در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش محسن یک رپرتوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 09:59:31
۰۱ دی تا ۱۰ بهمن ۱۳۹۰
۱۹:۳۰  |  ۲ ساعت
بها: ۸,۰۰۰ تومان

یادداشت کارگردان : 

در سال ۱۳۹۰ در برابردنیایی قرار گرفتم که ناگهان همه قهرمانان ادبیات جهان رنگ  باختند.
« شهرزاد» و « گالیور » در تمرینات ماندند؛ حتی نهایت تمرینات شان را هم هرگز ندیدم.
دایم به این به این می اندیشیدم که حالا چه کسی را جستجو کنم؟ « رابین هود»؟ « زورو»؟ « گوژپشت نتردام»؟ « رستم»؟ یا...؟!
وقتی با نسیم احمد پور حرف می زدم؛ حتی « گاندی» هم پیشنهاد شد!
ناگهان فاصله بسیاری میان اکنون مان دیدیم و قهرمانانی که بی وقفه به مسلخ کشیده می شدند ، وفاصله بسیار تری میان خودمان با پیرامونی که در آن حل شده ایم به سال 1390. حالا چه کسی را باید برگزید؟
کدام انتخاب بهترین است؟ آیا دیروزی ها  می توانند انتخاب امروز باشند؟ و آیا اصلا باید انتخاب کرد و انتخاب سال ۱۳۹۰ چه انتخابی می تواند باشد؟
نام‌ها با سرعت از حافظه می گذشتند، و هیچ کدام نمی ایستادند، علاقه ما به نام ها حداکثر ۴۸ ساعت طول می کشید. و این جا خلا بود. اصراری بر انتخاب نام ها نبود، می شد « باغ آلبالو » انتخاب کرد، «صد سال تنهایی» می شد « رویای شب نیمه تابستان » یا ن باغ وحش شیشه ای » را برگزید؛ اما همه این سالها و این آدم ها چه می شدند ؟
«ننه دلاور» ، «شازده کوچولو»، «دن کیشوت»، «پینوکیو»، «ملا نصرالدین»، «شهرزاد»، «گالیور» و افکاری که «رابین هود» و «زورو» را از خود عبور داده بودند ؟!
حالا با این همه نام که از خالقانشان بزرگتر شده بودند ، هیچ کس نبود !

و این طور شد که « محسن » نامی مجود که موجودیت ندارد را در خیابان ولیعصر تهران ( از تجریش تا تقاطع جمهوری) در پاییز ۱۳۹۰ جستجو کردیم .

توجه: به دلیل بازسازی حریم تئاترشهر، ورودی همه سالنها، تا اطلاع بعدی از پیاده‌روی خیابان ولی‌عصر (عج) است. برای دیدن مسیر لطفا اینجا را کلیک کنید.

مکان

تقاطع خیابان انقلاب و ولی‌عصر (عج)، مجموعه فرهنگی و هنری تئاترشهر
تلفن:  ۶۶۴۶۰۵۹۲-۴

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
دیشب آخرین اجرای گروه رو دیدم ، و خوب کمی خستگی در اجرا ها مشهود بود ، من هیچ یک از کار های قبلی رو ندیده بودم و در این اجرا از دنکیشوت و شازده کوچولو و پینوکیو خیلی خوشم اومد اما یک نکته تلخ هم داشت و اون اینکه هدایت هاشمی در پایان نمایش گفت این آخرین اجرای من در مجموعه تئاتر شهر بود و خدا حافظی کرد ، ای کاش هم مدیران مجموعه و هم هدایت هاشمی کمی شکیبا تر بودند ، برای چون منی که به جز تئاتر شهر جای دیگه نمایش ندیدم و شاید نبینم نبود هدایت هاشمی خیلی ناراحت کننده است ، امیدوارم با سپری شدن زمان نظرش تغییر کنه ، همیشه خاطره بازی های خوبش در ذهن من باقی خواهد ماند .
ای وای!آخرین اجرا؟مگه می شه؟نــــــه:((
۱۱ بهمن ۱۳۹۰
بعد از قطع اجرای نمایش افسانه ببر پیش از موعد توافق شده ( به دلایل .... ) هدایت هاشمی این تصمیم رو میگیره ، راستش به نظرم ای کاش اینگونه نمیشد.
۱۱ بهمن ۱۳۹۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
دوستان عزیز سلام

ببخشید رپرتوار یعنی چی و تلفظ درستش چیه؟

با تشکر
تبسم استاد این را دوست دارد
دوست عزیز

واژه رپرتوار به انگلیسی Repertoire به معنی فهرست نمایشهای آماده شده می باشد...

یعنی نمایشهایی که قبلا این گروه بصورت مجزا روی صحنه بردند و حالا بصورت یک جا روی صحنه آورده اند.
۰۹ بهمن ۱۳۹۰
ممنون از حسن عزیز
۰۹ بهمن ۱۳۹۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
گروه تئاتر دن کیشوت یکی از گروه های فعال و علمی تئاتر در ایران است. علی اصغر دشتی طی پانزده سال گذشته با خلاقیتها و ابداعاتش در نمایش ایران شناخته شده است. در این اثر نیز شاهد نوآوری دیگری هستیم و آن اجرای صحنه های از اجراهای گذشتۀ گروه و کنار هم قرار دادن آنها همانند آجرهای یک دیوار است که با ملاطی از یک طرح تازه که به صورتی تصویری ارائه می شود و جستجوی شخصی مبهم در یکی از خیابانهای پایتخت است. جوابهای مردم به سوالات یکی از اعضای گروه چاشنی و وصل کنندۀ صحنه های این نمایش به یکدیگر می شوند که کاری خلاقانه و جالب توجه به شمار می رود. در صحنۀ شازده کوچولو در بخش آوازهایی که نگار جواهریان می خواند، این دو صدایی بودن کمی آزار دهنده بود که البته اظهر من الشمس است که یکی از تحمیل هایی بود که بر گروه روا داشته شده بود. جدای از بازی های قابل قبول بازیگران در بین بازی ها بازی ناز شادمان، هدایت هاشمی و رامین سیار دشتی از قوت بیشتری برخوردار بود. طراحی و کارگردانی هم جالب توجه و فنی بود. کاریست که ارزش دیدن دارد و چه بسا ایده های جدیدی را به اهالی تئاتر ارائه نماید.
و زائد بودن مجری در بین پرده ها و توضیحات بی فایده و بی مزه اش به سبک مجریان رسانه ملی.
۰۹ بهمن ۱۳۹۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید