در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
مخاطبان گرامی، پیرو اعلام عزای عمومی، به آگاهی می‌رسد اجرای همه نمایشها و برنامه‌های هنری به مدت یک هفته از دوشنبه ۳۱ اردیبهشت تا پایان یکشنبه ۶ خرداد لغو شد. خریداران محترم این سانسها لطفا منتظر اطلاع‌رسانی بخش پشتیبانی تیوال از طریق پیامک باشند.
تیوال نمایش خون رقصه
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 16:43:46
۰۳ خرداد تا ۰۹ تیر ۱۳۹۱
۲۰:۳۰
بها: ۱۰,۰۰۰ تومان

توجه: به دلیل بازسازی حریم تئاترشهر، ورودی همه سالنها، تا اطلاع بعدی از پیاده‌روی خیابان ولی‌عصر (عج) است. برای دیدن مسیر لطفا اینجا را کلیک کنید.

مکان

تقاطع خیابان انقلاب و ولی‌عصر (عج)، مجموعه فرهنگی و هنری تئاترشهر
تلفن:  ۶۶۴۶۰۵۹۲-۴

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
پوستری که این جا گذاشته شده مال تئاتر «نهنگ»ه.
لطفن اصلاح شود.
گروه همیاری (support)
پوستر اشتباه برداشته شد
سپاس از آگاهی دهی شما.
۰۶ تیر ۱۳۹۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
داستان خوبی داشت، و این که نظایر چنین داستانی قبلا هم گفته شده و می تواند شعاری انگاشته شود و... دلیل نمی شود که از بازگفتن داستانی به این خوبی صرفنظر کنیم. ایراد اصلی اما به نظر من در این است که کارگردان به هیچ روی مدیوم خود را نمی شناسد. آقای من، این تئاتر است: عرصه بی بدیل قراردادها. و این نشناختن مدیوم در آنجا به اوج فضاحت بار خود می رسد که کارگردان وقتی برای چند ثانیه نیاز به یک نوزاد دارد، نوزادی را بر صحنه می آورد و همین کار باعث گریه و زاری نوزاد معصوم می شود. آقای من، این کار شما در همه جای دنیا عملی مجرمانه است به نام «کودک آزاری».
لطفا اگر کسی فهمید چرا این جوایز متعدد نصیب این کار شده به من بی عقل که از هیچی سر درنمی آورد هم بگوید!
فکر میکنم همه تماشاگران حداقل نیم ساعت اول نمایش را به زحمت تحمل کردن!
دلیلش بیشتر به پشفرضهایی برمیگرده که این نمایش اونها رو تداعی میکنه: کارهای شعاری با ساختاری ضعیف و با داستانهایی کلیشه ای
اما انصافا نمایش تلاش خوبی برای خلاصی از این کلیشه ها کرده بود استفاده از تکنیکهای تئاتر مستند و تکنیکهای فاصله گذاری برشتی جالب و توجه برانگیزبود.
اما به نظر من برای بیرون اومدن یک تئاتر خوب از زیر آوار هزاران کار شعاری، قدرت تکنینکی به مراتب بیشتر از این باید باشه.
شاید حتی افرادی که در این زمینه (تئاتر ارزشی و دفاع مقدس) کار میکنن بهتر باشته به سراغ رویکردهای نمایش غیر رئالیستی برن و با ساختار شکنی در نحوه روایت و شیوه اجرا کاری جدید بیافرینند.
به امید روزی که در صحنه های تئاتر کشورمان شاهد کارهای ارزشی با کیفیت بالا و فرمهای نو و ساختارهای منسجم باشیم.