در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش فاوست
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 17:48:42
امکان خرید پایان یافته
۰۶ تیر تا ۰۴ مرداد ۱۳۹۳
۱۹:۰۰  |  ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه
بها: ۲۵,۰۰۰، ۲۰,۰۰۰ و ۱۵,۰۰۰ تومان  |  جزییات
همکف: ۲۵.۰۰۰ تومان
بالکن یک: ۲۰.۰۰۰ تومان
بالکن دو و سه: ۱۵.۰۰۰ تومان

پیش فروش حضوری: گیشه تالار وحدت


یادداشت کارگردان:
نمایشنامه "فاوست" شاهکار فیلسوف و درام نویس آلمانی" ولفگانگ گوته" است که این اثر را در طول شصت سال به رشته ی تحریر درآورده و در آن به رابطه ی خدا، انسان و شیطان در ماجرایی شورانگیز و عاشقانه بین دکتر فاوست و مارگریت می پردازد.
" فاوست" را دشوارترین اثر تاریخی درام نویسی جهان می دانند که گروه تیاتر "شایا" نخستین بار آن را در سال 1390 در تاترشهر به روی صحنه بردکه با استقبال گسترده ی تماشاگران مواجه شد.
اکنون گروه پس از موفقیت در اقتباس از آثار بزرگان جهان هم چون آژاکس،مکبث، شاه لیر و سقراط این اثر را با نگاه و رویکردی جدید در طراح وکارگردانی، طراحی صحنه، لباس، موسیقی، نور و ترکیب تازه بازیگران در تالار وحدت به صورت بازتولید اجرا خواهد کرد.
- حمید رضا نعیمی  


گزارش تصویری تیوال از تمرین نمایش فاوست ( سری دوم) / عکاس: شراره سامعی

... دیدن همه عکس‌ها ››

گزارش تصویری تیوال از تمرین نمایش فاوست ( سری نخست) / عکاس: شراره سامعی

... دیدن همه عکس‌ها ››

آواها

مکان

خیابان حافظ، خیابان استاد شهریار، تالار وحدت
تلفن:  ۶۶۷۳۱۴۱۹، ۶۶۷۰۵۱۰۱

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
یادش بخیر
فیلم تئاتر فاوست رو میخوام دوستان کسی داره ....؟
ارزش زندگی انسان به عمق چراهایی است که دارد! هر شرایط!شخص و شی ای که چرا بیافریند و به انها عمق دهد ارزشمند است زیرا انسان را در مسیر فهمیدگی و تلاش برای دانستگی قرار می دهد.

تفکر انتقادی خوبه ولی اونچه که ما(جامعه ایرانی) بیشتر بهش نیاز داریم تفکر پرسش محوره! شیوه ای که بجای غرغرهایی که بعضی جاها خالی از استدلال میشه برامون چرا بیافرند! نه اینکه ما رو مثل دانای کل در جایگاه حکم صادر کردن قراربده! بقول سعدی بزرگ:
نگویند از سر بازیچه حرفی/ کزان پندی نگیرد صاحب هوش/ وگر صد باب حکمت پیش نادان/ بگویند آیدش بازیچه در گوش
.................
فرض: اگرعامل انگیزاننده رفتارهای انسان را قدرت در نظر بگیریم و اگر بپذیریم که انسانها بسته به نوع جنسیت و نگرش هایی که بر پایه تجربیات شخصی و منحصر به فرد خود دارند هر یک قدرت را در شی، شرایط و یا شخصی با نامهای گوناگون ... دیدن ادامه ›› می بینند:

1. فاوست به نهایت عجز و بی قدرتی در زندگی رسیده است! سگ بر او ادرار می کند! بوی گند می دهد و فقیر و هیچ است! و بی کار! و تنها می خواند و فکر میکند تا احساس قدرت کند! که نمی کند! و برای اینکه بگوید هنوز قدرت دارد و هنوز عصیان می کند پس هست! قصد خود کشی می کند! تا با عصیان در برابر قدرت بزرگی چون خداااااااا! احساس قدرت نماید! که نا گهاااااان شیطان از راه می رسد و فاوست که از خدا نا امید است خود را به او می فروشد!

2. انسانها از موضع ضعف خود ادراک می کنند! فاوست چون بی عمل است و در زنگی کوششی نمیکند می گوید در آغاز کلمه نبود! نیرو بود! عمل بود!می گوید مارگاریت از بی کاری مرد در حالی که خود ش از بیکاری بود که روحش را به شیطان فروخت!!!!! خدایی که به فرض قبول قدرتش همه را احاطه کرده! برایش تنها و تنها تسلیم شدن انسان و سپر انداختن در برابر او و اینکه انسان قدرتش را در اطاعت از او بیابد مهم است! در قرآن مثلث قدرت فرعون، قارون و بلعم هر سه در عذاب خدا به دلیل نافرمانی از او فرو می روند و خدا آنها را عبرت بندگان میکند و باز متذکر می شود که تنها او را عبادت کنند!
3. حرف زیاده! با تشکر از گروه تئاتر که صحنه های نمایشی خوبی رو پیش روی ما گذاشتند! من هم با نظر دوستان در خصوص شعاری و کسل کننده بودن بعضی قسمتها و حرکات اضافه موافقم! در حدی که داشت خوابم می برد بعضی جاها ولی در کل راضیم!

و در آغاز هیچ نبود.کلمه بود و آن کلمه خدا بود.

عظمت همواره در جستجوی چشمی است که او را ببیند و خوبی همواره در انتظار خردی است که او را بشناسد و زیبایی همواره تشنه دلی که به او عشق ورزد و جبروت نیازمند اراده ایی که در برابرشبه دلخواه رام گردد وغرور در آرزوی عصیان مغروری که بشکندش و سیرابش کند وخدا عظیم بود و خوب و زیبا و پر جبروت و مغرور اما کسی نداشت.خدا آفریدگار بود و چگونه می توانست نیافریند؟

وکلمه بی زبانی که بخواندش و بی اندیشه ایی که بداندش چگونه می تواند بود؟

وخدا یکی بود وجز خدا هیچ نبود
علی شریعتی