در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش در شوره زار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 00:19:43
امکان خرید پایان یافته
۱۳ آذر تا ۳۰ دی ۱۳۹۲
۲۰:۰۰  |  ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
بها: ۲۰,۰۰۰ تومان

خلاصه نمایش: نمایش در شوره زار داستان زندگی گروهی از افراد را روایت می کند که ناچارند در یک مکان بدون شرایط زیستی مناسب به سر برند. این نمایش گذشته از آن که یک قصه دراماتیک را در بر می گیرد برگرفته از یک واقعیت تلخ اجتماعی است و در اثنای آن به یک ضایعه طبیعی هم اشاره می شود.

گزارش تصویری تیوال از نمای در شوره‌زار / عکاس: فریماه اشراقی

... دیدن همه عکس‌ها ››

گزارش تصویری تیوال از افتتاحیه نمایش در شوره‌زار / عکاس: نیلوفر علمدارلو

... دیدن همه عکس‌ها ››

گزارش تصویری تیوال از نمایش در شوره‌زار / عکاس: نیلوفر علمدارلو

... دیدن همه عکس‌ها ››

گزارش تصویری از تمرین نمایش در شوره زار / عکاس: موسی هاشم زاده

... دیدن همه عکس‌ها ››

اخبار

›› یادداشت حسین کیانی در خصوص مصدوم شدن رویا میر علمی

›› اجرای نمایش "در شوره زار" از یکشنبه هفته آینده ادامه خواهد یافت

›› نمایش \"در شوره زار\" سه شنبه روی صحنه نمی رود

›› رویا میرعلمی دچار سانحه سقوط از ارتفاع شد

›› نمایش "در شوره زار" شنبه اجرای ویژه خواهد داشت

آواها

مکان

خیابان طالقانی، خیابان شهید موسوی شمالی، جنب خانه هنرمندان، تماشاخانه ایران‌شهر
تلفن:  ۸۸۸۱۴۱۱۵_۸۸۸۱۴۱۱۶

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
شاید جای این سوال اینجا نباشه ولی
اگه من بخوام با مترو برم باید کجا پیاده بشم؟
و اینگه آدرس دقیق ایرانشهر کجاست؟
مترو طالقانی و مترو فردوسی هر دو نزدیک هستند
۲۹ دی ۱۳۹۲
مترو طالقانی
۰۳ بهمن ۱۳۹۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سلام و درود
آرزوی بهبودی میکنم برای سرکار خانم میرعلمی تا زودتر به صحنه برگردن.
تنها ایرادی که به نظر من داشته ناهماهنگی بین صحنه شوره زار و برجک بود.
با توجه به فرم سالن استاد سمندریان نگاه مستمر به برجک نگهبانی گردن بیننده رو اذیت میکرد.
manimoon و طاها این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
« رویا میرعلمی » یادداشتی را برای نمایش« در شوره‌زار» منتشر کرد
نوشته شده در ۲۷ دی ۱۳۹۲ به نقل از ایسنا

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،بازیگر نمایش «درشوره‌زار» در نوشتارش آورده است: «اولین نیاز یک بازیگر نمایشنامه‌ای خوب است و این اتفاقی است که در نمایش «در شوره زار» افتاد؛ شخصیت‌های این نمایش راهی پیش‌روی بازیگر قرار می‌دهند که به خوبی نشان می‌دهد چگونه قرار است شکل بگیرند و این نقش‌ها چه روندی باید طی کنند تا کامل شده و کاراکتر خلق شود، برای کاراکتر «افسون» هم چنین اتفاقی به وجود آمده بود.

اما اولین کاری که بازیگر باید انجام دهد، خلق شناسنامه‌ای برای کاراکتر است؛ از کجا آمده، قرار است به کجا برود، گذشته‌اش چه بوده است و در چه موقعیتی به سر می‌برد؟ «افسون» خبرنگاری مبتلا به بیماری است و در موقعیتی بحرانی و دردناکی به سر می‌برد که سرانجام او را به شوره زار رسانده و من همیشه با نقش‌هایی از این دست مشکل داشته‌ام، زیرا نقش‌هایی هستند که از عوام دورند… نقش آدم‌های عادی را بازی کردن بسیار راحت است، چرا که نشانه‌های بسیاری از ... دیدن ادامه ›› آنها در اطراف ما وجود دارد، حتی می‌توان برای آنها تیپ‌های مختلفی هم ساخت. شاید تماشاچی نیز راحت‌تر آنها را باور کند و حتی دوستشان داشته باشد. اما شخصیت‌هایی مانند افسون برای تماشاگر غریب است و دشوار است که تماشاگر در چنین شرایطی تو را بپذیرد و باور کند. بنابراین سعی کردم اول از همه افسون را یک انسان ببینم و دیدم در چنین شرایطی، ترس و امید خواهد داشت و برای رهایی هر کاری انجام خواهد داد… دیالوگ‌ها و خود متن هم البته نشانه‌های لازم را داشت و من هم سعی کردم به دور از تیپ‌سازی و شعارزدگی به این کاراکتر برسم تا تماشاگر آن را پس نزند…

در نمایشنامه «در شوره زار» قشرهای مختلفی از جامعه وجود دارد؛ از طبقه متوسط تا فقیر، تفاوت‌های فرهنگی آنها نیز در دیالوگ‌هایشان مشخص است. نویسنده با هدفی مشخص اینها را انتخاب کرده و قصد داشته اقشار تاثیرگذار جامعه را در اثرش بگنجاند… اما پرسشی که مطرح است، این است؛ اینها چه سرنوشتی پیدا کرده اند که همگی به این شوره زار رسیده اند؟!

«در شوره زار» حرف امروز جامعه من را می‌گوید؛ شخصیت‌ها و اتفاق‌ها متعلق به جامعه خودم هستند و می‌توان گفت از جمله آثاری است که در سالهای اخیر کمتر نمونه‌ای از آن داشته‌ایم. نمایشنامه‌های ما از هویت و زندگی واقعی ما دور شده‌اند، متن‌ها متعلق به زمانه ما نیست، در حالی که اتفاق‌های جامعه باید برای نمایشنامه‌نویس اهمیت داشته باشد و ما بازتاب آنها را در نمایشنامه‌اش ببینیم. من نیز در جایگاه بازیگر ترجیح می‌دهم، متن‌هایی را بازی کنم که متعلق به جامعه و مردم کشور خودم باشند.

«حسین کیانی»، نویسنده و کارگردان این نمایش، جز کارگردان‌هایی است که به بازیگرهایش انگیزه بسیاری برای پرداخت کاراکتر می‌دهد و فضای نمایشنامه‌هایش هم همواره فضای مورد علاقه من بوده است.»
manimoon، حسین کوهی و مصطفی بیگ محمدی این را خواندند
baharinbahar، sara safari و بهادر بردشیری این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید