در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایشگاه کافه های نادری
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 17:00:57
۲۱ شهریور تا ۰۹ مهر ۱۳۹۹
۱۵:۰۰ تا ۱۹:۰۰

روزهای تعطیل گالری: دوشنبه ها

افتتاحیه: جمعه ۲۱ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۱۶ الی ۲۰
کافه های نادری
کافه نشینی در فرانسه پس از انقلاب کبیر برای حمایت از هنرمندان و روشنفکران در پاریس شکل گرفت و بدل به معاشرتی خارج از فضای خانه ها شد . آرام، آرام کافه‌ها تبدیل به پاتوق هنرمندان و روشنفکران شدند. اگر به بلوار "سن ژرمن" پاریس سری بزنیم در کافه" دولپه "و" دو مگو" میز هایی را میبینیم که مزین است به نام هنرمندان و نویسندگان بزرگ قرن بیستم . از آن جمله می‌توان به ژان پل سارتر،سیمون دوبوار،آلبرکامو و ارنست همینگوی اشاره کرد.
کافه ها از بدو تاسیس شان در ایران نماد مدرنیته شهری شدند . فرنگ رفته های دیروز ضرورت کافه‌ها را دریافتند و کم کم کافه ها در تهران نمایان شدند. کافه های" گراند هتل" و "لقانطه" اولین ها از این دست بودند، اما حکایت کافه نادری چیز دیگریست.
کافه نادری بدل به اولین پاتوق هنرمندان و روشنفکران ایران شد. من به عنوان هنرمندی کافه نشین که بیشتر آثار کوچکم در همین کافه ها خلق شده،در دو دهه حضور هر روزه ام ضرورت وجودی این کافه هارا درساختار شهری امروز ایران عمیقن درک می کنم وطی این سالها همیشه بدنبال شنیدن دوباره صدای شاعری چون "نیما" بودم که در محفلی شاعرانه شعرهای نو اش را بخواند.صادق هدایتی که در جمع (گروه اربعه) مینوی و علوی و فرزاد از داستان سگ ولگردش بگوید و عبدالحسن نوشینی که با لورکا(همسرش) نمایشنامه دو پرسوناژ را آرام رو خوانی کند.
این مجموعه آثارم از کافه ها حاصل همین پرسه های دائمی در کافه های این ابر شهر پانزده میلیونی تکیه داده به البرز است که دیگر یادش نمی آید روزگاری در کافه نادری چه بزرگانی از هنر و شعر و عشق سخن می گفتند.

دسته‌بندی
نقاشی

مکان

خیابان وزراء، کوچه چهارم، شماره ۱۱
تلفن:  ۸۸۷۱۱۳۰۵-۸۸۱۰۲۴۲۲

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
توپ دور میدان بهارستان،که مجلس را به توپ بستند.

در خیابان جمهوری یک چهار راه قبل پل حافظ ،هم کافه نادری هست که بعد سقوط دیکتاتور رضاشاه ، پاتوق نویسندگانی مثل سیمین دانشور،صادق هدایت شاملو و... بود یک رستوران معمولی قدیمی هست که لیمونادش هفتاد تومنه خوبه ولی بستنی مخصوص نادری مثل برف هست جالب نیست شاتو بریانش هم با زرشک پلوهفتصد تومنه خوشمزه هست ارزش یکبار خوردن شاتو بریان را برای رفتن دارد.حیاطش هم مثل حیاط روستاهای شمال درختان انجیر سیب گلابی و امثالهم دارد و شلخته است و یک سن قدیمی برای خواننده ها در زمان شاه دارد. لوکس نیست صرفا حالت قدیمی دارد و شاتو بریان که سس و شبیه استیک گوشت گاو هست معروف دارد نمادین است و ایجاد حس میکند.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید