در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش کالیگولا
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 13:26:20
امکان خرید پایان یافته
۰۲ شهریور تا ۰۱ مهر ۱۴۰۱
۱۷:۰۰  |  ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
بها: ۷۵,۰۰۰ تومان
کالیگولا یک امپراطور نیست. یک نفرین است.

مکان

میدان فلسطین، خیابان طالقانی، بین خیابان سرپرست و فریمان، پلاک ۵۴۴
تلفن:  ۰۲۱۶۶۹۶۸۴۱۵

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
از نمایش هایی که از دیدنش پشیمان هستم. کمی غمگین شدم که از چنان کتابی این نمایش به عمل آمد، احساس میکنم حق آن کتاب به جا نیامده‌. سعی شده بود که خلاقانه و ساختار شکن باشد، اما واقعا پخته و جا افتاده نبود، به شدت از کمبود جزئیاتِ فکر شده رنج میبرد این نمایش. همه چیز زیادی اغراق آمیز، لباس ها هم فاجعه. دکور واقعا چنگی به دل نمیزد. متوجه هستم که گاهی امکانات کم و شرایط مناسب نیست، اما چرا از آن خلاقیت برای مینیمال شدن نمایش استفاده نکردید؟ این همه تشدید و تشنج در بازیگران برای چه بود؟ در کل پیشنهاد نمیکنم اما این نظر شخصی بنده است. امیدوارم کارگردان سبک های مینیمال تری را در آینده امتحان کند.
سپهر، یحیی ایزدپناه، نیما ذاکر و Roza Kh این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
متاسفانه یک نمایش دبیرستانی رو دیدم که برای اینکه روحیه عوامل این نمایش از نقد من خراب نشه و اجراهای ضعیفتری روی صحنه نبرن، صبر کردم تا اجرا تموم بشه بعد نقدش کنم.
البته اصلا قابل نقد نبوده و نیست .
تنها پیشنهادم به گروه ، مخصوصا کارگردان و تعدادی از بازیگران اینه که تاتر رو به احترام پیشکشوتهایی که به هر دلیلی کار نمیکنن ، ببوسند و بذارن کنار.
مطمئنم خیلی ها خوشحال خواهند شد.
امیدوارم در دیگر زمینه ها موفق باشین.
سپهر، امیر مسعود، حمیدرضا مرادی و Roza Kh این را خواندند
امیرمسعود فدائی و علی د این را دوست دارند
سلام و خسته نباشید.
در طول ۱۳سال کار مداوم سعی کردم کمتر از کاری که میکنم دفاع کنم یا جوابی بدهم ولی شما خانم نقد نکردید و منتقد نیستید پس در این شرایط نه تنها گروه کارگردانی بلکه بازیگران این نمایش اگر پیام شما رو ببینند باید بیشتر به موفق بودن کار مطمئن باشند .
کاری گه دکتر ناظرزاده کرمانی،دکتر دلخواه،دکتر حائری و دکتر صادقی به دیدنش آمدند و نظرات بسیار خوبی دادند ،کاری که انجمن منتقید و وسوسه کرد تا یک جلسه نقد و بررسی بذارند با حضور منتقد عزیز دکتر کاکاسلطان و شما دبیرستانی خطاب میکنید و پیشنهاد میدین؟
طبیعی بود اگر از کار خوشتون نمیومد اعلام میکردید و این کاملا نسبی و سلیقه ای هستش ولی منتقد نیستید و من پس از بررسی ای که در مورد ... دیدن ادامه ›› نمایش های دیگه هم نظر دادین انجام دادم به شما پیشنهاد میکنم کمی مهربانانه تر کمی با مطالعه بیشتر مخصوصا از قبیل کارهای من فلسفی و کمی با توجه به امکانات و سانسور نظر بدید و بنده هم به شما پیشنهاد میکنم به حرمت منتقدان پیشکسوت تئاتر اسم منتقد رو خودتون نذارید.
ممنون امیدوارم این دیدگاه تخریبی یا اصلاح بشه یا حداقل بدونین کاری از چه کارگردانی قراره در موردش نظر بدید توجه کردید؟نظر بدین نه نقد کنید چون شما منتقد نیستید.
۰۹ آذر ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کامو سه کتاب نوشته است که عبارتند از: بیگانه، کالیگولا و اسطوره سیزیف. در کتاب‌های بیگانه و کالیگولا، ما شاهد «تجربه احساس پوچی» به واسطه شخصیت‌های داستان هستیم. در حالی که در کتاب اسطوره سیزیف کامو نه به تجربه پوچی، بلکه به «مفهوم پوچی» می‌پردازد. بنابراین خواندن کالیگولا در کنار اسطوره سیزیف به درک بهتر فلسفه آلبر کامو کمک می‌کند. (برای اطلاع مخاطبان این متن نوشتم).
شخصیت اصلی نمایش‌نامه کالیگولا، امپراتور جوان کایوس کالیگولا است. کسی که شروع سلطنتش بر روم با آسودگی و فرزانگی همراه بود اما وقتی مرگ خواهرش – دروسیلا – را دید، به چیزی پی برد که او را دگرگون کرد. کالیگولا به آگاهی از مرگ، خود مرگ و هستی مرگ پی برد. امپراتور پس از این حادثه از کاخ می‌گریزد و تا چند روز هیچ‌کس از او خبری نمی‌یابد. او هنگامی که به کاخ بازمی‌گردد آدمی متفاوت است که تاریخ از او به عنوان فردی نیمه دیوانه یاد می‌کند.
محتوای فلسفی نمایش کالیگولا را در صورتی بهتر درک می‌کنید که مقاله کامو با نام اسطوره سیزیف را خوانده باشید. (بازهم برای اطلاع مخاطبان عزیز).

نیماذاکر علاوه بر کارگردانی در نمایش کالیگولا به بازیگری نیز پرداخته، و با نقش کالیگولا در صحنه به زیبایی فردی آشفته ، نیمه دیوانه و خونخوار را به تصویر کشید، وی در ابتدای نمایش بدون هیچ آکساسواری در صحنه  به روایت نمایش می پردازد و به آرامی دیوار چهارم را می شکند، در قسمتی از نمایش کالیگولا بین تماشاچیان حاضر می رود و آنها را تماشاچیان وقایع روز می خواند(به نوعی تماشاچیان بازیگران نمایش می شوند) و بعد به صحنه باز می گردد، نیما ذاکر ... دیدن ادامه ›› با انتخاب متن کالیگولا به دغدغه های خود و جامعه می پردازد و در ساعتی که مخاطبان کمی دارد پنج بعد از ظهر، با گروه فعال و جوان خودش با جرات و جسارت خاصی اجرا می کند ، علاوه بر استقبال مخاطبین بزرگان تاتر و تلویزیون هم از مخاطبین نمایش وی بودند. در پایان تاتر زندگی است به نوعی تماشاگر و تک تک عوامل نمایش در خانه ای چه کوچک باشد و چه بزرگ عشق بازی می کنند فارغ از دنیای بیرون. تقدیم به عزیزان تماشاگر و عوامل نمایش کالیگولا.
ممنونم از تحلیل زیبا و لطفتون❤️
۰۲ مهر ۱۴۰۱
نیما ذاکر
ممنونم از تحلیل زیبا و لطفتون❤️
ارادت 🙏🏻
۰۲ مهر ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید