در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال فیلم‌تئاتر خاطرات و کابوس های یک جامه‌دار از زندگی و قتل میرزا تقی خان فراهانی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 10:44:38
بها: ۴۵,۰۰۰ تومان
+ ۱۰% مالیات ارزش‌افزوده

نمایش «خاطرات و کابوس های یک جامه دار از زندگی و قتل میرزا تقی خان فراهانی» سال ۱۳۵۶ در سالن اصلی مجموعه تیاتر شهر با بازی مهدی هاشمی در نقش ناصرالدین شاه و گلاب آدینه در نقش گلین به صحنه رفته است.

«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
روز جهانی نمایش گرامی باد!
و چه خجسته که در این روز به نمایشی از زندگی امیر کبیر نشستم.
نمایشی زیبا با کارگردانی، میزانسن و بازیگرانی بسیار خوب.
همانا در پایان این نمایش کمی گریستم که درد ایران بی دواست، ولی اگر در پس این زاری چاره جویی برای درد این سامان نیاید بیهوده زاری کرده ایم.
پس از گذشت یک هزاره از یورش تازیان و از بین رفتن ایران و سپس ترکتازی مغولان، صفویان تلاش کردند که ایران را زنده کنند هر چند که خود جنایتهای بیشمار کردند.
افشاریان و زندیان هم در راه سربلندی ایران کوشیدند.
درست در بزنگاه تاریخ که ایران میتوانست و بایست جایگاه خود را در جهان بیابد و پیشرفت خود را بیاغازد خاندان ضد ایرانی قاجار فرمانروایی خود بر ایران را بنیان نهاد. سلسله ای که بنیانگذار اخته آن خود را مغول و ضد ایرانی میدانست. خاندانی که با همدستی با ملایان و تایید همدیگر خود را ظل الله ... دیدن ادامه ›› نامیدند و ایران را به قهقرا بردند. خاندانی که مردمی جاپلوس و بادمجان دور قاب چین بار آورد که یا مجیز شاه میگفتند یا مانند میرزا آقا خان مجیز خارجیانی مانند روس و انگلیس میگفتند.
همانطور که در نمایش است امیر کبیر خواست اصلاح کند و تا حدی هم کامیاب بود مانند خواباندن فتنه بابیه، ولی اشکالش این بود که خواست اصلاحاتش در زیر نظر سلطان باشد. سلطانی که اندکی پس از آمدنش به تهران دیگر به سلطنت راضی نبود و حکومت مطلقه میخواست. تمام اصلاح طلبانی که با جلب نظر ولایت مطلقه شاه میخواهند اصلاحات را پیش ببرند در نهایت سرانجامشان به حمام فین یا استخر فرخ میانجامد.
قاجارها که ایران را به نابودی کشاندند و مرده ریگ آنها دو گونه بود، یکی چاپلوسی و خاکساری که در دربار شاهنشاهی و پس از آن در مجیز گویی درباریان و علما تداوم یافت و دیگری در وابستگی به شرق و غرب که با غربزدگی، فراماسونری، پناهندگی و عمله بیگانگان شدن نمود دارد.
بدان امید که مردم ما با پرورش امیرکبیرهای نو در پی نوزایی ایران بدون وابستگی به بیگانگان و اینبار نه زیر نظر سلطنت، بلکه در محدوده فر و شکوه ایران و آنچه لیاقت ایران و ایرانی است برآیند.
سپهر، امیر مسعود و محمد فروزنده این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
از بالکن شرقی وحدت زار می‌زدم و تماشا می‌کردم. چند ماه پیش فیلم‌تئاترشو دیدم و باز زار زدم‌. خیانت‌ها هزاررنگ شدن‌ها کشتن کشتن کشتن کشتن....امیرکبیر تو به قدری که باید عمر کرده‌بودی ولی سن قتل به ۱۵ ۱۶ سالگی نزول کرده....جوون جوون عین کاج کریسمس میفته زمین و با گلایل و رز آزین‌بندی می‌کنن می‌فرستن تو دل خاک. نه ۱۵ ۱۶ که جوون محسوب نمی‌شه، نوجوونه‌‌.....
الان حتی تو هم روی صحنه بیای گرچه به این زار زدن نیاز دارم ولی قلم پام بشکنه اگه برای دیدنت بیام وقتی انقدر جربزه نداشتم این شب‌ها برم حق‌خواهی حالا پاشم این مسیر رو بیام که بشینم توی سالن و تئاتر ببینم؟ پروژه ی عادی‌سازی شروع شده مگه؟ تازه یه عالم تئاتر کُمُدی قراره اجرا بره....
نه مغزم فرمان می‌ده نه پاهام یارای اومدن داره....


با تمام وجود غمگینم کشورم نفت ... دیدن ادامه ›› به جهان می‌ده
شهرونداش مثل سربازن همه چی بوی پادگان می‌ده
با تمام وجود غمگینم تشنه‌ام مثل فیل بی خرطوم
رو سرابم دقیق شه چشمام عاج من خرد می‌شه با باتوم
با تمام وجود غمگینم با تمام وجود غمگینم
با تمام وجود غمگینم حق آزادیم انتزاعی شد
وای هفتاد میلیون مثل من درد شخصیم اجتماعی شد....
#افشین_مقدم


من اندوهگین نیستم....
خود اندوهِ عالمم!!!!
و سرزمینی
در سینه‌ام گریه می‌کند...

«غاده سمان»
۰۹ مهر ۱۴۰۱
ملانقطی تیوال
بعد تو همین کشور که از فرط غصه نمی‌شه خوابید و ادم زرتی به زورتی می‌خوره زار می‌زنه اینا می‌خوان نمایش کمدی اجرا ببرن. نمی‌دونم ما آدم نیستیم یا اینا یا اونا که جونشونو گرفتن دستشونو....
روزی ما دوباره کبوترهایمان را پیدا خواهیم کرد
و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت

روزی که کمترین سرود،
بوسه است....
و هر انسان،
برای هر انسان
برادری ست...

روزی که آهنگ هر حرف، زندگی‌ست.....

«شاملو«
۱۰ مهر ۱۴۰۱
امیرکبیر تنبل نبود می‌دانست به قیمت هر توهینی شده باید از اساتید سواد یاد بگیرد امیرکبیر باهوش بود می‌دانست در گروهی باشد که امنیت داشته باشد ولو به قیمت کارگر ،امیرکبیر از عشق، زیبایی و شهوت گذشت و برای رسیدن به هدفش با خواهر شاه ازدواج کرد،امیرکبیر طمع کار نبود زمانی که به قدرت رسید.
امیرکبیر سواد،شجاعت و سیاست اداره مملکت را با پشتکار از بزرگان آموخت.امیرکبیر قدر فرصت ها را مثل تمامی سیاستمداران و کسانی که ثروتمند میشدند بخوبی می‌دانست.
آیا چنین میتوانید باشید؟؟؟
۲۲ مهر ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
باز نمیشه فیلم خریداری شده
درود بر شما
خرید شما بررسی شد و مشکلی دیده نشد. لطفا مراحل زیر را برای تماشا انجام دهید:
- وارد حساب کاربری تیوال خود شوید.
- از منوی بالای سایت وارد بخش "پیگیری خرید" شوید.
- رسید فیلم تیاتر خریداری شده را پیدا کنید و روی دکمه "تماشای فیلم تیاتر" کلیک نمایید تا فیلم پخش شود.

** لطفا از مرورگر گوگل کروم و یا فایرفاکس استفاده نمایید و از بروز و آپدیت بودن مرورگر اطمینان حاصل نمایید. لطفا فیلترشکن خاموش باشد.
۰۵ بهمن ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید