در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
مخاطبان گرامی، پیرو اعلام عزای عمومی، به آگاهی می‌رسد اجرای همه نمایشها و برنامه‌های هنری به مدت یک هفته از دوشنبه ۳۱ اردیبهشت تا پایان یکشنبه ۶ خرداد لغو شد. خریداران محترم این سانسها لطفا منتظر اطلاع‌رسانی بخش پشتیبانی تیوال از طریق پیامک باشند.
تیوال نمایش آسانسور نداره
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 07:36:20
امکان خرید پایان یافته
۰۵ تا ۲۲ آذر ۱۳۹۸
۱۸:۰۰  |  ۵۵ دقیقه
بها: ۲۰,۰۰۰ تومان

یادداشت کارگردان
اگرچه شیوه های گوناگونی در اجرای نمایشنامه های ابسورد وجود دارد،اما شیوه ی اجرایی بورلسک یکی از کارآمد ترین آنهاست.شیوه ی اجرایی بورلسک که پیش از هر چیز وام دار پیش بینی ناپذیری حرکت دلقک ها در سده های پیشین سینمای صامت دهه های ۱۹۲۰و ۱۹۳۰ است، برجانشینی یا هم نشینی غیر منطقی اشیاء،تکرار عناصر ضمنی متن در اجرا ،هم ارزی انسان و اشیاء روی صحنه و پرهیز از رئالیسم و مولف های روایی و تقلید و محاکات ارسطویی بر ساختار صحنه ،و نیز بهره گیری از کنش های رفتاری به جای حرکت ،گزینش نا موزون ریتم بدن با آوا ها و گفتگو ها،بداهه پردازی های نظامند و سکون و نشانه گریزی بصری چهره ی بازیگر در فرآیند هدایت بازیگر و دست یابی به نقش استوار است .پویایی تئاتر ابسورد مبتنی بر آزاد بودن آن است. آزادی از حصار روایت و قصه گویی، و از دراماتورژی مکتبی و مرکزیت معنا؛و برای اجرای این مرکز گریزی،یکی از بهترین شیوه های ممکن شیوه ی اجرایی بورلسک است.

توجه: به دلیل بازسازی حریم تئاترشهر، ورودی همه سالنها، تا اطلاع بعدی از پیاده‌روی خیابان ولی‌عصر (عج) است. برای دیدن مسیر لطفا اینجا را کلیک کنید.

 
سبک
کمدی

گزارش تصویری تیوال از نمایش آسانسور نداره / عکاس: سید ضیا الدین صفویان

... دیدن همه عکس‌ها ››

اخبار

›› در جستجوی فضاهای تازه در ژانر کمدی

آواها

مکان

تقاطع خیابان انقلاب و ولی‌عصر (عج)، مجموعه فرهنگی و هنری تئاترشهر
تلفن:  ۶۶۴۶۰۵۹۲-۴

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
خلق کمدی شسته رفته با داستانی ابزورد برخواسته از قدرت بالای بازیگران نمایش و شناخت درست کارگردان از متن بود نمایشی که مخاطب را در هیچ نقطه ایی از اجرا خسته نمی‌کرد و همراه خودش نگه داشت.لبخند بدیعی را از کارهایی که با آقای تاراج انجام دادن میشناسم‌و بارها از بازی ایشان لذت بردم.اینبار هم ایشان در مقام کارگردان فوق‌العاده ظاهر شد و توانایی های هنری خودشو به رخ کشید. ممنونم بابت خلق این اثر از کل گروه و خسته نباشید به همگی .
خیلی این نمایش رو دوست داشتم! تقریباً هر چیزی که از یک تئاتر توقع دارم رو داشت! بازی‌های درجه یک، نورپردازی عالی، دکوری که برای من خیلی جذاب بود مخصوصاً اون ماکته و حرف برای گفتن و مفهوم برای فهمیدن⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
حدست درست بود پس
۲۲ آذر ۱۳۹۸
خونه‌هه!! عالی بود⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
۲۲ آذر ۱۳۹۸
@کیانی جان با این حساب من جزو همه جور قشر ها نیستم. برم دنبال یه قشر واسه خودم
۲۴ آذر ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نگاهی به نمایش آسانسور نداره به کارگردانی لبخند بدیعی
دیدن نمایش آبزورد که این روزها متاسفانه در تئاتر ما جایش بسیار کمرنگ است آن هم با شیوه اجرایی بورلسک یا مضحکه انگاری بسیار وسوسه برانگیز و جذاب است.
تلفیق این سبک و شیوه اجرایی در این نمایش به شکل خلاقانه‌ای توسط کارگردان کار صورت گرفته و اجرا متن را در دل خود نشان داده و از زاویه ذهن کارگردان به آن نگاه می کند. همان طور که می دانیم در حقیقت آبزورد نوعی پوچ انگاری و تلاش بیهوده برای حل مشکلات انسانی است که بامضحکه انگاری موجود شخصیت ها جذاب تر شدند. ازنکات جالب این نمایش دکور ساده و سمبولیک که در راستای نشان دادن یکی از ویژگی‌های متن های آبزورد یعنی نداشتن مکان و زمان موفق عمل می کند . میزانسن های نمایش در اغلب اوقات مناسب و باعث ایجاد ریتم خوب نمایش می شود .از دیگر از مواردی که می‌توان به آن اشاره داشت ایرانیزه کردن شوخی‌های متن بود که خوب از کار درآمده بود فاصله گذاری های متعدد درون نمایش که متاسفانه من متوجه نشدم که مربوط به متن بود یا کارگردان بسیار جذاب بود و باعث شور و نشاط تماشاگر می شد بازی ها روان و قابل قبول بود و در کل اپیزود ها پارادوکس شخصیتی دو شخصیت اصلی حفظ شده بود .
در در مجموع این کار علیرغم بعضی کاستی‌ها مثل عدم نور پردازی درخشان و یا کم استفاده کردن از صدا و افکت قابل قبول بود و نوید آمدن یک کارگردان آینده دار را در تئاتر ما میدهد.