نمایش‌های تماشاخانه سنگلج اعلام شد
آمار تماشاگران و میزان فروش ماهانه نمایش‌‌ های «بمون بخون بخندون» و «هاگیر واگیر» که در تماشاخانه سنگلج روی صحنه رفته‌اند، اعلام شد.به گزارش دفتر رسانه اداره کل هنرهای نمایشی، آمار فروش ماهانه و تعداد تماشاگر نمایش‌های تماشاخانه سنگلج (با احتساب بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان) اعلام شد.نمایش «بمون بخون بخندون» به کارگردانی سمیه مهرى که از ۲۴ مهر تا ۲۰ آبان ۱۴۰۳ در سالنی با ظرفیت ۲۳۶ نفر به صحنه رفته است؛ توانست با ۲۲ اجرا و قیمت بلیت ۱۵۴ و ۱۱۰ هزار تومان، و میزبانی از ۳ هزار و ۹۷۸ تماشاگر، به فروشی معادل ...
دیدن ادامه ››

آمار تماشاگران و میزان فروش ماهانه نمایش‌‌ های «بمون بخون بخندون» و «هاگیر واگیر» که در تماشاخانه سنگلج روی صحنه رفته‌اند، اعلام شد.
به گزارش دفتر رسانه اداره کل هنرهای نمایشی، آمار فروش ماهانه و تعداد تماشاگر نمایش‌های تماشاخانه سنگلج (با احتساب بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان) اعلام شد.

نمایش «بمون بخون بخندون» به کارگردانی سمیه مهرى که از ۲۴ مهر تا ۲۰ آبان ۱۴۰۳ در سالنی با ظرفیت ۲۳۶ نفر به صحنه رفته است؛ توانست با ۲۲ اجرا و قیمت بلیت ۱۵۴ و ۱۱۰ هزار تومان، و میزبانی از ۳ هزار و ۹۷۸ تماشاگر، به فروشی معادل ۳۴۱ میلیون و ۱۰۵ هزارتومان دست پیدا کند.

نمایش «هاگیر واگیر» به کارگردانی مریم باقرى که از ۲۲ مهر تا ۲۳ آبان ۱۴۰۳ در سالنی با ظرفیت ۲۳۶ نفر به صحنه رفته است؛ توانست با ۲۷ اجرا و قیمت بلیت ۱۵۴ و ۱۱۰ هزار تومان، و میزبانی از ۲ هزار و ۳۶۱ تماشاگر، به فروشی معادل ۱۹۲ میلیون تومان دست پیدا کند.

لازم‌به‌ذکر است آمار تماشاگران و فروش مجموعه تئاتر شهر و تالار هنر پس پایان اجراها منتشر خواهد شد.

میزبانی تئاترهامون از «ساکورای کاغذی»، «منگی» و «مثلث» | عکس میزبانی تئاترهامون از «ساکورای کاغذی»، «منگی» و «مثلث»
«ساکورای کاغذی» و «منگی» به‌عنوان جدیدترین نمایش‌های سالن تئاترهامون اجراهای خود را در کنار نمایش «مثلث» آغاز خواهند کرد.به گزارش روابط عمومی، دو نمایش «ساکورای کاغذی» به کارگردانی مجید شکری و «منگی» به کارگردانی محمدامین سعدی به‌عنوان جدیدترین نمایش‌های سالن تئاتر هامون از فردا یکشنبه اجرای خود را در کنار نمایش «مثلث» به کارگردانی قیس ‌یساقی که بیش‌از ۷ ماه است در این مجموعه روی صحنه است، آغاز خواهند کرد. عاشقانه‌ای از دلِ شکوفه‌های گیلاسنمایش «ساکورای کاغذی» به ...
دیدن ادامه ››

«ساکورای کاغذی» و «منگی» به‌عنوان جدیدترین نمایش‌های سالن تئاترهامون اجراهای خود را در کنار نمایش «مثلث» آغاز خواهند کرد.
به گزارش روابط عمومی، دو نمایش «ساکورای کاغذی» به کارگردانی مجید شکری و «منگی» به کارگردانی محمدامین سعدی به‌عنوان جدیدترین نمایش‌های سالن تئاتر هامون از فردا یکشنبه اجرای خود را در کنار نمایش «مثلث» به کارگردانی قیس ‌یساقی که بیش‌از ۷ ماه است در این مجموعه روی صحنه است، آغاز خواهند کرد.

عاشقانه‌ای از دلِ شکوفه‌های گیلاس
نمایش «ساکورای کاغذی» به نویسندگی و کارگردانی مجید شکری از فردا ۲۷ آبان ۱۴۰۳، ساعت ۱۸:۳۰ در تئاتر هامون روی صحنه خواهد رفت.
تهیه‌کنندگی نمایش «ساکورای کاغذی» بر عهده علیرضا اصلان و مجری طرح آن سعید سیادت است.
مجید شکری، مرتضی دلداده، رزا خلیلی، مریم معصومی نژاد، زهرا حاج حسن، علیرضا اصلان، امیرحسین نورانی، علیرضا قلی‌زاده بازیگران این اثر نمایشی هستند.
در خلاصه داستان این اثر نمایشی آمده است: «تمام چیزهایی که تو را به این تنهایی و غم رسانده‌اند پاک می‌شوند؟»
مجری طرح: سعید ‌سیادت، مدیرتولید: حسین محروقی، بازی‌دهنده عروسک: مریم ‌معصومی‌نژاد، طراح گریم: بهاره ‌اسدی، طراح لباس: عسل دهقان، ساخت آکسسوار: علیرضا ‌اصلان، نقاشی روی لباس‌ها، آکسسوار: عسل دهقان، دوخت لباس: حسین پناهی، موسیقی: مجید شکری، متصدی رژی و اتاق فرمان: مهدی چاوشی، دستیار کارگردان، برنامه ریز: مهران ‌شکری، دستیاران کارگردان: علیرضا ‌قلی ‌زاده، سونیا دهقانی، ساخت‌ماسک، ساخت عروسک: آرزو کمالی، گریم: (خانم‌ها) عسل شریف زاده، مهزاد ‌زلفی‌گل، گریم: (آقایان) محمدرضا محسنی، سیامک شهبازیان، ساخت کلیپ و ویدیو داخل اجرا: مهدی چاوشی، تبلیغات: راوی‌مدیا، مدیر تبلیغات: امیرحسین ‌میرزائی، تبلیغات مجازی: رومینا ‌مهدوی، طراح گرافیک و پوستر: سهیل ‌فلاح، طراح تیزر، موشن: لیلا ناصحی، تصویربردار: ایمان ‌فرجو، عکاس: امیرحسین ‌میرزائی، روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای: علی ‌کیهانی دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.


روایتی پست مدرن در کنار مادربزرگ
نمایش «منگی» به نویسندگی و کارگردانی محمدامین سعدی از فردا ۲۷ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۳۰ در سالن تئاتر هامون روی صحنه خواهد رفت.
تهیه‌کنندگی این اثر نمایشی بر عهده سمیه پناهی مجری طرح آن آکادمی فرهنگی هنری ویشا است.
نمایش «منگی» اقتباسی از رمان منگی نوشته ژوئل اگلوف و ترجمه اصغر نوری و ادبیات نمایشی فرانسه است که در مکانی غیرمعمول، میان خانه و کشتارگاه مردی جوان و مجرد در کنار مادربزرگ بدخلقش روزگار می‌گذارند.
این اثر نمایشی به شیوه بیناسبکی کارگردانی شده است و در فضای پست‌مدرن روایت می‌شود.
تک بازیگر این اثر فردین رحمانپور است و آریانا عباسی، سحر قاسمی، رمیصا صمدی به‌عنوان بازیگران فرم و سایه در نمایش «منگی» حضور دارند.
مدیر تولید: صبا ‌صادقی ‌ساروی، آهنگساز: بهزاد ‌بختیاری، طراح صحنه: امیر ‌پناهی ‌فر، طراح لباس، آکسسوار: پریا ‌الماسی، طراح گریم: نیلوفر ‌مرسل ‌وند، طراح نور: فرشاد ‌نصیری، طراح گرافیک: حامد ‌فرهی، ساخت دکور: مهدی منوری، سرپرست گروه کارگردانی، برنامه ریزی: عرفان ‌الماسی، دستیار کارگردان: محمدباقر ‌توکلیان، رها کاظمی، منشی صحنه: رها کاظمی، چاپ و گرافیک: محمد هادی بحرانی، دستیار تهیه: هیلدا ‌پور ‌نصیر، دوخت لباس: استودیو فشن کارمانو آرت، عکاس: مریم ‌رحمانی، عکاس تبلیغات: هلیا ‌احمدی ‌پناه، مدیر تبلیغات: آیدین ‌ایمانی، تبلیغات: تئاتر ‌فارسی، مشاور رسانه‌ای: علی ‌کیهانی (راوی ‌مدیا) دیگر عوامل نمایش «منگی» هستند.

«مَثلِث» همچنان روی صحنه است
همچنین نمایش «مَثلِث» به نویسندگی فواد زیدانلویی، قیس ‌یساقی، محمدجواد ‌مهدیان و کارگردانی قیس ‌یساقی از ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۳۰ در تئاتر ‌هامون روی صحنه است.
محمدجواد ‌مهدیان، قیس ‌یساقی بازیگران، بازی دهندگان و صداپیشگان این نمایش هستند.
دستیار کارگردان: امیرحسین ‌بلندی، مشاور کارگردان: مهسا ‌صبوری، آهنگساز: مهران ‌ولی ‌زاده، گیتار الکتریک: ماهان عبداللهی، طراح نور: محمدجواد ‌مهدیان، مدیر روابط عمومی، تبلیغات: مهدی ‌غلامی، ساخت عروسک، طراح آکسسوار:  یاسمن علی زاده، طراح صحنه: قیس ‌یساقی، مدیر تولید: محمد ‌رجب ‌زاده، طراح گرافیک، پوستر، موشن: حامد ‌فرهی، ساخت دکور: علی بلندی، طراح تیزر: فرشاد ‌قاسمی، گوینده نریشن: مهران ‌ولی ‌زاده، عکاس: رضا پردل، کاری از:  گروه تئاتر نخ‌نما، طراح گرافیک:  (دور سوم اجرا) محسن ‌عامل دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.

در خلاصه داستان این اثر نمایشی آمده است: «هر قلمرویی شاهی دارد و هر شاهی خائنی، «مَثلِث» داستان خیانت یک مرد وفادار به شاه و داستان خیانت یک شاه وفادار به مرد و داستان خیانت یک زن وفادار به مرد و شاه است. یک مثلث خائنانه که در دل یک پاساژ اتفاق می‌افتد و هیچکس پایان آن را نمی‌داند جز سه برادر سرنوشت و سه نویسنده اثر!»
علاقه‌مندان برای تماشای این سه نمایش می‌توانند از طریق سایت تیوال بلیت تهیه کنند.

خبر
درباره نمایش دادگاه نخبگان روانی i
نمایش «دادگاه نخبگان روانی»  به نویسندگی ماتئی ویسنی یک و کارگردانی علیرضا ابراهیم خانی،  همزمان با رونمایی پوستر،  عوامل خود را شناخت | عکس «دادگاه نخبگان روانی» عوامل خود را معرفی کردنمایش «دادگاه نخبگان روانی» به نویسندگی ماتئی ویسنی یک و کارگردانی علیرضا ابراهیم خانی، همزمان با رونمایی پوستر، عوامل خود را شناخت
به گزارش مشاور رسانه، نمایش «دادگاه نخبگان روانی» به نویسندگی ماتئی ویسنی یک و ترجمه ملیحه بهارلو،کارگردانی علیرضا ابراهیم‌خانی و تهیه کنندگی محمدعلی نجف‌بور از ۴ الی ۲۳ آذر ساعت ۱۹:۳٠ در مجموعه تئاتر محراب، سالن استاد جعفر والی روی صحنه می‌رود، همزمان با رونمایی پوستر عوامل خود را معرفی‌ کرد. فرشاد فرهادپور، رضوانه تاجیک، بهنام محمدزاده، آرش سبحانی، علیرضا محمدنژاد، آریو هوشیاری، مهران اصلانی، درسا آتش بار، علی افتخاری، نیلوفر آقاپور، آنیتا شریعتی، دنیا پناهی، مبینا حسن زاده، سامیه مظفری، زینب زمانی، نگین هریسی، محمدمبین ارفاقی، مهدیه شکوری، نیما پایدار، ...
دیدن ادامه ››

به گزارش مشاور رسانه، نمایش «دادگاه نخبگان روانی» به نویسندگی ماتئی ویسنی یک و ترجمه ملیحه بهارلو،کارگردانی علیرضا ابراهیم‌خانی و تهیه کنندگی محمدعلی نجف‌بور از ۴ الی ۲۳ آذر ساعت ۱۹:۳٠ در مجموعه تئاتر محراب، سالن استاد جعفر والی روی صحنه می‌رود، همزمان با رونمایی پوستر عوامل خود را معرفی‌ کرد.

فرشاد فرهادپور، رضوانه تاجیک، بهنام محمدزاده، آرش سبحانی، علیرضا محمدنژاد، آریو هوشیاری، مهران اصلانی، درسا آتش بار، علی افتخاری، نیلوفر آقاپور، آنیتا شریعتی، دنیا پناهی، مبینا حسن زاده، سامیه مظفری، زینب زمانی، نگین هریسی، محمدمبین ارفاقی، مهدیه شکوری، نیما پایدار، ارشیا سبحانی و ملودی حمدگذار بازیگران نمایش «دادگاه نخبگان روانی» هستند.

از دیگر عوامل نمایش «دادگاه نخبگان روانی» می‌توان از: مشاور پروژه:مجید ستایش، سرپرست گروه موسیقی: صدرا قصاع، آهنگسازان:صدرا قصاع،نگار زاهدی، نوازندگان: ویولن و آوا:نگارزاهدی، هنگ درام:سیامک رئیسی، ویولن سل: شبنم تنهایی، مجری‌طرح و مدیرتولید:محمد سعیدی، دستیار کارگردان و برنامه ریز: مریم همتی، طراح و مجری‌ دکور: امیرحسین سعیدی، طراح گریم: مژده آقاجانلو، طراح نور: محمد سعیدی، طراح پوستر: زینب زمانی، مجری گریم: هستی تاجیک، مدیر صحنه: امیرحسین سعیدی، دستیاران صحنه: محمود جعفری،محمدمبین ارفاقی، افکتور نور: احسان فرهادپور، ساخت تیزر: جاوید علیپور،فرزین شکاری، اصلاحیات،دوخت لباس: فاطمه قاسمی و مشاور رسانه: ناصر ارباب نام برد.

در خلاصه نمایش آمده است: بعد از چهارسال نویسنده‌ای به بیمارستان اختلالات روانی مسکو اعزام میشود اما بعد از یک مدت کوتاه متوجه میشود که در اصل آنها بیماران عادی نیستن بلکه بیمارانی اند که  ...

علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و تهیه و رزرو بلیت به سایت تیوال مراجعه کنند

حسین بهمنش و امیر مسعود این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره نمایش محبوبه‌ها i
همزمان با معرفی یلدا عباسی و فهیمه امن‌زاده در آخرین روزهای تمرین، گروه بازیگران «محبوبه‌ها» تکمیل شد. | عکس بازیگران جدیدترین اثر ژاله صامتی معرفی شدندهمزمان با معرفی یلدا عباسی و فهیمه امن‌زاده در آخرین روزهای تمرین، گروه بازیگران «محبوبه‌ها» تکمیل شد.
به گزارش روابط‌عمومی گروه، نمایش «محبوبه‌ها» به نویسندگی نوشین ‌تبریزی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی ژاله ‌صامتی از ٢٧ آبان در تماشاخانه هما روی صحنه خواهد رفت. ژاله ‌صامتی که پس‌از ۶ سال دوری از کارگردانی تئاتر، به صحنه تئاتر بر می‌گردد. صامتی در این نمایش که اثری زنانه است، از صدای مهران مدیری و حضور بازیگرانی همچون (به ترتیب ورود) فهیمه امن زاده، یلدا عباسی، مهرناز افلاکیان، ژاله ‌صامتی، بیتا سحرخیز، پریسا محمدی، نوشین ‌تبریزی بهره می‌برد. در خلاصه این اثر نمایشی که از ساعت ۲۱:٣٠ روز یکشنبه، ٢٧ آبان ماه روی صحنه می‌رود، ...
دیدن ادامه ››

به گزارش روابط‌عمومی گروه، نمایش «محبوبه‌ها» به نویسندگی نوشین ‌تبریزی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی ژاله ‌صامتی از ٢٧ آبان در تماشاخانه هما روی صحنه خواهد رفت. ژاله ‌صامتی که پس‌از ۶ سال دوری از کارگردانی تئاتر، به صحنه تئاتر بر می‌گردد. صامتی در این نمایش که اثری زنانه است، از صدای مهران مدیری و حضور بازیگرانی همچون (به ترتیب ورود) فهیمه امن زاده، یلدا عباسی، مهرناز افلاکیان، ژاله ‌صامتی، بیتا سحرخیز، پریسا محمدی، نوشین ‌تبریزی بهره می‌برد.

در خلاصه این اثر نمایشی که از ساعت ۲۱:٣٠ روز یکشنبه، ٢٧ آبان ماه روی صحنه می‌رود، آمده است: «خیلی ترسناکه! گاهی احساس می کنم یه عده دارن از توی حیاط به خونه نگاه می کنن! صدای پچ‌پچشونو می‌شنوم! آخه من از تنهایی می‌ترسم! خیلی می ترسم! اما همه فقط ظاهر زندگی آدمو می بینن!»

نمایش «محبوبه‌ها» به کارگردانی ژاله صامتی در سال ۱۳۹۷ روی صحنه رفته بود و با استقبال خوب مخاطبان همراه شده بود. از دیگر عوامل «محبوبه‌ها» می‌توان به؛ دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: یاس سنجری، دستیار دوم کارگردان: فرانک ‌جواهری، مدیر تولید: فرهاد پارسیان، مدیر صحنه: مینا فراهانی، دستیاران صحنه: میلاد ‌هوشنگی، هومن ‌کریمی، دیوان عباسی، طراح لباس: گلاره دربندی، دستیار طراح: شهرزاد مدیری، طراح گریم: محمود دهقانی، دستیار گریم: عاطفه نوذرى و مرجان پارسیان، طراح نور: کیوان ارجمند، موسیقی: رامتین بیرقدار، عکاس: محسن ‌کرمانی، طراح تیزر: امیرحسین نجاح، طراح لوگوتایپ: منصور نصیری، طراح پوستر و بروشور: پریسا آنجفی و مدیر روابط عمومی و تبلیغات: امیر ‌پارسائیان‌مهر اشاره کرد.

شایان ذکر است، پیش‌فروش روزهای جدید این نمایش، در سایت تیوال آغاز شده و مخاطبان می‌توانند برای تهیه بلیت به لینک نمایش محبوبه ها مراجعه کنند.

بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران برگزیدگان خود را شناخت | عکس بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران برگزیدگان خود را شناخت
بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران که در بخش های ایثار، نهال، لبخند، کودک و نوجوان، تئاتر خیابانی، نمایشنامه‌نویسی و میهمان؛ از  تا ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۳ در مجموعه پردیس تئاتر تهران، مجموعه تئاتر محراب و مجموعه سالن‌های حوزه هنری آغاز شد  شب کذشته در آیین اختتامیه که در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.امیر حسین شفیعی دبیر بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران ضمن خیر مقدم به حضار، بیان کرد: «من خیلی بلد نیستم حرف بزنم، در تمام زندگی بیشتر کار کردم تا اینکه بخواهم حرف بزنم. امروز گزارش نخواهم داد زیرا اعتقادی به گزارش ندارم، ...
دیدن ادامه ››

بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران که در بخش های ایثار، نهال، لبخند، کودک و نوجوان، تئاتر خیابانی، نمایشنامه‌نویسی و میهمان؛ از  تا ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۳ در مجموعه پردیس تئاتر تهران، مجموعه تئاتر محراب و مجموعه سالن‌های حوزه هنری آغاز شد  شب کذشته در آیین اختتامیه که در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

امیر حسین شفیعی دبیر بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران ضمن خیر مقدم به حضار، بیان کرد: «من خیلی بلد نیستم حرف بزنم، در تمام زندگی بیشتر کار کردم تا اینکه بخواهم حرف بزنم. امروز گزارش نخواهم داد زیرا اعتقادی به گزارش ندارم، آنچه که باید با تمام وجود انجام می‌دادم برای هنرمندان شریف تئاتر استان تهران انجام دادم و با تمام وجودم طی یک سال گذشته سعی کردم کارهای موثر و خوبی در مسیر جشنواره انجام دهم.»
او افزود: «در ابتدا می‌خواهم یک آرزو کنم؛ آرزوی دنیایی بدون جنگ. امیدوارم سال بعد و در دوره سی‌ام جشنواره تئاتر، کودک‌کشی ونسل‌کشی در غزه  متوقف شده باشد و در جهانی همراه با صلح و آزادی به سر ببریم. به امید موفقیت پیروزی رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی که ارمغانی از جنس پیروزی و صلح را برای ما می‌آورند.»
دبیر بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران با بیان اینکه شهرستان‌های مظلوم استان تهران از لحاظ سخت افزاری به شدت فقیر هستند، ادامه داد: «علی‌رغم این شرایط این شهرستان‌ها سرشار از استعدادهای جوان با انگیزه‌ هستند. امیدوارم روزی برسد که از لحاظ سخت افزاری، سالن و سایر امکانات به گونه‌ای باشیم که بتوانیم جشنواره تئاتر استان تهران را در شهریار، شهر قدس و... برگزار کنیم. اما تا آن روز ناامید نمی‌شویم و تلاش می‌کنیم. ما رو به قله هستیم، انشالله تمام اتفاقات خوب برای تئاتر ما برای کشورمان رقم خواهد خورد.»
شفیعی ضمن قدردانی از مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، مطرح کرد: آقای فروزانفر دوست، رفیق همراه و مدیر کل ارشاد استان تهران در این مسیر و طی این یک سال گذشته با تدبیر و همدلی از جشنواره حمایت کردند، نتیجه این همراهی‌ها و همدلی‌ها و با یاریگری شما هنرمندان شریف و عزیز تئاتر اتفاق بی‌نظیری در این دوره رقم خورد، به طوری که در این دوره بیش از ۷۰۰ اثر متقاضی شرکت در جشنواره بودند و در نهایت ۵۵ اثر نمایشی اجرا شد.
دبیر بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران، ابراز کرد: بسیار خوشحالیم که توانستیم بستری فراهم کنیم که هنرمندان با تفکرات مختلف از شکل‌ها و گونه‌های مختلف هنرهای نمایشی بتوانند کارهایشان را اجرا کنند.
وی افزود: تمام تلاش ما در این دوره بر این بود که گروه‌های جوان و گمنام شهرستان‌ها را به میدان رقابت بیاوریم.
شفیعی ضمن قدردانی از نقش آفرینی بنیاد شهید، اظهار داشت: به جرات می‌توانم بگویم فعالیت‌های فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران اگر بیشتر از فرهنگ و ارشاد نباشد، کمتر هم نیست.
وی افزود: باید از حوزه هنری هم تشکر کنم، این مرکز امروز حامی اصلی هنر کودک و نوجوان است.
دبیر بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: من از ۱۴ سالگی برای اولین بار وارد انجمن هنرهای نمایشی استان تهران شدم و حالا که نزدیک ۴۰ سال دارم به نظرم می‌رسد اگر کارمند هم بودم باید بازنشست می‌شدم، امیدوارم  پس از من هم این جشنواره در مسیر خود رو به قله حرکت کند و تک تک شما عزیزان هنرهای نمایشی همیشه صحیح و سالم باشید و زیر پرچم سه رنگ مقدس جمهوری اسلامی ایران اتفاقات بی نظیری برایتان رقم بخورد.»
پس از سخنرانی دبیر جشنواره تصاویری از مراحل مختلف بخش ایثار پخش و برگزیدگان این بخش از جشنواره اعلام شد.
در ادامه حسام آرین قطعه موسیقی نمایش «نقاب» را بر روی صحنه اجرا کرد. پس از این اجرا تصاویری از کارگاه‌های آموزشی بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران پخش شد. سپس برگزیدگان بخش نمایشنامه نویسی و هنرجوی برگزیده معرفی شده و مورد تقدیر قرار گرفتند.
همچنین در این مراسم از خانواده مرحوم علی اصغر قادری پناه پیشکسوت شهرستان ری، عزت الله قمی پیشکسوت تئاتر شهرستان ورامین و رحمت الله امینی برای اجرای نمایش «سر بی گذشت» از ورامین در بخش میهمان تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
در ادامه علی فروزانفر مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، اظهار داشت: امشب بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران به ایستگاه پایانی رسید، اتفاقی که یک سال پیش در این روزها آغاز شد.
وی افزود: یکم آذر ۱۴۰۲ جشنواره بیست و نهم در مراسم اختتامیه دوره بیست و هشتم آغاز شد و امروز در بیست و سوم آبان ماه ۱۴۰۳ به همت انجمن هنرهای نمایشی استان تهران به این مرحله رسید.
فروزانفر ادامه داد: دوست و برادرم امیرحسین شفیعی هنرمند کاربلد با دغدغه‌های بزرگ یک سال برای رسیدن به این مراسم با شکوه زحمت کشید و دوندگی کرد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران با بیان اینکه چند اتفاق مهم به همت مجموعه انجمن هنرهای نمایشی در این جشنواره رقم خورد، ابراز کرد: اولین اتفاق تعدد بخش‌های جشنواره بود. امسال بخش لبخند، نهال، کودک و نوجوان، ایثار و نمایشنامه نویسی به جشنواره اضافه شد.
وی افوزد: الحمدالله به واسطه تنوع فعالیت‌ها و اعتمادی که به جشنواره شد بسیاری از اساتید نامدار حوزه نمایش حضور وداوری در جشنواره را پذیرفتند. دستگاه های مختلف از جمله حوزه هنری انقلاب اسلامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، مجموعه پردیس و ... در این دوره پای کار آمدند و به لطف خداوند و همدلی و همراهی همه این عزیزان رشد معنادار کیفی و کمی جشنواره را شاهد بودیم.
فروزانفر با بیان اینکه امسال ۶ اثر صحنه‌ای و ۲ اثر خیابانی مجموعا ۸ اثر به جشنواره فجر معرفی می‌شوند، اظهار داشت: این اتفاق بزرگی برای هنرمندان استان تهران است. استان تهران به واسطه ظرفیت‌های مضاعف، هنرمندان شاخص و اساتید بزرگی که دارد همواره در جریان فرهنگی هنری کشور الگو و پیشرو بوده است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران ضمن تشکر از همه دست اندرکاران جشنواره، مطرح کرد: درخواستم از همکاران گرامی در انجمن هنرهای نمایشی استان تهران این است که ظرف یک ماه آینده و تا پایان آذرماه طرح و ایده خود را برای استمرار این مسیر زیبا و ارزشمند آماده کنند با این رویکرد که بار دیگر با رشدی معنادار از ۱۴۰۳ عبور کنیم و وارد سال ۱۴۰۴ شویم. جشنواره سی‌ام استان تهران باید شاهد تحول، رشد و رونق بیشتری نسبت به امسال باشد.
 در ادامه و پیش از اعلام برگزیدگان بخش نهال جشنواره تصاویری از روند برگزاری این بخش مهمان نگاه حاضرین در مراسم شد. سپس برگزیدگان نهال معرفی شدند و برای دریافت جوایز خود به روی صحنه آمدند.
سپس علیرضا خمسه بازیگر و کارگردان سینما و تئاتر به روی صحنه آمد و چند جمله‌ای با حضار سخن گفت: یک سینه سخن دارم. سال ۱۳۵۵ یک فیلمساز فرانسوی جز هیات داوران سینمای کودک بود. این فیلسماز فیلم معروفی را با عنوان ترافیک در پاریس ساخته بود. وقتی به تهران آمد و ترافیک تهران را دید گفت من باید حتما یک فیلم کمدی در این باره بسازم.
وی افزود: امشب کمی از ترافیک خسته و عصبانی بودم اما حالا که به بخش لبخند رسیدیم باید شاد صحبت کنم. این جشنواره، جشنواره جوانی است. بیش از ۹۰ درصد شرکت کندگان همه جوان هستند و جوان یعنی شادمانی، آینده و تحرک. چه وسیله و ابزاری زیباتر و جذاب‌تر از تئاتر برای ارتباط با مخاطب است.  هر جا تئاتر باشد من هم به عنوان یک هنرجو و عاشق تئاتر هستم.
حمیدی نیلی مدیرکل هنرهای نمایشی کشور در این مراسم گفت: در ابتدا از دست‌اندرکاران جشنواره و هنرمندانی که چراغ تئاتر را در تهران روشن نگه داشته‌اند، قدردانی می‌کنم به ویژه از امیرحسین شفیعی که تلاش‌هایش واقعاً در حوزه تئاتر مشهود است.»
نیلی در ادامه اظهار کرد: « در دوره جدید اداره کل هنرهای نمایشی بیستر معطوف شویم روی حوزه تولید، بیشتر کار ببینیم  و بیشتر حمایت کنیم.»
او افزود موضوع آموزش خیلی اهمیت دارد و ممنونم که در این جشنواره بحث آموزش پررنگ‌تر بود و امیدوارم که در سال پیش رو، به این موضوع توجه بیشتری شود.»
معرفی برگزیدگان:

برگزیدگان بخش ایثار:
در بخش موسیقی: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به علی خاتمی برای نمایش «منطقه F۱۲» از شهرستان پردیس اهدا شد.
در بخش طراحی صحنه: برگزیده اول سید محمد خالقی برای نمایش «تنها اتاق آیات زخم مرا می‌خواند» از شهرستان شمیرانات و شاهین سلطانی برای نمایش «منطقه F۱۲» از شهرستان پردیس به عنوان برگزیده دوم معرفی شد.
در بخش دستاوردهای هنری(طراحی پوستر و بروشور): آرین مهدوی برای نمایش «ریگ چاه» از تهران به عنوان منتخب این بخش معرفی شد.
در بخش بازیگر برگزیده زن: فریده گرمساری برای نمایش «رویای خیس» از پاکدشت حائز رتبه اول، سیمین ضیائیان و مبینا معظمی به صورت مشترک برای نمایش «تنها اتاق آیات زخم مرا می‌خواند حائز رتبه دوم و دریا نوری برای نمایش «رویای خیس» از پاکدشت حائز رتبه سوم شدند.
در بخش بازیگر برگزیده مرد: علی پیمان برای نمایش «ریگ چاه» از تهران حائز رتبه اول، علی حیدری برای نمایش «رویای خیس» از پاکدشت و سیامک زین الدینی برای نمایش «بوکسور» از شهریان به صورت مشترک حائز رتبه دوم و پوریا رضایی برای نمایش «منطقه F۱۲» حائز رتبه اول شدند.
همچنین در این بخش  شایان پیروز برای نمایش «منطقه F۱۲» از پردیس لوح تقدیر بازیگری کودک و نوجوان را دریافت کرد.

برگزیدگان بخش نمایشنامه نویسی:
در بخش نمایشنامه نویسی: برگزیدگان این بخش علی پیمان برای نمایش «ریگ چاه» از تهران و مهدی صالح یار برای نمایش «رویای خیس» از پاکدشت مورد تقدیر قرار گرفتند.
در بخش کارگردانی: کیانوش احمدی برای نمایش «بوکسور» از شهریار و علی پیمان برای نمایش «ریگ چاه» از تهران به عنوان برگزیده معرفی شدند.
در بخش مسابقه نمایشنامه نویسی: علی میرزا عمادی برای نمایشنامه «نگهبانان کوچک کوهستان» از تهران، احمدرضا خاکساری برای نمایشنامه «سقوط در سینما الجزایر»از تهران، پریسا کیومرثی برای نمایشنامه «خانه کبوتران» از ری و مهدی فنائیان برای نمایشنامه «آواز مرد مرده» از اسلامشهر به عنوان نفرات برگزیده معرفی و تقدیر شدند.
همچنین در این بخش سعید حاجی حیدری برای نمایش «طاعون» از پاکدشت به معنوان هنرجوی برگزیده معرفی شد.
برگزیدگان بخش نهال(ویژه آموزشگاه‌های هنرهای نمایشی)؛
در بخش استعدادهای جوان: در این بخش پنج بازیگر جوان آروز حلاجی برای نمایش «رویا» از آموزشگاه آیش ورامین، رویا یزدانی برای نمایش «حوالی پنج صبح» از آموزشگاه هفتاک هنر شهریار، فاطمه سلگی برای نمایش «رویا» از آموزشگاه آیش ورامین، کوشا تبعیدزاده برای نمایش «استرالیا» از آموزشگاه انتخاب نواندیشان شمیرانات و کیارش قربانی برای نمایش «تراژدی برادری برابری» از آموزشگاه هفتاک هنر شهریار به عنوان نفرات برگزیده معرفی و تقدیر شدند.
در بخش گروه‌های نمایشی: علی مسرور برای نمایش «استرالیا» حائز رتبه اول، پریسا محسنی برای نمایش «حوالی پنج صبح» حائز رتبه دوم و علی اصغر زارعی برای نمایش «تراژدی برادری برابری» حائز رتبه سوم شدند.
در بخش جایزه ویژه هیات داوران این بخش: لوح تقدیر و جایزه نقدی به صورت مشترک به عزت الله قمی برای نمایش «رویا» و سمیه آباده برای نمایش «دختران افسانه‌های ایرانی» اهدا شد.

برگزیدگان بخش مسابقه:
در بخش موسیقی: مصطفی کریمی، آرین حسین اهرانی و فاطمه قزلباش برای نمایش «مبارک و پادشاه بی وارث» از دماوند به عنوان برگزیده معرفی و تجلیل شدند.
در بخش طراحی صحنه: امیر خراسانی برای نمایش «ناگهان پیت حلبی» از پاکدشت به عنوان برگزیده معرفی شد.
در بخش بازیگر برگزیده زن: پریسا محسنی برای نمایش «سفارتخانه سکارتولو» از شهریار حائز رتبه اول، ساره کیادربندسری برای نمایش «فرزند آدم» از ورامین حائز دوم و آرزو کریمی برای نمایش «دردسرهای مرد مرده» از اسلامشهر و فاطمه کارگری برای نمایش «بوقلمون» از شهریار حائز رتبه اول شدند.
در بخش بازیگر مرد برگزیده: سعید یعقوبلو برای نمایش «سفارتخانه سکارتولو» حائز رتبه اول، مرتضی کوهی برای نمایش «همت بلند جنابعالی» از تهران حائز رتبه دوم و محمد مغانی برای نمایش «بوقلمون» ازشهریار و محمد ستوده برای نمایش «ناگهان پیت حلبی» از پاکدشت به صورت مشترک حائز رتبه اول شدند. همچنین در این بخش اقبال رجبی برای نمایش «مبارک و پادشاه بی‌وارت» از دماوند معرفی و تجلیل شد.
در بخش نمایشنامه نویسی: در این بخش از محمد حسن علمائی برای نمایش «همت بلند جنابعالی» از تهران و علی خودسیانی برای نمایش «سفارتخانه سکارتولو» به عنوان برگزیده معرفی و تجلیل شدند.
در بخش کارگردانی: در این بخش از محمدحسن علمایی برای نمایش «همت بلند جنابعالی» از تهران به عنوان برگزیده اول و محمد ستوده برای نمایش «ناگهان پیت حلبی» از پاکدشت و عباس ایمانی برای نمایش «سفارتخانه سکارتولو» از شهریار به صورت مشترک به عنوان برگزیده دوم تقدیر شد.

برگزیدگان بخش مسابقه کودک و نوجوان:
در بخش موسیقی: علی خاتمی برای نمایش «نقرآبی» از ورامین موفق به کسب تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی شد.
در بخش طراحی صحنه: در این بخش نیز سینا ییلاق بیگی برای نمایش «کتاب‌خورها» از تهران برگزیده و تقدیر شد.
در بخش دستاوردهای هنری(طراحی لباس): فرزانه عاقلی برای طراحی لباس نمایش «کتاب‌خورها» از تهران به عنوان برگزیده معرفی و موفق به کسب تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی شد.
در بخش بازیگر برگزیده زن: آیلین کچوئیان برای نمایش «نقرآبی» از ورامین حائز رتبه اول، سارا بابایی برای نمایش «کتاب‌خورها» حائز رتبه دوم و غزل جمشیدآبادی برای نمایش «سفیدبرفی و هفت جنگلی» ازتهران حائز رتبه سوم شدند.
همچنین در این بخش لوح تقدیر و جایزه نقدی ویژه بازیگری کودک به ستایش مزینانی برای نمایش «ابرک و بادبادک» از پاکدشت اهدا شد.
در بخش بازیگر برگزیده مرد: محسن بان‌ور برای نمایش «من شنگول و منگول نیستم» از ری حائز رتبه اول، امیر افسرشیبانی برای نمایش «کتاب‌خورها» از تهران حائز رتبه دوم و احسان کوپاهی برای نمایش «نقرآبی» از ورامین حائز رتبه سوم شدند.
محمدمهدی صاحبی و مانی ابراهیمی نیز برای نمایش «علی‌مردان» از شهریار موفق به کسب لوح تقدیر و جایزه نقدی ویژه بازیگری نوجوان شدند.
در بخش نمایشنامه نویسی: روح الله سنایی و سوگل تاجیک برای نمایش «نقرآبی» از ورامین به صورت مشترک حائز رتبه اول، اسماعیل رحیمی سروش برای نمایش «کتاب‌خورها» از تهران حائز رتبه دوم و محسن زارع یزدی برای نمایش «کامپی‌ها» از ورامین حائز رتبه سوم شدند.
در بخش کارگردانی: روح الله سنایی برای نمایش «نقرآبی» از ورامین رتبه اول، اسماعیل رحیمی سروش برای نمایش «کتاب‌خورها» رتبه دوم و محسن زارع یزدی برای نمایش «کامپی‌ها» از ورامین رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.

برگزیدگان بخش تئاتر خیابانی:
در بخش طراحی فضا و صحنه: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به روح الله سنایی برای نمایش «کارما» از ورامین اهدا شد.
در بخش موسیقی: علی خاتمی برای نمایش «تاریخ انقضا» از بهارستان موفق به کسب لوح تقدیر و جایزه نقدی شد.
در بخش بازیگر برگزیده زن: ساره کیادربندسری برای نمایش «کارما» از ورامین حائز رتبه اول، فرخنده دریایی برای نمایش «حشو» از پردیس حائز رتبه دوم و مرضیه ذاکری برای نمایش «فرزندآوری به توان ده» حائز رتبه سوم شدند.
در بخش بازیگر برگزیده مرد: رضا محمدیان، سید محمدحسین میره‌ای و حسین قاسمی برای نمایش «کار ما» از ورامین به صورت مشترک حائز رتبه اول، شاهین سلطانی برای نمایش «حشو» از پردیس حائز رتبه دوم و علیرضا تاجیک برای نمایش «ننه دلبر و شهر من» از ورامین حائز رتبه سوم شدند.
در بخش طرح و ایده: لوح تقدیر به شهرام سلطانی برای نمایش «حشو» اهدا شد.
در بخش کارگردانی: مینا ویسمه برای نمایش «حشو» از پردیس و حسین قاسمی برای نمایش «کار ما» به عنوان برگزیده معرفی شدند

برگزیدگان بخش مسابقه تئاتر تهران:
در بخش موسیقی: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به شاهین گلکار برای نمایش «آفرت» از شمیرانات تعلق گرفت.
در بخش طراحی صحنه: پویان کرمی برای نمایش «واپسین روزهای یک آنارشیت» از شهریار موفق به کسب تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی شد.
در بخش دستاوردهای هنری: مهتا فرامرزنیا و مهتاب کیوان جو برای نمایش «مغازه خودکشی» از پردیس به صورت مشترک به عنوان برگزیده این بخش معرفی و تقدیر شدند.
در بخش دستاوردهای فنی: لوح تقدیر و جایزه نقدی به محمد امین پازوکی برای نمایش «بازسازی» از ورامین اهدا شد.
در بخش بازیگر برگزیده زن: آرزو صراف رضایی برای نمایش «مغازه خودکشی» از پردیس حائز رتبه اول، مهتاب کیوان جو برای نمایش «مغازه خودکشی» از پردیس و عسل سیداحمدی برای نمایش «آفرت» از شمیرانات به صورت مشترک حائز رتبه دوم و حنانه فتح اللهی برای نمایش «آن شب» از پاکدشت حائز رتبه سوم شدند.
در بخش بازیگر برگزیده مرد: داوود گراوند برای نمایش «مغازه خودکشی» از پردیس حائز رتبه اول، میلاد محمدزاده برای نمایش «بازسازی» از ورامین حائز رتبه دوم و سعید یعقوبلو برای نمایش «واپسین روزهای یک آنارشیست» از شهریار و علیرضا عنایتی برای نمایش «جن کچل» از رباط کریم به صورت مشترک حائز رتبه سوم شدند.
در بخش نمایشنامه نویسی: پویان کرمی برای نمایش «واپسین روزهای یک آنارشیست» از شهریار به عنوان برگزیده اول و حمیدرضا رحیم متولی برای نمایش «مغازه خودکشی» از پردیس به عنوان برگزیده دوم معرفی و تقدیر شدند.
در بخش کارگردانی: حسین نصیری برای نمایش «مغازه خودکشی» از پردیس برگزیده اول و محمدامین پازوکی برای نمایش «بازسازی» از ورامین برگزیده دوم این بخش و موفق به کسب جایزه شدند.

در پایان آثار برگزیده جشنواره جهت حمایت و معرفی به جشنواره تئاتر فجر به شرح زیر اعلام شدند:
 حمایت:
۱. نمایش «نقرآبی» از ورامین جهت حمایت به حوزه هنری کودک نوجوان و اجرای عموم  در تالار هنر .
۲. نمایش «مبارک و پادشاه بی وارث» از دماوند برای اجرای عموم در تالار سنگلج.
۳. نمایش‌های «دردسرهای مرد مرده» از اسلامشهر و ناگهان پیت حلبی از پاکدشت به دبیرخانه جشنواره تئاتر خندستان اصفهان.
۴. نمایش‌های «منطقه ۱۲ اف» از پردیس، ریگ چاه از تهران و تاریخ انقضا از بهارستان به جشنواره تئاتر ایثار.

آثاربرگزیده جهت معرفی به دبیرخانه جشنواره تئاتر فجر
۱. نمایش «ریگ چاه» از تهران
۲. نمایش «حشو» از پردیس
۳.  نمایش «کارما» از ورامین
۴. مغازه «خودکشی» از پردیس
۵. نمایش «بازسازی» از ورامین
۶. نمایش «رویای» خیس از پاکدشت
همچنین نمایش‌های «همت بلند جناب عالی» از تهران و «سفارتخانه سکارتولو» از شهریار به صورت مشروط و پس از رفع موارد دبیرخانه جشنواره تئاتر استان تهران به دبیرخانه  جشنواره تئاتر فجر معرفی خواهند شد.

خبر
درباره نمایش زنان آوینیون i
نقد و بررسی نمایش «زنان آوینیون» به نویسندگی و کارگردانی حسن معینی و تهیه‌کنندگی نسیم ادبی روز شنبه ۲۶ آبان در خانه هنر میرا برگزار می‌شود. | عکس نقد و بررسی «زنان آوینیون» برگزار می‌شود.نقد و بررسی نمایش «زنان آوینیون» به نویسندگی و کارگردانی حسن معینی و تهیه‌کنندگی نسیم ادبی روز شنبه ۲۶ آبان در خانه هنر میرا برگزار می‌شود.
به نقل از مدیر روابط‌عمومی اثر، نقد و بررسی نمایش «زنان آوینیون» به نویسندگی و کارگردانی حسن معینی و تهیه‌کنندگی نسیم ادبی با حضور محمدحسن خدایی و بابک پرهام، منتقدان تئاتر، شنبه ۲۶ آبان ساعت ۱۸ در خانه هنر میرا برگزار می‌شود. «زنان آوینیون» اثری است در باب نسبت بدنمندی زنان در مواجهه با مفاهیمی چون عشق و آیین است با تکیه بر نظریات دلوز و مرلوپونتی. دیگر عوامل این نمایش عبارتند از کهبد تاراج (مدیر پروژه)، رضا بهکام (مشاور کارگردان)، مهرنوش بیانی (طراح لباس)، کافه گالری سل (مجری طرح)، پویا باقری و غزل سلامی‌زاده (طراحان پوستر)، غزل سلامی‌زاده ...
دیدن ادامه ››

به نقل از مدیر روابط‌عمومی اثر، نقد و بررسی نمایش «زنان آوینیون» به نویسندگی و کارگردانی حسن معینی و تهیه‌کنندگی نسیم ادبی با حضور محمدحسن خدایی و بابک پرهام، منتقدان تئاتر، شنبه ۲۶ آبان ساعت ۱۸ در خانه هنر میرا برگزار می‌شود.

«زنان آوینیون» اثری است در باب نسبت بدنمندی زنان در مواجهه با مفاهیمی چون عشق و آیین است با تکیه بر نظریات دلوز و مرلوپونتی.

دیگر عوامل این نمایش عبارتند از کهبد تاراج (مدیر پروژه)، رضا بهکام (مشاور کارگردان)، مهرنوش بیانی (طراح لباس)، کافه گالری سل (مجری طرح)، پویا باقری و غزل سلامی‌زاده (طراحان پوستر)، غزل سلامی‌زاده (گرافیست اقلام تبلیغاتی) و نگار امیری (مدیر روابط عمومی، رسانه و تبلیغات) این نمایش هستند.

حضور تمامی علاقه‌مندان در این نقد و بررسی آزاد است.

خبر
درباره نمایش حِرمان i
نمایش «حِرمان» به نویسندگی افسانه بخشی فرد، کارگردانی سیدمحمدصادق سیادت و تهیه کنندگی محمد حسن رادمنش در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه خواهد رفت. | عکس «حِرمان» روی صحنه می‌رود/ آزادسازی سه زندانی در طول نمایشنمایش «حِرمان» به نویسندگی افسانه بخشی فرد، کارگردانی سیدمحمدصادق سیادت و تهیه کنندگی محمد حسن رادمنش در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه خواهد رفت.
به گزارش مشاور رسانه‌ای اثر؛ نمایش «حِرمان» به نویسندگی افسانه بخشی فرد، کارگردانی سیدمحمدصادق سیادت و تهیه کنندگی محمد حسن رادمنش از روز پنجشنبه سوم آبان ماه هرشب راس ساعت ۲۰:۱۵ در سالن شماره ۳ پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه خواهد رفت. محمد کرمی، ملیکا افسری راد، محمد حسن هاشمی، نازنین آرین دوست، زهرا شجاعی، مجتبی مجیدی، امیر عباس باقری در «حِرمان» به ایفای نقش می‌پردازند؛ همچنین اشکان بیک و دنیا مومنی نیز موسیقی این نمایش را برعهده دارند. لازم به ذکر است در این نمایش که در نظر دارد تا در دوره اجراهای خود سه زندانی جرایم مالی را با همراهی و همدلی مخاطبین ...
دیدن ادامه ››

به گزارش مشاور رسانه‌ای اثر؛ نمایش «حِرمان» به نویسندگی افسانه بخشی فرد، کارگردانی سیدمحمدصادق سیادت و تهیه کنندگی محمد حسن رادمنش از روز پنجشنبه سوم آبان ماه هرشب راس ساعت ۲۰:۱۵ در سالن شماره ۳ پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه خواهد رفت.

محمد کرمی، ملیکا افسری راد، محمد حسن هاشمی، نازنین آرین دوست، زهرا شجاعی، مجتبی مجیدی، امیر عباس باقری در «حِرمان» به ایفای نقش می‌پردازند؛ همچنین اشکان بیک و دنیا مومنی نیز موسیقی این نمایش را برعهده دارند.

لازم به ذکر است در این نمایش که در نظر دارد تا در دوره اجراهای خود سه زندانی جرایم مالی را با همراهی و همدلی مخاطبین گرامی آزاد کند، سجاد بابایی به صورت صدا ایفای نقش خواهد کرد.

در خلاصه داستان این اثر که برداشتی از داستان‌های واقعی است، آمده است: حرمان بیانگر دردهایی از دل جامعه است که می‌تواند داستان هریک از مخاطبان باشد،۳ داستان برگرفته از واقعیت که می‌تواند گذشته یا آینده‌ی شما باشد...

از دیگر عوامل این اثر می‌توان به مشاور کارگردان: علی ابراهیمی، مجری طرح: موسسه فرهنگی هنری نویان، بازیگردان: فرزاد احدی، مدیر تولید: یحیی شاکری، مدیر اجرایی: مینا ضرغامی پور، طراح حرکت، طراح میزانسن: احسان نگهبان، طراح نور: سید محمد صادق سیادت و احسان نگهبان، طراح صحنه: لیلی رضایی، طراح لباس: مرجان دانشور، طراح گریم: غزاله گنجی، دستیار کارگردان: مرجان عفراوی، اتاق فرمان: سید محمد حسین بهشتیان و امیر تقی‌زاده، مدیر روابط عمومی: فرشته نکودست، طراح تیزر، ساخت تیزر: امیر تقی‌زاده، مهدی رنجبر، علی هاشمی نیا، مشاور رسانه‌ای: ناصر ارباب، عکاسان: پرتو جغتایی و زهرا استاد زاده، گرافیک: سارا ازوار، طراح پوستر: سید مجتبی حسینی راد (موچه) و مدیر صحنه: امیرحسین بخشی پور اشاره کرد.

علاقمندان جهت تهیه و خرید بلیت می‌توانند از روز پنجشنبه سوم آبان ماه به سایت تیوال و یا گیشه پردیس تئاتر شهرزاد به آدرس خیابان نوفل لوشاتو، نرسیده به خیابان رازی مراجعه نمایند.

سپهر، محمد فروزنده و امیر مسعود این را خواندند
همیاری جان روبراهی؟
سه آبان کجا
الان بیست و چهار آبانه.
پویا فلاح
همیاری جان روبراهی؟ سه آبان کجا الان بیست و چهار آبانه.
😂😂👌👌

خبر توی کارتابل مونده بوده، تازه دکمه‌ی "نگارش" رو زدن 😅🤭
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید