در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش هیپولیت
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 04:30:32
امکان خرید پایان یافته
۰۹ تا ۱۸ تیر ۱۳۹۵
۲۱:۰۰  |  ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه
بها: ۲۵,۰۰۰ تومان

کارهای پیشین تیاتر پرومته (کارگردان: فرزاد امینی):
- پروا- آبان ۱۳۸۵ تالار مولوی
- منشاء همه نابود کنندهایت یک چیز بیشتر نیست- اردیبهشت ۱۳۸۶، جشنواره تیاتر دانشگاهی
- حکایت حیات سه‌ سگ و خیابان و شب- اردیبهشت ۱۳۸۷، جشنواره تیاتر دانشگاهی
- مکبث- ۱۳۸۹ جشنواره تیاتر دانشگاهی، کاندید بهترین کارگردانی/فرهنگسرای بهمن ، شهریور ۱۳۹۰
- من از سگ بودنم چیزهای جدیدی فهمیده بودم- مرداد ۱۳۹۲ خانه هنرمندان، سالن استاد انتظامی
- آه شهلا این گاوی که جلوم داره راه میره اسمش داوده _ دی ۱۳۹۳ خانه هنرمندان ایران. نمایشخانه استاد انتظامی
- عشق سال های وبا _  تیر ۱۳۹۴ ایرانشهر، سالن استاد سمندریان

گزارش تصویری تیوال از نمایش هیپولیت / عکاس: سید ضیا الدین صفویان

... دیدن همه عکس‌ها ››

گزارش تصویری تیوال از تمرین نمایش هیپولیت / عکاس: سید ضیا الدین صفویان

... دیدن همه عکس‌ها ››

اخبار

›› سفیر یونان به تماشای «هیپولیت» نشست

›› «هیپولیت» به روزهای پایانی خود نزدیک می‌شود

›› «هیپولیت» شنبه هم به روی صحنه می رود

›› "هیپولیت" به تالار حافظ می آید

مکان

خیابان حافظ، خیابان استاد شهریار، روبروی تالار وحدت، سالن حافظ
تلفن:  ۶۶۷۵۶۰۴۳

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
چند سطری در مورد اوریپید نویسنده نمایشنامه ( برگرفته از ئکی پدیا)
اوریپیدبه خدایان همچون انسان‌هایی می‌نگرد که برای رسیدن به اهداف خویش به دروغ و فریبکاری دست می‌یازند، اما در پایان تمامی خدعه‌ها و نیرنگ‌هایشان برملا می‌گردد. وی ایزدان را موجوداتی پست و قابل نفرین می‌نمایاند. خدایان علی‌رغم قدرت اساطیری خویش، برای رسیدن به هدف، به هر وسیله‌ای توسل می‌جویند. بدین ترتیب اوریپید ایشان را از قله خودکامگی افسانه‌ای تا به پایه موجودی فریبکار به زیر می‌کشد. حتی گناه آدمیان را نتیجه نیرنگ ایزدان می‌داند و این اعترافی است که از زبان آرتمیس باز گفته می‌شود: «هرگاه خدایان مقرر کنند، آدمیان ناگریز دست به گناه می‌زنند... !»
اوریپید به فرد اراده بخشید و قدرت خدایان را که تعیین‌کننده سرنوشت انسان بود، تضعیف نموده تقدیر آدمی را به خود او وا می‌نهد و این عقیده را مطرح می‌کند که دست هیچ ذی‌شعوری در سرنوشت انسان دخیل نیست. وی نقش تقدیر را از زندگانی نفی کرده، عامل تصادف و اتفاق را سازنده تقدیر بشر می‌داند. همان‌گونه که بردگی را نه حکم طبیعی فرد، بلکه نتیجه تصادف می‌داند.
اوریپید بر قدرت اساطیری خدایان خط بطلان می‌کشد و از زیان تسئوس، خرافات و غیبگویی را به باد تمسخر گرفته، تکیه بر آن را عملی دور از عقل می‌انگارد و برای تمامی رخدادها در پی دلایل عقلانی است و به عاملی به نام معجزه خدایان اعتقادی ندارد.
اوریپید نویسنده‌ای آزاداندیش بوده و معتقد است اگر چه می‌توان زبان و قلم را به بند کشید، لیکن اندیشه را نمی‌توان در حصارها و باورها محصور کرد. هیپولوتوس می‌گوید: «زبانم سوگند خورده، اما ذهنم آزاد است». این سخن اعتراض تماشاچیان را برانگیخت.

منبع ویکی پدیا
دوستان عزیز
اجرای مجدد هیپولیت در تئاتر مستقل
هرشب ساعت21
لینک فروش بلیط:http://tik8.com/theater/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%87%DB%8C%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%A6%D8%A7%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF-97/#/
مکان اجرا: تئاتر مستقل تهران - سالن اصلی (دو سویه)

نویسنده: اوریپید
۲۹ تیر ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
هیپولیت را دوست دارم با سه "کاشکی"

اول اینکه کاشکی ویدئو آرت در اثر گنجانده نمی شد چراکه به نظر من وصلۀ ناجوری بر کلیّتِ کار بود و درست در اوجِ داستان، مخاطبان را از فضایی که با زحمتِ بسیارِ بازیگران ساخته شده بود ناگهان به بیرون پرتاب کرد بدون آنکه حاصلِ خاصی داشته باشد. حتی اگر قصد داشت به تکرارِ هیپولیتهای معاصر اشاره کند همچنان غیرضروری و ناموفق بود و بدونِ آن نیز مخاطب مرتکب تعمیم می شد.

دوم اینکه کاشکی طراحی لباس و گریم با حوصلۀ بیشتر و به نحو شایسته تری صورت می پذیرفت. فکر می کنم این مهم بخصوص در مورد افرودیته و آرتمیس که از عالمِ معنا بودند ضرورتی روح افزا برای نمایش می توانست ... دیدن ادامه ›› باشد.

سومین و مهمترین کاشکی به متن بر می گردد که ای کاش نویسنده به تبعیت از اوریپید پرسوناژِ آرتمیس را زن می نوشت! چراکه او الهۀ نجابت است و او بود که موردِ عشقِ هیپولیت واقع شده بود و همین پیوند باعثِ پشت کردنِ هیپولیت به افرودیته و فدر بود. در واقع آرتمیس نقطه مقابلِ افرودیته است ولی متن آرتمیس را تغییر جنسیت داده بود و نجابت را به جوانمردی بدل ساخته بود و بدینوسیله برجستگیِ عشق میان او و هیپولیت را از میان برداشته بود درحالیکه وجهِ تمایزِ قصۀ هیپولیتِ اوریپید با سیاوشِ شاهنامۀ فردوسی در همین ایفای نقش و نبرد میان الهگان است و نه فدر و تزه به مثابه سودابه و کیکاووس! این اتفاق در دراماتورژی را من اصلاً نپسندیدم.

با همۀ آنچه عرض شد، و در روزگاری که برخی هنرمندانِ عزیز حاضر نیستند به ایفای نقش هایی که 50 کالری از ایشان بسوزاند، به احترامِ هنرمندیِ بازیگرانِ سختکوش و متعهدِ هیپولیت و موفقیتِ متن در مواردی، سعی می کنم نمایش را دوست بدارم و از تمامیِ عوامل سپاسگزارم.
کیان گرانقدر ممنون از این اشتراک, متاسفانه من فرصت نکردم نمایش رو ببینم.
۱۸ تیر ۱۳۹۵
بانو نجاتی ارجمند خوشحالم که هیپولیت نگاه زیبا و رضایت شما را جلب نمود و از عنایتی که در مطلبتان به ابهامات بنده مبذول داشتید متشکرم.
۱۸ شهریور ۱۳۹۵
بیتا نجاتی (tina2677)
کیان عزیز ، مانا باشید.
۲۰ شهریور ۱۳۹۵
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نگاه نو و ذهنیت خلاق کارگردان هیپولیت به لحاظ فرم ، برجسته ترین نکته در نمایش مذکور می باشد . تسلط گروه بازیگران بر روی حرکات تن و نیز میمیک صورت از مواردی است که به تماشاگر نوید دیدن اثری متفاوت را می دهد . هیپولیت به روایت فرزاد امینی ، یکی از بهترین اتفاقات هنری تئاتر این روزهاست . تبریک به کارگردان اثر و گروه تئاتر پرومته .
ابرشیر و رومینا خلج هدایتی این را خواندند
afsoon66، Marillion، رضا تهوری و مریم رودبارانی این را دوست دارند
دوستان عزیز
اجرای مجدد هیپولیت در تئاتر مستقل
هرشب ساعت21
لینک فروش بلیط:http://tik8.com/theater/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%87%DB%8C%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%A6%D8%A7%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF-97/#/
مکان اجرا: تئاتر مستقل تهران - سالن اصلی (دو سویه)

نویسنده: اوریپید
۲۹ تیر ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید