در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
مخاطبان گرامی، پیرو اعلام عزای عمومی، به آگاهی می‌رسد اجرای همه نمایشها و برنامه‌های هنری به مدت یک هفته از دوشنبه ۳۱ اردیبهشت تا پایان یکشنبه ۶ خرداد لغو شد. خریداران محترم این سانسها لطفا منتظر اطلاع‌رسانی بخش پشتیبانی تیوال از طریق پیامک باشند.
تیوال گردش سرگذشت خانه‌های مشاهیر ایران در تهران
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 12:25:34
امکان خرید پایان یافته
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۷
بها: ۶۵,۰۰۰ تومان

برگزارکننده: سرزمین سبز

آمدیم نبودید!
خانه‌های مشاهیر ایران در تهران

این بار می خواهیم به جای بازدید از خانه های تاریخی، عمارت ها و کاخ های سلطنتی مجلل و اعیانی، به سراغ خانه های اهالی فرهنگ و هنر این مرز و بوم در تهران برویم و قصه های تولد و مرگ، عاشقی و معشوقی، خوشی و ناخوشی، شهرت و ماندگاری و... آنها را با هم مرور‌ کنیم. از خانه دکتر علی شریعتی و تا سیمین و جلال...

مبدا: میدان هفت تیر
ساعت آغاز: ۹:۰۰
ساعت پایان: ۱۶:۰۰

خدمات: ناهار (منوی انتخابی در رستوران کلانتر)، میان وعده ساده، وسیله نقلیه توریستی کولردار، راهنمای مجرب

» ظرفیت محدود است.

راهنما: کیوان میرکی

خانه‌های مشاهیری که بازدید خواهیم کرد:
- خانه دکتر شریعتی
- خانه آشنایی آیدا و شاملو (به صورت پیرامونی) 
- خانه دکتر محمد معین (لوکیشن فیلمبرداری سریال شهرزاد)
- خانه محمدعلی امیر جاهد
- خانه جلال آل احمد و سیمین دانشور

توضیحات:
برنامه ساعت ۹:۰۰ از میدان هفت تیر آغاز خواهد شد و ابتدا به سمت خانه ای می رویم که در ۱۴ فروردین سال  ۱۳۴۱ آیدا و احمد شاملو با هم آشنا شدند و آن عشق افسانه ای آنها شکل گرفت (این خانه را می توان به صورت پیرامونی بازدید کرد و در حال مرمت است). بعد از آن به منزل دکتر علی شریعتی می رویم. خانه ای که با تمام وسایل دکتر کاملا روح زندگی در آن موج می زند. شما میتوانید در اتاق کار دکتر عکس های یادگاری بگیرید. در داخل خانه حدود ۳۰ دقیقه فیلم هایی دیده نشده و بسیار نایاب از زندگی دکتر شریعتی در همان خانه را خواهید دید. در ادامه به خانه های استاد بزرگ قلم و لغتنامه ایران، "دکتر محمد معین" و استاد ترانه سرا و آهنگساز"محمدعلی امیرجاهد" می رویم و ساعتی را با روح این ۲ استاد در خانه هایی که هنوز می توان نوای خوش ساز را شنید، می گذرانیم، خانه ای که لوکیشن فیلمبرداری سریال شهرزاد نیز بوده است. سپس  به رستوران برای صرف ناهار می رویم. بعد از ناهار به خانه سیمین دانشور و جلال آل احمد می رویم و ساعتی را با "مدیر مدرسه" خواهیم گذراند. خانه ای که به راحتی احساس خواهی کرد به مهمانی صمیمانه سیمین خانم دانشور دعوت شده ای و قرار است برای ما "سووشون" بخواند. در این خانه در قعر زمان می رویم و از عاشقانه های سیمین و جلال صحبت خواهیم کرد، از نامه های این دو تا "سنگی بر گوری" ... برنامه حدود ساعت ۱۶:۰۰ در متروی قیطریه پایان خواهد یافت و با یک حس خوب به خانه خواهیم رفت.

شماره تماس موسسه
۰۲۱۵۵۴۳۹۲۰۲
(پاسخگو در روزهای تعطیل و ساعات غیراداری)

«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
شریعتی
یک خانه موزه دو طبقه هست.نزدیک مترو کارگر در خط شش هست. دربش در کوچه نادر هست(تقاطع فاطمی و جمالزاده شمالی).چیز خاصی ندارد.

اتومبیلش و یک ویلا که زمان شاه برای خودش در زمانش لوکس بود.
راهنما چیز زیادی نمی‌تواند توضیح بدهد فقط میگوید در آن اتاق که مجسمه اش هست چندین کتاب تاریخی چند صد ساله هست. میگوید شریعتی نگرش قرن بیستمی به شیعه داشت. ولی بیشتر حکم این داشت مخالفین شاه می‌توانستند به بهانه اش تجمعی کنند.

##از طرفی شمع تخلص مورد استفاده شریعتی بود که از کنار هم گذاشتن حروف اول کلمات (شریعتی، مزینانی، علی) که سازنده نام او بودند، ... دیدن ادامه ›› به وجود آمد.
در سال۱۳۳۷ خورشیدی به سازمان آزادیبخش الجزایر می‌پیوندد و سخت به فعالیت می‌پردازد. در سال ۱۳۳۸ خورشیدی مقاله‌ای تحت عنوان "به کجا تکیه کنیم" را در یکی از نشریات فرانسه منتشر می‌کند. در سال ۱۳۳۹ خورشیدی مقاله "شعر چیست؟" ساتر را ترجمه و در پاریس منتشر می‌نماید و در همان اول به علت فعالیت در سازمان آزادیبخش الجزایر گرفتار می‌شود و در زندان پاریس با "گیوز" مصاحبه‌ای می‌کند که در سال ۱۳۴۳ در توگو چاپ می‌شود. در سال ۱۳۳۹ نیز مقاله‌ای تحت عنوان "مرگ فرانتس فانون" را در پاریس منتشر می‌کند، همچنین در طول مبارزات مردم الجزایر برای آزادی دستگیر می‌شود و مورد ضرب و شتم پلیس فرانسه قرار می‌گیرد و روانهٔ بیمارستان می‌شود و سپس به زندان فرستاده می‌شود.

شریعتی از پیرامون به مرکز مبارزه وارد شد و به شاخه مشهد نهضت مقاومت ملی به رهبری سید محمود طالقانی، مهدی بازرگان و یدالله سحابی پیوست. علی شریعتی یکی از سخنگویان و فعالان آتشین این نهضت ایران بود. فعالیت‌های مصرانه‌اش باعث دستگیری او در سال ۱۳۳۶ و انتقال فوری‌اش به زندان قزل‌قلعه در تهران به مدت هشت ماه شد.

در جریان وقایع ۳۰ تیر سال ۱۳۳۱ اولین بازداشت او رخ داد و این اولین رویارویی او و نظام شاهنشاهی بود.

همسرش پوران شریعت رضوی هنگامی که ۷ ساله بود یکی از برادرانش، علی‌اصغر شریعت‌رضوی (طوفان)، در حین دفاع از مرزهای ایران در مقابل ارتش شوروی در سال ۱۳۲۰ در آذربایجان کشته شد. برادر دیگرش مهدی شریعت رضوی یکی از سه دانشجویی است که در حمله نیروهای امنیتی به دانشگاه تهران در ۱۶ آذر ۱۳۳۲ جان باختند.
نت##

شریعتی به مرگ طبیعی درگذشت تا نتایج تفکراتش را هم اکنون در بعد انقلاب نبیند.

ولی شریعتی و تجمعاتش ،خود سندی بر وجود آزادی در زمان قبل انقلاب بود مانند دوازده سال نمایندگی مجلس دانشمندی همچون دکتر حسابی
محمد فروزنده این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید