در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایشگاه سومین سالانه عکس دانشجویان دانشگاه تهران
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 19:24:55
شنبه ۱۷ تا ۲۱ آذر ۱۳۹۷
۱۰:۰۰ تا ۱۶:۰۰

برگزاری سومین سالانه عکس دانشجویان دانشگاه تهران

پیرو برگزاری سالانه ی عکس دانشجویان دانشگاه تهران توسط فعالیتهای داوطلبانه ی انجمن علمی رشته ی عکاسی و دانشجویان عکاسی پردیس هنرهای زیبا در دو سال گذشته، آذرماه امسال سومین دوره ی آن در پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران برگزار میگردد. این رویداد آکادمیک عکاسانه به هدایت رامیار منوچهرزاده در سمت دبیر علمی و همکاری مشکات طالبی به عنوان دبیر اجرایی با تغییراتی نسبت به دوره های گذشته قصد دارد تا مسیر جدیتر و حرفه ای تری را طی نماید. به این دلیل در انتخاب داوران و شیوه ی ارائه ی عکس رویکردی متفاوت نسبت به گذشته اتخاذ گردیده است. آثار برگزیده به انتخاب هیئت داوران متشکل از مهرداد نجم‌آبادی، مهدی وثوق‌نیا، باربد گلشیری، نجف شکری و غزاله هدایت توسط کارگاه تصویر تهران چاپ شده و روی دیوار رفته اند. در کنار نمایش عکسها نشسته ایی با حضور عکاسان و اساتید عکاسی درباره ی مسائل و دغدغه های عکاسانه ی مشترک دانشجویان عکاسی برگزار میشود که متعاقبا برنامه ی آنها اعلام می گردد. 
برگزاری این رویداد و نمایش آثار آرام مردانی، امیر متشرعی، امیرحسین بسطامی، امیرهادی شیرزادی، باران عطائی، پویا کریم، حسین داوودی، حمید خرمی، سجاد آورند، سیده ثنا حسینی، صبا جواهریان، کاویان اسماعیلی، مسعود زراعت‌کار، مشکات طالبی و معین بهرامی با حمایت کارگاه تصویر تهران، گالری و آموزشگاه آریا، نشر نظر، نشر حرفه هنرمند، کارگاه چاپ عکس آریا، مجله ی آنگاه و مجله ی بخارا صورت میگیرد. 
برای دنبال کردن اخبار آتی و دریافت برنامه ی نشستها میتوانید به صفحه‌ی اینستاگرام سومین سالانه عکس دانشجویان دانشگاه تهران مراجعه فرمایید. 

افتتاحیه: جمعه ۱۶ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۰ الی ۱۶
مکان برگزاری: پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران، ساختمان تجسمی 
ورود برای عموم آزاد است.

مکان

خیابان قدس، دانشگاه تهران، پردیس هنرهای زیبا، نگارخانه تهران

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
نگارخانه تهران
هم اکنون نمایشگاه عکس یک دختر جوان دهه هشتادی شاید دهه هفتادی، در نگارخانه تهران در حال برگزاری هست. معمولی هست ولی خود عکاس خیلی با انگیزه بود،پیشنهاد میکنم جهت حمایتش بروید ببینید.

نگارخانه ازاد هم نزدیکش هست که تابلوهای یک نقاش خانم هست و قشنگ هست البته تابلوها را از فاصله چند متری ببینید تا منظره دهکده و دشت را ببینید.

در ورودی نگارخانه تهران ،یک اثر فلزی از کارل اشلامینگر ،استاد مسلمان آلمانی دانشگاه تهران ،قبل انقلاب هست. احتمالا شاید انس انسان ... دیدن ادامه ›› با صنعت هست.

اوکه همسری ایرانی داشت، دوازده سال در دانشگاه تهران استاد بود و درسال 1979 به مونیخ نقل مکان کرد.

ازآخرین فعالیت های کارل اشلامینگر درایران، ایجاد اثری هنری در میدان امام حسین (ع) تهران، در سال 1391(2012) می باشد.
آثار متعددی از این هنرمند در ایران و سایر کشورهای جهان موجود است.

از جمله آثار اشلامینگر در ایران :

- یک اثرحجمی آبستره، در ایوان جنوبی کاخ اختصاصی-مجموعه فرهنگی، تاریخی نیاوران

- 2 تندیس در باغ مجسمه موزه هنرهای معاصر ایران (کارگر شمالی)

- (طراحی) فواره حیاط داخلی ساختمان گروه صنعتی بهشهر( وزارت آموزش و پرورش کنونی)



و بخشی از فعالیت های هنری او نیزمربوط به طراحی لوگو و نشانه برای موسسات مختلف بوده است. ازجمله طراحی لوگوهای:

- سازمان ملی انتقال خون ایران

- کمیته ملی دیالیز و پیوند کلیه

- پارک پردیسان

- دانشکده بیوشیمی دانشگاه تهران

- انستیتو ابن سینا –همدان . . . . .


اثر موجود از این هنرمند در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران که در ایوان ضلع جنوبی کاخ اختصاصی نیاوران جلوه نمایی می کند، در جریان برگزاری نمایشگاهی از آثار این هنرمند در تهران، توسط فرح دیبا خریداری شد.

کارل اشلامینگر یکی از هنرمندان معاصر مسلمان آلمانی است که در زمینه های مختلف مجسمه سازی، طراحی، گرافیک، معماری، نقاشی و خوشنویسی فعالیت دارد.

او در26 نوامبر 1935 درKempten آلمان متولد شد،درسال ۲۰۱۷ درگذشت. از سال 1956 در آکادمی هنرهای زیبای مونیخ به تحصیل پرداخت و در سال 1965 از آن آکادمی فارغ التحصیل گردید.

اشلامینگراز سال 1966 تا 1968 درآکادمی هنرهای زیبای استانبول به تدریس پرداخت و از سال1968 تا 1979 به عنوان مدرس در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران مشغول به کار گردید. او روش آموزشی مدرسه باوهاوس Bauhaus (مهد "طراحی صنعتی مدرن") آلمان را برای تدریس به دانشجویان ایرانی به کار می گرفت.
محمد فروزنده این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید