در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش کارداجین
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 08:42:41
امکان خرید پایان یافته
۱۳ تا ۲۸ دی ۱۳۹۷
۲۰:۱۵  |  ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه
بها: ۳۰,۰۰۰ تومان
کارداجین به معنی کشتن یا مصدوم کردن شخصی با ضربات کارد است. ایرج بعد از ده سال به محله قدیمی‌اش در حاشیه‌ی شهر باز‌می‌گردد...

لینک شبکه‌های مجازی سالن مهرگان: تلگرام و اینستاگرام

اخبار

›› در دوشنبه های نقد تئاتر کانون ملی منتقدان تئاتر نمایش کارداجین نوشته و کار محمد میرعلی اکبری در شامگاه دوشنبه ۱۷ دی نقد و بررسی شد.

›› کارداجین از نگاه کانون ملی منتقدان بررسی می شود

مکان

خیابان انقلاب، خیابان خارک، بن بست اول، پلاک ۵ خانه نمایش مهرگان
تلفن:  ۶۶۷۲۲۶۲۲ - ۶۶۷۲۴۸۱۵

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
اجرای بی نظیر از بازیگران تازه کار و اصیل که رنگ و بویی از نقاب های سلبریتی زده ی تئاتر ندارد.قصه دردناک تئاتر این روزها این است که، خوب ها و ارزشمندها در منجلاب لوکسی از کارهای گیشه ای غرق شده اند. حتی تئاتری های اصیل هم در میان اجراهای پشت به پشت سالن های عمومی و خصوصی، نمیتوانند کارهای خوب را تشخیص دهند. به نظر مخاطبینی که این کار را ندیدند واقعا متضرر میشوند.
حمیدرضا مرادی و زهره مقدم این را خواندند
محمد منفرد این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
با سلام و خسته نباشید خدمت عوامل و بازیگران و کارگردان کار کارداجین،همانطور که از اسم نمایش پیداست ،نمایشی متفاوت و جذاب است، به خصوص با دیالوگ های بی نظیر که شنیدن تک تک آن ها از زبان بازیگران جوان کار با لحن و حس خوب آدم رو منقلب می کنه.اینکه هر کسی داستان خود را با باور عمیق و فرو رفتن در نقش خود تعریف می کند شنیدن آن ها که با قلم بسیار قوی نویسنده ی کار جناب محمد میرعلی اکبری ،هر کسی را تحت تاثیر قرار می دهد.وقتی به تماشای کار نشستم تمام مدت به نوعی با هر کدام از شخصیت های داستان همزاد پنداری می کردم و از دیالوگ ها و قاب های عالی و طراحی صحنه و لباس عالی که با ساده ترین اکسسوارها ولی میزانسن های عالی، انگار واقعا هر شخصیتی را با لباسش تعریف کرده بسیار متاثر شدم.و آنچه بیشتر از همه در این نمایش توجه مرا بخود جلب کرد مفهوم ضمنی داستان بود.که از مجموع داستان تک تک افراد باهم و ارتباط پیدا کردن تدریجی این داستان ها باهم به یک کل می رسیدیم و آن همان مفهوم ضمنی سرد شدن افراد و کمرنگ شدن عواطف خانواده ها نسبت هم.فرزند پارسا نامی به مادرش طلعت،بی اعتنایی اقدس نامی به مرگ پدرش،یا همینطور امثال این بی تفاوتی های ناخواسته که از دل رنج هایی که هر کدام از شخصیت ها می کشند از روزگار از دل همین روزگار به عمل می آید و در وجود این شخصیت ها که هر کدام نمادی در اشکبوس محله که نمادی از ایران یا جهان سرد و رباتیک ما می باشد،می نشید،بی تفاوتی حاصل از رنج فراوان این مسءله ای است که به تدریج انسان مدرن را که فکر می کند با سنت شکنی ها و پس زدن آنچه در گذشته است به موفقیت و زندگی مطلوب دست می یابد،دنیای رباتیک سردی را برای او به ارمغان آورده که مهرورزی و احساسات خالص پدر فرزندی،مادر فرزندی،عشق بین عاشق و معشوق همه یخ زده،در این نمایش من این مفهوم ضمنی را به خوبی درک کردم.و چون چندی بود ذهنم درگیر این بی تفاوتی ها و یخ زدگی دنیای مدرن شده بود ،با دیدن این نمایش جرقه ی علت پیدایش این سردی که همان بی تفاوتی ناشی از سختی کشیدن انسان به خصوص خاورمیانه است در ذهنم زده شد تا این جواب را بست دهم و به دنبال جواب سوال های متعدد در ذهنم در این زمینه نسبت به جهان و یا حتی شاید انسان دنیای پست مدرن بگردم.به تماشا نشستن این نمایش را به همه ی دوستانم توصیه می کنم.خسته نباشید.سپاس فراوان.لذت بینهایت را به من هدیه کردید.
خرید بلیت روزهای تازه این نمایش، از یکشنبه ۲۳ تا جمعه ۲۸ دی، به کارگردانی محمد میرعلی اکبری و با بازی لیلی ابراهیم زاده، فرشید حاجیان، ستاره حبیبی و ... آغاز شد.
مهدی (آرش) رزمجو این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید