در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال فیلم ایران برگر
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 17:04:10
فتح‌الله خان و امرالله خان بر سر انتخابات شورا‌ها در یک روستا با یکدیگر رقابت می‌کنند...

 



 

 


 

سبک
کمدی

گزارش تصویری تیوال از نشست خبری فیلم ایران برگر

... دیدن همه عکس‌ها ››

اخبار

›› رامتین شهبازی: ایران برگر نگاهی کمیک به مسایل معاصر دارد

›› مسعود جعفری جوزانی: «ایران برگر» کسی را تمسخر نمی کند

›› جعفری جوزانی: «ایران برگر» را دوبار ببنید

›› ایران برگر در سینما فرهنگ به سانس اضافه رسید

›› دغدغه‌ی انسانی؛ نقطه مشترک فیلم‌های جعفری‌جوزانی

«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
ایران برگر آنچنان که از اسم اثر برمیاد، سمبل کشوریست که نه آنچنان که باید اصالت خود را حفظ کرده و نه آنچنان که باید توانسته خود را از هجوم فرهنگ و سبک زندگی که بدان تحمیل شده حفظ بدارد. فیلمی که در تلاش بیان این آشفته بازار است، خود نیز آشفته از آب درامده است! آشفته از حضور بازیگران مختلف، ماجراهای مختلف، و کانسپت های مختلف! وسط این آشفته بازار هرچقدر هم که جای دوربین و زوایا کارگردانی شده باشد چنگی به دل نمیزند و شوخی های دم دستی هم حتا نمی تواند نظر مخاطب عامه پسند را به خود جلب کند...!
شاهد شوندی پور این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
"ایران برگری" که به خورد ما دادن! گوشت نداشت یه چیز عجیب و غریب با کلی مواد اضافی و چاشنی بیخود بود که خیلی بی مزه و بی نمک شده بود و عجیب سر دلم مونده!!!
با اینکه موقع تولید این فیلم با حضور عوامل فکر میکردم یه اتفاق خوب خواهد افتاد باید اعتراف کنم از این بدتر نمیشد!
اساسا دوست ندارم بهش فکر کنم چون تا حالا فیلمی به این بیربطی درباره حوادث و اتفاقات افتاده در فیلم ندیده بودم. فیلمنامه پر از چراهایی که جواب نداره. بعبارت دیگه نویسنده هروقت و هرطور که بخواد میتونه قوانین موجود در جامعه رو برداره حتی اگه سه بار تمدید شدن انتخاب شورا باشه تا عقد کردن دختر بدون اجازه پدر!؟ اینا گل درشتاشه تا بماند رابطه ها و حوادث اتفاق افتاده تو فیلم.
انتخاب بد بازیگران و کلی شخصیت الکی که فقط زمان فیلم و حجم دیالوگها رو اضافه میکنه و کارکردی نداره مثل حمومی با بازی مظلومی و شاگردش و دیوژن لر و اونهمه پادو و پیشکار و ندیمه !؟
عجیب اونکه بر خلاف دوستان در سانسی که من در سینما کوروش روز شنبه دیدم با اینکه سالن پر بود صدای خنده کسی جز تو صحنه رویارویی زنهاو مردها و موقع نطق امراله خان و یکی دو صحنه دیگه شنیده نشد و سکوت تماشاگرا در مدت طولانی فیلم نشون از درک و فهم اونها از چیزی بود که باسم کمدی بهشون ارائه میشد بماند عده ای وسط فیلم رفتن!
مساله اصلی من این بود که فیلم چجور کمدیه! طنز موقعیته، رفتاره، اغراقه، شوخیه کلامیه، هجوه، پس چرا کسی خندش نمیگیره اینبار ... دیدن ادامه ›› حتی به فحش دادنا و توهین کردنا!؟
فکر میکردم قراره هجویه باشه بر "کارگران مشغول کارند" و "اخراجی ها" ولی ملغمه ای بود که چیزی نبود!
تنها حسنای فیلم صدای شهرام ناظری رو تیتراز پایانی و عدم اعتراض جامعه لر زبان به این فیلم در تحریم اونه وقتیکه هادی کاظمی میخواد لری حرف بزنه با زبون شاهگوش صحبت میکنه و محسن تنابنده موقع نطق با لهجه نقی معمولی سخنرانی میکنه! و ...
امیدوارم با توجه به کارنامه آقای جوزانی در فیلمهای تاریخی و حماسی "کوروش کبیر" اثری شاخص بشه وگرنه همون بهتر که ساخته نشه!
روستای مورد نظر نشانی از کشورمان بود ، عشق مورد اشاره شما هم نمادی از مهجور بودن عشق در جامعه است . انتظار شما از فیلم بیشتر مناسب آثاری است که مضمون جدی دارند و نه یک اثر طنز ، اتفاقاً اکثر سکانس های فیلم خیلی دقیق بود ، به عنوان مثال گروه خبرنگاران که می توان آن ها را به ناظرین خارجی تعبیر کرد با فرضیات خود حرکات مردی را که مورچه در شلوارش وارد شده به عنوان رقصی آیینی تصور می کند و در ادامه فیلم نیز اکثر اتفاقات کاملا حساب شده بود .
۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
فیلم نامه 0 از 10

ضعف فیلنامه در این فیلم به حدی است که احساس می کنم آقای جوزانی با ساخت این فیلم نامه به نوعی به مخاطب ایرانی توهین کرده است .
تمامی شخصیت ها در سطح میگذرند و هیچ شخصیتی عمق ندارد . شخصیت ها و کارکرد آن ها در قصه و هم چنین باور های فوق سیاسی آنها پرداختی نشده و به گزاف نویسنده سعی دارد با احمقانه و سطحی نشان دادن جامعه ای از یک روستای پر خانوار (که ظاهرا نماد جامعه ایران است ) دو شخصیت فتح الله و امرالله که خان های آن روستا هستند را منفور نشان دهد و شخصیت محبوب خود "آقا مدیر" که از آن شخصیت هم دررک درستی نداریم و هیچ چیزی از آن نمی دانیم را به عنوان نماینده در انتخابات خیالی نویسنده به مردم تحمیل کند . بنده هم بسیار از شخصیت خود آقای کریمی خوشم میادو او رو بسیار دوست دارم اما متاسفانه او به شکل غیر قابل قبولی نویسنده ضعیفی ایست و یک بار دیگر عدم تمرکز و ناشی گری او در بیان دیالکتیکی درام خود و پناه آوردن به یک سری خرده قصه بی ربط به نصفه قصه ای که به طور علیلانه تعریف کرده مثل قصه ی رومیو و ژولیتی حمید عسگری و سحر ج.جوزانی را می بینیم . او در فیلم نامه " ساکن طبقه ی وسط " هم همین ناشی گری و ابراز بدون پرداخت خرده قصه ها را لحاظ کرده که البته " ساکن طبقه وسط " بسیار فیلم بهتری است . تنها هدف نویسنده می تواند همین مساله بالا که به گزاف قضاوت برای مردم بوده باشد که در آن هم موفق و به جای این که شخصیت آقا مدیر را مردم بپذیرند و او را دوست داشته باشند رای مخاطبان کسی است که بازی بهتری داشته است و این تنها نشنگر بدی و بدون کاربرد بودن فیلم نامه است .


کارگردانی 6/10
این فیلم در حوزه کارگردانی به نسبت کمدی های ... دیدن ادامه ›› ضعیف هم سطح خود بسیار بهتر است و ما دکوپاژ های اصولی و صد البته زیبایی را در فیلم می بینیم اما کادگردانی اش هم در حد ستاندار جهانی که هیچ در حد فیلم های خوب سینمای خودمون هم نیست .
بازیگری 10/5.5

محسن طنابنده 8/10
علی نصیریان 4/10 ( تقصیر استاد نیست فیلم نامه ای شخصیتی ندارد تا استاد آن را خلق و اجرا کند . )
سحر ج.جوزانی 9/10
احمد مهران فر 6/10
حمید گودرزی 4/10
هادی کاظمی 0/10(بازی او در این فیلم چه فرق می میکند با دیگر شخصیت هایش در سایر فیلم ها و یا اصلا با شخصیت واقعی خودش ؟ )
نتیجه : فیلم بدی نیست اما جایش در مدیوم تلوزیون است نه سینما .
علی جعفریان ، بیا جلو منو بگیر
۱۰ فروردین ۱۳۹۴
علیرضا مگه چی شده ؟ کمی به خودت مسلط باش





فیلم ساکن طبقه وسط یک فیلم فلسفی و از هیچ نظر با ایران برگر قابل قیاس نیست حتی اگر نویسنده هر دو یکی باشد
۱۰ فروردین ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید